Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldi peki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
14 15 gün geriye say canim ben yumurtladım 15 gun sonra regl oldum regl tarihime 3 gun vardı erken yumurtlama oldu erken regl oldum

Tecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldi peki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
Valla sen dün silik çizgi görmedin mi? Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Adet belirtilerin var mı? Bir gebelik testi daha yap sabah

Allah sabır versin canım, bende ailemden çok uzaktayım araçla 1 buçuk gün sürüyor bulunduğum yerde havalimanı yok
Dün annem arayıp yolda olduklarını teyzemlere gideceğini ve gidince arayacağını söyledi aradan 2 buçuk saat geçti ama aramadı sonunda dayanamayıp ben aradım babamın teli kapalı annem teli açmıyor belki 50 defa aradım sonunda anneminde teli kapandı babam epilepsi hastası araç kullanmaması lazım ama kullandı bende dedim ki babam kriz geçirdi ve bir yerde kaza yapıp öldüler yaşadığım acıyı anlatamam gitmek istesem bile 1 günden önce gitme imkanım yok.Uzakta olmak gerçekten çok zor dün acıdan öleceğimi sandım ama sonunda yolda babamın arkadaşına uğradıklarını ziyafet yemeği gibi bir yemek yiyip gülüp eğlendiklerini öğrendim o kadar derin bir acı yaşadım ki gerçeğini yaşamak ne kadar zordur Allah sana sabır versin anneciğine uzun ömürler versin inşallah tabi benim aileme de inşallah

Allah sana da sabır versin kuzum

Valla sen dün silik çizgi görmedin mi? Yerleşme kanaması olabilir diye düşünüyorum. Adet belirtilerin var mı? Bir gebelik testi daha yap sabah
Canım o silik çizgi birçok kişide çıkmış. O testi kimseye tavsiye etmiyorum. Bugün de test yaptım, boş. Ben 3 mayıs pik gördüm. BuGüne tam 14 gün ediyor. Yani adet tarihim cuk oturuyor. Ben flo diye uygulamaya bakıyordum. Orda 20 mayıs adet gösteriyor fekaat ben erken yumurtladım bu ay. Adet belirtilerim var, evet. Şu an kan sadece silince geldi ama yarın sökülecektir.

Anladım canım, ben de flo kullanıyorum genelde tutuyor tarihler. Bakalım yarın belli olur ak koyun kara koyun

Canım Rabbim babacığına ve anneciğine uzun ömürler versin. Yaşarken bile çok derin acılar yaşıyoruz bazen. Yine de bugünümüze şükür diyelim, uzakta olmak eminim çok zordur. Ben aynı şehirdeyim, arabayla gitsem 20 dk, toplu ulaşımla gitsem 1 saat sürüyor Buna bile uzak diyorum korkuyla yaşamak zor, hani ulaşamadım diye çok korktum diyorsun ya, bende şimdi ablamlar veya eniştemler arasa korkarak açıyorum acaba annrmr birşey mi oldu diye. Rabbim daha acısını yaşatmasın. Babamın hastalandığını ve beni görmek istediğini söylediler. Arabayla o yolu nasıl gittim bilmiyorum. Arabadan indiğimde o kalabalığı görünce anladım, babam ölmüştü. Çığlık çığlığa yerlerdeydim evin kapısının önünde. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Canım kistini biliyorum normal olmadığını ama daha kötüsünden iyisi olarak baktım biraz. Bunu ailende yaşayan birisi var mı onu araştırdın mı genetik de olabiliyor? Fikir olurdu özellikle varsa teyzelerin halaların. Yol izlemen için Bence sen rahat ol arkadaşım yaşadıklarını yaşadı stresi kaldı geriye bu durumdan kanser bile şüphe edildi parca alındı yollandı bir sürü şey çikolata kisti var onunda.sonuç hepsi temiz çıktı hala bebeği yok. Herşey iyi diyorlar arada kisti bir büyüyüp bir kayboluyor. Hatta onunda patlamıştı kisti.
O sebeble bir dur bakalım doktor ne der ne eder görelim. Burada ne konuşsak seni ehvam eder cinsten olur ya da desem aa çok iyi ol takılma yalan olur. Doktora gidip güzel haberlerle gelesin bebek en düşük amh ile bile oluyor nelere şahit oluyoruz sen iyi ol bunlarda inşlh hayırlısı ile geçer

