Adetleriniz düzenli midir normalde?Canım o silik çizgi birçok kişide çıkmış. O testi kimseye tavsiye etmiyorum. Bugün de test yaptım, boş. Ben 3 mayıs pik gördüm. BuGüne tam 14 gün ediyor. Yani adet tarihim cuk oturuyor. Ben flo diye uygulamaya bakıyordum. Orda 20 mayıs adet gösteriyor fekaat ben erken yumurtladım bu ay. Adet belirtilerim var, evet. Şu an kan sadece silince geldi ama yarın sökülecektir.
Canım vallahi ilk denememdi özel günleri kaçırmadığımızı düşünüyorum ama nasip ne zamansa o zaman. Allahım herkesin gönlüne göre versin sağlıklı ve hayırlı evlatçıklar en hayırlı vakitte gelsin inşllahBende tam listeye bakıp kızlar napıyorsunuz nedir durumlar diyecektim adını gördümsonra sen yormadan yazdın haziran ayında kavuşman dileğimle canım bebeşine. Grup göçtü resmen bitti hamile kıtlığı vurdu kuraklık her yer ne diyim hevesim de kaçıyor böyle olunca ama vazgeçmek lügatımızda yok ya hayır geçme diyorm
Her ay 28 günde bir diyemiyorum. 25 ile 29 gün arasında değişiyor.Adetleriniz düzenli midir normalde?
Ağzımızahahahaaa bunu neremize sokuyomusuz
Ay hadi inşallah diyoruzİnşallah canım inşallahharika ama bazı istisnalarda tutmuyor onunda bir sebebi vardır hiçbir şey nedensiz değildir. Haziran güzel olacak...
Selizayım ben şubattan beri gruplardayım canım. Sana deneyimimden bahsedeyim şubatta çook hamiş kaldı bende aaa ne güzel bende kalırım inşllah derken pat erken adet oldumsonra martta geçtim orada hamiş az oldu mayıs gibiydi ne marttıymış uğurlu gelmedi dedim nisan geçtim devam birr ayar nisanda bir çok kadın hamiş kaldı yine piyango vurmadı bırak vurmayı ne hale soktu beni sonra test yaptım hamilelik yok nisanda istek üzerine geldim grubumla takip ederim dedim bırak takibi adet olmadım sağolun hepiniz adet günümü takip ettik bence haziran uğurlu olacak eğer bir iyi bir kötü gibi devam ederse ben inanıyorum haziran bizim ayımız
Bem de hayali çizgi gördüm sankiSelam kızlar..
Valla hem umut dolu hemde hüsranı bir ay oldu Mayıs? Bende anlamadım bu işten bişey. Bat a 3 kala sabah normal bir test yapayım dedim. Hayali çizgiler gözümün önünden geçti.Halbuki full umutluyum. Herşey kitaba uygundu yine tutturamadık anlaşılan Eki Görüntüle 2850911
Anam doğuran eksilir miBen yine hastanedeyim ve herkes yine doğuruyor
Kana 12 günde idrara 14 günde yazıyor ama bazısının erken bazısının geç geçiyor. Net bir bilgi yok yaniKızlar birşey sormak istiyorum normalinde sat günüm 18 mayıstaymış ben 17 Mayıs diye biliyordum çatlama ayın 4 mayısda oldu çatlamayı bir sayarsak idrara ne zaman geçiyor ?
kız hayatımız hayal oldu yeminleBem de hayali çizgi gördüm sanki
Yani şuan kan versem çıkar mıKana 12 günde idrara 14 günde yazıyor ama bazısının erken bazısının geç geçiyor. Net bir bilgi yok yanibazısı regle 5 gğn kala öğreniyor, bazısı reglden 5 gün sonra
Sen niye hastaneye gittinBen yine hastanedeyim ve herkes yine doğuruyor
Çıkar muhtemelenYani şuan kan versem çıkar mı
Yok anam eksilmez nasıl kalabalık anlatamamAnam doğuran eksilir mi
Doktor adetin 10. Günü gel yumurtaların durumuna bakalım dedi bide çıkan kan sonuçlarını göstericemSen niye hastaneye gittin
Bi sen mi? Bu kadar kadın bi araya geldik durup durup demleniyoruz derdimizle hala bi sen miYok anam eksilmez nasıl kalabalık anlatamambi ben hamile değilim herkes koca göbekle geziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?