Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım bakalım ne diyecek stresten uyuyamadım tekrar ameliyat süreci falan çok zor geliyor inşallah yine patlamadan yok olur gider

Amin canım, inan okurken bile çok üzüldüm kimbilir sen neler çektin Allah yardımcın olsun inşallah

günaydın herkese güzel bir hafta olsun hepimiz için

Yusra-61 canım ben adet oldum hazirana kaydı eğer izniniz olursa burda devam etmek isterim 19 haziran yeni bat

Adete 3 gün var bu normal mi ilk defa bukadar koyu oldu bu ay pik görmemiştim

Eklentiler

• 20210517_081852.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 41
Aynen öyle kuzum zaten ben adetim iki üç gün gecikiyor diye test bile yapmadım. Ama hala yok yani. Sabrediyoruz şükür ama istiyoruz da yani üzülüyorum

Estafurullah canım valla kimisi çatlama sonrası adet olunuyor diyor ama bende yumurtlamam üzerine 14 gün sayınca adet görüyorum yani yumrtlama sayıyorum. Bunu da ovulasyon testi ile tecrübe ettim hep öyle oldum.
Tam olaraak pik gördükten 14 gün sonra adet geldi. Harika bir sistemmiş. Bu ay ilk kez deneyimledim :)
Ben elendim tabi bu ay. Gidişim suskun olacak ama dönüşüm muhteşem olacak

Tam olaraak pik gördükten 14 gün sonra adet geldi. Harika bir sistemmiş. Bu ay ilk kez deneyimledim :)
Anaaa ilk denemede tuttu derken olaya bak, erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor demek ki, test edip onaylamış olduk hadi bakalım haziranda patlama bekliyoruz, mayısta bir uğursuzluk var

Anaaa ilk denemede tuttu derken olaya bak, erken gebelik testi yanlış silik çizgi çıkarıyor demek ki, test edip onaylamış olduk hadi bakalım haziranda patlama bekliyoruz, mayısta bir uğursuzluk var
Evet canım predictor early idi. Aklınızda bulunsun. Pembe güzel bir çizgi işi değiştirir ama belli belirsiz çıkan çizginin bir anlamı yok.

İnşallah canım inşallah harika ama bazı istisnalarda tutmuyor onunda bir sebebi vardır hiçbir şey nedensiz değildir. Haziran güzel olacak...
Selizayım ben şubattan beri gruplardayım canım. Sana deneyimimden bahsedeyim şubatta çook hamiş kaldı bende aaa ne güzel bende kalırım inşllah derken pat erken adet oldum sonra martta geçtim orada hamiş az oldu mayıs gibiydi ne marttıymış uğurlu gelmedi dedim nisan geçtim devam birr ayar nisanda bir çok kadın hamiş kaldı yine piyango vurmadı bırak vurmayı ne hale soktu beni sonra test yaptım hamilelik yok nisanda istek üzerine geldim grubumla takip ederim dedim bırak takibi adet olmadım sağolun hepiniz adet günümü takip ettik bence haziran uğurlu olacak eğer bir iyi bir kötü gibi devam ederse ben inanıyorum haziran bizim ayımız

Yusra-61 benimde günüm bugün ve geldi adetim yarışmacı arklara başarılar dilerim

Bende tam listeye bakıp kızlar napıyorsunuz nedir durumlar diyecektim adını gördüm sonra sen yormadan yazdın haziran ayında kavuşman dileğimle canım bebeşine. Grup göçtü resmen bitti hamile kıtlığı vurdu kuraklık her yer ne diyim hevesim de kaçıyor böyle olunca ama vazgeçmek lügatımızda yok ya hayır geçme diyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…