- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Keşke kendimize tutunabilsek...Ve evet,MaviliGizem dediği gibi kimsenin yerini bir başkası dolduramaz ama en azından bir şeylere tutunmak lazım Anneciğime bir kedi aldım, çok seviyor onu ilgileniyor. Ona bir şey olacak korkusuyla da yaşanmaz, rabbim ne yazdıysa o. Kendini strese sokma, inşallah mutlu ol kuzucum.. A R Y A
Bende öyleydimSalmak değilde arınıyorum birazcık bedenen Bn ve salmak valla kim ne derse desin benim yapım çok farklısonuca ulaşmadan hayatta aklımdan atamıyorum ya huyum değil
Regl ve yumurtlama zamanı bile yapılıyor canim ebru ceylan yumurtalik kist yogası diye çıkıyor youtubede kisti olanda olmayanda yapıyormuş bende 3 gündür yapıyorum her hareketten 15 adet peşine de yumurtlama masajıReglken başlanıyo mu yogaya bi de hangisi canım YouTube da ne diye aratmam laZım
Ah beceremiyorumKeşke kendimize tutunabilsek...
O kadar güzel yazmışsın ki, belki de hatam acımı bastırmaya çalışırken kendimi daha çok paralamaktı. Kendimi daha çok üzmek, Allah'tan geleni kabul etmekte zorlanışımdandı. Babam çok iyiydi, hiçbir hastalığı yokken kalp kriziyle vefat edince şok etkisi yarattı, covid tedavisi görüyordum ben hastanede. 10 gün yattım, taburcu oldum. Eve gelip uyudum, ertesi sabah babamın ölüm haberiyle uyandım. Nasıl zor bir süreçti, yüreğimden neler koptu gitti. Acımı hep tek yaşadım, anneme kardeşlerime sarılıp ağlayamadım bile hastaydım diye. Bugün yine o güne döndüm sanki, herşey bir film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.Canımcım yas çok sancılı bir süreç. Tek başına atlatması zor ve uzun zaman alan bir olay. Sonuna kadar yaşanmadıktan sonra da atılmıyor malesef. Denecek söylenecek hiçbir şey bu acıyı hafifletmez. Allah yardımcın olsun. Bir an önce yaran kabuk bsğlasın inşallah.
Öte yandan çocuk meselesi vermen gereken bir sınav değil, çok çalışırsan elde edemezsin, çok istersen olmaz... dua etmen, beslenmeni değiştirmen, içini rahatlatmaya çalışman her biri bir etken olarak dsha kolay gebelik sağlasa da som nokta allahın bir kulunu dünyaya göndermek istemesine ve onun vaktinin saatinin gelmesine bağlanıyor. Bizim tıkandığımız nokta bunu bir sınava dönüştürmekte oluyor. Sanki yanlış pozisyona girdik, yanlış durdul, yanlış yedik, az istedik, bir hata yaptık da olmadı gibi davranıyor kendimizi paralıyoruz. Kendimizi bi isteğe sıkıca bağlayıp bakış açımızı başka yöne çeviremiyoruz. Başkası yapsa olur mu öyle şey diyip tavsiye vereceğimiz durumları kendimiz yaşadığımızda ne yaptığımızı göremiyoruz.
Baba kaybı çok başka bir şeu. Bu boşluğu bir evlat dolduramaz, onun acısı hep yerini koruyacak. Bunu senin de bildiğini biliyorum ama bazen göremiyoruz. Sana tavsiyem yapabiliyorsan biraz kendi iç benliğinden uzaklaşmak başkasıymış gibi kendine bakmak. Belki o zaman bir şeyler biraz daha kolaylaşıt
Ya ben hep kendi başıma var oldum. Ama bu çocuk sevdası beni benden başka birine dönüştürdü. Bugün en son psikologumla konuşmaya başladım geri. Biraz rahatladım sanırım o yüzdenAh beceremiyorumben tek başıma alışverişe bile çıkamam ki
Benim babam da ani kalp krizi, kalp hastalığı olduğunu bile bilmiyordukO kadar güzel yazmışsın ki, belki de hatam acımı bastırmaya çalışırken kendimi daha çok paralamaktı. Kendimi daha çok üzmek, Allah'tan geleni kabul etmekte zorlanışımdandı. Babam çok iyiydi, hiçbir hastalığı yokken kalp kriziyle vefat edince şok etkisi yarattı, covid tedavisi görüyordum ben hastanede. 10 gün yattım, taburcu oldum. Eve gelip uyudum, ertesi sabah babamın ölüm haberiyle uyandım. Nasıl zor bir süreçti, yüreğimden neler koptu gitti. Acımı hep tek yaşadım, anneme kardeşlerime sarılıp ağlayamadım bile hastaydım diye. Bugün yine o güne döndüm sanki, herşey bir film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.
