Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke kendimize tutunabilsek...

Reglken başlanıyo mu yogaya bi de hangisi canım YouTube da ne diye aratmam laZım
Regl ve yumurtlama zamanı bile yapılıyor canim ebru ceylan yumurtalik kist yogası diye çıkıyor youtubede kisti olanda olmayanda yapıyormuş bende 3 gündür yapıyorum her hareketten 15 adet peşine de yumurtlama masajı

O kadar güzel yazmışsın ki, belki de hatam acımı bastırmaya çalışırken kendimi daha çok paralamaktı. Kendimi daha çok üzmek, Allah'tan geleni kabul etmekte zorlanışımdandı. Babam çok iyiydi, hiçbir hastalığı yokken kalp kriziyle vefat edince şok etkisi yarattı, covid tedavisi görüyordum ben hastanede. 10 gün yattım, taburcu oldum. Eve gelip uyudum, ertesi sabah babamın ölüm haberiyle uyandım. Nasıl zor bir süreçti, yüreğimden neler koptu gitti. Acımı hep tek yaşadım, anneme kardeşlerime sarılıp ağlayamadım bile hastaydım diye. Bugün yine o güne döndüm sanki, herşey bir film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.

Benim babam da ani kalp krizi, kalp hastalığı olduğunu bile bilmiyorduk

Anne baba evi bambaşka ya of her ayrı kaldığım gün bende üzülüp ağlıyorum bise olsa uzaktayım diyorum çok korkunç biz 4 kardeşiz 3 ü hep aynı yerde ailem le hergun görüşüyor bi ben eksigim birde çocuk olmuyor iyice kendimi yalnız hissediyorum çok zor. Ah başınız sağolsun canim ölüm haberleri hep sabaha karşı gelir nedendir bilmiyorum bir çok yakınımın haberini bende öyle aldım. Keşke çocuğumuz olsa onla oyalanmak vakit geçirsek senin başka kardeşlerin varmı peki nerede yasiyordun ailende aynı şehirde sanırım

Bende bir bebek içimdeki yangını söndürür, beni yeniden hayata bağlar diye düşündüm. Oyüzden çok istiyorum, çok da dua ediyorum. Senin de başın sağ olsun Rabbim yüreğimize bir inşirah ferahlığı nasip etsin inşallah, çok zor sen uzaktasın bir de. Ben aynı şehirde olduğum halde böyleyim.

Ya ben hep kendi başıma var oldum. Ama bu çocuk sevdası beni benden başka birine dönüştürdü. Bugün en son psikologumla konuşmaya başladım geri. Biraz rahatladım sanırım o yüzden
Bildiklerimizi unutturuyor bazen hayat, yapmam dediğimiz neleri yapacaz, olmam dediğimiz kimler olacaz acaba, inşallah kendimizden çok uzaklaşmayız

Evet ailemle aynı şehirdeyim, 3 kız kardeşiz. Babamı 15 gündür görmemiştim çünkü hastanede covid tedavisi görüyordum. Taziyede bile anneme kardeşlerime sarılamadım.

Bu çok normal olağan bir durum kuzum. Ağlaman gerekiyorsa ağla bu insanı çok daha hızlı kendine getiriyor. Bastırma sakın duygularını. Konuşmak istersen bak biz hep burdayız. Anlatmak istediğin kadar ben dinlerim. Söyleyeceğim her hangi bir şey seni rahatlatmaz ama anılarını anlatmak belki iyi gelir.

Ay gece gece ağladım bir sürü, eşim gelip yine mi ağlıyorsun keşke geri getirebilsek, bak bende 9 yaşında kaybettim babamı dedi. Babamı kaybedene kadar onu da hiç anlamamışım. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur, çok teşekkür ederim

Kızlar başınız sağolsun Allah ailenizdekilere sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah gönlünüzdeki gibi tez zamanda evinize neşe olacak bebek nasip etsin

Evet ailemle aynı şehirdeyim, 3 kız kardeşiz. Babamı 15 gündür görmemiştim çünkü hastanede covid tedavisi görüyordum. Taziyede bile anneme kardeşlerime sarılamadım.
Çok üzücü mekanı cennet olsun canim aynı şehirde olman büyük nimet ben göremiyorum çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…