- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Hangi ildesiniz acaba fiyatı nedirevet özelde oldum devlette oluyor mu bilmiyorum yada şart istiyor mu bilmiyorum
Anladım geçmiş olsun inşallah normal yolla gerçekleşmiştir mucizenizEşimde sperm az
Canım eczaneden al bende 1 ay kullandım 265 gibi bir fiyatı vardı, yalnız tadı çok kötü uyarayım hassas bi bünyen varsa muadili proxyfemin alCvp için Teşekkür ederim okadar para verip orjinal bi ürün alamamaktan korkuyorum açıkçası
Aaaa hadi yaaaKuzu doktor 9.gün itibari ile 19. Güne kadar gün aşırı önerdi bana haberin olageç kalma yani
Yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki...geçen ay bu küslük ve tripleşme yüzünden sadece 3 kez yaptık düşünebiliyor musun, eşim boğa burcu ben başak, iki inatçı keçi günleri kaçırdık muhtemelen, o üç ilişkinin de arası 4-5 gün arka arkaya da değil yaniKizlar Dun yaptigim test tertemiz gibi biseydi .gece hissettim ama boyle akinti servikal sivi falan ama zaten kus oldugumuz icin bu ayi kapattim test te yapmicam dedim ama icim icimi yiyo tabisabah 11-12 arasi 2. Idrarda hadi hicbisey icmemisken yapayim dedim bi baktim t ile c ayni ahaaa dedim kocama dedimki bak bunu demek istemistim sana. Kacirdik mi dedi yok kacirmadik dedim ama guluyo pislik tamam ozaman bugun degerlendirelim dedi ee iyi bari dedim halbuki kizginim ama neyse artik
Evet bunu ben de fark ettim, sperm içerde uyuyunca gün boyu az az akıyor, ne kadar derine gitmişse fazlalıklar ancak akıyor demiştimValla ben de hissediyorum ya İlk defa bu kadar umut doluyum bilmiyorum, ayrıca gece kalkmadan yatmanın aşırı derece etkili olduğuna kanaat getirdim. Çünkü öbür türlü bende hemen dışarı çıkıyordu ama yattığım zaman ertesi gün akşama kadar aralıklarla geliyor iyice içine işliyor demek ki
Ne yaptın denedin mi o şekilde ?Bencede birde böyle deneyelim
9 nisan canımAaaa hadi yaaasağol canım valla çok iyi oldu bunu söylediğin, tembellik yapmayalım o zaman Senin sat ne zaman olmuştu canım ?
Evettt denedimm ama 2 saat kadar uyudum galiba bilinçaltıma yerleşmiş heralde gecenin yarısı gözümü onun var hissiyle açtım direk tuvalete gittimNe yaptın denedin mi o şekilde ?
Bende öyle yaptım bu gece uyumuşum 2 saat ama gözümü bir açtım direk tuvalete gitme ihtiyacı hissettimmEvet bu ay öyle yapıyorum canım hiç kalkmadan uyuyorum
2 gün misyoner 1 gün arka olarak denedim canım bakalım nasip her şeyBen kızıma misyonerde hamile kalmıştım gebe kalmaya müsait pozisyonlar arkadan ve misyoner deniliyor, kadının üstte olduğu pozisyon her ne kadar kadın için daha zevkli olsa da önerilmiyor pekbunlar da ek bilgi
Gece kalktığımda hiç dökülmemişti canım kalmış içimde yani sırtüstü uyumuştumAy nasıl uyuyacağız başka kuzum. Sperm canı isteyince dökülüyor geri ama o zamana kadar içimizde duruyor. Vajinal duş ya da yıkama gibi bir şeyden mi bahsediyorsun? Onu zaten şu süreçte hiç tavsiye etmiyorlar da normalde de gerek olan bir şey mi bilemedim.
Belki de artık inancım kayboldu olmuyor yaUmursamazlığın sonu cocuuk
Ovulasyonum kızardı bugün çok yakın pik bendebu kez herkeste bi rahatlık bi salmışlışlık ben çok merak ediyorum ovülasyon olmayınca kendimi boşlukta hissettim ya
Bana oluyor ilaç etkisi hemen geçmez onun bu ayda olsa etkisi olur kasık ağrısı yapar yumrtlama ağrısı büyümeye çalışıyor olblr benceBenim sol kasığım batıyot, ağrıyor dünden beri ya. Ara ara sağ kasıkta da batma ağrı oluyor. Bacağıma vuruyor ağrısı. Geçen ayda olmuştu yumurta büyümesine yormuştum. Bu ay ilaç da kullanmıyorum. Bu ağrılar acep masajdan falan mı oldu ki, yaşayan var mı böyle ağrılar?
Evet hatırladımaşılama oldum ve 5 gün önce adet oldum :))) kısmetse tekrar bu ay aşılamayı denemek istiyorum
O kadar değerlendirdin bazen nasip olacak olan tek ilişkiyle bile olur. Çok da uğraşmak sanırsam uzaklaştırıyor sankim bilemedim ama hakkında hayırlısı olmasını dilerim canım yaYusra-61 erken oldu reglim =( yine olmadı ne de güzel degerlendirmistim bu ayı napcaksam boyle
Bende bu akşam bir misyoner takılayımBende öyle yaptım bu gece uyumuşum 2 saat ama gözümü bir açtım direk tuvalete gitme ihtiyacı hissettimm
AminnnnBende bu akşam bir misyoner takılayımAllah biize yardım etsin
Tesekkur ederim hepimiz için hayırlısiBelki de artık inancım kayboldu olmuyor ya
Ovulasyonum kızardı bugün çok yakın pik bendeonu da bulup değerlendireyim ne hali varsa görsün düşündüm de sankim birşey oldu en azından düşünmedim olmadı derim
Bana oluyor ilaç etkisi hemen geçmez onun bu ayda olsa etkisi olur kasık ağrısı yapar yumrtlama ağrısı büyümeye çalışıyor olblr bence
Evet hatırladımbende seninle aynı aşılama yapıtacağım konuşmuştuk bakalım ne olacak hallerimiz
O kadar değerlendirdin bazen nasip olacak olan tek ilişkiyle bile olur. Çok da uğraşmak sanırsam uzaklaştırıyor sankim bilemedim ama hakkında hayırlısı olmasını dilerim canım ya
Bix ikimizde yayYaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki...geçen ay bu küslük ve tripleşme yüzünden sadece 3 kez yaptık düşünebiliyor musun, eşim boğa burcu ben başak, iki inatçı keçi günleri kaçırdık muhtemelen, o üç ilişkinin de arası 4-5 gün arka arkaya da değil yanibu ay umarım küslükler olmaz gereksiz yere..bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?