- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Yok canım şey demek istedim ovülasyon günü diye belirtilen günün öncesini de katıyorya ovülasyon dönemine farklı renkte takvimler ondan başladık. Bakalım ovü testi aldım bu ay gelsin ona başlıcam nasip artıkOvuluasyon öncesi önemli canım sonraso değil. Öncesindeki 5 gün ve sonrasındaki 2 gün. Baştaki ilişkiler sperm birikmesi açısından daha önemli
Ben bir arkadaşın yazdığına denk gelmiştim regli öncesi sivilceleri çıkmış günü geçince test yaptığında pozitif çıkmış bazı kadınlarda da hamilelik sivilce çıkabiliyorİnşallah çıkar cnm Allah isteyen herkese nasip etsinbenim aklıma takılan sivilce çıkması acaba hamile kalan arkadaşlarda da regl öncesi sivilce çıktı mı
Meyve suyuMaviliGizem sıvı propolis içelim dedik karı koca bugün başladık. Sen anlarsın diye sorayım dedim bunu suya katıyoruz ama kokusu pek çirkin ya başka şekilde tüketilmez mi ki bu?
İnşallah cnmBen bir arkadaşın yazdığına denk gelmiştim regli öncesi sivilceleri çıkmış günü geçince test yaptığında pozitif çıkmış bazı kadınlarda da hamilelik sivilce çıkabiliyor
Etmez bence en iyisi beta hcg testi kuzucumKızlar ya gebelik testiniyarından önce yapmayayım diyorum. Ama illa bi test yapayım diye lh yaptım. Ovulasyon testinin adete 4 kala bu şekil çıkması bişi ifade eder mi? Eki Görüntüle 2850448
Canın sağolsun napalım olmayınca olmuyor en yakın zamanda nasip etsin inşallah RabbimAhh ahhh kuzucum benim verebileceğim güzel bi haberim yok maalesef dün başladı reglim
Ben masaj yapıyorm en etkili birde polen propolis hazır karışım kullanıyorm aklıma geldikçeKızlar şimdi bu yumurtlama masajını yapıyorum 2 gündür başka ne yapsam yoga felan çünkü bu ay tüm takviyeleri bıraktım sadece doktorum yarın femara yazarsa ona başlarım diye düşünüyorum vücudumu takviyelerden arındırmak istiyorum
Valla bu kadar vermesemde ona yakın para verdimOha adamlar ne yapmışevde ovuluasyon hesap kiti
İnşllah yeni ay yeni umudun gerçekleşir canımYusra-61 kırmızıyı gördük bu gün bacım yeni yumurtalar yeni umutlar diyorum ve aranızdan sessizce eleniyorum bidahaki aya devam
Bu arada yeni Bat güncellemesi de yapayım 15 haziran
Bat güncellemesi yapmıcam.Bizim Mayıs ayımıza noldu yailk başlarda ne güzel hamile haberleri aldık devamı gelmedi Nisan ayının topiğinde herkes hamile kalmış bizde bir sorun var Yusra-61 Benim 2 Haziran batımı yazmamışsın bir beni eklememişsin sanki
Etkisini kaybeder mi diye bi düşündüm de ilk defa kullanıcamMeyve suyuya da sut
Canımcım yas çok sancılı bir süreç. Tek başına atlatması zor ve uzun zaman alan bir olay. Sonuna kadar yaşanmadıktan sonra da atılmıyor malesef. Denecek söylenecek hiçbir şey bu acıyı hafifletmez. Allah yardımcın olsun. Bir an önce yaran kabuk bsğlasın inşallah.Kızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorum@Esrakcshn Yusra-61 @gizemsu Selizay
Ay suya katmayın daha beter oluyor. Ben direk emükleyip üstüne su içiyorumMaviliGizem sıvı propolis içelim dedik karı koca bugün başladık. Sen anlarsın diye sorayım dedim bunu suya katıyoruz ama kokusu pek çirkin ya başka şekilde tüketilmez mi ki bu?
