Temennim bu yönde tabi ama nasipten ötesi olmadığını anladım canımBenim daha gelmedi ari sütlerimbide omega 3 6 9 takviyesi aldım ayyy deme oyle vala umut yok denildiği anda bebekler geliyor dünyaya çok haber okuduk tüp bebekten donen darısı sana en dogal yolundan canim ❤bu
Amin inşallah kuzum. En uygun zamanda eniyi anne olabileceğimiz anda inşallah.Temennim bu yönde tabi ama nasipten ötesi olmadığını anladım canım
Allah hepimizin güzel gönüllerine göre ne zaman doğru olduğunu düşünüyorsa hayırlısıyla versin
Amin inşallah canim Allahım yardımcımız olsunTemennim bu yönde tabi ama nasipten ötesi olmadığını anladım canım
Allah hepimizin güzel gönüllerine göre ne zaman doğru olduğunu düşünüyorsa hayırlısıyla versin
Senin reglin ne zaman bitti de başladın kız obaKızlar şimdi bu yumurtlama masajını yapıyorum 2 gündür başka ne yapsam yoga felan çünkü bu ay tüm takviyeleri bıraktım sadece doktorum yarın femara yazarsa ona başlarım diye düşünüyorum vücudumu takviyelerden arındırmak istiyorum
Daha dün başladı nerdeee daha 4 5 gün sürer regl söktürücü var ya onu yapıyorum canımSenin reglin ne zaman bitti de başladın kız oba
Güzel alette fiyata bak maşallah yaniOha adamlar ne yapmışevde ovuluasyon hesap kiti
Anladım canım. Regl olmayan insanlar yapıyor sanmıştım ben onuDaha dün başladı nerdeee daha 4 5 gün sürer regl söktürücü var ya onu yapıyorum canım
Reglken yaparsan yumurtlamayı erkene çekiyomuş bir de ağrıya iyi geliyo yazmıştı Ebru abla soranlara ondan Bnde yapıyorum bakalm bitene kadar yaparımAnladım canım. Regl olmayan insanlar yapıyor sanmıştım ben onu
Hem ovuluasyon hem bthcg ölçüyor bu digitaller aslında çok mantıklı, ama artık gerek kalmadı, bir daha gebelik düşündüğümde direk bundan alırımOha adamlar ne yapmışevde ovuluasyon hesap kiti
Anladım canım. Mantıklı o zaman. Ben çok okumadım sayfasını.Reglken yaparsan yumurtlamayı erkene çekiyomuş bir de ağrıya iyi geliyo yazmıştı Ebru abla soranlara ondan Bnde yapıyorum bakalm bitene kadar yaparım
Hayalini kurduğun ürün buymuş meğerHem ovuluasyon hem bthcg ölçüyor bu digitaller aslında çok mantıklı, ama artık gerek kalmadı, bir daha gebelik düşündüğümde direk bundan alırım
Adet günüm geçti ise kesin çıkar canımKizlar bugün regl günümdu ama daha gelen giden yok ama sivilce filan oldu acaba yarın test yapsam çıkar mı
Normalde Klomen ile gebe kalmayı denıyorduk 2. ay klomen kullandıgımda 3 yumurta oldu dr um asılama dene ıstersen dıyınce ogun asılamaya karar verdık ... ben asılama olmadan klomen defılde femara kullanıyım mı diye sordugumda dr um olmaz yumurtlamanda sorun yok pck değilsin femara sana verılmez dediGonalf kullandınız mı acaba aşılama öncesi kullanılıyor sanırım baya bi form okudum ama tam net bi cevap bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?