Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam sanırım cevap verilmedi. Şu an durum nedir bilmiyorum ama açıklayayım. Yumurta çatladıktan sonra vücut ısıdı yükselişe geçer. Bunu bazen hissederiz, bazen hissetmeyiz. Regl günü tekrar düşer. Düşmezse hamilelik var demektir. Yani hem hamilelik belirtisi hem regl belirtisi. Hamilelikte biraz daha yüksek seyredebiliyor tabii ama hassas bi ateş ölçer olmadan ve eski değerleri bilmeden yorumlamak zor. İnşallah hamilesindir, güzel haberi verirsin

T Tugba9898
@sahsah06
@gecenin_resmi
dorothy87
Nasılsınız canlar var mı güzel haberleriniz
Bat gününüz gelen giden yoksa bebiş gelsin inş...
Benim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım

Eklentiler

• D9CE00D2-5728-48DF-AFDE-63EAA3B2E00A.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 84
Yaaaa çift çizgi yi hcg de gördüm insallah guzel beta ile tescillersin canim belirti vs varmiydi nezamandir deniyorsunuz

Y yusra
Ne gibi belirtilerin oldu cnm sivilcelenme filan oldu mu

Kızlar ovülasyon döneminde Leslie gibi egzersizlerin yapılması doğru mu sizce? Biraz kilo vermem gerekiyor o yüzden yapıyordum ama kötü etkiledi mi bugüne kadar diye de düşünmüyor değilim. Gerçi insanlar habersizce neler neler yapıyorlar ama aklıma takıldı yine de

Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için Dün gece çok hafif lekelenmem oldu sanırım reglim geliyor. Yani devamı gelmezse başka şüpheleneceğim diyeceğim ama genelde lekenmeyle başlayan bir adetim olduğu için muhtemelen bu ay da elendim ama bir dahaki ay ateş ölçme yöntemini kullanmayı düşünüyorum. Çok pratik geldi bana.

Canim benim bugün 28.günüm sabah atesim 37 dereceydi normal döngüm 26-28 gün ama yumurtlama 3 mayisti atesimin normal sartlarda kac olmasi lazim 37 derece normalmi

Egzersizin bi zararı olacağını düşünmüyorum gayet spor yapıp hamile kalan çok kişi var bence yumurtlamayı daha güzel tetikler spor uzmanlar hic birşey yapamıyorsanız yürüyün diyolar

Var gibi görünüyor Allah gönlüne göre versin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Egzersizin bi zararı olacağını düşünmüyorum gayet spor yapıp hamile kalan çok kişi var bence yumurtlamayı daha güzel tetikler spor uzmanlar hic birşey yapamıyorsanız yürüyün diyolar
İnsan her şeyi düşünüyor risk olur mu diye. Ramazan ayında ilişkiden sonra 15 dk falan uzanıyordum bir kaç saat sonra Leslie yapıyordum duşa da giriyordum tabi Ramazan olunca. Forumda ilişki sonrası gece uyuyun hemen duşa girmeyin diye konuşulunca aklıma takıldı.

Kızlar benim bat 20 ama inanılmaz bel ağrım var hareket edemiyorum ama gebelikten değil de temizlik yaptım bide dün ağır bavullar kaldırdım falan ondan ağrım var . Kas gevşetici hap içsem sıkıntı olur mu hareket edemiyorum ağrıdan

Daha benim gelen giden yok cnm ama sivilce filan çıktı büyük ihtimal regl olacam hiç umudum yok

Bana haber edersin ı zaman canım

Var görünüyor canım istersen ilk idrarla tekrarla olur mu testini İnşallah vardır

Ramazanda bende maalesef yatamadım ve düzenli ilişki olmadi ovulasyon denediğim halde yumurtlama değerlendirdik maalesef negatif bu ay bende hem ramazan bitmesi ile hem sağlık acısından egzersizlere yürüyüşlere başlayacağım yasaklarda bitti çok şükür bu ay ayağa kalkmaya ve hemen dus almamayı deneyeceğim inşallah Allah ol der olur neler neler yapıp gebe kalanlar var biz herşeye dikkat ediyoruz ama olmuyo ağır egzersiz yumrutlama sonrası regle yakın yapma gebelik olursa düşme tehlikesi olmasin sadece

Geçmiş olsun canım gebelik şüphen varsa hiç içme sicak şu ile dus al ve istirahat et en güzeli 2 3 güne geçer ağrılarin

Kizlar hala adetimi bekliyorum haberdar edemedim sizi
Olsun canım verirsin bekliyorm buralarda
Canım yapabilirsin hatta iyidir yumrtlama için ama aşırı yapmaman iyi olur herşeyin aşırısı kötü biliyorsun

Walla bencede var ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…