14 15 gün geriye say canimTecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldipeki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
Valla sen dün silik çizgi görmedin mi? Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Adet belirtilerin var mı? Bir gebelik testi daha yap sabahTecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldipeki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
Allah sabır versin canım, bende ailemden çok uzaktayım araçla 1 buçuk gün sürüyor bulunduğum yerde havalimanı yokKızlar 3 gündür ailemin yanındaydım, bugün eve gelince çok garip oldum. Ruhum çok sıkıldı, 7 ay önce babamı kaybettim ben. Bu süreçte toparlanma çok zor oldu, herkese karşı dimdik buz gibi durdum ama gelin bir de evimin odalarına ve eşime sorun nasıl hüngür hüngür sabahlara kadar ağladığımı. Annem ve kayınvalidem bir bebeğin olsun, bize de sana da umut olsun dediler diye bu yola koyuldum. Ama şuan okadar kötüyüm ki yine, sürekli keşke babam ölmeseydi, keşke bizi bırakıp gitmeseydi , keşke annem tek kalmasaydı diyorum boğazım düğüm düğüm. Anneme de birşey olmasın diye çok dua ediyorum, hep korkuyla yaşıyorum. Telefonum çalsa acaba birşey mi oldu diye kalbim güm güm atıyor çünkü babamın ölüm haberini de sabah uykudayken telefonla almıştım. Bazen bu üzüntü bana yetmiyor muydu da birde çocuk işine giriştim bir de ona üzülmeye başladım diye düşünüyorumMaviesra Yusra-61 @gizemsu Selizay
Allah sana da sabır versin kuzumCanım yakın zamanda hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Ben de 3 ay önce kaybettim babamı, ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. çok ani oldu bizim için de, bir gece yarısı uykumun arasında aldım haberini. üstelik başka şehre atanmıştım ve uzun süredir görmemiştim.. Pandemi yasaklar derken cenazesine bile yetişemedim çünkü bekletmeden hemen kaldırdılar. Annem tek başına kaldı oralarda ben yollarda, oraya vardım güçlü durmaya çalıştım annemin yanında ama eve geldiğimde yaşadığımı hissettiğimi bir ben bir Allah bilir. Şuan bile 1000 km uzaktayım yanında olamıyorum.. En çok ihtiyacı olan zamanda. Çok zorluyor beni, ama bir bebek bence her şeyi yeniden yeşertebilir, yeni umutlar olur yeni telaşlar olur.. Umarım güzel haberler sarar dört bir yanımızı..
Canım o silik çizgi birçok kişide çıkmış. O testi kimseye tavsiye etmiyorum. Bugün de test yaptım, boş. Ben 3 mayıs pik gördüm. BuGüne tam 14 gün ediyor. Yani adet tarihim cuk oturuyor. Ben flo diye uygulamaya bakıyordum. Orda 20 mayıs adet gösteriyor fekaat ben erken yumurtladım bu ay. Adet belirtilerim var, evet. Şu an kan sadece silince geldi ama yarın sökülecektir.Valla sen dün silik çizgi görmedin mi? Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Adet belirtilerin var mı? Bir gebelik testi daha yap sabah
Anladım canım, ben de flo kullanıyorum genelde tutuyor tarihler. Bakalım yarın belli olur ak koyun kara koyunCanım o silik çizgi birçok kişide çıkmış. O testi kimseye tavsiye etmiyorum. Bugün de test yaptım, boş. Ben 3 mayıs pik gördüm. BuGüne tam 14 gün ediyor. Yani adet tarihim cuk oturuyor. Ben flo diye uygulamaya bakıyordum. Orda 20 mayıs adet gösteriyor fekaat ben erken yumurtladım bu ay. Adet belirtilerim var, evet. Şu an kan sadece silince geldi ama yarın sökülecektir.
