Adetin 21. Günü mü yapıldı. 10 ve üzeri yumurtlama olduğunu gösterir. İnşallah gebelikte vardır çünkü değer yüksekmrhbalar bende progesteron yaptiridm bugun cikti 32.29. tam bilmiyorum ne demek
İyiyim canım ne olsun başladım değerlendirmelereYusra-61 canim nasılsın nasıl gidiyor bayramda uzak kaldım koşturma o bu derken bugün evde kendimi dinliyorum reglde bitti inşallah hazirana bomba gibi gireriz
Bak bakalım ne olacak duruma göre karar veririzKuzu normalde yumurtlamadan adete kadar sol kasığımda da hep ağrırdı, o ağrı da yok 2 gündür. Sadece belim biraz ağrıyor. Birkaç gün daha bakayım silikleşecek mi?
evet 21.gunde yaptirdim.insallah bekliyorum hayirlisiyla bat gunum.24Adetin 21. Günü mü yapıldı. 10 ve üzeri yumurtlama olduğunu gösterir. İnşallah gebelikte vardır çünkü değer yüksek
Bata kaç gün varmrhbalar bende progesteron yaptiridm bugun cikti 32.29. tam bilmiyorum ne demek
Benim de bat 26 bende salı günü yaptırıcam progesteron geçen ay doktor istemişti bu ay ben kendim yaptırmak istiyorum en azından yumurtlama olmuş mu bilmek için. inşallah güzel haberler vermek nasip olurevet 21.gunde yaptirdim.insallah bekliyorum hayirlisiyla bat gunum.24
Canım bn diğer değerleri pek anlamıyorum ama amh normal değerde yaş kaç acabaKızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL
Iyiyim bende canim valla napayım 6. gün ve başladım değerlendirmelereİyiyim canım ne olsun başladım değerlendirmelerepik birşey kalmadı gibi değerlendirip haziran adetimi beklicem sen nasılsın?
Gebeliği onlemeyen yağlar var onları kullan istersen canimKızlar ilişkiye girince yağ falan kullanıyor musunuz?
Ben gebeliği önler diye kayganlaştırıcı jel kullanmıyorum ama eşim zorla bebek yağı kullandırtıyor. Sizce bebek yağı da önler mi gebeliği?
Canım hiç bişey önermiyorlar ama bi jel var gebeliği kolaylaştırıyomuş kayganlaştırıcı gibi istwrsen ona bi bakKızlar ilişkiye girince yağ falan kullanıyor musunuz?
Ben gebeliği önler diye kayganlaştırıcı jel kullanmıyorum ama eşim zorla bebek yağı kullandırtıyor. Sizce bebek yağı da önler mi gebeliği?
Klomen vs kullandın mı bu ay?Kızlar testlerimi yüklüyorum bakar mısınız? 18 ve 19.gün yumurtlama gördüm, 20.gün çatladı. Testi bıraktım.
Bugün 23.gün t ve c eşit koyulukta. Tekrar mı yumurtladım acaba?Yusra-61 Selizay MaviliGizem
Adını hatırlıyor musunuzCanım hiç bişey önermiyorlar ama bi jel var gebeliği kolaylaştırıyomuş kayganlaştırıcı gibi istwrsen ona bi bak
Benim bi fikrim yok anlayan arkadaşlar görsün diye yazıyorum canimDeğerler nasıl sizce?
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
FSH3.45
CA-19-9: 34.35 U/mL (üst sınır 37)
CA-15-3 : 28.8 U/mL ( üst sınır 30)
TSH 0.82
Hayır hiçbirşey kullanmadım canım.Klomen vs kullandın mı bu ay?
Canım hiç panik olma amh 0.01 ile hamile kalan birçok anne var. Senin amh ın gayet iyi. Sınıra yakın değerleri de kolaylıkla düşürecek birçok ilaç var. Sakin ol sakın üzme kendini. Doktorun gerekli rehberliği yapacaktır. Ona güven yeterKızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL
Ne için ve ne zaman yaptırdığına göre değişir canım. Testin amacı neydi hangi dönemde yaptırdın?mrhbalar bende progesteron yaptiridm bugun cikti 32.29. tam bilmiyorum ne demek
Conceive plus diye bir yağ yazıyor nette, o mu acabaCanım hiç bişey önermiyorlar ama bi jel var gebeliği kolaylaştırıyomuş kayganlaştırıcı gibi istwrsen ona bi bak
Sağol kuzumBenim bi fikrim yok anlayan arkadaşlar görsün diye yazıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?