Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet ya kardeşimin yanına gidicektim yalan oldu yatma saatine denk getirmicem valla dediğin doğru

Gün aşırı mün aşırı onu bekleyemem valla adama hem çakşır hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bi zahmet kaliteli sperm üretsin her gün
bende keçiboynuzu özüne başlıcam anca dayanır adam off tamda en yoğun olduğu döneme denk geldik

Peki bu sefer ney verdi kuzum? Birde aşılama sordun mu sorarım demiştin sankim?
Femara yazdım dedi ama eczane letrol diye başka bi ilaç vermiş çokta sorgulamadım bn de başladım şimdi bakalm doktor laroskopi diye bişeyden bahsetti karından girip bakcam dedi bu ay da olmazsa aşılama İçin erken 2 3 ay sonra şuan yapmam dedi tüp kanalların normalden uzun dedi bilmyrm çok üzgünüm şuan

bizim bu halimiz benim bu yumurtalarım çok güzel ama bir yerde sıkıntı var ya
Ya ben kendimdeki problemi buldum. Aşırı stres altındaydım. Vücudumun kasıldığını net bir şekilde görüyordum. Yumurtlama dönemlerinde heleki de tedavi falan aldığımız aylarda karnım vajinam ve bacaklarımda uyuşma hissediyordum. İşlevlerini kendim bozuyordum direk inşallah bu ay onu atlatmışımdır

evet ya kardeşimin yanına gidicektim yalan oldu yatma saatine denk getirmicem valla dediğin doğru
Yani illla ayet yok bunda bilimsel de kanıtı var spermler yaşıyor 2 gün kesin yok hergün mü yok günaşırı mı kafayı kurcalamaya gerek yok. Bazılarına hergün demiş olabilir onlara doktoru demiş. Sana da dediyse yapabildiğin kadar yap yorma kendini de eşini de sonuçta olacak olan oluyor. Atılan spremler olacaksa asla boş dönmez zorlamayla olmuyor. Ben eşim yanımda aklıma estikçe sataştım aklıma esmedi sarıldım yattım amann Allahım verecekse bir vermeye verir

Letrol femaradan daha etkili bir ilaç yavrum. Onu kafana takma da tüplerin uzunluğu sorun olsa onu da söylerdi. Spermlerin alması gereken yol biraz daha uzun sadece. Coraspin kullan sen de istersen. O biraz daha yardımcı oluyormuş. Moralini bozma. Stres en büyük düşmanımız

Doktor biraz umutsuz konuştu tüplerle alakalı üzdü beni açıkçası bir de herkes hamileydi Allah bize de nasip etsin bakıp özendirmesin
Kuzucum bu bir günde olacak tek tedavide hadi kucağımıza alacağız diyeceğimiz bir şey olsa bunca hap ilaç piyasada olmazdı. Doktorların bu tavırlarından nefret ediyorum ama malesef yapıyorlar. Bir sürü umutsuz insan bile çocuk sahibi oluyor. Ya da hiçbir sorunu olmayan biz bekliyoruz. Bu işler öngörülen şekilde ilerlemiyor malesef. Hamilelik 2 kere 2 nin dört ettiği bir yer değil malesef. En kötü hastalık kanser onu bile aşağı yukarı tedaviis sonucu belli. Bunda olaylar o şekilde gelişmiyor malesef. Bekleyip bekleyip olmayıp Beklenmedik anda çalıyor kapımızı

Bugün kendime nedense bir tükenmişlik hissediyorum, tatilden sonra yine uzaktan açınca okulları bunalıma girdim sanırım. Resmen saçma bir kısırdöngü, geleceğe dair plan bile yapamama off gerçekten hava değişimine ve güzel haberlere ihtiyacım var

Ben karından girip bakcam olayına takıldım biraz açıkçası hiç istemediğim bişey bir ameliyatım var bıçak yarasından çok korkuyorum hamile olsam bile normal doğum isterim inşallah gerek kalmaz

Çok haklısın kuzum işte insan ister istemez etkileniyor iyi ki var burası saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…