Canım Rabbim babacığına ve anneciğine uzun ömürler versin. Yaşarken bile çok derin acılar yaşıyoruz bazen. Yine de bugünümüze şükür diyelim, uzakta olmak eminim çok zordur. Ben aynı şehirdeyim, arabayla gitsem 20 dk, toplu ulaşımla gitsem 1 saat sürüyor Buna bile uzak diyorumAllah sabır versin canım, bende ailemden çok uzaktayım araçla 1 buçuk gün sürüyor bulunduğum yerde havalimanı yok
Dün annem arayıp yolda olduklarını teyzemlere gideceğini ve gidince arayacağını söyledi aradan 2 buçuk saat geçti ama aramadı sonunda dayanamayıp ben aradım babamın teli kapalı annem teli açmıyor belki 50 defa aradım sonunda anneminde teli kapandıbabam epilepsi hastası araç kullanmaması lazım ama kullandı bende dedim ki babam kriz geçirdi ve bir yerde kaza yapıp öldüler yaşadığım acıyı anlatamam gitmek istesem bile 1 günden önce gitme imkanım yok.Uzakta olmak gerçekten çok zor dün acıdan öleceğimi sandım ama sonunda yolda babamın arkadaşına uğradıklarını ziyafet yemeği gibi bir yemek yiyip gülüp eğlendiklerini öğrendim o kadar derin bir acı yaşadım ki gerçeğini yaşamak ne kadar zordur Allah sana sabır versin anneciğine uzun ömürler versin inşallah tabi benim aileme de inşallah
Canım kistini biliyorum normal olmadığını ama daha kötüsünden iyisi olarak baktım birazKist malesef normal kist değil çok hızlı büyüyüp kontrol altına alınamadan patlamıştı daha önceyarın hastaneye gideceğim burda randevusuz asla almıyor özel hastanede yok hiç hayırlısı bakalım
Bende öyle oldum bir kere14 15 gün geriye say canimben yumurtladım 15 gun sonra regl oldum regl tarihime 3 gun vardı erken yumurtlama oldu erken regl oldum
Ne demek canım benim yardımcı olabildiysem ne mutluÇok teşekkür ederim canım önemseyip bu kadar açıklayıcı yazdığın içinİnşaAllah bekleyeyim o halde ben
Ben aynı zamanda flo birde takvim bakalım hangisinin dediği tutacak.Anladım canım, ben de flo kullanıyorum genelde tutuyor tarihler. Bakalım yarın belli olur ak koyun kara koyun
Ne demek rica ederim bende 10.ayın içindeyim evlilikte. Bizimde istediğimiz süre sizinki gibi. Araştırmada evet 1 yıl dolmadan birşey yapamam diyorlar özelde de duydum ben bunu ama çocuk istemenin süresi olmaz ki baştan herşeye baktırmak en iyisi. Sorun yoksa ne mutlu kafa rahat oluyor bir sıkıntı varsa ona göre tedavi önlem alınıyor derken bir bakmışsın 1 sene dolmuş. Bende özele gidiyorum testlerin ücreti ayrı muayene ayrı. Çok şükür ki burda çok pahalı değil ki en iyi yer burasıBenimde 9 ay olacak evlendiğim .araştırmaya gittim ama doktor 1 yıl dolmadan bişey yapamam dedi .bu ay özel klinikten randevu aldım bende biraz pahalı muayene ücretleri bide testler falan olcak içindemi değil mi bilmiyorum ama gidince öğrencez artık. Doktora gitmeden İçim rahat etmiycek. Bu 6,7.ay olacak çocuk istediğimiz nasip olmadı. Varsa bi sorun öğreneyim hiç olmazsa belki doktorla yumurta takibi falan yaparız . Teşekkür ederim
Canım ne yaptın test yaptın mıİnan hiç yapasım yok umutsuzum bu ay aslında gün aşırı değerlendirdik bat tarihine kadar ama yine de nasip biraz o yüzden çok ta bakıp kendimi germek istemiyorum .. bu gün şiddetli bir baş ağrısı çekiyorum yarında devam edecek bu ağrı büyük ihtimal o yüzden test yapıp daha da beter etmiyimyapar bir kaç gün sonra sonucu söylerim
