Simdi sence süphelenmelimiyim bugün 12..günüm .catlama dahil test yaptim begatifti sabahNormali 36 derecedir
Aslında bence yok ama böyle deyince de emin olamıyorum sıcak duş önerisi için teşekkür ederim deniyimGeçmiş olsun canım gebelik şüphen varsa hiç içme sicak şu ile dus al ve istirahat et en güzeli 2 3 güne geçer ağrılarin
Canım var benceBenim bat ya bugün ya da 20si gibiydi, ama bu sabah hem lh hem hcg testi yaptım ekliyorum fotoğraflarını, hemen yapınca böyle çıktı daha kurumadan çektim canım, ama bilmiyorum çok da ümitlenmek istemiyorum her ihtimali düşünmek lazım
Canım benimde 20 si, ve belim ağrıyor. Dün bende ayakta çok durup çok iş yaptım. Bilemiyorum. Hepsi olabilir sebebi. Yine de ilaç kullanma netleşmeden. Uzan dinlen. sıcak su torbası vs de iyi gelir.Kızlar benim bat 20 ama inanılmaz bel ağrım var hareket edemiyorum ama gebelikten değil de temizlik yaptım bide dün ağır bavullar kaldırdım falan ondan ağrım var . Kas gevşetici hap içsem sıkıntı olur mu hareket edemiyorum ağrıdan
Dün adet oldum ben deS sestra22 @eternal17 @Mistiklili
@mavi_ylmz @Morhll @Maviyiz
@persona06 @gkmsgs @exclusive
Batlarınız bugündü ama bendeniz etiket attım sordum sandım özür poncikkleerbana güzel haberler verin neee olursunuz geç de olsa
Herkesin normali farklı ve 0,5 derece artıp azalması bile önemli o yüzden çok hassas bi ölçüm yapmak gerekiyor. Dilin alt tarafından geriden sağ veya sol kök dişlere yakın. En az 3 saat uyku sonrası, yataktan kalkmadan ve hep aynı saatte yani 1 saatten fazla oynama olmaması lazım. Benim mesela reglim 36,4 ile başlıyor. Yumurta öncesi dalgalanma oluyor, 36,2lere dip yapıp yumurtladıktan sonra 37 lere kadar çıkıyor. Öyle yani aylık aşşa yukarı böyle. Ben kendi grafiğimi bildiğim için bana göre böyle ama biri kansızdır düşük olur benden o da onun normalidir. Ya da metabolizması hızlıdır en düşük 36,5 görüyordur falan.. umarım açıklayabilmişimdir. Yani şu değer iyidir bu kötüdür denmiyor,Canim benim bugün 28.günüm sabah atesim 37 dereceydi normal döngüm 26-28 gün ama yumurtlama 3 mayisti atesimin normal sartlarda kac olmasi lazim 37 derece normalmi
Benim hem belimde hem boynumda fıtık var ağrım tutunca çok kötü oluyorum sıcak sular inşallah işe yarar da acillik olmamCanım benimde 20 si, ve belim ağrıyor. Dün bende ayakta çok durup çok iş yaptım. Bilemiyorum. Hepsi olabilir sebebi. Yine de ilaç kullanma netleşmeden. Uzan dinlen. sıcak su torbası vs de iyi gelir.
Hareket her zaman daha iyidirKızlar ovülasyon döneminde Leslie gibi egzersizlerin yapılması doğru mu sizce? Biraz kilo vermem gerekiyor o yüzden yapıyordum ama kötü etkiledi mi bugüne kadar diye de düşünmüyor değilim. Gerçi insanlar habersizce neler neler yapıyorlar ama aklıma takıldı yine de
Bence icme spor yaptigim zamanlar bile kas gevsetici icersem 2 3 gun spor yapma diyordu hoca nolur nolmaz bel ağrısına sert zeminde iyi gelir ara ara benimde oluyor geçen ay cok yasadim hic sebebi yoktu yumurtlamadan sonraydı hic ilaç almadım ağrı kesici bile istirahat et canim 2 3 gün inşallah gebelik vardırAslında bence yok ama böyle deyince de emin olamıyorum sıcak duş önerisi için teşekkür ederim deniyim
Nerde hareket orda bereket derler atalarimizHareket her zaman daha iyidirKan akışını düzenler, yumurtaların iyi beslenir ve daha az ağrı çekersin. İmplantasyon dönemi çok ağır kaldırmadıktan sonra spora devam uzun vadede çok faydasını göreceksin
Hayır canım öyle bir standart yok eğer bazal vücut ısısından bahsediyorsakNormali 36 derecedir
Aaa bunu bilmiyordum kas gevşetici bana masum ilaç geliyodu 2-3 gün dayanıyım o zaman zaten az kaldı bat a çoook teşekkür ederim canımBence icme spor yaptigim zamanlar bile kas gevsetici icersem 2 3 gun spor yapma diyordu hoca nolur nolmaz bel ağrısına sert zeminde iyi gelir ara ara benimde oluyor geçen ay cok yasadim hic sebebi yoktu yumurtlamadan sonraydı hic ilaç almadım ağrı kesici bile istirahat et canim 2 3 gün inşallah gebelik vardır
Cok kararsizim ama sanirim gideceğim bendeBen daha önce 2 kere adetliyken gittim ben çekinince doktorum rahat ol demişti ve çok yoğun olmama rağmen iki kontrolde de hiç bi yer batmamıştı nasıl muayene ettiyse hiç kan gelmedi o sırada
Testle değerlendirmek daha mantıklıSimdi sence süphelenmelimiyim bugün 12..günüm .catlama dahil test yaptim begatifti sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?