Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa bunu bilmiyordum kas gevşetici bana masum ilaç geliyodu 2-3 gün dayanıyım o zaman zaten az kaldı bat a çoook teşekkür ederim canım
Kas gevşeticiler en ağır ilaç grupları arasında hiç de masum değiller. Çok zorda kalırsanız parol, tamol, minoset gibi yalnızca parasetamol içeren bir ilacı aç karnınıza ( yemekten 1saat önce) içebilirsiniz

Aaa bunu bilmiyordum kas gevşetici bana masum ilaç geliyodu 2-3 gün dayanıyım o zaman zaten az kaldı bat a çoook teşekkür ederim canım
Kaslari gevsettigi icin spor yaparken zararli demisti özellikle ağırlık antremanlarında ama gebelik yoksa 1 kere içilir öyle şüphe varsa ağrı kesici bile almamaya dikkat edelim özellikle bizm gibiler

Selam kızlar bayram bitti, evimize döndük. Çok güzel moral motivasyon oldu, keşke aileme yakın oturabilseydim, yine buna da şükür aynı şehirdeyiz en azından. Sizde durumlar nasıl?
Bizler ayrı şehirde göremedik bile of of vala nasıl olalım biraktiğin gibiyiz canim bayram bitti gercel hayata döndük

Teşekkür ederim canım benim, 3 kere de tuttu ikisi kimyasak biri düşük oldu, ya biyerlerde yanlış yapıyorum ya zamanı değil yada verilmeyecek bu benim sınavım, hayırlısı

Kızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Yok cnm bu bisi ifade etmez. Benm bata 4 gun var lh bundan daha koyu ama test negatif. Yani bence t kopkoyu olmadkca bunlar gebelk gostermez

Kızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Canim bende 2 gun kala yapmistim daha da koyu olmustu ama ise yaramadi umarim seninki tutmustur

Canım yapmaya devam et koyu olacak mı bakalım biraz daha yoksam silikleşme olacak mı onu görmek lazım.

Cnm merhabalar benimde gecen ay testlerim (laboquik)böyleydi hep kırmızı cıkıyordu banada polistik over olabilir misin dediler ama bu ay ınnovıta kullanıyorum 10.gündeyim 3 gündür yapıyorum ve gayet silik çıkıyor şu anda

Silik çizgi canim bende de böyle cıktı ama negatif pozit olmasi için kopkoyu çıkmalı diyolar

Yok cnm bu bisi ifade etmez. Benm bata 4 gun var lh bundan daha koyu ama test negatif. Yani bence t kopkoyu olmadkca bunlar gebelk gostermez

Canim bende 2 gun kala yapmistim daha da koyu olmustu ama ise yaramadi umarim seninki tutmustur
Sağolun kızlar.. Bunlar hep sabırsızlıktan.. Çok istemekten.. Umudu taze tutmak istemekten sanırım

Benim markası surelab. Aslında 20.gün çatlamıştı. 23.gün tekrar pik gibi birşey oldu. Bakalım hayırlısı

Canım yapmaya devam et koyu olacak mı bakalım biraz daha yoksam silikleşme olacak mı onu görmek lazım.
Kuzu normalde yumurtlamadan adete kadar sol kasığımda da hep ağrırdı, o ağrı da yok 2 gündür. Sadece belim biraz ağrıyor. Birkaç gün daha bakayım silikleşecek mi?

Kızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim

LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL

Değerler nasıl sizce?
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
FSH3.45
CA-19-9: 34.35 U/mL (üst sınır 37)
ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL
CA-15-3 : 28.8 U/mL ( üst sınır 30)
TSH 0.82

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…