Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bat 26 bende salı günü yaptırıcam progesteron geçen ay doktor istemişti bu ay ben kendim yaptırmak istiyorum en azından yumurtlama olmuş mu bilmek için. inşallah güzel haberler vermek nasip olur
ben 21.gunu yaptiridm dün acilenden yaptiridm seninde bufunlu yarinli yaptirman gerek sanirsam

Sperm dostu jeller var canım eczanelerde gleitgelen var mesela

Yumurta boyunu sor mutlaka böylece ne kadar zaman da büyüyo bakmış olursun bir de amh ve fsh a bakmış olablr belki çünkü tsh ile birlikte bakılıyo diye biliyorum

Panik yapma canım kist yükseltiyor bu değerleri kuzenim aldırdı degerleride senden yüksekti dr hemen kanser için yaptırıyor ama onun için bu değerlerin aşırı yüksek olması lazım herhangi bir şey çıkmadı pataloji temiz geldi. Özelikle özel hastaneye gidiyorsan biraz panik yaptırıyorlar.

Devlet hastanesiydi özel olmadığı için içim hiç rahat değil

Ben hiçbirşey yapmıyorum günleri değerlendirip geçiyorum karşıya yeme içme işleri olarak propolis polen arı sütü karışımı kullanıyorum o kadarcık. Testler ne zaman koyu oluyor bakalım umudum aşılama ya bu ayy çok önemsiz

Ben pek bilmiyorm amh değerini ama esradiol çok yüksek ve fsh düşük lh ondan yüksek bu da iyi değer değil. Doktorun ne diyeceği daha çok önemli? Bence. Kist olduğu neyse alışılmış da kanser denmesi biraz sıkıntılı ya

Merhaba, gercekten cok mutlu oldum okuyunca yazdiklarini. Insallah sonuda hayirlisiyla cok guzel olur kac yaaindasin ? Bir de doktorun kim acaba? Bilgi verebilirsen sevinirim .

Benim daha gelmedi ari sütlerim bide omega 3 6 9 takviyesi aldım ayyy deme oyle vala umut yok denildiği anda bebekler geliyor dünyaya çok haber okuduk tüp bebekten donen darısı sana en dogal yolundan canim ❤bu

Amh degerin guzel bence . Yumurtalik rezeevinde sorun yok fsh da iyi gibi .

Şuan Balıkesir Pelitköydeyim yazlıktayız pandemiden dolayı normalde İstanbul da yaşıyorum burada bir tane özel hastane var Edremit körfez Hastahanesi ben orda yaptırdım
Gonalf kullandınız mı acaba aşılama öncesi kullanılıyor sanırım baya bi form okudum ama tam net bi cevap bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…