Canım valla akışına bırakıcam zaten bende her gün her gün yapma taraftarı değilimHer gün yapmak çok yorucu ve görevmiş gibi olur. Bence keyif alarak hiçbir şey düşünmeden istediğiniz zaman yapın. Üst üste sperm kalitesi de düşer.
Gebelik olması zor sadece 2 kez oldu birliktelik, yoğun enfeksiyondan dolayı antibiyotik ve fitil kullandım bugünde adet günümdü bende olmaz diye test falanda yapmayayım diyorum, ama öyle yumurtlama akıntısı çok oldu dünden beri, tşk ederim cevabınız içingebelik akıntısı olabilir belki. ama daha erken. 2-3 günlük gecikmeler normal
Amaaan köy daha sıkıcıkız köyde hava yeterince değişmedi mi :) seni çok iyi anlıyorum . bugün okula gelince kendimi bi yenilenmiş hissettim. gerçi velinin biri ile kavga ettim ama olsun :) o bile iyi geliyor bazen
Oo iyimiş ama böyle hızlı büyüyen yumurtalar kist eğiliminde oluyor inşallah çatlar da kocaman bir kist olmazHepimiz bi tuaf olduk canım ya bende düşük moddayım bugüngüzel haber veriyi 10. Günde 18mm yumurtam olmuş seninle döngümüz aynı bende 25.gün adet oluyorum
hımmmm inşallah çabuk düşer o zaman balım :)Bu homa-ır sonucu yani insülin direnciymiş 2,5 üstünde olmaması gerekiyormuş benim 2,94 sonucum Diaformin diye bir ilaç yazdı
Amaaan köy daha sıkıcıeşim istedi diye gittim zaten, valla şuan veliyle kavga etmeye bile ihtiyacım var
Oo iyimiş ama böyle hızlı büyüyen yumurtalar kist eğiliminde oluyor inşallah çatlar da kocaman bir kist olmazayy kız bana güzel haber veriyor söylediğim şeye bak, bugün resmen karadelik gibiyim
Az önce de eşim telefonda gir iş için öngörüşme yaptı, telefonu kapattıktan sonra gayet umutluydu, ben niye öyle dedin böyle demedin deyip bence geri aramazlar falan diye adamın bütün modunu düşürdümbugün kimse yaklaşmasın bana
Valla canım istediği için sevişmeyeli baya oldu sanırım günaşırı bile yapsam görev gibi oluyor psikolojik olarakHer gün yapmak çok yorucu ve görevmiş gibi olur. Bence keyif alarak hiçbir şey düşünmeden istediğiniz zaman yapın. Üst üste sperm kalitesi de düşer.
İnşallah canım yahımmmm inşallah çabuk düşer o zaman balım :)
İki gündür üst üste yaptık, yani takvime göre yumurtlama öncesi yumurtlama günü, bugün de yaparsam yumurtlama sonrası olarak 3. Gün üst üste sonra günaşırı devam edecem birkaç defa daha. Ovuluasyon testim yok artık ne tutarsa tahmini gidiyorumevet ya bir yumurtama seviniyordum kist dedin hiç hoş mu yani seninle hemen hemen aynıyız biz bugünleri sık değerlendir bak
Çok yüksek fiyatı şuana kadar duyduğum en pahalı hsg fiyatı en fazla 1500 TL duydumKızlar merhaba ben bugün doktora gittim tekrar alttan muayene yapıldı yumurtalarıma falan baktı bir sıkıntı yok dedi görünürde. Daha önce de öyle demişti. Ben hsg çekilmek istediğimi söyledim yarın çekileceğim. Doktorumun kendi muayehanesi var burada özel bir hastanede anlaşmalı orada çekecek 3000 TL dedi anestezili olacak. Çekilen var mı anestezili ne kadara çekildi? Hsg ücreti dışında başka bir ücret ödediniz mi hastaneye? Doktorumun verdiği fiyat yüksek ama doktor da iyi bir doktor kafam çok karıştı
denk gelmemiş işteAma size şunu söyleyeyim kafaya taktığımız için olmuyor olayına hiç inanmıyorum çünkü denemeye başladığım ilk 3,4 ay zaten ben çok istemiyordum ama eşim çok istiyor diye korunmayı bırakıp akışına bırakmıştım. Olmadı diye asla üzülmüyordum hatta ilk aylar hamilelik korkusu olduğu için oh bile çekiyordumki o zamanlar da sık ilişki vs oluyordu ayrıca hormonal bir sorunum da yok. Kafa takma ile alakalı olsaydı o zamanlar olurdu bence, galiba biraz takmak gerekiyor
evet canım birazdan biraz fazla yüksek sanırım fiyat .acaba hem hastaneye hem kendine pay aldığı için olabilir mi bilemedim.Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim tekrar alttan muayene yapıldı yumurtalarıma falan baktı bir sıkıntı yok dedi görünürde. Daha önce de öyle demişti. Ben hsg çekilmek istediğimi söyledim yarın çekileceğim. Doktorumun kendi muayehanesi var burada özel bir hastanede anlaşmalı orada çekecek 3000 TL dedi anestezili olacak. Çekilen var mı anestezili ne kadara çekildi? Hsg ücreti dışında başka bir ücret ödediniz mi hastaneye? Doktorumun verdiği fiyat yüksek ama doktor da iyi bir doktor kafam çok karıştı
aynı kuzu yumurtlamaya devam ediyorsun heralde çatlamamış dahaEki Görüntüle 2851044
KizYusra-61 bi yorumlayiver bana ustteki dun alttaki bugun? Ayni gibi ya kafam gitti
Benimde yokİki gündür üst üste yaptık, yani takvime göre yumurtlama öncesi yumurtlama günü, bugün de yaparsam yumurtlama sonrası olarak 3. Gün üst üste sonra günaşırı devam edecem birkaç defa daha. Ovuluasyon testim yok artık ne tutarsa tahmini gidiyorum
Büyük ihtimalle Yumurtlamaydı çünkü şimdi ovulasyon testi yaptım silik çıktıhadi bakalım acaba erken başka yumurtan vardı onu lh ta kaçırıp gebe mi kaldın kız. yerleşme kanaması gibi
Dimi ya bende oyle dusundum ama beynim mi beni yaniltiyor dedim sagol canim.aynı kuzu yumurtlamaya devam ediyorsun heralde çatlamamış daha
Al sanaBüyük ihtimalle Yumurtlamaydı çünkü şimdi ovulasyon testi yaptım silik çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?