Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla kuzum 2000 i veren 3000 i de verir. için rahat etsin de ha biraz fazla olsun. senin zaten en az vereceğin rakam bile fazla.

valla kuzum 2000 i veren 3000 i de verir. için rahat etsin de ha biraz fazla olsun. senin zaten en az vereceğin rakam bile fazla.
Evet Eskişehir’de özel hastanede 2000 TL olacak her türlü. Devlet seçeneği de var tabi ama 2 ay olduğu için devlette bu tarz şeyleri hemen yapmıyorlar prosedürler uzun oluyor bir de memurum çalışıyorum izin açısından sıkıntı yaşarım ordan oraya.

Ovulasyonda silik genelde çıkar bazen bende yapardım çıkardı. Ama testini günün geçsin tekrarlarsın belki geç döllenme olmuştur karpuz iyiye işaret olsun dilerim
Insllah canm ya aslinda piskolojk olarakta baglanmak istemiyorum sonrasi husran oluyo genede yoktur deyip geciyorum bakalm bi kac gn dha gecsn tekrarlarm testi zaten persembe dojtra gidicem ozmnda sonucu alirim

Canım öncelikle başın sağolsun Selizay . Inşallah Allah sabrını verir. Benim ikinci gebeligimde oldu bu şekilde. Ben 3 gün boyunca ara kanama yaşadım ve ilişki sonrası başlamıştı. Bittiğinde kontrole gittim, kan tahlilinde çıktı. Inşallah senin de öyledir. Ilk hamileligimde yaşamamıştım ancak ikincisinde rahim ağzında polip vardı. Doktor bir açıklama yapmadi ama ben ondan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.

İkinci çizgi çıkmış canım kan testi ver bence hemen imkanın varsa. Bat ne zamandı?
Şuan imkanım yok malesef canım halama gelmiştim misafirliğe gece eşim alıcak eve gidicem bat 19 mayıs öylesine yapmıştım geçen aydan kalan testim vardı burda tarihide geçmemiş baktım şaşırdım böyle görünce yani gebelik varmı diyorsun ?

Anladım canım sen bilirsin isteğe bağlı sonuçta. Ben kendim için pek sıkıntı yaşamamıştım doktorum tıkanıklık varsa açalım dayanmaya çalış dedi bi korktum öyle deyince ama adet sancısı gibi 5 dakika bi sancım oldu. Ama kasılma falan olursa işlem yarıda kalır dediğin gibi riskede atmamak lazım

Teşekkür ederim canım, çok sağol. Peki yumurtlamanı takip etmiş miydin, kaç gün sonra kanama olmuştu? Gebeliğin sağlıklı ilerledi mi?

vAR GİBİ görünüyor ama bence yinede bat günü tekrar yap kan testi imkanın yoksa. Böylece daha garanti olur hem daha koyulasır varsa:)

Burda görüyorum ben

Çook da param olsa asla kendi adıma ona 3000 tl mi yedirmezdim çünkü işlemler aynı farklı bir durum yok. Hani ameliyat olsa neyse yaa yazık çook para. Birde bırak anlatsın o klinik olanlar özellerden bile pahallı fiyatları hemde iki kat muayne. O kadar paranı verince seni ikna edecek tek anlatarak tabi ki. Biizm burada da var muayne özel 150 ise özel klinik de 400 tl yani. Film sormadım kaça çekerler sana özel ona da sorcam ne diyecekler onlarda bende anestezili çekildim araştırmada bir kuruş para vermedim devlet karşıladı. Şimdi doktor iyi özel klinik de benim de ama neden 3000 tl mi vereyim. Yaani durumum iyi giderim doktorumdan vazgeçmem dersen sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…