- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ah canım ya hepimiz kafaları sıyırdık demek ki birazDimi ya bende oyle dusundum ama beynim mi beni yaniltiyor dedim sagol canim.
Anestezili mi peki 1500 TLÇok yüksek fiyatı şuana kadar duyduğum en pahalı hsg fiyatı en fazla 1500 TL duydum
İnşAllah hepimiz için hayırlısı olsun kuzum. O yorgunluğu çok iyi anlıyoruz elbette. Allah tez zamanda yavruna kavuşmayı nasib etsin inşallahKızlar merhaba ben pek sohbetlere de katılamıyorum. Ama hep takip ediyorum. Aranızda biraz yabancıymışım gibi olur diye cevap veremedim. Ben nisan ayında asilama yaptırdım olumsuz oldu tabiki. Bir ay ara verdi doktorum suanki olacak adetimde tedaviye başlayacaktık tekrar asilama için. Ben bir karar verdim ve yatırmayacam asilama çünkü esimin varikosele bağlı sperm sorunu var. Bu durum varken asilama yaptırmam mantıksız geldi. Negatifi görmek insani çok yıpratıyor. Eşimi önce ameliyat ettirip, en az bir 4-5ay kendi haline bırakmak istiyorum. Tabi çocuk olsun fikriyle değil. Dinlenmek istiyorum. Çok yoruldum. Zaten esimin mesleği bu durumlar birde seker hastasiyim ben bunlar yeterince yıpratıyor. Bir de çocuk durumu... inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim sizinde en kısa zamanda gönlünüze göre verir inşallah.Yusra-61 haberin olsun canim
Muhtemelen kendisine de pay alıyorevet canım birazdan biraz fazla yüksek sanırım fiyat .acaba hem hastaneye hem kendine pay aldığı için olabilir mi bilemedim.
Geçen yıl anestezili 900 tl idi. Karaman olması fark yaratmıştı tabi ama 2019 temmuzda antalya ofm de 1100 lira demişti doktor.Anestezili mi peki 1500 TL
Kız anlamadım ne diyor burdaAl sana
Amin inşallah. Hepimiz en kısa zamanda kavusuruz insallahİnşAllah hepimiz için hayırlısı olsun kuzum. O yorgunluğu çok iyi anlıyoruz elbette. Allah tez zamanda yavruna kavuşmayı nasib etsin inşallah
Normal diyor. Bazı kadınlarda olur diyor. Östrojen artışın fazla olmuş ani düşüş yapmış kanamayı. Yani tam çatlama anını değerlendirmişsinKız anlamadım ne diyor burda
Oy masallah 3000 mi . Ben anestezi almadim gerci ama 800 vermfim . Gerci doktor kendi muayenesi olan bir doktorsa normal . Sehir neresiydi canim senin?Kızlar merhaba ben bugün doktora gittim tekrar alttan muayene yapıldı yumurtalarıma falan baktı bir sıkıntı yok dedi görünürde. Daha önce de öyle demişti. Ben hsg çekilmek istediğimi söyledim yarın çekileceğim. Doktorumun kendi muayehanesi var burada özel bir hastanede anlaşmalı orada çekecek 3000 TL dedi anestezili olacak. Çekilen var mı anestezili ne kadara çekildi? Hsg ücreti dışında başka bir ücret ödediniz mi hastaneye? Doktorumun verdiği fiyat yüksek ama doktor da iyi bir doktor kafam çok karıştı
Evet cnmAnestezili mi peki 1500 TL
Hadi bakalım inşallah tutmuşturNormal diyor. Bazı kadınlarda olur diyor. Östrojen artışın fazla olmuş ani düşüş yapmış kanamayı. Yani tam çatlama anını değerlendirmişsin
inşallah kuzum inşallahHadi bakalım inşallah tutmuştur
Canım ben özelden fiyat aldım anestezili 800 tl ama üniversite hastanesinde ücretsiz çekildim. 1500 çok 3000 da uçuk fiyat bence yakınlarındaki diğer hastaneleri araştır bence. Birde çok can yakan bir işlem değil anestezisiz de yaptırabilirsin.Anestezili mi peki 1500 TL
Et canım hiç boşuna harcama testini olmazsan yap hem iş görsün.Burada silik cizgi gorup adet olanları gorunce bata kadar yapıp kafami karıştırmayayım en iyisi dedim tabi eger sabredebilirsem
