- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Gün aşırı mün aşırı onu bekleyemem vallaDoktor 3 gün her gün 1 haftada gün aşırı dediay inşallah bu ay olur sen gün aşırı mı yapıyorsun
Ben sana diyim 1 bu akşam yap. İkinciyi yarın akşam değilde sabaha karşı yap o çarşamba da yeter. Perşembe yap. Birde keyfine cumartesi yapilla bunları akşamdan akşama getirme adamın da eğlencesi kalsın bu işlere kurulu saat değiliz hiçbirimiz
evet ya kardeşimin yanına gidicektim yalan oldu yatma saatine denk getirmicem valla dediğin doğru
Gün aşırı mün aşırı onu bekleyemem vallaadama hem çakşır hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bi zahmet kaliteli sperm üretsin her gün
Ya sen çoğu işi halledersin tam önemli anda pozisyon değişikliğibende keçiboynuzu özüne başlıcam anca dayanır adam off tamda en yoğun olduğu döneme denk geldik
EvetSonra yerinden kalkmamayı başarabilecek misinnnb
Evetmecburum sıkılırsam kucaklıyıp salona bırakır beni
Canım zaten bir pozisyona odaklanıp devam etmiyoruzYa sen çoğu işi halledersin tam önemli anda pozisyon değişikliğionun da çözümü var
Ahahahahaha piki
Femara yazdım dedi ama eczane letrol diye başka bi ilaç vermiş çokta sorgulamadım bn de başladım şimdi bakalm doktor laroskopi diye bişeyden bahsetti karından girip bakcam dedi bu ay da olmazsa aşılama İçin erken 2 3 ay sonra şuan yapmam dedi tüp kanalların normalden uzun dedi bilmyrm çok üzgünüm şuanPeki bu sefer ney verdi kuzum? Birde aşılama sordun mu sorarım demiştin sankim?
Ya ben kendimdeki problemi buldum. Aşırı stres altındaydım. Vücudumun kasıldığını net bir şekilde görüyordum. Yumurtlama dönemlerinde heleki de tedavi falan aldığımız aylarda karnım vajinam ve bacaklarımda uyuşma hissediyordum. İşlevlerini kendim bozuyordum direkbizim bu halimiz benim bu yumurtalarım çok güzel ama bir yerde sıkıntı var ya
Yani illla ayet yok bunda bilimsel de kanıtı var spermler yaşıyor 2 gün kesin yok hergün mü yok günaşırı mı kafayı kurcalamaya gerek yok. Bazılarına hergün demiş olabilir onlara doktoru demiş. Sana da dediyse yapabildiğin kadar yap yorma kendini de eşini deevet ya kardeşimin yanına gidicektim yalan oldu yatma saatine denk getirmicem valla dediğin doğru
Doktor biraz umutsuz konuştu tüplerle alakalı üzdü beni açıkçası bir de herkes hamileydi Allah bize de nasip etsin bakıp özendirmesinCanın niye sıkkın kuzu M mavili_yeshll
Benm bugn bat gunum ama tik yok
Letrol femaradan daha etkili bir ilaç yavrum. Onu kafana takma da tüplerin uzunluğu sorun olsa onu da söylerdi. Spermlerin alması gereken yol biraz daha uzun sadece. Coraspin kullan sen de istersen. O biraz daha yardımcı oluyormuş. Moralini bozma. Stres en büyük düşmanımızFemara yazdım dedi ama eczane letrol diye başka bi ilaç vermiş çokta sorgulamadım bn de başladım şimdi bakalm doktor laroskopi diye bişeyden bahsetti karından girip bakcam dedi bu ay da olmazsa aşılama İçin erken 2 3 ay sonra şuan yapmam dedi tüp kanalların normalden uzun dedi bilmyrm çok üzgünüm şuan
Kuzucum bu bir günde olacak tek tedavide hadi kucağımıza alacağız diyeceğimiz bir şey olsa bunca hap ilaç piyasada olmazdı. Doktorların bu tavırlarından nefret ediyorum ama malesef yapıyorlar. Bir sürü umutsuz insan bile çocuk sahibi oluyor. Ya da hiçbir sorunu olmayan biz bekliyoruz. Bu işler öngörülen şekilde ilerlemiyor malesef. Hamilelik 2 kere 2 nin dört ettiği bir yer değil malesef. En kötü hastalık kanser onu bile aşağı yukarı tedaviis sonucu belli. Bunda olaylar o şekilde gelişmiyor malesef. Bekleyip bekleyip olmayıp Beklenmedik anda çalıyor kapımızıDoktor biraz umutsuz konuştu tüplerle alakalı üzdü beni açıkçası bir de herkes hamileydi Allah bize de nasip etsin bakıp özendirmesin
Ben karından girip bakcam olayına takıldım biraz açıkçası hiç istemediğim bişey bir ameliyatım var bıçak yarasından çok korkuyorum hamile olsam bile normal doğum isterim inşallah gerek kalmazLetrol femaradan daha etkili bir ilaç yavrum. Onu kafana takma da tüplerin uzunluğu sorun olsa onu da söylerdi. Spermlerin alması gereken yol biraz daha uzun sadece. Coraspin kullan sen de istersen. O biraz daha yardımcı oluyormuş. Moralini bozma. Stres en büyük düşmanımız
Çok haklısın kuzum işte insan ister istemez etkileniyor iyi ki var burası saolunKuzucum bu bir günde olacak tek tedavide hadi kucağımıza alacağız diyeceğimiz bir şey olsa bunca hap ilaç piyasada olmazdı. Doktorların bu tavırlarından nefret ediyorum ama malesef yapıyorlar. Bir sürü umutsuz insan bile çocuk sahibi oluyor. Ya da hiçbir sorunu olmayan biz bekliyoruz. Bu işler öngörülen şekilde ilerlemiyor malesef. Hamilelik 2 kere 2 nin dört ettiği bir yer değil malesef. En kötü hastalık kanser onu bile aşağı yukarı tedaviis sonucu belli. Bunda olaylar o şekilde gelişmiyor malesef. Bekleyip bekleyip olmayıp Beklenmedik anda çalıyor kapımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?