- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
inşallah canım. onda da bildiğim kadarı ile çok küçük bir kesik atılıp kamera sokuyorlar. öyle çok büyük bir operasyon değil yaniBen karından girip bakcam olayına takıldım biraz açıkçası hiç istemediğim bişey bir ameliyatım var bıçak yarasından çok korkuyorum hamile olsam bile normal doğum isterim inşallah gerek kalmaz
Canım inşallah Rabbim en kısa sürede nasip ederDoktor biraz umutsuz konuştu tüplerle alakalı üzdü beni açıkçası bir de herkes hamileydi Allah bize de nasip etsin bakıp özendirmesin
Birde ruyamda bugn karpuz gordum gozumu acar acmaz esime dedm karpuz al bana die ama suan cok canim istemiyo yani delirircesine olsada yesem modundayim sadece
canım senin kanama ne oldu yaCanım inşallah Rabbim en kısa sürede nasip ederüzme kendini, gerçekten ne mucizeler oluyor şu gebelik konusunda. Biz yeter ki Rabbime sığınalım
Dün bende öyleydim, şükür bugün daha iyiyim. Hepimizde bir tükenmişlik, belirsizlik var. Önceden ne güzeldi ya korkusuz hep planlar yapardık. Şimdi hep bir endişe ile geçiyor günler.Bugün kendime nedense bir tükenmişlik hissediyorum, tatilden sonra yine uzaktan açınca okulları bunalıma girdim sanırım. Resmen saçma bir kısırdöngü, geleceğe dair plan bile yapamama off gerçekten hava değişimine ve güzel haberlere ihtiyacım var
kız köyde hava yeterince değişmedi mi :) seni çok iyi anlıyorum . bugün okula gelince kendimi bi yenilenmiş hissettim. gerçi velinin biri ile kavga ettim ama olsun :) o bile iyi geliyor bazenBugün kendime nedense bir tükenmişlik hissediyorum, tatilden sonra yine uzaktan açınca okulları bunalıma girdim sanırım. Resmen saçma bir kısırdöngü, geleceğe dair plan bile yapamama off gerçekten hava değişimine ve güzel haberlere ihtiyacım var
Ben önceki aylarda bu kadar kafaya takmıyordum ilk doktora Şubat ayında gittim klomen kullandım Şubattan sonra bu kadar üstüne düştüm şimdide uğraşıyorum bakalım inşallah olur canım ya valla şeker çıkması beni üzdü biraz ilacı aldım şimdideYa ben kendimdeki problemi buldum. Aşırı stres altındaydım. Vücudumun kasıldığını net bir şekilde görüyordum. Yumurtlama dönemlerinde heleki de tedavi falan aldığımız aylarda karnım vajinam ve bacaklarımda uyuşma hissediyordum. İşlevlerini kendim bozuyordum direkinşallah bu ay onu atlatmışımdır
Canım aslında dün akşam üzeri çamaşırımda sarımsı, beyazımsı renkte kremsi akıntı gördüm, sonra ovulasyon testi t ve c eşit çıkınca değerlendirdik ve pembe kanama oldu. Gece ped koyup uyudum, sabah kahverengi lekelenmeler vardı. Şuan durdu, yok sadece kokulu akıntı var.canım senin kanama ne oldu ya
valla kuzum o tamamen doktorların kendi bakış açılarından kaynaklı. benim şekerim de 93 sınır 100 zaten. tsh ım 3.65 normalde ilaç kullanmak gerekmiyor mu hatta yazdılar kullanayım mı dedim doktora. sağlıklı bir durumdasın hormonlarınla oynamaya gerek yor dedi. hiçbir şey kullandırmadı. hatta içtiğim vitamin mineraller de kendi tercihim adam hiçbir takviyeye inanmıyor. seninki de sorun eden cinsten. demem o ki çok kafaya takma bunlar hep bakış açısıBen önceki aylarda bu kadar kafaya takmıyordum ilk doktora Şubat ayında gittim klomen kullandım Şubattan sonra bu kadar üstüne düştüm şimdide uğraşıyorum bakalım inşallah olur canım ya valla şeker çıkması beni üzdü biraz ilacı aldım şimdide