İnşallah haziranda bebişin seni bulur..Yusra-61 cnm ben bugün regl oldum dün hafif lekelenme olmuştu bugünde oldum Bir sonraki regl 16 haziran
Normalden uzun olmasının sebebi var mı yada zararı canım? Letrol hatırlıyor musun burada birisi kullanmıştı onla eş değer ilaç ağırdı ama o da.Femara yazdım dedi ama eczane letrol diye başka bi ilaç vermiş çokta sorgulamadım bn de başladım şimdi bakalm doktor laroskopi diye bişeyden bahsetti karından girip bakcam dedi bu ay da olmazsa aşılama İçin erken 2 3 ay sonra şuan yapmam dedi tüp kanalların normalden uzun dedi bilmyrm çok üzgünüm şuan
Aynen canım ya bu kadar kasıp olacak olana sebeb olmaya gerek yokAynen öyle canım ya bende her gün diye kendimi zorlamayı düşünmüyorum. Allah verdikten sonra insanlar tek gece ile hamile kalıyor
Bu kafaya gelmenin ne bedelleri oldu bence ağla zırlama adet görememe ne zirveler yaşadık elimizde yapacak daha birşey kalmadı. Yemediğim içmediğim kalmadı artık pess gelişine sallıyorum.biz ne ara bu kafaya geldik ya :) olacak olan olur kafası ne güzel kafaymış valla :) çok da çırpınmaya gerek yokmuş demek ki
İlk çok vakit geçmeden mi çektin canım sen bunu? Ne kadar bekledikten sonra çektin?şuan yok gibi yumurtlama buna göre.Eki Görüntüle 2851044
KizYusra-61 bi yorumlayiver bana ustteki dun alttaki bugun? Ayni gibi ya kafam gitti
Seni hatırlıyorum canım inşallah seninde herşey güzel gönlünce olur ne diyelim bazen kelimeler yetersiz kalıyor Rabbim er ya da geç tüm isteyen arkadaşlarımıza versin dilerimKızlar merhaba ben pek sohbetlere de katılamıyorum. Ama hep takip ediyorum. Aranızda biraz yabancıymışım gibi olur diye cevap veremedim. Ben nisan ayında asilama yaptırdım olumsuz oldu tabiki. Bir ay ara verdi doktorum suanki olacak adetimde tedaviye başlayacaktık tekrar asilama için. Ben bir karar verdim ve yatırmayacam asilama çünkü esimin varikosele bağlı sperm sorunu var. Bu durum varken asilama yaptırmam mantıksız geldi. Negatifi görmek insani çok yıpratıyor. Eşimi önce ameliyat ettirip, en az bir 4-5ay kendi haline bırakmak istiyorum. Tabi çocuk olsun fikriyle değil. Dinlenmek istiyorum. Çok yoruldum. Zaten esimin mesleği bu durumlar birde seker hastasiyim ben bunlar yeterince yıpratıyor. Bir de çocuk durumu... inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Rabbim sizinde en kısa zamanda gönlünüze göre verir inşallah.Yusra-61 haberin olsun canim
Ovulasyonda silik genelde çıkar bazen bende yapardım çıkardı. Ama testini günün geçsin tekrarlarsın belki geç döllenme olmuşturBenm bugn bat gunum ama tik yokeveli gun test yaptm ama cikmadi ovulasyn testi yptm silik ckti anlamdm bsy
Eskişehir canım. Hastaneye sordum dışarıdan biri gibi anestesisiz olana 1600 dedi anestezili olanda fiyat fark eder önce doktorla görüşmen gerekir dedi. 2000 olsun o da. Eskişehir’de bu civarda fiyatlar 800 900 hiç duymadım. Ama 1000 TL doktor kendine alıyor givi oluyor. Doktor da iyi çok ilgili 1 saat muayenede konuşuyoruz her şeyi tek tek anlatıyor başkasına gidesim yok arada kaldımOy masallah 3000 mi . Ben anestezi almadim gerci ama 800 vermfim . Gerci doktor kendi muayenesi olan bir doktorsa normal . Sehir neresiydi canim senin?
Normalden uzun olunca spermin ulaşması daha zor oluyomuş sıkıntısı buymuş ama eşinin değerleri çok iyi hamile olmuş olman lazım şuana kadar dedi bilmyrm kafamı karıştırdı durduk yereEt canım hiç boşuna harcama testini olmazsan yap hem iş görsün.İnşallah senden güzel haberler alırım nasipse
İnşallah haziranda bebişin seni bulur..
