Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selizay A R Y A Rabbim kalplerinize ferahlık versin. Ben kaybettiğimde çocuktum çok anlayamadım neler olduğunu ama annemi ve babannemi gördüm. Zaman diye bir ilaç iyi ki var. Güzel anılarla hatırlayın en güldüğünüz anları düşünün tebessümle hatırladığınız zamanlara kolaylıkla geçersiniz inşallah

Sağol canım, Allah razı olsun. Dediğin gibi zaman diye bir ilaç iyi ki var geçmiyor ama alıştırıyor

Hemen listeye alayım o zamn onu da saol kuzum
Hikayesinde paylaşmıştı iki kez yumurtlamış kadın hiç bi sorunu yokken yogayı yapmış zaten zor bise degil ne kaybederiz bal tarcın çörek otu yiyorum ben regl 2 günü başlıyorum ama abartmadan sabahlari 4 5 gun olcak şekilde yoksa regl de gecikme yapabilir diolar bide incir ye canım gunde 1 tane kahve ile alıyorum ben

4-5 ay normal takıple olmaz ıse bence esınızde sızde dr a görünün mutlaka şahsi fikrim inşallah uğraştırmaz 2 ay daha yeni bence

İnşAllah canım inşallah. Hem onun için hem senin için

Zaten bayramda uzak kaldim ya bi iki gundur icimde ozlem ve daralma var keşke bebeğim olsa vakit geçirir onla ilgilenirim
İnşallah Rabbim ennkısa sürede nasip eder. Ben de hep diyorum keşke bir bebeğim olsaydı, ona bağlansam onu sevsem ona baksam beynimin içini kemirip duran düşüncelerden kurtulsam diye. Ama demek vakti gelmemiş

Hepsini denedim yenip içilebilcek canım sıra bedenen yapılacaklar listesinde

4-5 ay normal takıple olmaz ıse bence esınızde sızde dr a görünün mutlaka şahsi fikrim inşallah uğraştırmaz 2 ay daha yeni bence
Deneme öncesi doktora gittim ben alttan ultroson kan tahlilleri vs yapıldı bir sıkıntı yok dedi. Eşimi de en başta teste soktum sperm için onun da değerleri iyi çıktı. Yarın tekrar doktora gideceğim randevu aldım hsg çekilmek istediğimi söyleyeceğim. İyi bir huy değil ama akışına bırakamama durumu var bende de. Umarım yoktur ama bir sıkıntı varsa Erkenden öğrenme yolu ona göre çizme taraftarıyım. İnşallah uğraştrmaz nasibimizde vardır

Bende erken tedavi erken kontrol taraftariyim 2. Ayında esim ve ben doktora gittik bazıları 1 yıl bekliyor sorun varsa eğer boşuna beklemiş oluruz

Bende erken tedavi erken kontrol taraftariyim 2. Ayında esim ve ben doktora gittik bazıları 1 yıl bekliyor sorun varsa eğer boşuna beklemiş oluruz
Evet aynen öyle, bir de yaş 31 oldu bu ay o yüzden de çok da salacak yaşta değilim artık. Bu ay iyi gelen besinler pozisyonlar ovülasyon testiyle daha bilinçliyim bakalım neler olacak
Siz ne kadardır deniyorsunuz tez zamanda olur inşallah

Amin, canım inşallah
A R Y A Selizay kızlar acınızı derinden paylaşıyorum Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun rabbim tez zamn da kucaklarımızı doldurur inşallah
Amiiiin canım inşallah,

5 ay oldu canim eşim sperm testi verdi doktor ultrosan istemişti bakalim neler olcak bu ay da onlarla uğraşıyoruz sizin ne kadar oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…