Anne baba evi bambaşka ya of her ayrı kaldığım gün bende üzülüp ağlıyorum bise olsa uzaktayım diyorum çok korkunç biz 4 kardeşiz 3 ü hep aynı yerde ailem le hergun görüşüyor bi ben eksigim birde çocuk olmuyor iyice kendimi yalnız hissediyorum çok zor. Ah başınız sağolsun canim ölüm haberleri hep sabaha karşı gelir nedendir bilmiyorum bir çok yakınımın haberini bende öyle aldım. Keşke çocuğumuz olsa onla oyalanmak vakit geçirsek senin başka kardeşlerin varmı peki nerede yasiyordun ailende aynı şehirde sanırımKızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorumMaviesra Yusra-61 @gizemsu Selizay
Bende bir bebek içimdeki yangını söndürür, beni yeniden hayata bağlar diye düşündüm. Oyüzden çok istiyorum, çok da dua ediyorum. Senin de başın sağ olsunCanım yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 3 ay önce kaybettim babamı, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. çok ani oldu bizim için de, bir gece yarısı uykumun arasında aldım haberini. üstelik başka şehre atanmıştım ve uzun süredir görmemiştim.. Pandemi yasaklar derken cenazesine bile yetişemedim çünkü bekletmeden hemen kaldırdılar. Annem tek başına kaldı oralarda ben yollarda, oraya vardım güçlü durmaya çalıştım annemin yanında ama eve geldiğimde yaşadığımı hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Şuan bile 1000 km uzaktayım yanında olamıyorum.. En çok ihtiyacı olan zamanda. Çok zorluyor beni, ama bir bebek bence her şeyi yeniden yeşertebilir, yeni umutlar olur yeni telaşlar olur.. Umarım güzel haberler sarar dört bir yanımızı..
Yok zaten kullanma talimatinda su , meyve suyu sut icine damlatip ocebilirsiniz diyor. Ben hep meyvesuyuyla ictimEtkisini kaybeder mi diye bi düşündüm de ilk defa kullanıcamtamam canım valla daha iyi olur
Bildiklerimizi unutturuyor bazen hayat, yapmam dediğimiz neleri yapacaz, olmam dediğimiz kimler olacaz acaba, inşallah kendimizden çok uzaklaşmayızYa ben hep kendi başıma var oldum. Ama bu çocuk sevdası beni benden başka birine dönüştürdü. Bugün en son psikologumla konuşmaya başladım geri. Biraz rahatladım sanırım o yüzden
Evet ailemle aynı şehirdeyim, 3 kız kardeşiz. Babamı 15 gündür görmemiştim çünkü hastanede covid tedavisi görüyordum.Anne baba evi bambaşka ya of her ayrı kaldığım gün bende üzülüp ağlıyorum bise olsa uzaktayım diyorum çok korkunç biz 4 kardeşiz 3 ü hep aynı yerde ailem le hergun görüşüyor bi ben eksigim birde çocuk olmuyor iyice kendimi yalnız hissediyorum çok zor. Ah başınız sağolsun canim ölüm haberleri hep sabaha karşı gelir nedendir bilmiyorum bir çok yakınımın haberini bende öyle aldım. Keşke çocuğumuz olsa onla oyalanmak vakit geçirsek senin başka kardeşlerin varmı peki nerede yasiyordun ailende aynı şehirde sanırım
Bu çok normal olağan bir durum kuzum. Ağlaman gerekiyorsa ağla bu insanı çok daha hızlı kendine getiriyor. Bastırma sakın duygularını. Konuşmak istersen bak biz hep burdayız. Anlatmak istediğin kadar ben dinlerim. Söyleyeceğim her hangi bir şey seni rahatlatmaz ama anılarını anlatmak belki iyi gelir.O kadar güzel yazmışsın ki, belki de hatam acımı bastırmaya çalışırken kendimi daha çok paralamaktı. Kendimi daha çok üzmek, Allah'tan geleni kabul etmekte zorlanışımdandı. Babam çok iyiydi, hiçbir hastalığı yokken kalp kriziyle vefat edince şok etkisi yarattı, covid tedavisi görüyordum ben hastanede. 10 gün yattım, taburcu oldum. Eve gelip uyudum, ertesi sabah babamın ölüm haberiyle uyandım. Nasıl zor bir süreçti, yüreğimden neler koptu gitti. Acımı hep tek yaşadım, anneme kardeşlerime sarılıp ağlayamadım bile hastaydım diye. Bugün yine o güne döndüm sanki, herşey bir film şeridi gibi geçti gitti gözümün önünden.
Senin kafan rahat tabi önümüzdeki ay senin ayın olcak inşallahBende öyleydimartık arınacak birşeyim kalmadı yaa
Hayırlısı valla kuzum ben kendime ara sıra uzaklaşırım zaten ama bu uzaklaşma iyi gelmediBildiklerimizi unutturuyor bazen hayat, yapmam dediğimiz neleri yapacaz, olmam dediğimiz kimler olacaz acaba, inşallah kendimizden çok uzaklaşmayız
Hemen listeye alayım o zamn onu da saol kuzumRegl ve yumurtlama zamanı bile yapılıyor canim ebru ceylan yumurtalik kist yogası diye çıkıyor youtubede kisti olanda olmayanda yapıyormuş bende 3 gündür yapıyorum her hareketten 15 adet peşine de yumurtlama masajı
Ay gece gece ağladım bir sürü, eşim gelip yine mi ağlıyorsun keşke geri getirebilsek, bak bende 9 yaşında kaybettim babamı dedi. Babamı kaybedene kadar onu da hiç anlamamışım. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur, çok teşekkür ederimBu çok normal olağan bir durum kuzum. Ağlaman gerekiyorsa ağla bu insanı çok daha hızlı kendine getiriyor. Bastırma sakın duygularını. Konuşmak istersen bak biz hep burdayız. Anlatmak istediğin kadar ben dinlerim. Söyleyeceğim her hangi bir şey seni rahatlatmaz ama anılarını anlatmak belki iyi gelir.
Çok üzücü mekanı cennet olsun canim aynı şehirde olman büyük nimetEvet ailemle aynı şehirdeyim, 3 kız kardeşiz. Babamı 15 gündür görmemiştim çünkü hastanede covid tedavisi görüyordum.Taziyede bile anneme kardeşlerime sarılamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?