Kuzu şimdi ben ilk yumurtlamadan mı yoksa 2.yumurtlamadan mı 14 gün sonra adet olurum tutmamışsa?Al sana
valla kuzum 2000 i veren 3000 i de verir. için rahat etsin de ha biraz fazla olsun. senin zaten en az vereceğin rakam bile fazla.Eskişehir canım. Hastaneye sordum dışarıdan biri gibi anestesisiz olana 1600 dedi anestezili olanda fiyat fark eder önce doktorla görüşmen gerekir dedi. 2000 olsun o da. Eskişehir’de bu civarda fiyatlar 800 900 hiç duymadım. Ama 1000 TL doktor kendine alıyor givi oluyor. Doktor da iyi çok ilgili 1 saat muayenede konuşuyoruz her şeyi tek tek anlatıyor başkasına gidesim yok arada kaldım
Evet Eskişehir’de özel hastanede 2000 TL olacak her türlü. Devlet seçeneği de var tabi ama 2 ay olduğu için devlette bu tarz şeyleri hemen yapmıyorlar prosedürler uzun oluyor bir de memurum çalışıyorum izin açısından sıkıntı yaşarım ordan oraya.valla kuzum 2000 i veren 3000 i de verir. için rahat etsin de ha biraz fazla olsun. senin zaten en az vereceğin rakam bile fazla.
Insllah canm ya aslinda piskolojk olarakta baglanmak istemiyorum sonrasi husran oluyo genede yoktur deyip geciyorum bakalm bi kac gn dha gecsn tekrarlarm testi zaten persembe dojtra gidicem ozmnda sonucu alirimOvulasyonda silik genelde çıkar bazen bende yapardım çıkardı. Ama testini günün geçsin tekrarlarsın belki geç döllenme olmuşturkarpuz iyiye işaret olsun dilerim
adet konusu karışıkKuzu şimdi ben ilk yumurtlamadan mı yoksa 2.yumurtlamadan mı 14 gün sonra adet olurum tutmamışsa?
Canım öncelikle başın sağolsunKızlar bugün değerlendirin demiştiniz ya, ikinci kez yumurtluyorum galiba demiştim. Çok ağladım ama yine de değerlendirmeyi es geçmeyeyim dedim. Eşim daha sonra geldi, kanaman mı var dedi. Peçeteyle bi baktım ki kanama olmuş, neden böyle oldu tedirgin oldum. Hiç böyle olmamıştı. Sanki regl başlangıcı gibi pembemsi. Sizlerde oldu mu hiç?Selizay MaviliGizem
Tadı çok önemli değil canım kullanırım bişey daha sorcam adetliyken mi başlıyoruz bunaCanım eczaneden al bende 1 ay kullandım 265 gibi bir fiyatı vardı, yalnız tadı çok kötü uyarayım hassas bi bünyen varsa muadili proxyfemin al
İkinci çizgi çıkmış canım kan testi ver bence hemen imkanın varsa. Bat ne zamandı?Kızlar testme bakar mısınız bana mi öyle geliyor yoksa gerçekten pozitif mi ilk defa böyle görüyorum ya çok net çıkardı yada negativ
Şuan imkanım yok malesef canım halama gelmiştim misafirliğe gece eşim alıcak eve gidicem bat 19 mayıs öylesine yapmıştım geçen aydan kalan testim vardı burda tarihide geçmemiş baktım şaşırdım böyle görünce yani gebelik varmı diyorsun ?İkinci çizgi çıkmış canım kan testi ver bence hemen imkanın varsa. Bat ne zamandı?
Anladım canım sen bilirsin isteğe bağlı sonuçta. Ben kendim için pek sıkıntı yaşamamıştım doktorum tıkanıklık varsa açalım dayanmaya çalış dedi bi korktum öyle deyince ama adet sancısı gibi 5 dakika bi sancım oldu. Ama kasılma falan olursa işlem yarıda kalır dediğin gibi riskede atmamak lazımEğer tıkanıklık varsa çok acı olabiliyormuş bir de açmaya çalışırken kasılma olursa işlem yarıda kalıyormuş o yüzden onu riske atmak istemedim. Arkadaşım anestesisiz oldu çok canı yanmıştı
Teşekkür ederim canım, çok sağol. Peki yumurtlamanı takip etmiş miydin, kaç gün sonra kanama olmuştu? Gebeliğin sağlıklı ilerledi mi?Canım öncelikle başın sağolsunSelizay . Inşallah Allah sabrını verir. Benim ikinci gebeligimde oldu bu şekilde. Ben 3 gün boyunca ara kanama yaşadım ve ilişki sonrası başlamıştı. Bittiğinde kontrole gittim, kan tahlilinde çıktı. Inşallah senin de öyledir. Ilk hamileligimde yaşamamıştım ancak ikincisinde rahim ağzında polip vardı. Doktor bir açıklama yapmadi ama ben ondan kaynaklanmış olabileceğini düşünüyorum.
vAR GİBİ görünüyor ama bence yinede bat günü tekrar yap kan testi imkanın yoksa. Böylece daha garanti olur hem daha koyulasır varsa:)Şuan imkanım yok malesef canım halama gelmiştim misafirliğe gece eşim alıcak eve gidicem bat 19 mayıs öylesine yapmıştım geçen aydan kalan testim vardı burda tarihide geçmemiş baktım şaşırdım böyle görünce yani gebelik varmı diyorsun ?
Inşallah canım yapicam bat günüde inşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsinvAR GİBİ görünüyor ama bence yinede bat günü tekrar yap kan testi imkanın yoksa. Böylece daha garanti olur hem daha koyulasır varsa:)
Burda görüyorum benSelam kızlar..
Valla hem umut dolu hemde hüsranı bir ay oldu Mayıs? Bende anlamadım bu işten bişey. Bat a 3 kala sabah normal bir test yapayım dedim. Hayali çizgiler gözümün önünden geçti.Halbuki full umutluyum. Herşey kitaba uygundu yine tutturamadık anlaşılan Eki Görüntüle 2850911
Aa bu mesajini görmedim canım. O testi ben yapsam pozitif zannederdimVee dayanamadım kan testi beta1. 20bekle beni haziran
Çook da param olsa asla kendi adıma ona 3000 tl mi yedirmezdim çünkü işlemler aynı farklı bir durum yok.Eskişehir canım. Hastaneye sordum dışarıdan biri gibi anestesisiz olana 1600 dedi anestezili olanda fiyat fark eder önce doktorla görüşmen gerekir dedi. 2000 olsun o da. Eskişehir’de bu civarda fiyatlar 800 900 hiç duymadım. Ama 1000 TL doktor kendine alıyor givi oluyor. Doktor da iyi çok ilgili 1 saat muayenede konuşuyoruz her şeyi tek tek anlatıyor başkasına gidesim yok arada kaldım
Bence var gibi canım bat ne kadar vardı?Kızlar testme bakar mısınız bana mi öyle geliyor yoksa gerçekten pozitif mi ilk defa böyle görüyorum ya çok net çıkardı yada negativ
2 gün vardı canım bat 19 mayısBence var gibi canım bat ne kadar vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?