- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 23
- 36
ben 21.gunu yaptiridm dün acilenden yaptiridm seninde bufunlu yarinli yaptirman gerek sanirsamBenim de bat 26 bende salı günü yaptırıcam progesteron geçen ay doktor istemişti bu ay ben kendim yaptırmak istiyorum en azından yumurtlama olmuş mu bilmek için. inşallah güzel haberler vermek nasip olur
Sperm dostu jeller var canım eczanelerde gleitgelen var meselaKızlar ilişkiye girince yağ falan kullanıyor musunuz?
Ben gebeliği önler diye kayganlaştırıcı jel kullanmıyorum ama eşim zorla bebek yağı kullandırtıyor. Sizce bebek yağı da önler mi gebeliği?
Yok benim salı günü 21.gün devlet hastanesinde mi yaptırdın yapıyorlar mı öyleben 21.gunu yaptiridm dün acilenden yaptiridm seninde bufunlu yarinli yaptirman gerek sanirsam
özel hastaneden acilden yaptirdim.evet yapiyorlar 1 saat sonrada çikiyor.ama aç karinina git daha temiz çikiyor sonucYok benim salı günü 21.gün devlet hastanesinde mi yaptırdın yapıyorlar mı öyle
İnşallahİnşallah gerek kalmaz tutmuştur
Bende öyle düşünüyorum ama eşim kullanmam için üsteliyo her seferindeBen bebek yağının o iş için kullanımının çok zararlı olduğunu duymuştum canım. Hiç bir ürün kullanmadan olması daha sağlıklı aslında yani bir problem yoksa tabi.
Teşekkür ederim bunuda araştırıcam canımmSperm dostu jeller var canım eczanelerde gleitgelen var mesela
Yumurta boyunu sor mutlaka böylece ne kadar zaman da büyüyo bakmış olursun bir de amh ve fsh a bakmış olablr belki çünkü tsh ile birlikte bakılıyo diye biliyorumKızlar yarın doktor randevum var daha önce alttan muayene yapılmıştı 2 aydır da gebelik olmayınca hsg için bir doktorumla konuşayım dedim. Beklemenin anlamı yok bi sıkıntı varsa önceden görelim diye. Tsh progesteron gibi değerlere bakılmıştı ama amh ve fsh için test vermedim ben. Bu testler hangi durumlarda isteniyor. Doktora sormam gereken öğrenmem gereken bir şeyler var mı. Adetimin 6. Günü olacak yarın. Tekrar alttan kontrol ederse mesela yumurta vs ile ilgil bir şey sormalı mıyım?
Kızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON (LH)4.84
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
BETA-HCG (TOTAL HCG)<0.100
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
ANTİMÜLLERİEN HORMON 4.07 ng/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
KARSİNOEMBRİYONİK ANTİJEN (CEA) 0.95 ng/mL
Tamam aç giderim bende teşekkür ederimözel hastaneden acilden yaptirdim.evet yapiyorlar 1 saat sonrada çikiyor.ama aç karinina git daha temiz çikiyor sonuc
hadi hayirlisi haber ver banada burdan cikan sonuclariTamam aç giderim bende teşekkür ederim
Devlet hastanesiydi özel olmadığı için içim hiç rahat değilPanik yapma canım kist yükseltiyor bu değerleri kuzenim aldırdı degerleride senden yüksekti dr hemen kanser için yaptırıyor ama onun için bu değerlerin aşırı yüksek olması lazım herhangi bir şey çıkmadı pataloji temiz geldi. Özelikle özel hastaneye gidiyorsan biraz panik yaptırıyorlar.