Canım yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 3 ay önce kaybettim babamı, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. çok ani oldu bizim için de, bir gece yarısı uykumun arasında aldım haberini. üstelik başka şehre atanmıştım ve uzun süredir görmemiştim.. Pandemi yasaklar derken cenazesine bile yetişemedim çünkü bekletmeden hemen kaldırdılar. Annem tek başına kaldı oralarda ben yollarda, oraya vardım güçlü durmaya çalıştım annemin yanında ama eve geldiğimde yaşadığımı hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Şuan bile 1000 km uzaktayım yanında olamıyorum.. En çok ihtiyacı olan zamanda. Çok zorluyor beni, ama bir bebek bence her şeyi yeniden yeşertebilir, yeni umutlar olur yeni telaşlar olur.. Umarım güzel haberler sarar dört bir yanımızı..Kızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorum@Esrakcshn Yusra-61 @gizemsu Selizay
Kuzum geçen arkadaş adetin 10. Günü hamile kaldım dedi. Ovu günleri içinde sayılmıyor o. Doktor da 9. İla 19. Gün dedi o da ovü günlerinde değil. Ama şöyle de bir durum var. O güne denk gelse bile döllenmeyebilir. Bunu etkileyen birçok etmen var çünkü malesefYok canım şey demek istedim ovülasyon günü diye belirtilen günün öncesini de katıyorya ovülasyon dönemine farklı renkte takvimler ondan başladık. Bakalım ovü testi aldım bu ay gelsin ona başlıcam nasip artık
Süt mantıklı ya bahaneyle sağlıklı bir şey daha içmiş olurum hem sağol kuzum cidden iğrenç bir antibiyotik şurup gibi kokuyorAy suya katmayın daha beter oluyor. Ben direk emükleyip üstüne su içiyorumöbür türlü çok çirkin oluyor. Onu da yapamazsanız çok az süte karıştırılabilir belki kuzucum
Başın sağ olsun balım. İnşallah tez zamandaCanım yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 3 ay önce kaybettim babamı, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. çok ani oldu bizim için de, bir gece yarısı uykumun arasında aldım haberini. üstelik başka şehre atanmıştım ve uzun süredir görmemiştim.. Pandemi yasaklar derken cenazesine bile yetişemedim çünkü bekletmeden hemen kaldırdılar. Annem tek başına kaldı oralarda ben yollarda, oraya vardım güçlü durmaya çalıştım annemin yanında ama eve geldiğimde yaşadığımı hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Şuan bile 1000 km uzaktayım yanında olamıyorum.. En çok ihtiyacı olan zamanda. Çok zorluyor beni, ama bir bebek bence her şeyi yeniden yeşertebilir, yeni umutlar olur yeni telaşlar olur.. Umarım güzel haberler sarar dört bir yanımızı..
Salmak değilde arınıyorum birazcık bedenen Bn ve salmak valla kim ne derse desin benim yapım çok farklıEtmez bence en iyisi beta hcg testi kuzucum
Canın sağolsun napalım olmayınca olmuyor en yakın zamanda nasip etsin inşallah Rabbim
Ben masaj yapıyorm en etkili birde polen propolis hazır karışım kullanıyorm aklıma geldikçesende biraz rahat bırak canım sal gitsin sende
Valla bu kadar vermesemde ona yakın para verdimçok iyi keşke bunu alsaydım hiç eskimez ikinci çocukda yapsan koy köşeye ohh miss
İnşllah yeni ay yeni umudun gerçekleşir canım
Bat güncellemesi yapmıcam.Haziran alımı yok canım sadce bir ara alım yapacağım sizlere söz verdiklerimi yazıp bırakıcam çünkü sınavlarım başlıyor liste işiyle haziranda ilgilenemicem yazdırma totem yap bak yazdırmayanlar hamiş kalıyor
Valla kuzum artık yediğim içtiğim şeylerşn tadını kokusunu almıyorum bileSüt mantıklı ya bahaneyle sağlıklı bir şey daha içmiş olurum hem sağol kuzum cidden iğrenç bir antibiyotik şurup gibi kokuyor
Ovü testinde daha kafa rahat olur sanırım sonrası nasip işi dediğin gibi bir çok etmen varKuzum geçen arkadaş adetin 10. Günü hamile kaldım dedi. Ovu günleri içinde sayılmıyor o. Doktor da 9. İla 19. Gün dedi o da ovü günlerinde değil. Ama şöyle de bir durum var. O güne denk gelse bile döllenmeyebilir. Bunu etkileyen birçok etmen var çünkü malesef
Of aynı ben birisiSalmak değilde arınıyorum birazcık bedenen Bn ve salmak valla kim ne derse desin benim yapım çok farklısonuca ulaşmadan hayatta aklımdan atamıyorum ya huyum değil
Rica ederim kuzum. Allah hepimize biraz iç rahatlığı versin inşallahOvü testinde daha kafa rahat olur sanırım sonrası nasip işi dediğin gibi bir çok etmen varTeşekkür ederim yorumun için
Bazen cümleler yetersiz oluyor canım ne diyeyim babanın mekanı cennet olsun annene gani gani ömürler versin inşallahKızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorum@Esrakcshn Yusra-61 @gizemsu Selizay
Canım benim çok teşekkür ederimBaşın sağ olsun balım. İnşallah tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?