Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte bunu hep yaşayanım herşey uygun ama yok bunun en önemli detayı zamanı değil sanırsam
Ben yine hastanedeyim ve herkes yine doğuruyor
Bende uzağım hastaneden ya kimse doğurmuyor gibi hissediyorum bak yine hatırlattın

İşte bunu hep yaşayanım herşey uygun ama yok bunun en önemli detayı zamanı değil sanırsam

Bende uzağım hastaneden ya kimse doğurmuyor gibi hissediyorum bak yine hatırlattın
valla pandemi şu bu diye diye çevremdeki dostlar patır patır ikinciyi doğurdu. bense 'ayy tebrikler canımm ' diyerek uzaktan izleme mod :d
tamam geç karar verdiğim doğrudur:d ama karar verdik neticede aylar oldu. yok yumurta takibi yok doktor yok ilaç yok ovulasyon, o pozisyon bu bilmem ne.. ee sonuç boş bir test , sanrı dolu belirtiler vee bir ay daha ötele.

Mutlu haftalar kızlar
Yusra-61 canım benim de dün gece başladı regl.
Ben bundan sonra tamamen akışına bırakmayı düşünüyorum ama size bir konuda danışmak istiyorum. Bende çikolata kisti ve de pıhtılaşma olduğu için, kist için ilaç kullanamıyorum. Doktorlar da gebelik önerdiler, bir yıl dene sonra tedavi diyor doktorum. Ancak benim bu yaz yurtdışına taşınma durumum var. Sizce gitmeden eşime sperm testi, kendime de ne gerekiyorsa hsg vs yaptırıp mi gitmeliyim? Yoksa onu bile akışına mi bıraksam bir yılda olmazsa dönüp Türkiye'de tedavi olamam, orada da çok pahalı bu tedaviler

OFF kasıklarıma dogru daha dogrusu ymurtalıklarında korkunç bi agrı var sancı gibi acaba üşüttümmü yoksa ymurtalamadan kaynaklı mı bilemedim amaa ilaç da içmek istemedim .NE yapsam.

Bence herşeyini burada yaptır oraya gidince bırak pahallıyı canım bazen anlaşamamak olacak dil farkı filan belki dilin iyidir ama niye burada halletmeden gidip orada uğraşacaksın orada sistemler çok farklı biraz yorabilirler ben olsaydım bütün kontrolllerimi yaptırır giderdim öyle bebiş için yoluma bakardım. Eşini de yaptır herşeyini uğraşmayın her yönden.

Merhaba beni de listeye ekler misiniz :) Umarım bu ay pozitif sonuçlar alırız

1-Beklenen Adet Tarihiniz? 23 Mayıs
2- Yaşınız? 30
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 9 ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Folicus ve Agnucaston

ayyy bende görüyorum canım ? BEnce sabret bekle bat günü tekrar yap. olucak inşallah :)

OFF kasıklarıma dogru daha dogrusu ymurtalıklarında korkunç bi agrı var sancı gibi acaba üşüttümmü yoksa ymurtalamadan kaynaklı mı bilemedim amaa ilaç da içmek istemedim .NE yapsam.
Sıcak birşeyler iç ve sıcak tut kendini üşüyünce çok ağrır abartısız. Sar sarmala kendini

Ben de böyle düşünüyorum, bir yandan da abartıyor muyum diyorum kendimce devlet sanırım bir yıl dolmadan yapmıyor, özeller hsg yapıyor mu hasta isterse?
Gitmeden yaptırsam ama kafam rahat olacak gibi, bir yılda olmasa bile biraz daha denemeye devam ederim her şey yolunda diye düşünerek.

Benim yumurtlamaya gore bat ileri atti. 20si gibi bekliyorum. Bugünlük gelen giden yok
Tamam canım test filan yapmadın demi?
Püfff ben bunu kaç sene oldu yaşıyorum ama yok yoook nasip demekten başka diyecek sözüm kalmıyor
Anam doğurmak ne kelime hepsi en az 5 aylıktır
Bende öyle olacağım doktora gidince Allahım yaaa gülüyoruz ama gör bizi deeee

Sıcak birşeyler iç ve sıcak tut kendini üşüyünce çok ağrır abartısız. Sar sarmala kendini
Dimi ya belimi sarayım bi sıcak su koyayım ayaklarıma mideme de vuruyor bi de böyle agrısı olunca insan çalışamıyor da.sagol kuzum iyi hatırlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…