Normalden uzun olmasının sebebi var mı yada zararı canım? Letrol hatırlıyor musun burada birisi kullanmıştı onla eş değer ilaç ağırdı ama o da.
Aynen canım ya bu kadar kasıp olacak olana sebeb olmaya gerek yok
Bu kafaya gelmenin ne bedelleri oldu bence ağla zırlama adet görememe ne zirveler yaşadık elimizde yapacak daha birşey kalmadı. Yemediğim içmediğim kalmadı artık pess gelişine sallıyorum.Geçende az daha psikiyatriye gidecek moddaydım nasıl oldu bilmiyorum bir boşalma oldu rahatlama aşılama belki olmayacak ama umrumda değil benlik değil Demek ki zamanı var. ALLAH hiç olmayandan etmesin er geç versin bizlere. Belki aynı şeyleri söylüyor yazıyoruz ama durum bu
İlk çok vakit geçmeden mi çektin canım sen bunu? Ne kadar bekledikten sonra çektin?şuan yok gibi yumurtlama buna göre.
Seni hatırlıyorum canım inşallah seninde herşey güzel gönlünce olur ne diyelim bazen kelimeler yetersiz kalıyor Rabbim er ya da geç tüm isteyen arkadaşlarımıza versin dilerimbende haziran yaptırcam belki tutmaz belki tutar ne olursa olsun vereceği şey armağan olsun sınavımız olmasın
Eğer tıkanıklık varsa çok acı olabiliyormuş bir de açmaya çalışırken kasılma olursa işlem yarıda kalıyormuş o yüzden onu riske atmak istemedim. Arkadaşım anestesisiz oldu çok canı yanmıştıCanım ben özelden fiyat aldım anestezili 800 tl ama üniversite hastanesinde ücretsiz çekildim. 1500 çok 3000 da uçuk fiyat bence yakınlarındaki diğer hastaneleri araştır bence. Birde çok can yakan bir işlem değil anestezisiz de yaptırabilirsin.
ben psikologla konuştum kuzum dün. öbür türlü kendimi içten içe çürütecektim. ben hep çocuk istediğim için bu kadar paralandığımı sanıyordum. canım doktorum benim kaybımın yasını tuttuğumu o yüzden bu kadar kötü olduğumu hatırlattı. bazen bazı şeyler zannettiğimiz anlamlarına sahip olmuyorlar. bazen umut aslında başka bir kaybın mezarını daha çok kazıyor. farkında olmak biraz daha netleştirdi kafamı ama gerçekten zor süreçler atlatılıyor da sonra geliniyor o kafayaEt canım hiç boşuna harcama testini olmazsan yap hem iş görsün.İnşallah senden güzel haberler alırım nasipse
İnşallah haziranda bebişin seni bulur..
Normalden uzun olmasının sebebi var mı yada zararı canım? Letrol hatırlıyor musun burada birisi kullanmıştı onla eş değer ilaç ağırdı ama o da.
Aynen canım ya bu kadar kasıp olacak olana sebeb olmaya gerek yok
Bu kafaya gelmenin ne bedelleri oldu bence ağla zırlama adet görememe ne zirveler yaşadık elimizde yapacak daha birşey kalmadı. Yemediğim içmediğim kalmadı artık pess gelişine sallıyorum.Geçende az daha psikiyatriye gidecek moddaydım nasıl oldu bilmiyorum bir boşalma oldu rahatlama aşılama belki olmayacak ama umrumda değil benlik değil Demek ki zamanı var. ALLAH hiç olmayandan etmesin er geç versin bizlere. Belki aynı şeyleri söylüyor yazıyoruz ama durum bu
İlk çok vakit geçmeden mi çektin canım sen bunu? Ne kadar bekledikten sonra çektin?şuan yok gibi yumurtlama buna göre.
Seni hatırlıyorum canım inşallah seninde herşey güzel gönlünce olur ne diyelim bazen kelimeler yetersiz kalıyor Rabbim er ya da geç tüm isteyen arkadaşlarımıza versin dilerimbende haziran yaptırcam belki tutmaz belki tutar ne olursa olsun vereceği şey armağan olsun sınavımız olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?