Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin kafan rahat tabi önümüzdeki ay senin ayın olcak inşallah
Yok ya çook yoruldum inanki belkii o bile tutmayacak ama napayım neler yapmadım neleri artık elimde inan yapcak hiç yok denecek kadar az şeyler kaldı aşılama +tüp bebek kaldı naparsan yap bazen olacağı zamanı bekliyor bence bize çok zorlayınca oluyormuş gibi gelse ya da rahat olunca geliyormuş filan hepsi kişiden kişiye değişen şeyler o sebeble hayırlısı diyorm sadce

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım tabi ki zamanını bekliyo hepimiz bi annenin yavrusuyuz neden bizim de olmasın ki elbet birgün kavuşcaz hayalimize

Kızlar bugün değerlendirin demiştiniz ya, ikinci kez yumurtluyorum galiba demiştim. Çok ağladım ama yine de değerlendirmeyi es geçmeyeyim dedim. Eşim daha sonra geldi, kanaman mı var dedi. Peçeteyle bi baktım ki kanama olmuş, neden böyle oldu tedirgin oldum. Hiç böyle olmamıştı. Sanki regl başlangıcı gibi pembemsi. Sizlerde oldu mu hiç? Selizay MaviliGizem

Bir kere başıma geldi hayatımda kuzu, sebepsiz şekilde yumurtlama dönemimde kan gelmişti, birkaç defa da enfeksiyon yüzünden olmuştu ilişki sonrası. Yerleşme kanaması vs dicem de daha erken mi ki? Bata kaç gün var

Bata 8 gün var canım, bu ikinci yumurtlama sanırım. İnsan bi korkuyor

Valla erken yumurtlama olduysa eğer bu gebelik belirtisi de olabilir, ikinci koyu çizgi çıkmasının sebebi de bu olabilir? Gebelik testi var mı evde yap hemen ayy heyecanlandım
Yumurtlama da erken olmadı. 18.gün oldu bugün 23.gün
Büyük ihtimalle 2.yumurtlama

Kız yerleşmemi oluyır desem çok erken daha önce olmadı bende vajinal yara var mıydı kuzu belki o kanamıştır

Yumurtlama da erken olmadı. 18.gün oldu bugün 23.gün
Büyük ihtimalle 2.yumurtlama
Üf ikinci yumrtlama zor ihtimal 5 gün sonra rahme yerleşir derler o gün bugün mü neyse bir de yoksa boşuna umut vermeyelim bekle bakalım bir iki gün daha sonra test yaparsın yarın kanama için doktora git baksın enfeksiyon var mı diye, kan testi ister belki,

Sabah olsun, hayır olsun diyelim şimdiden umutlanmak istemiyorum.

Tecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldi peki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?

Tecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldi peki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
Benim hiç tecrübem yok ilk ayım ama 14 gün geriye gitmek gerek diye biliyorum 17si sayarsak 3 mayıs gibi sanırım

Allah hakkımızda hayırlısını versin canım tabi ki zamanını bekliyo hepimiz bi annenin yavrusuyuz neden bizim de olmasın ki elbet birgün kavuşcaz hayalimize

Amin canım aminnn.. Annecim de heyecanla torun bekliyor ilk olacak olursa Rabbim aratıp vermeyenlerden etmesin yinede karşılığını alanlardan oluruz inşallah

Kist malesef normal kist değil çok hızlı büyüyüp kontrol altına alınamadan patlamıştı daha önce yarın hastaneye gideceğim burda randevusuz asla almıyor özel hastanede yok hiç hayırlısı bakalım

Ya cahilliğime ver ama 14 gün öncesi yumurtlama mı yoksa çatlama mı sayiliyoor
Estafurullah canım valla kimisi çatlama sonrası adet olunuyor diyor ama bende yumurtlamam üzerine 14 gün sayınca adet görüyorum yani yumrtlama sayıyorum. Bunu da ovulasyon testi ile tecrübe ettim hep öyle oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…