Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnde de pko yok ama femara kullanıyorum çok tuhaf her doktorun görüşü farklı tabi

Ben yumurtlama masajı ve gun de 1 kez yogaya başladım yoga çift yumurtlama yapıyormuş galiba denemeye değer canim.

Kullandım 2 sağ da 1 solda 3 yumurta oldu
tutmadı mı çok sinir oluyorum 3 yumurta aşılama ile dibine nerdeyse sperm koyuyorlar neden olmuyor inan bilmiyorum bu işle bu kadar ugrasıcagımı hiç tahmin etmezdim dünyanın en normal şeyi hamile kalmak cocuk sahıbı olmak derdim 3 yumurtayı tutturamıuorum şuan ne diyim bilmiyorum

Tutmadı bn de böyle düşündüğüm İçin 3 yıla yakın korundum ama kısmet ya inşallah bu ay olur

Tutmadı bn de böyle düşündüğüm İçin 3 yıla yakın korundum ama kısmet ya inşallah bu ay olur
3.5 yıl korunup hemen hamile kalırım diye düşünen bir kişi daha ekleyin
tamam çocuk istiyoruz diye karar aldık. Pandemide 75 kg çıkınca kilolu hamile kalmayayım 10 kg falan vereyim dedim o kadar eminim ki hemen hamile kalacağıma bu süreçte de korundum kilolar gitti bebek gelmedi

ne zamandır istiyorsunuz

ne zamandır istiyorsunuz
2 ay denedik olmadı 3. Ayımız olcak. Geçen ay gün aşırı takvim ovülasyon başlangıcından pms e kadar gün aşırı değerlendirdik denk gelmemiş olamaz o yüzden canım sıkkın açıkçası korkuyorum uğraşacağız sanırım

Femara geçen ay kullandın mı ? kaç yumurta olustu?
Canım pco ile alakası yok femaranın. Doktor görüşü farkı. Ben de femara kullandım 3 yumurtam oluştu. Daha önce de klomen kullanmıştım yine 3 yumurta oluşmuşru. İşlevleri çok benzer yani

MaviliGizem sıvı propolis içelim dedik karı koca bugün başladık. Sen anlarsın diye sorayım dedim bunu suya katıyoruz ama kokusu pek çirkin ya başka şekilde tüketilmez mi ki bu?

Kızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorum Maviesra Yusra-61 G gizemsu Selizay

O zaman yarın ilk idrar ile mutlaka test yapmalısın canım inşallah pozitif çıkar
İnşallah çıkar cnm Allah isteyen herkese nasip etsin benim aklıma takılan sivilce çıkması acaba hamile kalan arkadaşlarda da regl öncesi sivilce çıktı mı

Ovuluasyon öncesi önemli canım sonraso değil. Öncesindeki 5 gün ve sonrasındaki 2 gün. Baştaki ilişkiler sperm birikmesi açısından daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…