İnşallah canım bakalım ne diyecek stresten uyuyamadım tekrar ameliyat süreci falan çok zor geliyor inşallah yine patlamadan yok olur giderCanım kistini biliyorum normal olmadığını ama daha kötüsünden iyisi olarak baktım biraz. Bunu ailende yaşayan birisi var mı onu araştırdın mı genetik de olabiliyor? Fikir olurdu özellikle varsa teyzelerin halaların. Yol izlemen için Bence sen rahat ol arkadaşım yaşadıklarını yaşadı stresi kaldı geriye bu durumdan kanser bile şüphe edildi parca alındı yollandı bir sürü şey çikolata kisti var onunda.sonuç hepsi temiz çıktı hala bebeği yok. Herşey iyi diyorlar arada kisti bir büyüyüp bir kayboluyor. Hatta onunda patlamıştı kisti.
O sebeble bir dur bakalım doktor ne der ne eder görelim. Burada ne konuşsak seni ehvam eder cinsten olur ya da desem aa çok iyi ol takılma yalan olur. Doktora gidip güzel haberlerle gelesin bebek en düşük amh ile bile oluyor nelere şahit oluyoruz sen iyi ol bunlarda inşlh hayırlısı ile geçer
Amin canım, inan okurken bile çok üzüldüm kimbilir sen neler çektin Allah yardımcın olsun inşallahCanım Rabbim babacığına ve anneciğine uzun ömürler versin. Yaşarken bile çok derin acılar yaşıyoruz bazen. Yine de bugünümüze şükür diyelim, uzakta olmak eminim çok zordur. Ben aynı şehirdeyim, arabayla gitsem 20 dk, toplu ulaşımla gitsem 1 saat sürüyor Buna bile uzak diyorumkorkuyla yaşamak zor, hani ulaşamadım diye çok korktum diyorsun ya, bende şimdi ablamlar veya eniştemler arasa korkarak açıyorum acaba annrmr birşey mi oldu diye. Rabbim daha acısını yaşatmasın. Babamın hastalandığını ve beni görmek istediğini söylediler. Arabayla o yolu nasıl gittim bilmiyorum. Arabadan indiğimde o kalabalığı görünce anladım, babam ölmüştü. Çığlık çığlığa yerlerdeydim evin kapısının önünde. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Amin canım inşallahAmin canım aminnn.. Annecim de heyecanla torun bekliyor ilk olacak olursaRabbim aratıp vermeyenlerden etmesin yinede karşılığını alanlardan oluruz inşallah
14 gün önceTecrübeli bağğyanlaar size soru. Ben sanırım adet görmek üzereyim. Peçete ile silince hafiften kan geldipeki bugün adet tarihi diye düşünsek ben hangi gün yumurtlamışımdır?
Olsun canım en azından gelmiş benimki daha gelmediTest yapmaya fırsat kalmadı geldi regl,, 2 gün gecikmeli geldi
Aynen öyle kuzum zaten ben adetim iki üç gün gecikiyor diye test bile yapmadım. Ama hala yok yani. Sabrediyoruz şükür ama istiyoruz da yani üzülüyorumYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur diyorlar ama birçok kişide bu tutmuyor diyorum hep, inanmıyorlar. Ayrıca araştırdığım kadarıyla 7-8 aydan sonra hamile kalma şansı sağlıklı bireylerde %70-%80 lere çıkıyor. Sabırla beklemek lazım, onu da biz yapamıyoruz
hahahaaa bunu neremize sokuyomusuzOha adamlar ne yapmışevde ovuluasyon hesap kiti
Tam olaraak pik gördükten 14 gün sonra adet geldi. Harika bir sistemmiş. Bu ay ilk kez deneyimledim :)Estafurullah canım valla kimisi çatlama sonrası adet olunuyor diyorama bende yumurtlamam üzerine 14 gün sayınca adet görüyorum yani yumrtlama sayıyorum. Bunu da ovulasyon testi ile tecrübe ettim hep öyle oldum.
Anaaa ilk denemede tuttu derken olaya bak, erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor demek ki, test edip onaylamış oldukTam olaraak pik gördükten 14 gün sonra adet geldi. Harika bir sistemmiş. Bu ay ilk kez deneyimledim :)
Ben elendim tabi bu ay. Gidişim suskun olacak ama dönüşüm muhteşem olacak
Biz saatleri hazirana ayarladık kuzum, çalışmalara devam üzülmeKızlar günaydın bugün regl günüm sabah erken gebelik testi yaptım malesef negatif
Evet canım predictor early idi. Aklınızda bulunsun. Pembe güzel bir çizgi işi değiştirir ama belli belirsiz çıkan çizginin bir anlamı yok.Anaaa ilk denemede tuttu derken olaya bak, erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor demek ki, test edip onaylamış oldukhadi bakalım haziranda patlama bekliyoruz, mayısta bir uğursuzluk var
Ne tuhaf bn daha onu bile göremedim hiç bi testteEvet canım predictor early idi. Aklınızda bulunsun. Pembe güzel bir çizgi işi değiştirir ama belli belirsiz çıkan çizginin bir anlamı yok.
İnşallah canım inşallahTam olaraak pik gördükten 14 gün sonra adet geldi. Harika bir sistemmiş. Bu ay ilk kez deneyimledim :)
Ben elendim tabi bu ay. Gidişim suskun olacak ama dönüşüm muhteşem olacak
Selizayım ben şubattan beri gruplardayım canım. Sana deneyimimden bahsedeyim şubatta çook hamiş kaldı bende aaa ne güzel bende kalırım inşllah derken pat erken adet oldumAnaaa ilk denemede tuttu derken olaya bak, erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor demek ki, test edip onaylamış oldukhadi bakalım haziranda patlama bekliyoruz, mayısta bir uğursuzluk var
Artık Haziran ayına kaldık regl olmadım henüzBiz saatleri hazirana ayarladık kuzum, çalışmalara devam üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?