Selam sanırım cevap verilmedi. Şu an durum nedir bilmiyorum ama açıklayayım. Yumurta çatladıktan sonra vücut ısıdı yükselişe geçer. Bunu bazen hissederiz, bazen hissetmeyiz. Regl günü tekrar düşer. Düşmezse hamilelik var demektir. Yani hem hamilelik belirtisi hem regl belirtisi. Hamilelikte biraz daha yüksek seyredebiliyor tabii ama hassas bi ateş ölçer olmadan ve eski değerleri bilmeden yorumlamak zor. İnşallah hamilesindir, güzel haberi verirsinKızlar bir şey danışacağım size ya ateşinin çok olduğunu hissedip sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı ya ya da bildiğiniz duyduğunuz böyle olan. Evde ateş ölçer olmadığı için ölçemiyorum da ateşimi ama çok rahat 3 gündür suratım alev atıyor normalde böyle ateşlenen bi insan değilim. Üstüme azıcık bir şey alayım giyeyim hemen sıcak basıyor. Hamilelerde sıcak basması olurmuş ama benim bat a 3-4 gün var erken gelmezse. Bir de genelde başımda bu ateşi çok hissediyorum. Yüzümde misal sıcak basınca da kolay kolay kızarmaz benim ama elmacık kemiklerimin kızardığını görüyorum bazen ateşten. Ne olaki ya var mı bilen eden :/
Eşiniz tedavi oldumu ameliyat yada takviyeler geçmiş olsun 3 kere tüp bebek Yapi o negatif görmek maddi manevi yıkım ama yılmayın elbet güzel haberler alacaksınız bi günEşimde sperm az
Hala gebelik haberleri gelmedi dimi kuzumT Tugba9898
@sahsah06
@gecenin_resmi
dorothy87
Nasılsınız canlar var mı güzel haberleriniz
Bat gününüz gelen giden yoksa bebiş gelsin inş...
Benim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazımT Tugba9898
@sahsah06
@gecenin_resmi
dorothy87
Nasılsınız canlar var mı güzel haberleriniz
Bat gününüz gelen giden yoksa bebiş gelsin inş...
Yaaaa çift çizgi yi hcg de gördüm insallah guzel beta ile tescillersin canim belirti vs varmiydi nezamandir deniyorsunuzBenim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinSelam sanırım cevap verilmedi. Şu an durum nedir bilmiyorum ama açıklayayım. Yumurta çatladıktan sonra vücut ısıdı yükselişe geçer. Bunu bazen hissederiz, bazen hissetmeyiz. Regl günü tekrar düşer. Düşmezse hamilelik var demektir. Yani hem hamilelik belirtisi hem regl belirtisi. Hamilelikte biraz daha yüksek seyredebiliyor tabii ama hassas bi ateş ölçer olmadan ve eski değerleri bilmeden yorumlamak zor. İnşallah hamilesindir, güzel haberi verirsin
Canim benim bugün 28.günüm sabah atesim 37 dereceydi normal döngüm 26-28 gün ama yumurtlama 3 mayisti atesimin normal sartlarda kac olmasi lazim 37 derece normalmiSelam sanırım cevap verilmedi. Şu an durum nedir bilmiyorum ama açıklayayım. Yumurta çatladıktan sonra vücut ısıdı yükselişe geçer. Bunu bazen hissederiz, bazen hissetmeyiz. Regl günü tekrar düşer. Düşmezse hamilelik var demektir. Yani hem hamilelik belirtisi hem regl belirtisi. Hamilelikte biraz daha yüksek seyredebiliyor tabii ama hassas bi ateş ölçer olmadan ve eski değerleri bilmeden yorumlamak zor. İnşallah hamilesindir, güzel haberi verirsin
Egzersizin bi zararı olacağını düşünmüyorum gayet spor yapıp hamile kalan çok kişi var bence yumurtlamayı daha güzel tetikler spor uzmanlar hic birşey yapamıyorsanız yürüyün diyolarKızlar ovülasyon döneminde Leslie gibi egzersizlerin yapılması doğru mu sizce? Biraz kilo vermem gerekiyor o yüzden yapıyordum ama kötü etkiledi mi bugüne kadar diye de düşünmüyor değilim. Gerçi insanlar habersizce neler neler yapıyorlar ama aklıma takıldı yine de
Var gibi görünüyor Allah gönlüne göre versin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinBenim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım
İnsan her şeyi düşünüyor risk olur mu diye.Egzersizin bi zararı olacağını düşünmüyorum gayet spor yapıp hamile kalan çok kişi var bence yumurtlamayı daha güzel tetikler spor uzmanlar hic birşey yapamıyorsanız yürüyün diyolar
Normali 36 derecedirCanim benim bugün 28.günüm sabah atesim 37 dereceydi normal döngüm 26-28 gün ama yumurtlama 3 mayisti atesimin normal sartlarda kac olmasi lazim 37 derece normalmi
Daha benim gelen giden yok cnm ama sivilce filan çıktı büyük ihtimal regl olacam hiç umudum yok
Benim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım
Ramazanda bende maalesef yatamadım ve düzenli ilişki olmadi ovulasyon denediğim halde yumurtlama değerlendirdik maalesef negatif bu ay bende hem ramazan bitmesi ile hem sağlık acısından egzersizlere yürüyüşlere başlayacağım yasaklarda bitti çok şükür bu ay ayağa kalkmaya ve hemen dus almamayı deneyeceğim inşallah Allah ol der olur neler neler yapıp gebe kalanlar var biz herşeye dikkat ediyoruz ama olmuyoİnsan her şeyi düşünüyor risk olur mu diye.Ramazan ayında ilişkiden sonra 15 dk falan uzanıyordum bir kaç saat sonra Leslie yapıyordum duşa da giriyordum tabi Ramazan olunca. Forumda ilişki sonrası gece uyuyun hemen duşa girmeyin diye konuşulunca aklıma takıldı.
Geçmiş olsun canım gebelik şüphen varsa hiç içme sicak şu ile dus al ve istirahat et en güzeli 2 3 güne geçer ağrılarinKızlar benim bat 20 ama inanılmaz bel ağrım var hareket edemiyorum ama gebelikten değil de temizlik yaptım bide dün ağır bavullar kaldırdım falan ondan ağrım var . Kas gevşetici hap içsem sıkıntı olur mu hareket edemiyorum ağrıdan
Olsun canım verirsinKizlar hala adetimi bekliyorum haberdar edemedim sizi
Canım yapabilirsin hatta iyidir yumrtlama için ama aşırı yapmaman iyi olur herşeyin aşırısı kötü biliyorsunKızlar ovülasyon döneminde Leslie gibi egzersizlerin yapılması doğru mu sizce? Biraz kilo vermem gerekiyor o yüzden yapıyordum ama kötü etkiledi mi bugüne kadar diye de düşünmüyor değilim. Gerçi insanlar habersizce neler neler yapıyorlar ama aklıma takıldı yine de
Walla bencede var ne guzelBenim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?