Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben karından girip bakcam olayına takıldım biraz açıkçası hiç istemediğim bişey bir ameliyatım var bıçak yarasından çok korkuyorum hamile olsam bile normal doğum isterim inşallah gerek kalmaz
inşallah canım. onda da bildiğim kadarı ile çok küçük bir kesik atılıp kamera sokuyorlar. öyle çok büyük bir operasyon değil yani

Doktor biraz umutsuz konuştu tüplerle alakalı üzdü beni açıkçası bir de herkes hamileydi Allah bize de nasip etsin bakıp özendirmesin
Canım inşallah Rabbim en kısa sürede nasip eder üzme kendini, gerçekten ne mucizeler oluyor şu gebelik konusunda. Biz yeter ki Rabbime sığınalım

Dün bende öyleydim, şükür bugün daha iyiyim. Hepimizde bir tükenmişlik, belirsizlik var. Önceden ne güzeldi ya korkusuz hep planlar yapardık. Şimdi hep bir endişe ile geçiyor günler.

kız köyde hava yeterince değişmedi mi :) seni çok iyi anlıyorum . bugün okula gelince kendimi bi yenilenmiş hissettim. gerçi velinin biri ile kavga ettim ama olsun :) o bile iyi geliyor bazen

Ben önceki aylarda bu kadar kafaya takmıyordum ilk doktora Şubat ayında gittim klomen kullandım Şubattan sonra bu kadar üstüne düştüm şimdide uğraşıyorum bakalım inşallah olur canım ya valla şeker çıkması beni üzdü biraz ilacı aldım şimdide

canım senin kanama ne oldu ya
Canım aslında dün akşam üzeri çamaşırımda sarımsı, beyazımsı renkte kremsi akıntı gördüm, sonra ovulasyon testi t ve c eşit çıkınca değerlendirdik ve pembe kanama oldu. Gece ped koyup uyudum, sabah kahverengi lekelenmeler vardı. Şuan durdu, yok sadece kokulu akıntı var. 3-4 gündür de dudaklarım kupkuru, değişik birşeyler oluyor birazdan tekrar ovulasyon testi yapcam

valla kuzum o tamamen doktorların kendi bakış açılarından kaynaklı. benim şekerim de 93 sınır 100 zaten. tsh ım 3.65 normalde ilaç kullanmak gerekmiyor mu hatta yazdılar kullanayım mı dedim doktora. sağlıklı bir durumdasın hormonlarınla oynamaya gerek yor dedi. hiçbir şey kullandırmadı. hatta içtiğim vitamin mineraller de kendi tercihim adam hiçbir takviyeye inanmıyor. seninki de sorun eden cinsten. demem o ki çok kafaya takma bunlar hep bakış açısı

Aynen öyle canım ya bende her gün diye kendimi zorlamayı düşünmüyorum. Allah verdikten sonra insanlar tek gece ile hamile kalıyor

hadi bakalım acaba erken başka yumurtan vardı onu lh ta kaçırıp gebe mi kaldın kız. yerleşme kanaması gibi

Kızlar merhaba, bugün adet günüm olmadım ama yoğun yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntım var böyle durum yaşayan varmı adette olmadım neden olabilir sizce

biz ne ara bu kafaya geldik ya :) olacak olan olur kafası ne güzel kafaymış valla :) çok da çırpınmaya gerek yokmuş demek ki

Hepimiz bi tuaf olduk canım ya bende düşük moddayım bugün güzel haber veriyi 10. Günde 18mm yumurtam olmuş seninle döngümüz aynı bende 25.gün adet oluyorum

Kızlar merhaba, bugün adet günüm olmadım ama yoğun yumurtlama akıntısı gibi şeffaf akıntım var böyle durum yaşayan varmı adette olmadım neden olabilir sizce
gebelik akıntısı olabilir belki. ama daha erken. 2-3 günlük gecikmeler normal

Aynen öyle canım ya bende her gün diye kendimi zorlamayı düşünmüyorum. Allah verdikten sonra insanlar tek gece ile hamile kalıyor
Her gün yapmak çok yorucu ve görevmiş gibi olur. Bence keyif alarak hiçbir şey düşünmeden istediğiniz zaman yapın. Üst üste sperm kalitesi de düşer.

Bu homa-ır sonucu yani insülin direnciymiş 2,5 üstünde olmaması gerekiyormuş benim 2,94 sonucum Diaformin diye bir ilaç yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…