Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kafan rahat devam etmen iyidir. İlk ne kadardır deniyorsun onu merak ettim? Söyle diyim sana devlete git gitme diye

çatlayan sabır taşı:) zorla pozitif sonuç çıkarmaca işlerimiz
canım bu arada sancın için sıcak tut kendini. o sıcak tutma işi her derde deva yeminle:)
ahahahhaa napalım o gelmezse biz zorla illa getiricez :))))))
Evet ya bi an ne yapacagımı bilemedim kuzum hemen bi sıcak su torbası yapayım basucumda zaten:)

Dimi ya belimi sarayım bi sıcak su koyayım ayaklarıma mideme de vuruyor bi de böyle agrısı olunca insan çalışamıyor da.sagol kuzum iyi hatırlattın
Ne demek ben denedim hatta sıcak suyla duş alıp rahatladım. sıcak su yapıp girdim yataga miss uçtu gitti ağrım. Sıcak suyu beline koy değiştir yerini sürekli bşr yerinde olmasın çözülsün ağrın. Geçer inşalalh . Ayaklarımızdan özellikle üşütüyoruz anlamıyoruz

Canım kafan rahat devam etmen iyidir. İlk ne kadardır deniyorsun onu merak ettim? Söyle diyim sana devlete git gitme diye
Bu ay 4. denememiz oldu. Öncesinde de yumurtlama dönemi korunmadigimiz oldu ama bu kadar düzenli değildi o yüzden onları saymıyorum 9 aydır evliyim, evlendigimizden beri de 12. döngüm olacak bu ay

Bu ay 4. denememiz oldu. Öncesinde de yumurtlama dönemi korunmadigimiz oldu ama bu kadar düzenli değildi o yüzden onları saymıyorum 9 aydır evliyim, evlendigimizden beri de 12. döngüm olacak bu ay
Olsun canım yinede olmuş evleneli boş dolu önemsiz olsun sen gidince 9 aydır korunmadım de ilk devlete git böyle böyle olacağım dış ülkeye gideceğim filan bütün hepsini yaptırma şansım varsa yaptırıp gitmek istyrm de. İyi doktora denk gelirsen tamam der. Baktın yapmıyorlar özelde yaptır Hepsini ohh kafan rahat devam edersin dış ülke de

Ben şimdi 4 günü değerlendiricem vay benim halime
Bizim batlar hep aynı olacak bu gidişle bende son 5 günü değerlendircem ama hiç peş peşe uğraşamıcam gün aşırı Ovulasyon pik bekliyorm olursa olmazsa o da umrumda değil ben yapıyorm gün aşırı birini bulur olacak olan kaçmaz.

Ovülasyon testi olmaması çok kötüymüş ya ne yapacağımı bilmiyorum şu an

Ovülasyon testi olmaması çok kötüymüş ya ne yapacağımı bilmiyorum şu an
Ben sana diyim 1 bu akşam yap. İkinciyi yarın akşam değilde sabaha karşı yap o çarşamba da yeter. Perşembe yap. Birde keyfine cumartesi yap illa bunları akşamdan akşama getirme adamın da eğlencesi kalsın bu işlere kurulu saat değiliz hiçbirimiz

Teşekkür ederim canımm, öyle yapayım o zaman

Kızlar merhaba bugün doktora gittim biraz canım sıkkın ama yine de umutlara sarılıyoruz yine ilaçlara başladım bu ay inşallah duamıza kavuşuruz
Peki bu sefer ney verdi kuzum? Birde aşılama sordun mu sorarım demiştin sankim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…