Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovuluasyon öncesi önemli canım sonraso değil. Öncesindeki 5 gün ve sonrasındaki 2 gün. Baştaki ilişkiler sperm birikmesi açısından daha önemli
Yok canım şey demek istedim ovülasyon günü diye belirtilen günün öncesini de katıyorya ovülasyon dönemine farklı renkte takvimler ondan başladık. Bakalım ovü testi aldım bu ay gelsin ona başlıcam nasip artık

İnşallah çıkar cnm Allah isteyen herkese nasip etsin benim aklıma takılan sivilce çıkması acaba hamile kalan arkadaşlarda da regl öncesi sivilce çıktı mı
Ben bir arkadaşın yazdığına denk gelmiştim regli öncesi sivilceleri çıkmış günü geçince test yaptığında pozitif çıkmış bazı kadınlarda da hamilelik sivilce çıkabiliyor

Kızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Etmez bence en iyisi beta hcg testi kuzucum
Ahh ahhh kuzucum benim verebileceğim güzel bi haberim yok maalesef dün başladı reglim
Canın sağolsun napalım olmayınca olmuyor en yakın zamanda nasip etsin inşallah Rabbim
Ben masaj yapıyorm en etkili birde polen propolis hazır karışım kullanıyorm aklıma geldikçe sende biraz rahat bırak canım sal gitsin sende
Oha adamlar ne yapmış evde ovuluasyon hesap kiti
Valla bu kadar vermesemde ona yakın para verdim çok iyi keşke bunu alsaydım hiç eskimez ikinci çocukda yapsan koy köşeye ohh miss
Yusra-61 kırmızıyı gördük bu gün bacım yeni yumurtalar yeni umutlar diyorum ve aranızdan sessizce eleniyorum bidahaki aya devam

Bu arada yeni Bat güncellemesi de yapayım 15 haziran
İnşllah yeni ay yeni umudun gerçekleşir canım
Bat güncellemesi yapmıcam. Haziran alımı yok canım sadce bir ara alım yapacağım sizlere söz verdiklerimi yazıp bırakıcam çünkü sınavlarım başlıyor liste işiyle haziranda ilgilenemicemyazdırma totem yap bak yazdırmayanlar hamiş kalıyor

Canımcım yas çok sancılı bir süreç. Tek başına atlatması zor ve uzun zaman alan bir olay. Sonuna kadar yaşanmadıktan sonra da atılmıyor malesef. Denecek söylenecek hiçbir şey bu acıyı hafifletmez. Allah yardımcın olsun. Bir an önce yaran kabuk bsğlasın inşallah.

Öte yandan çocuk meselesi vermen gereken bir sınav değil, çok çalışırsan elde edemezsin, çok istersen olmaz... dua etmen, beslenmeni değiştirmen, içini rahatlatmaya çalışman her biri bir etken olarak dsha kolay gebelik sağlasa da som nokta allahın bir kulunu dünyaya göndermek istemesine ve onun vaktinin saatinin gelmesine bağlanıyor. Bizim tıkandığımız nokta bunu bir sınava dönüştürmekte oluyor. Sanki yanlış pozisyona girdik, yanlış durdul, yanlış yedik, az istedik, bir hata yaptık da olmadı gibi davranıyor kendimizi paralıyoruz. Kendimizi bi isteğe sıkıca bağlayıp bakış açımızı başka yöne çeviremiyoruz. Başkası yapsa olur mu öyle şey diyip tavsiye vereceğimiz durumları kendimiz yaşadığımızda ne yaptığımızı göremiyoruz.

Baba kaybı çok başka bir şeu. Bu boşluğu bir evlat dolduramaz, onun acısı hep yerini koruyacak. Bunu senin de bildiğini biliyorum ama bazen göremiyoruz. Sana tavsiyem yapabiliyorsan biraz kendi iç benliğinden uzaklaşmak başkasıymış gibi kendine bakmak. Belki o zaman bir şeyler biraz daha kolaylaşıt

MaviliGizem sıvı propolis içelim dedik karı koca bugün başladık. Sen anlarsın diye sorayım dedim bunu suya katıyoruz ama kokusu pek çirkin ya başka şekilde tüketilmez mi ki bu?
Ay suya katmayın daha beter oluyor. Ben direk emükleyip üstüne su içiyorum öbür türlü çok çirkin oluyor. Onu da yapamazsanız çok az süte karıştırılabilir belki kuzucum

Canım yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 3 ay önce kaybettim babamı, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. çok ani oldu bizim için de, bir gece yarısı uykumun arasında aldım haberini. üstelik başka şehre atanmıştım ve uzun süredir görmemiştim.. Pandemi yasaklar derken cenazesine bile yetişemedim çünkü bekletmeden hemen kaldırdılar. Annem tek başına kaldı oralarda ben yollarda, oraya vardım güçlü durmaya çalıştım annemin yanında ama eve geldiğimde yaşadığımı hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Şuan bile 1000 km uzaktayım yanında olamıyorum.. En çok ihtiyacı olan zamanda. Çok zorluyor beni, ama bir bebek bence her şeyi yeniden yeşertebilir, yeni umutlar olur yeni telaşlar olur.. Umarım güzel haberler sarar dört bir yanımızı..

Kuzum geçen arkadaş adetin 10. Günü hamile kaldım dedi. Ovu günleri içinde sayılmıyor o. Doktor da 9. İla 19. Gün dedi o da ovü günlerinde değil. Ama şöyle de bir durum var. O güne denk gelse bile döllenmeyebilir. Bunu etkileyen birçok etmen var çünkü malesef

Ay suya katmayın daha beter oluyor. Ben direk emükleyip üstüne su içiyorum öbür türlü çok çirkin oluyor. Onu da yapamazsanız çok az süte karıştırılabilir belki kuzucum
Süt mantıklı ya bahaneyle sağlıklı bir şey daha içmiş olurum hem sağol kuzum cidden iğrenç bir antibiyotik şurup gibi kokuyor

Başın sağ olsun balım. İnşallah tez zamanda

Salmak değilde arınıyorum birazcık bedenen Bn ve salmak valla kim ne derse desin benim yapım çok farklı sonuca ulaşmadan hayatta aklımdan atamıyorum ya huyum değil

Ovü testinde daha kafa rahat olur sanırım sonrası nasip işi dediğin gibi bir çok etmen var Teşekkür ederim yorumun için

Bazen cümleler yetersiz oluyor canım ne diyeyim babanın mekanı cennet olsun annene gani gani ömürler versin inşallah evet bu durum da üstüne tuz biber olmuş ama inan ki birgün ummadık yerden rabbim al kulum neşeni der sende şükürler edersin o sebeble hep dua edip şükür edip hallerimize beklememiz daha iyi. Ölüm de doğum da Allahın emri üzerine olan şeyler üzülmen de doğal insan doğası gereği bu seni iki şekilde sınayan rabbim sana miss kokulu bebiş nasip etsin çok isterim senin ve bütün Güzel kalpli arkadaşlarım için.

Ve evet, MaviliGizem dediği gibi kimsenin yerini bir başkası dolduramaz ama en azından bir şeylere tutunmak lazım Anneciğime bir kedi aldım, çok seviyor onu ilgileniyor. Ona bir şey olacak korkusuyla da yaşanmaz, rabbim ne yazdıysa o. Kendini strese sokma, inşallah mutlu ol kuzucum.. A R Y A

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…