Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetleriniz düzenli midir normalde?

Canım vallahi ilk denememdi özel günleri kaçırmadığımızı düşünüyorum ama nasip ne zamansa o zaman. Allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı evlatçıklar en hayırlı vakitte gelsin inşllah

Selam kızlar..
Valla hem umut dolu hemde hüsranı bir ay oldu Mayıs? Bende anlamadım bu işten bişey. Bat a 3 kala sabah normal bir test yapayım dedim. Hayali çizgiler gözümün önünden geçti. Halbuki full umutluyum. Herşey kitaba uygundu yine tutturamadık anlaşılan

Ay hadi inşallah diyoruz

Bem de hayali çizgi gördüm sanki

Kızlar birşey sormak istiyorum normalinde sat günüm 18 mayıstaymış ben 17 Mayıs diye biliyordum çatlama ayın 4 mayısda oldu çatlamayı bir sayarsak idrara ne zaman geçiyor ?

Kızlar birşey sormak istiyorum normalinde sat günüm 18 mayıstaymış ben 17 Mayıs diye biliyordum çatlama ayın 4 mayısda oldu çatlamayı bir sayarsak idrara ne zaman geçiyor ?
Kana 12 günde idrara 14 günde yazıyor ama bazısının erken bazısının geç geçiyor. Net bir bilgi yok yani bazısı regle 5 gğn kala öğreniyor, bazısı reglden 5 gün sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…