Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AMH değerim pkoyu gösteriyor zaten pkoluyum ama kanser değerlerinden çok korkuyorum

Selizay Yusra-61

Pko olması İçin çok daha yüksek olması lazım benim mesela yaşım 27 amh 9 küsür doktor daha iyi yumurta rezervin yüksek pko değilsin dedi
Ayyy inşallah ya pko düzelsin diye tam 24 kilo verdim

AMH değerim pkoyu gösteriyor zaten pkoluyum ama kanser değerlerinden çok korkuyorum
Allah korusun kuzum, inşallah öyle bir şey değildir. O taraf anladığım bir alan olmayınca yorum yApamıyorum ama doktorunla ne zaman konuşacaksın. En doğrusunu o söylecektir

Ben bebek yağının o iş için kullanımının çok zararlı olduğunu duymuştum canım. Hiç bir ürün kullanmadan olması daha sağlıklı aslında yani bir problem yoksa tabi.

Kızlar yarın doktor randevum var daha önce alttan muayene yapılmıştı 2 aydır da gebelik olmayınca hsg için bir doktorumla konuşayım dedim. Beklemenin anlamı yok bi sıkıntı varsa önceden görelim diye. Tsh progesteron gibi değerlere bakılmıştı ama amh ve fsh için test vermedim ben. Bu testler hangi durumlarda isteniyor. Doktora sormam gereken öğrenmem gereken bir şeyler var mı. Adetimin 6. Günü olacak yarın. Tekrar alttan kontrol ederse mesela yumurta vs ile ilgil bir şey sormalı mıyım?

Ne için ve ne zaman yaptırdığına göre değişir canım. Testin amacı neydi hangi dönemde yaptırdın?
yumurtlama takibi icin oyle kontrol amacli yaptirdim reglmin 21. gunu yaptiridm yani dün.hormon testlerim iyiydi..yumurtlama testide yapmistim ayin 7 si ve 8 pik gordum 9 da catlama olmustu.

Bat im 13 mayisti. Hâlâ adet olmadım. Gebelik için hiçbir belirti yok şuan. Ama bu ana kadar sarı akıntım çok olduydu. Adet belirtisi de yok. Gebelik testi de yapmadım. Sizce belirti olmadan da gebelik olabilir mi. Adet olmadan 10 gün önce kasık ağrısı başlardı. Şuan hiçbir ağrım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…