Kas gevşeticiler en ağır ilaç grupları arasında hiç de masum değiller. Çok zorda kalırsanız parol, tamol, minoset gibi yalnızca parasetamol içeren bir ilacı aç karnınıza ( yemekten 1saat önce) içebilirsinizAaa bunu bilmiyordum kas gevşetici bana masum ilaç geliyodu 2-3 gün dayanıyım o zaman zaten az kaldı bat a çoook teşekkür ederim canım
Polikistik over gibi görünüyorsun bu testlere bakıncaKızlar testlerimi yüklüyorum bakar mısınız? 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm, 20.gün çatladı. Testi bıraktım.
Bugün 23.gün t ve c eşit koyulukta. Tekrar mı yumurtladım acaba?Yusra-61 @Selizay MaviliGizem
Kaslari gevsettigi icin spor yaparken zararli demisti özellikle ağırlık antremanlarında ama gebelik yoksa 1 kere içilir öyle şüphe varsa ağrı kesici bile almamaya dikkat edelim özellikle bizm gibilerAaa bunu bilmiyordum kas gevşetici bana masum ilaç geliyodu 2-3 gün dayanıyım o zaman zaten az kaldı bat a çoook teşekkür ederim canım
Silik çizgi canim bende de böyle cıktı ama negatif pozit olmasi için kopkoyu çıkmalı diyolarKızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Bizler ayrı şehirde göremedik bile of of vala nasıl olalım biraktiğin gibiyiz canim bayram bitti gercel hayata döndükSelam kızlarbayram bitti, evimize döndük. Çok güzel moral motivasyon oldu, keşke aileme yakın oturabilseydim, yine buna da şükür aynı şehirdeyiz en azından. Sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ederimAnladım geçmiş olsun inşallah normal yolla gerçekleşmiştir mucizeniz
Teşekkür ederim canım benim, 3 kere de tuttu ikisi kimyasak biri düşük oldu, ya biyerlerde yanlış yapıyorum ya zamanı değil yada verilmeyecek bu benim sınavım, hayırlısıEşiniz tedavi oldumu ameliyat yada takviyeler geçmiş olsun 3 kere tüp bebek Yapi o negatif görmek maddi manevi yıkım ama yılmayın elbet güzel haberler alacaksınız bi günrabbim en çok ta sizin gibilere tez vakitte yardim etsin
Yok cnm bu bisi ifade etmez. Benm bata 4 gun var lh bundan daha koyu ama test negatif. Yani bence t kopkoyu olmadkca bunlar gebelk gostermezKızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Aynen canım 2. Yumurtlama. Değerlendir mutlakaKızlar testlerimi yüklüyorum bakar mısınız? 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm, 20.gün çatladı. Testi bıraktım.
Bugün 23.gün t ve c eşit koyulukta. Tekrar mı yumurtladım acaba?Yusra-61 @Selizay MaviliGizem
Canim bende 2 gun kala yapmistim daha da koyu olmustu ama ise yaramadi umarim seninki tutmusturKızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Ahh ahhh kuzucum benim verebileceğim güzel bi haberim yok maalesef dün başladı reglim@sestra22 @eternal17 @Mistiklili
@mavi_ylmz @Morhll @Maviyiz
@persona06 G gkmsgs @exclusive
Batlarınız bugündü ama bendeniz etiket attım sordum sandım özür poncikkleerbana güzel haberler verin neee olursunuz geç de olsa
Canım yapmaya devam et koyu olacak mı bakalım biraz daha yoksam silikleşme olacak mı onu görmek lazım.Kızlar testlerimi yüklüyorum bakar mısınız? 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm, 20.gün çatladı. Testi bıraktım.
Cnm merhabalar benimde gecen ay testlerim (laboquik)böyleydi hep kırmızı cıkıyordu banada polistik over olabilir misin dediler ama bu ay ınnovıta kullanıyorum 10.gündeyim 3 gündür yapıyorum ve gayet silik çıkıyor şu andaKızlar testlerimi yüklüyorum bakar mısınız? 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm, 20.gün çatladı. Testi bıraktım.
Silik çizgi canim bende de böyle cıktı ama negatif pozit olmasi için kopkoyu çıkmalı diyolar
Yok cnm bu bisi ifade etmez. Benm bata 4 gun var lh bundan daha koyu ama test negatif. Yani bence t kopkoyu olmadkca bunlar gebelk gostermez
Sağolun kızlar.. Bunlar hep sabırsızlıktan.. Çok istemekten.. Umudu taze tutmak istemekten sanırımCanim bende 2 gun kala yapmistim daha da koyu olmustu ama ise yaramadi umarim seninki tutmustur
Benim markası surelab. Aslında 20.gün çatlamıştı. 23.gün tekrar pik gibi birşey oldu. Bakalım hayırlısıCnm merhabalar benimde gecen ay testlerim (laboquik)böyleydi hep kırmızı cıkıyordu banada polistik over olabilir misin dediler ama bu ay ınnovıta kullanıyorum 10.gündeyim 3 gündür yapıyorum ve gayet silik çıkıyor şu anda
Kuzu normalde yumurtlamadan adete kadar sol kasığımda da hep ağrırdı, o ağrı da yok 2 gündür. Sadece belim biraz ağrıyor. Birkaç gün daha bakayım silikleşecek mi?Canım yapmaya devam et koyu olacak mı bakalım biraz daha yoksam silikleşme olacak mı onu görmek lazım.
mrhbalar bende progesteron yaptiridm bugun cikti 32.29. tam bilmiyorum ne demekSonucum çıkmış progesteron 17.23 şükürYusra-61
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84 PROLAKTİN18.07ng/mL ESTRADİOL973.4 BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100 FSH3.45 TSH0.829 CA-125 20.5 U/mL CA-19-9 34.35 U/mL ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL CA-15-3 28.8 U/mL KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL | ||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?