Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha gelmedi ari sütlerim bide omega 3 6 9 takviyesi aldım ayyy deme oyle vala umut yok denildiği anda bebekler geliyor dünyaya çok haber okuduk tüp bebekten donen darısı sana en dogal yolundan canim ❤bu
Temennim bu yönde tabi ama nasipten ötesi olmadığını anladım canım
Allah hepimizin güzel gönüllerine göre ne zaman doğru olduğunu düşünüyorsa hayırlısıyla versin

Kızlar şimdi bu yumurtlama masajını yapıyorum 2 gündür başka ne yapsam yoga felan çünkü bu ay tüm takviyeleri bıraktım sadece doktorum yarın femara yazarsa ona başlarım diye düşünüyorum vücudumu takviyelerden arındırmak istiyorum

Oha adamlar ne yapmış evde ovuluasyon hesap kiti

Eklentiler

• Screenshot_20210516_213832_trendyol.com.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 53
Senin reglin ne zaman bitti de başladın kız oba

Yusra-61 kırmızıyı gördük bu gün bacım yeni yumurtalar yeni umutlar diyorum ve aranızdan sessizce eleniyorum bidahaki aya devam

Bu arada yeni Bat güncellemesi de yapayım 15 haziran

Son düzenleme:
Bizim Mayıs ayımıza noldu ya ilk başlarda ne güzel hamile haberleri aldık devamı gelmedi Nisan ayının topiğinde herkes hamile kalmış bizde bir sorun var Yusra-61 Benim 2 Haziran batımı yazmamışsın bir beni eklememişsin sanki

Kizlar bugün regl günümdu ama daha gelen giden yok ama sivilce filan oldu acaba yarın test yapsam çıkar mı

Gonalf kullandınız mı acaba aşılama öncesi kullanılıyor sanırım baya bi form okudum ama tam net bi cevap bulamadım
Normalde Klomen ile gebe kalmayı denıyorduk 2. ay klomen kullandıgımda 3 yumurta oldu dr um asılama dene ıstersen dıyınce ogun asılamaya karar verdık ... ben asılama olmadan klomen defılde femara kullanıyım mı diye sordugumda dr um olmaz yumurtlamanda sorun yok pck değilsin femara sana verılmez dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…