Canım kafan rahat devam etmen iyidir. İlk ne kadardır deniyorsun onu merak ettim? Söyle diyim sana devlete git gitme diyeBen de böyle düşünüyorum, bir yandan da abartıyor muyum diyorum kendimcedevlet sanırım bir yıl dolmadan yapmıyor, özeller hsg yapıyor mu hasta isterse?
Gitmeden yaptırsam ama kafam rahat olacak gibi, bir yılda olmasa bile biraz daha denemeye devam ederim her şey yolunda diye düşünerek.
ahahahhaa napalım o gelmezse biz zorla illa getiricez :))))))çatlayan sabır taşı:) zorla pozitif sonuç çıkarmaca işlerimiz
canım bu arada sancın için sıcak tut kendini. o sıcak tutma işi her derde deva yeminle:)
Amin kuzum yaBende öyle olacağım doktora gidinceAllahım yaaa gülüyoruz ama gör bizi deeee
Ne demek ben denedim hatta sıcak suyla duş alıp rahatladım. sıcak su yapıp girdim yataga miss uçtu gitti ağrım. Sıcak suyu beline koy değiştir yerini sürekli bşr yerinde olmasın çözülsün ağrın. Geçer inşalalhDimi ya belimi sarayım bi sıcak su koyayım ayaklarıma mideme de vuruyor bi de böyle agrısı olunca insan çalışamıyor da.sagol kuzum iyi hatırlattın
Artık uğraşmaları da geçtik deAmin kuzum yavalla bu kadar uğraşıyoruz
Ben şimdi 4 günü değerlendiricemArtık uğraşmaları da geçtik degelse bebiş yaa
Burada silik cizgi gorup adet olanları gorunce bata kadar yapıp kafami karıştırmayayım en iyisi dedim tabi eger sabredebilirsemTamam canım test filan yapmadın demi?
Bu ay 4. denememiz oldu. Öncesinde de yumurtlama dönemi korunmadigimiz oldu ama bu kadar düzenli değildi o yüzden onları saymıyorumCanım kafan rahat devam etmen iyidir. İlk ne kadardır deniyorsun onu merak ettim? Söyle diyim sana devlete git gitme diye
İşte bir hergüncü daha.Benim döngüm kısa ya canım 25. Günde oluyorum doktor 13. Gün çatlar dedi ve 3-4 gün boyunca hergünü değerlendir dedi
Olsun canım yinede olmuş evleneli boş dolu önemsiz olsunBu ay 4. denememiz oldu. Öncesinde de yumurtlama dönemi korunmadigimiz oldu ama bu kadar düzenli değildi o yüzden onları saymıyorum9 aydır evliyim, evlendigimizden beri de 12. döngüm olacak bu ay
Benim ovulasyon testim yok ama ya gangi günleri değerlendiricemİşte bir hergüncü daha.
Bizim batlar hep aynı olacak bu gidişleBen şimdi 4 günü değerlendiricemvay benim halime
Ovülasyon testi olmaması çok kötüymüş yaBizim batlar hep aynı olacak bu gidişlebende son 5 günü değerlendircem ama hiç peş peşe uğraşamıcam gün aşırı Ovulasyon pik bekliyorm olursa olmazsa o da umrumda değil ben yapıyorm gün aşırı birini bulur olacak olan kaçmaz.
Hepsini ay işteBenim ovulasyon testim yok ama ya gangi günleri değerlendiricem
Doktor 3 gün her gün 1 haftada gün aşırı dediHepsini ay işteadam demiş ya her güj kop kop kop partiiii
Ben sana diyim 1 bu akşam yap. İkinciyi yarın akşam değilde sabaha karşı yap o çarşamba da yeter. Perşembe yap. Birde keyfine cumartesi yapOvülasyon testi olmaması çok kötüymüş yane yapacağımı bilmiyorum şu an
Teşekkür ederim canımm, öyle yapayım o zamanOlsun canım yinede olmuş evleneli boş dolu önemsiz olsunsen gidince 9 aydır korunmadım de ilk devlete git böyle böyle olacağım dış ülkeye gideceğim filan bütün hepsini yaptırma şansım varsa yaptırıp gitmek istyrm de. İyi doktora denk gelirsen tamam der. Baktın yapmıyorlar özelde yaptır Hepsini ohh kafan rahat devam edersin dış ülke de
Peki bu sefer ney verdi kuzum? Birde aşılama sordun mu sorarım demiştin sankim?Kızlar merhaba bugün doktora gittim biraz canım sıkkın ama yine de umutlara sarılıyoruz yine ilaçlara başladım bu ay inşallah duamıza kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?