- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bulup yazayım size hemenConceive plus diye bir yağ yazıyor nette, o mu acaba
AMH değerim pkoyu gösteriyor zaten pkoluyum ama kanser değerlerinden çok korkuyorumCanım hiç panik olma amh 0.01 ile hamile kalan birçok anne var. Senin amh ın gayet iyi. Sınıra yakın değerleri de kolaylıkla düşürecek birçok ilaç var. Sakin ol sakın üzme kendini. Doktorun gerekli rehberliği yapacaktır. Ona güven yeter
Bu jel hem spermi daha hızlı taşıyomuş hem de kayganlaştırıcıConceive plus diye bir yağ yazıyor nette, o mu acaba
32 yaşındayım canım, 3 üstü fazla yumurtaya işaret ediyor sanırım zaten pko varCanım bn diğer değerleri pek anlamıyorum ama amh normal değerde yaş kaç acaba
Pko olması İçin çok daha yüksek olması lazım benim mesela yaşım 27 amh 9 küsür doktor daha iyi yumurta rezervin yüksek pko değilsin dedi32 yaşındayım canım, 3 üstü fazla yumurtaya işaret ediyor sanırım zaten pko var
Çok sağol canımm bu ay da tutmazsa bunu deniycem artık, 2 gün önce geçti yumurtlamam,Bu jel hem spermi daha hızlı taşıyomuş hem de kayganlaştırıcı
Kızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL
İnşallah gerek kalmaz tutmuşturÇok sağol canımm bu ay da tutmazsa bunu deniycem artık, 2 gün önce geçti yumurtlamam,
Ayyy inşallah ya pko düzelsin diye tam 24 kilo verdimPko olması İçin çok daha yüksek olması lazım benim mesela yaşım 27 amh 9 küsür doktor daha iyi yumurta rezervin yüksek pko değilsin dedi
Allah korusun kuzum, inşallah öyle bir şey değildir. O taraf anladığım bir alan olmayınca yorum yApamıyorum ama doktorunla ne zaman konuşacaksın. En doğrusunu o söylecektirAMH değerim pkoyu gösteriyor zaten pkoluyum ama kanser değerlerinden çok korkuyorum
Maşallah Yeme içme çok önemli zaten pko da ama çok yüksek değil zaten amh normal yani tabi doktor felan değiliz ama çok araştırınca biraz bilgilendik mecburiAyyy inşallah ya pko düzelsin diye tam 24 kilo verdim
Canım inan hiç anlamadığım testler, üst sınırı geçmediği sürece yakın olması çok sıkıntı değil, telaş yapma hemen, diğer değerlerin normal gözüküyor
Klomen falan kullanınca olabiliyor böyle ama, iki defa yumurtlama olmuş olabilir, değerlendir boş geçmeHayır hiçbirşey kullanmadım canım.
Öyle yapayımKlomen falan kullanınca olabiliyor böyle ama, iki defa yumurtlama olmuş olabilir, değerlendir boş geçme
Ben bebek yağının o iş için kullanımının çok zararlı olduğunu duymuştum canım. Hiç bir ürün kullanmadan olması daha sağlıklı aslında yani bir problem yoksa tabi.Kızlar ilişkiye girince yağ falan kullanıyor musunuz?
Ben gebeliği önler diye kayganlaştırıcı jel kullanmıyorum ama eşim zorla bebek yağı kullandırtıyor. Sizce bebek yağı da önler mi gebeliği?
yumurtlama takibi icin oyle kontrol amacli yaptirdim reglmin 21. gunu yaptiridm yani dün.hormon testlerim iyiydi..yumurtlama testide yapmistim ayin 7 si ve 8 pik gordum 9 da catlama olmustu.Ne için ve ne zaman yaptırdığına göre değişir canım. Testin amacı neydi hangi dönemde yaptırdın?
bat 24Bata kaç gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?