- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bnde de pko yok ama femara kullanıyorum çok tuhaf her doktorun görüşü farklı tabiNormalde Klomen ile gebe kalmayı denıyorduk 2. ay klomen kullandıgımda 3 yumurta oldu dr um asılama dene ıstersen dıyınce ogun asılamaya karar verdık ... ben asılama olmadan klomen defılde femara kullanıyım mı diye sordugumda dr um olmaz yumurtlamanda sorun yok pck değilsin femara sana verılmez dedi
Femara geçen ay kullandın mı ? kaç yumurta olustu?Bnde de pko yok ama femara kullanıyorum çok tuhaf her doktorun görüşü farklı
Kullandım 2 sağ da 1 solda 3 yumurta olduFemara geçen ay kullandın mı ? kaç yumurta olustu?
Ben yumurtlama masajı ve gun de 1 kez yogaya başladım yoga çift yumurtlama yapıyormuş galibaKızlar şimdi bu yumurtlama masajını yapıyorum 2 gündür başka ne yapsam yoga felan çünkü bu ay tüm takviyeleri bıraktım sadece doktorum yarın femara yazarsa ona başlarım diye düşünüyorum vücudumu takviyelerden arındırmak istiyorum
tutmadı mıKullandım 2 sağ da 1 solda 3 yumurta oldu
Bu ay bayram di o bu derken regl masajını yapamadım geçen ay cok işime yaramıştıDaha dün başladı nerdeee daha 4 5 gün sürer regl söktürücü var ya onu yapıyorum canım
Reglken başlanıyo mu yogaya bi de hangisi canım YouTube da ne diye aratmam laZımBen yumurtlama masajı ve gun de 1 kez yogaya başladım yoga çift yumurtlama yapıyormuş galibadenemeye değer canim.
O zaman yarın ilk idrar ile mutlaka test yapmalısın canımBugün olmam lazımdı ama olmadımbgm21
Tutmadı bn de böyle düşündüğüm İçin 3 yıla yakın korundum ama kısmet ya inşallah bu ay olurtutmadı mıçok sinir oluyorum 3 yumurta aşılama ile dibine nerdeyse sperm koyuyorlar neden olmuyor inan bilmiyorum bu işle bu kadar ugrasıcagımı hiç tahmin etmezdim dünyanın en normal şeyi hamile kalmak cocuk sahıbı olmak derdim 3 yumurtayı tutturamıuorum şuan ne diyim bilmiyorum
Ya şimdi eve geldim, çamaşırımda sarımsı beyazımsı renkte kremsi akıntı olmuş. Heralde yumurtluyorum.Klomen falan kullanınca olabiliyor böyle ama, iki defa yumurtlama olmuş olabilir, değerlendir boş geçme
inşallah belirgin bir sebep var mı eşinde veya sendeTutmadı bn de böyle düşündüğüm İçin 3 yıla yakın korundum ama kısmet ya inşallah bu ay olur
3.5 yıl korunup hemen hamile kalırım diye düşünen bir kişi daha ekleyinTutmadı bn de böyle düşündüğüm İçin 3 yıla yakın korundum ama kısmet ya inşallah bu ay olur
ne zamandır istiyorsunuz3.5 yıl korunup hemen hamile kalırım diye düşünen bir kişi daha ekleyin
tamam çocuk istiyoruz diye karar aldık. Pandemide 75 kg çıkınca kilolu hamile kalmayayım 10 kg falan vereyim dedim o kadar eminim ki hemen hamile kalacağıma bu süreçte de korundumkilolar gitti bebek gelmedi
Eşim de hiç bi sorun yok ama benim sol tüpüm tıkalıinşallah belirgin bir sebep var mı eşinde veya sende
2 ay denedik olmadı 3. Ayımız olcak. Geçen ay gün aşırı takvim ovülasyon başlangıcından pms e kadar gün aşırı değerlendirdik denk gelmemiş olamaz o yüzden canım sıkkın açıkçası korkuyorum uğraşacağız sanırımne zamandır istiyorsunuz
Canım pco ile alakası yok femaranın. Doktor görüşü farkı. Ben de femara kullandım 3 yumurtam oluştu. Daha önce de klomen kullanmıştım yine 3 yumurta oluşmuşru. İşlevleri çok benzer yaniFemara geçen ay kullandın mı ? kaç yumurta olustu?
İnşallah çıkar cnm Allah isteyen herkese nasip etsinO zaman yarın ilk idrar ile mutlaka test yapmalısın canıminşallah pozitif çıkar
Ovuluasyon öncesi önemli canım sonraso değil. Öncesindeki 5 gün ve sonrasındaki 2 gün. Baştaki ilişkiler sperm birikmesi açısından daha önemli2 ay denedik olmadı 3. Ayımız olcak. Geçen ay gün aşırı takvim ovülasyon başlangıcından pms e kadar gün aşırı değerlendirdik denk gelmemiş olamaz o yüzden canım sıkkın açıkçası korkuyorum uğraşacağız sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?