Ben hiçbirşey yapmıyorumIyiyim bende canim valla napayım 6. gün ve başladım değerlendirmelerebi kaç gün sonra ovi testine başlarim bide bu ay neler olcak göreceğiz bal tarcın çörek otu hayıt suyu aslan pençesi suyu ama bunlar 3 5 gün yapılacak
Ben pek bilmiyorm amh değerini ama esradiol çok yüksek ve fsh düşük lh ondan yüksek bu da iyi değer değil.Kızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
Merhaba, gercekten cok mutlu oldum okuyunca yazdiklarini. Insallah sonuda hayirlisiyla cok guzel olurHoşbuldum :) İlk tüp bebek denemem, Valla internetten çok araştırıyordum hep, gerçekten yazılanlardan çok basitmiş gibi geliyor ama çok daha zormuş önce adet dönemimi bekledik sonrasında yumurta takibi için iğneler verildi hergün iş yerinde 2 şer iğne yaptım göbekten klomen kullandım önce 5 gün sonra her 2 günde bir kontrole ve e2 hormonu için kan alıp hemde ultrasondan sürekli takip edildi. Yaştan dolayı amh 0,11 ve rezervim düşüktü yine de görünen 6 yumurta vardı ama ancak gelişimi tamamlayan 3 tane yumurta 30.04.2021 de toplandı anestezi ortamında ameliyathaneye giderken bir korku salıyor insanı ama sonuçta mutlu son için sabır gerekiyor, Yine bir sürü iğne verdiler bu defa sabah akşam 1 er iğne göbekten sabah ve akşam tok karna 2 şertane içilen bir ilaç saat 9 da bir hap ve en son akşam 23:00 de içtiğim bir hap var. hergün saat 11 de bilgi verdiler embiriyolarımla ilgili ve 2si döllenmişti 5.güne gelindiğinde 1 tanesi gelişimi durduğu için sadece 1 i uygun olduğu söylendi ve transfere çağırdılar 05.05.2021 saat : 16:00 da transferim gerçekleşti ve şimdi heyecanla bekliyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin bu kadar emeklerimiz boşa gitmesin inş. erkekler için çok kolay bir süreç ama biz kadınlar için çok zorlu ve stresli ama pozitif olun her zaman
Benim daha gelmedi ari sütlerimBen hiçbirşey yapmıyorumgünleri değerlendirip geçiyorum karşıya yeme içme işleri olarak propolis polen arı sütü karışımı kullanıyorum o kadarcık. Testler ne zaman koyu oluyor bakalım umudum aşılama ya bu ayy çok önemsiz
Devlet hastanesiydi özel olmadığı için içim hiç rahat değil
Şuan Balıkesir Pelitköydeyim yazlıktayız pandemiden dolayı normalde İstanbul da yaşıyorum burada bir tane özel hastane var Edremit körfez Hastahanesi ben orda yaptırdımHangi ildesiniz acaba fiyatı nedir
Amh degerin guzel bence . Yumurtalik rezeevinde sorun yok fsh da iyi gibi .Kızlar merhabalar içinizde hiç amh değeri baktıran var mı acaba? 7 cmlik kistim var daha önceden çikolata kistim patladığı için ameliyat olmuştum doktor şeklinden dolayı kanda kanser hücresi var mı diye bazı tahliller istedi ve ameliyat amh rezervine zarar verdi mi diye de amh testi de ekledi ama regl dışında bir günde aldı amh 4.07 çıktı ve diğer değerlerde (kanser var mı diye istenen) üst sınıra yakın çıkmış fazlasıyla panik haldeyim
PROLAKTİN18.07ng/mL
ESTRADİOL973.4
FSH3.45
TSH0.829
CA-125 20.5 U/mL
CA-19-9 34.35 U/mL
CA-15-3 28.8 U/mL
Gonalf kullandınız mı acaba aşılama öncesi kullanılıyor sanırım baya bi form okudum ama tam net bi cevap bulamadımŞuan Balıkesir Pelitköydeyim yazlıktayız pandemiden dolayı normalde İstanbul da yaşıyorum burada bir tane özel hastane var Edremit körfez Hastahanesi ben orda yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?