Sende sanki genel bi gecikme var canım. Ne zaman yumurtladın, takip ettin mi?Kızlar benim bat geçeli saat itibariyle 5 gün oluyor iki gün ileriye atar diye Cuma’ya kadar bekledim. Gelen giden yok 3.güne girdik hala yok normalde göğüslerde şişlik ağrı olurdu reglden önce o da olmadı ama şimdi göğüslerim ağrıyor. Test yaptım koskocaman tek çizgi. Diğer kısım sanki dalga geçiyor gibi bembeyaz. Bugün ayrı duygusalım dokunsalar ağlayacak durumdayım. Ne reglim geliyor ne hamileyim. Stres hiç yapmadım bu ay takmadım kafaya gün saymadım test yapmak için. Bu şekilde de olmadı yani artık ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben sadece bir kere çok geciktim o da iki ay önceydi şubatta olmadım yani. Duphaston kullandım doktor her sene her kadın böyle gecikmeler yaşayabilir etkenler de olabilir dedi. İlaçtan sonra oldum geçen ay yine düzenli oldu bu ay gecikti gene. Herşeye girdim testlerim hep normal bir sıkıntı yok niye böyle anlamıyorum ya yoksa da adet olayım demi niye stres yaşıyorum. Takip ettim canım 28 nisan yumurtlama 29 nisan çatlama oldu. Bugün 18.gün negatif kesin belli olurdu yani olsaydıSende sanki genel bi gecikme var canım. Ne zaman yumurtladın, takip ettin mi?
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun yaa ama ben bugün yine yaptım yine çok koyu çıktı anlamış değilimŞu anda gebe degilim bir oğlum var birde dış gebelik geçirdim
Şu anda da ovu teslerine devam ediyorum benim çok koyu olararak 2 gün devam ediyor sonra koyulugu biraz azalıyo
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama birçok kişide bu tutmuyor diyorum hep, inanmıyorlar. Ayrıca araştırdığım kadarıyla 7-8 aydan sonra hamile kalma şansı sağlıklı bireylerde %70-%80 lere çıkıyor. Sabırla beklemek lazım, onu da biz yapamıyoruzCanım ben sadece bir kere çok geciktim o da iki ay önceydi şubatta olmadım yani. Duphaston kullandım doktor her sene her kadın böyle gecikmeler yaşayabilir etkenler de olabilir dedi. İlaçtan sonra oldum geçen ay yine düzenli oldu bu ay gecikti gene. Herşeye girdim testlerim hep normal bir sıkıntı yok niye böyle anlamıyorum ya yoksa da adet olayım demi niye stres yaşıyorum. Takip ettim canım 28 nisan yumurtlama 29 nisan çatlama oldu. Bugün 18.gün negatif kesin belli olurdu yani olsaydı
Amin canım inşallah haziran hepimize uğurlu gelsinEtmez bence en iyisi beta hcg testi kuzucum
Canın sağolsun napalım olmayınca olmuyor en yakın zamanda nasip etsin inşallah Rabbim
Ben masaj yapıyorm en etkili birde polen propolis hazır karışım kullanıyorm aklıma geldikçesende biraz rahat bırak canım sal gitsin sende
Valla bu kadar vermesemde ona yakın para verdimçok iyi keşke bunu alsaydım hiç eskimez ikinci çocukda yapsan koy köşeye ohh miss
İnşllah yeni ay yeni umudun gerçekleşir canım
Bat güncellemesi yapmıcam.Haziran alımı yok canım sadce bir ara alım yapacağım sizlere söz verdiklerimi yazıp bırakıcam çünkü sınavlarım başlıyor liste işiyle haziranda ilgilenemicem yazdırma totem yap bak yazdırmayanlar hamiş kalıyor
Test yapmaya fırsat kalmadı geldi regl,, 2 gün gecikmeli geldiCanım ne yaptın test yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?