rahim filmi cekildin mi ufak tıkanıklıklar film cekımınde verılen sıvı ıle açılıyormusEşim de hiç bi sorun yok ama benim sol tüpüm tıkalı
Eminim çok zordur, ay gece gece çok darlandımÇok üzücü mekanı cennet olsun canim aynı şehirde olman büyük nimetben göremiyorum çok zor
Sağol canım, Allah razı olsun. Dediğin gibi zaman diye bir ilaç iyi ki var
Hikayesinde paylaşmıştı iki kez yumurtlamış kadın hiç bi sorunu yokken yogayı yapmış zaten zor bise degil ne kaybederizHemen listeye alayım o zamn onu da saol kuzum
4-5 ay normal takıple olmaz ıse bence esınızde sızde dr a görünün mutlaka şahsi fikrim inşallah uğraştırmaz 2 ay daha yeni bence2 ay denedik olmadı 3. Ayımız olcak. Geçen ay gün aşırı takvim ovülasyon başlangıcından pms e kadar gün aşırı değerlendirdik denk gelmemiş olamaz o yüzden canım sıkkın açıkçası korkuyorum uğraşacağız sanırım
Zaten bayramda uzak kaldim ya bi iki gundur icimde ozlem ve daralma var keşke bebeğim olsa vakit geçirir onla ilgilenirimEminim çok zordur, ay gece gece çok darlandım
Çekildim ama açılmadı anestezi olmadan çekildim o yüZden çok kasılmadan da açılmamış olablr dedi doktorum yine de sağ tüp takipli gidiyoruzrahim filmi cekildin mi ufak tıkanıklıklar film cekımınde verılen sıvı ıle açılıyormus
İnşAllah canım inşallah. Hem onun için hem senin içinAy gece gece ağladım bir sürü, eşim gelip yine mi ağlıyorsun keşke geri getirebilsek, bak bende 9 yaşında kaybettim babamı dedi. Babamı kaybedene kadar onu da hiç anlamamışım. İnşallah bundan sonra herşey güzel olur, çok teşekkür ederim
İnşallah Rabbim ennkısa sürede nasip eder. Ben de hep diyorum keşke bir bebeğim olsaydı, ona bağlansam onu sevsem ona baksam beynimin içini kemirip duran düşüncelerden kurtulsam diye. Ama demek vakti gelmemişZaten bayramda uzak kaldim ya bi iki gundur icimde ozlem ve daralma var keşke bebeğim olsa vakit geçirir onla ilgilenirim
Hepsini denedim yenip içilebilcek canım sıra bedenen yapılacaklar listesindeHikayesinde paylaşmıştı iki kez yumurtlamış kadın hiç bi sorunu yokken yogayı yapmış zaten zor bise degil ne kaybederizbal tarcın çörek otu yiyorum ben regl 2 günü başlıyorum ama abartmadan sabahlari 4 5 gun olcak şekilde yoksa regl de gecikme yapabilir diolar bide incir ye canım gunde 1 tane kahve ile alıyorum ben
Deneme öncesi doktora gittim ben alttan ultroson kan tahlilleri vs yapıldı bir sıkıntı yok dedi. Eşimi de en başta teste soktum sperm için onun da değerleri iyi çıktı. Yarın tekrar doktora gideceğim randevu aldım hsg çekilmek istediğimi söyleyeceğim. İyi bir huy değil ama akışına bırakamama durumu var bende de. Umarım yoktur ama bir sıkıntı varsa Erkenden öğrenme yolu ona göre çizme taraftarıyım. İnşallah uğraştrmaz nasibimizde vardır4-5 ay normal takıple olmaz ıse bence esınızde sızde dr a görünün mutlaka şahsi fikrim inşallah uğraştırmaz 2 ay daha yeni bence
Vala masaj yoga ve yürüyüş malum yasaklar bitti hafif egsersiz ile hem ruhumuzu hem bedenimizi rahatlatalımHepsini denedim yenip içilebilcek canım sıra bedenen yapılacaklar listesinde
Bende erken tedavi erken kontrol taraftariyim 2. Ayında esim ve ben doktora gittik bazıları 1 yıl bekliyor sorun varsa eğer boşuna beklemiş oluruzDeneme öncesi doktora gittim ben alttan ultroson kan tahlilleri vs yapıldı bir sıkıntı yok dedi. Eşimi de en başta teste soktum sperm için onun da değerleri iyi çıktı. Yarın tekrar doktora gideceğim randevu aldım hsg çekilmek istediğimi söyleyeceğim. İyi bir huy değil ama akışına bırakamama durumu var bende de. Umarım yoktur ama bir sıkıntı varsa Erkenden öğrenme yolu ona göre çizme taraftarıyım. İnşallah uğraştrmaz nasibimizde vardır
Evet aynen öyle, bir de yaş 31 oldu bu ay o yüzden de çok da salacak yaşta değilim artık. Bu ay iyi gelen besinler pozisyonlar ovülasyon testiyle daha bilinçliyim bakalım neler olacakBende erken tedavi erken kontrol taraftariyim 2. Ayında esim ve ben doktora gittik bazıları 1 yıl bekliyor sorun varsa eğer boşuna beklemiş oluruz
Kesinlikle iyi gelir umarımVala masaj yoga ve yürüyüş malum yasaklar bitti hafif egsersiz ile hem ruhumuzu hem bedenimizi rahatlatalım
Amin, canım inşallah
Amiiiin canım inşallah,
5 ay oldu canim eşim sperm testi verdi doktor ultrosan istemişti bakalim neler olcak bu ay da onlarla uğraşıyoruzEvet aynen öyle, bir de yaş 31 oldu bu ay o yüzden de çok da salacak yaşta değilim artık. Bu ay iyi gelen besinler pozisyonlar ovülasyon testiyle daha bilinçliyim bakalım neler olacak
Siz ne kadardır deniyorsunuz tez zamanda olur inşallah
2 ay denedik canım bakalım 3. Aya nasiptir inşallah. Bu ay hepimize uğurlu gelsin5 ay oldu canim eşim sperm testi verdi doktor ultrosan istemişti bakalim neler olcak bu ay da onlarla uğraşıyoruzsizin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?