Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa seni o kadar iyi anlıyorum ki...geçen ay bu küslük ve tripleşme yüzünden sadece 3 kez yaptık düşünebiliyor musun, eşim boğa burcu ben başak, iki inatçı keçi günleri kaçırdık muhtemelen, o üç ilişkinin de arası 4-5 gün arka arkaya da değil yani bu ay umarım küslükler olmaz gereksiz yere..bakalım

Evet bunu ben de fark ettim, sperm içerde uyuyunca gün boyu az az akıyor, ne kadar derine gitmişse fazlalıklar ancak akıyor demiştim

Gece kalktığımda hiç dökülmemişti canım kalmış içimde yani sırtüstü uyumuştum

Umursamazlığın sonu cocuuk
Belki de artık inancım kayboldu olmuyor ya
bu kez herkeste bi rahatlık bi salmışlışlık ben çok merak ediyorum ovülasyon olmayınca kendimi boşlukta hissettim ya
Ovulasyonum kızardı bugün çok yakın pik bende onu da bulup değerlendireyim ne hali varsa görsün düşündüm de sankim birşey oldu en azından düşünmedim olmadı derim
Bana oluyor ilaç etkisi hemen geçmez onun bu ayda olsa etkisi olur kasık ağrısı yapar yumrtlama ağrısı büyümeye çalışıyor olblr bence
aşılama oldum ve 5 gün önce adet oldum :))) kısmetse tekrar bu ay aşılamayı denemek istiyorum
Evet hatırladım bende seninle aynı aşılama yapıtacağım konuşmuştuk bakalım ne olacak hallerimiz
Yusra-61 erken oldu reglim =( yine olmadı ne de güzel degerlendirmistim bu ayı napcaksam boyle
O kadar değerlendirdin bazen nasip olacak olan tek ilişkiyle bile olur. Çok da uğraşmak sanırsam uzaklaştırıyor sankim bilemedim ama hakkında hayırlısı olmasını dilerim canım ya

Tesekkur ederim hepimiz için hayırlısi

Bix ikimizde yay ya zaten psikolojimiz altust olsun diye uhrasiyoruz bide bu kuslukler beni yoruyor nedense de hep yumurtlama zamanlarina denk geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…