14 15 gün geriye say canim ben yumurtladım 15 gun sonra regl oldum regl tarihime 3 gun vardı erken yumurtlama oldu erken regl oldum
Bende öyle oldum bir kere acaba diyorm şu 1 ay adet görmedim ya yumurtlama durumum neydi o kadar merak ediyorum ki adet olmamamın nedeni stres olması çok ilginç bana geriye kalan stres demekti. Hiçbierşey yokken.

Ne demek rica ederim bende 10.ayın içindeyim evlilikte. Bizimde istediğimiz süre sizinki gibi. Araştırmada evet 1 yıl dolmadan birşey yapamam diyorlar özelde de duydum ben bunu ama çocuk istemenin süresi olmaz ki baştan herşeye baktırmak en iyisi. Sorun yoksa ne mutlu kafa rahat oluyor bir sıkıntı varsa ona göre tedavi önlem alınıyor derken bir bakmışsın 1 sene dolmuş. Bende özele gidiyorum testlerin ücreti ayrı muayene ayrı. Çok şükür ki burda çok pahalı değil ki en iyi yer burası

Canım ne yaptın test yaptın mı

Kızlar benim bat geçeli saat itibariyle 5 gün oluyor iki gün ileriye atar diye Cuma’ya kadar bekledim. Gelen giden yok 3.güne girdik hala yok normalde göğüslerde şişlik ağrı olurdu reglden önce o da olmadı ama şimdi göğüslerim ağrıyor. Test yaptım koskocaman tek çizgi. Diğer kısım sanki dalga geçiyor gibi bembeyaz. Bugün ayrı duygusalım dokunsalar ağlayacak durumdayım. Ne reglim geliyor ne hamileyim. Stres hiç yapmadım bu ay takmadım kafaya gün saymadım test yapmak için. Bu şekilde de olmadı yani artık ne yapacağımı şaşırdım

Sende sanki genel bi gecikme var canım. Ne zaman yumurtladın, takip ettin mi?

Sende sanki genel bi gecikme var canım. Ne zaman yumurtladın, takip ettin mi?
Canım ben sadece bir kere çok geciktim o da iki ay önceydi şubatta olmadım yani. Duphaston kullandım doktor her sene her kadın böyle gecikmeler yaşayabilir etkenler de olabilir dedi. İlaçtan sonra oldum geçen ay yine düzenli oldu bu ay gecikti gene. Herşeye girdim testlerim hep normal bir sıkıntı yok niye böyle anlamıyorum ya yoksa da adet olayım demi niye stres yaşıyorum. Takip ettim canım 28 nisan yumurtlama 29 nisan çatlama oldu. Bugün 18.gün negatif kesin belli olurdu yani olsaydı

Şu anda gebe degilim bir oğlum var birde dış gebelik geçirdim
Şu anda da ovu teslerine devam ediyorum benim çok koyu olararak 2 gün devam ediyor sonra koyulugu biraz azalıyo
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun yaa ama ben bugün yine yaptım yine çok koyu çıktı anlamış değilim

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama birçok kişide bu tutmuyor diyorum hep, inanmıyorlar. Ayrıca araştırdığım kadarıyla 7-8 aydan sonra hamile kalma şansı sağlıklı bireylerde %70-%80 lere çıkıyor. Sabırla beklemek lazım, onu da biz yapamıyoruz

Amin canım inşallah haziran hepimize uğurlu gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…