Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet 21.gunde yaptirdim.insallah bekliyorum hayirlisiyla bat gunum.24
Benim de bat 26 bende salı günü yaptırıcam progesteron geçen ay doktor istemişti bu ay ben kendim yaptırmak istiyorum en azından yumurtlama olmuş mu bilmek için. inşallah güzel haberler vermek nasip olur

Kızlar ilişkiye girince yağ falan kullanıyor musunuz?
Ben gebeliği önler diye kayganlaştırıcı jel kullanmıyorum ama eşim zorla bebek yağı kullandırtıyor. Sizce bebek yağı da önler mi gebeliği?

Canım bn diğer değerleri pek anlamıyorum ama amh normal değerde yaş kaç acaba

İyiyim canım ne olsun başladım değerlendirmelere pik birşey kalmadı gibi değerlendirip haziran adetimi beklicem sen nasılsın?
Iyiyim bende canim valla napayım 6. gün ve başladım değerlendirmelere bi kaç gün sonra ovi testine başlarim bide bu ay neler olcak göreceğiz bal tarcın çörek otu hayıt suyu aslan pençesi suyu ama bunlar 3 5 gün yapılacak

Gebeliği onlemeyen yağlar var onları kullan istersen canim

Canım hiç bişey önermiyorlar ama bi jel var gebeliği kolaylaştırıyomuş kayganlaştırıcı gibi istwrsen ona bi bak

Benim bi fikrim yok anlayan arkadaşlar görsün diye yazıyorum canim

Canım hiç panik olma amh 0.01 ile hamile kalan birçok anne var. Senin amh ın gayet iyi. Sınıra yakın değerleri de kolaylıkla düşürecek birçok ilaç var. Sakin ol sakın üzme kendini. Doktorun gerekli rehberliği yapacaktır. Ona güven yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…