Aynen öyle canım ya bende her gün diye kendimi zorlamayı düşünmüyorum. Allah verdikten sonra insanlar tek gece ile hamile kalıyorYani illla ayet yok bunda bilimsel de kanıtı var spermler yaşıyor 2 gün kesin yok hergün mü yok günaşırı mı kafayı kurcalamaya gerek yok. Bazılarına hergün demiş olabilir onlara doktoru demiş. Sana da dediyse yapabildiğin kadar yap yorma kendini de eşini desonuçta olacak olan oluyor. Atılan spremler olacaksa asla boş dönmez zorlamayla olmuyor. Ben eşim yanımda aklıma estikçe sataştım aklıma esmedi sarıldım yattım amann Allahım verecekse bir vermeye verir
hadi bakalım acaba erken başka yumurtan vardı onu lh ta kaçırıp gebe mi kaldın kız. yerleşme kanaması gibiCanım aslında dün akşam üzeri çamaşırımda sarımsı, beyazımsı renkte kremsi akıntı gördüm, sonra ovulasyon testi t ve c eşit çıkınca değerlendirdik ve pembe kanama oldu. Gece ped koyup uyudum, sabah kahverengi lekelenmeler vardı. Şuan durdu, yok sadece kokulu akıntı var.3-4 gündür de dudaklarım kupkuru, değişik birşeyler oluyor birazdan tekrar ovulasyon testi yapcam
biz ne ara bu kafaya geldik ya :) olacak olan olur kafası ne güzel kafaymış valla :) çok da çırpınmaya gerek yokmuş demek kiYani illla ayet yok bunda bilimsel de kanıtı var spermler yaşıyor 2 gün kesin yok hergün mü yok günaşırı mı kafayı kurcalamaya gerek yok. Bazılarına hergün demiş olabilir onlara doktoru demiş. Sana da dediyse yapabildiğin kadar yap yorma kendini de eşini desonuçta olacak olan oluyor. Atılan spremler olacaksa asla boş dönmez zorlamayla olmuyor. Ben eşim yanımda aklıma estikçe sataştım aklıma esmedi sarıldım yattım amann Allahım verecekse bir vermeye verir
Hepimiz bi tuaf olduk canım ya bende düşük moddayım bugünBugün kendime nedense bir tükenmişlik hissediyorum, tatilden sonra yine uzaktan açınca okulları bunalıma girdim sanırım. Resmen saçma bir kısırdöngü, geleceğe dair plan bile yapamama off gerçekten hava değişimine ve güzel haberlere ihtiyacım var
gebelik akıntısı olabilir belki. ama daha erken. 2-3 günlük gecikmeler normalKızlar merhaba, bugün adet günüm olmadım ama yoğun yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntım var böyle durum yaşayan varmı adette olmadım neden olabilir sizce
İşte o kesik olayı beni benden alıyo korkuyorum fobi oluştu inşallah gerek kalmazinşallah canım. onda da bildiğim kadarı ile çok küçük bir kesik atılıp kamera sokuyorlar. öyle çok büyük bir operasyon değil yani
inşallah canım benimİşte o kesik olayı beni benden alıyo korkuyorum fobi oluştu inşallah gerek kalmaz
Çok saol canım inşallahCanım inşallah Rabbim en kısa sürede nasip ederüzme kendini, gerçekten ne mucizeler oluyor şu gebelik konusunda. Biz yeter ki Rabbime sığınalım
Her gün yapmak çok yorucu ve görevmiş gibi olur. Bence keyif alarak hiçbir şey düşünmeden istediğiniz zaman yapın. Üst üste sperm kalitesi de düşer.Aynen öyle canım ya bende her gün diye kendimi zorlamayı düşünmüyorum. Allah verdikten sonra insanlar tek gece ile hamile kalıyor
Bu homa-ır sonucu yani insülin direnciymiş 2,5 üstünde olmaması gerekiyormuş benim 2,94 sonucum Diaformin diye bir ilaç yazdıvalla kuzum o tamamen doktorların kendi bakış açılarından kaynaklı. benim şekerim de 93 sınır 100 zaten. tsh ım 3.65 normalde ilaç kullanmak gerekmiyor mu hatta yazdılar kullanayım mı dedim doktora. sağlıklı bir durumdasın hormonlarınla oynamaya gerek yor dedi. hiçbir şey kullandırmadı. hatta içtiğim vitamin mineraller de kendi tercihim adam hiçbir takviyeye inanmıyor. seninki de sorun eden cinsten. demem o ki çok kafaya takma bunlar hep bakış açısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?