Bunu da ilk defa duydumNormalden uzun olunca spermin ulaşması daha zor oluyomuş sıkıntısı buymuş ama eşinin değerleri çok iyi hamile olmuş olman lazım şuana kadar dedi bilmyrm kafamı karıştırdı durduk yere
Yaaa peki sen öyle birşey yapıyor musun bunu kendin bilirsin? Ben asla öyle birşey yapmıyorum çok farklı bakış açısı bu belki seninle konuşup bildiği için çözmüştür.ben psikologla konuştum kuzum dün. öbür türlü kendimi içten içe çürütecektim. ben hep çocuk istediğim için bu kadar paralandığımı sanıyordum. canım doktorum benim kaybımın yasını tuttuğumu o yüzden bu kadar kötü olduğumu hatırlattı. bazen bazı şeyler zannettiğimiz anlamlarına sahip olmuyorlar. bazen umut aslında başka bir kaybın mezarını daha çok kazıyor. farkında olmak biraz daha netleştirdi kafamı ama gerçekten zor süreçler atlatılıyor da sonra geliniyor o kafaya
Mevlam ne eylerse güzel eylesinInsllah canm ya aslinda piskolojk olarakta baglanmak istemiyorum sonrasi husran oluyo genede yoktur deyip geciyorum bakalm bi kac gn dha gecsn tekrarlarm testi zaten persembe dojtra gidicem ozmnda sonucu alirim
Haziran bizim ayımız bakalım o ne taraftan gülecek bizeVee dayanamadım kan testi beta1. 20bekle beni haziran
İnsallah totosundan gülmezBunu da ilk defa duydumlaparoskobi neden çekecekmiş peki sebebi ney?
Yaaa peki sen öyle birşey yapıyor musun bunu kendin bilirsin? Ben asla öyle birşey yapmıyorum çok farklı bakış açısı bu belki seninle konuşup bildiği için çözmüştür.İnşallah aşacak şeyler olur sonuçta bu hayatta hiçbir dert kalıcı baki değil yerine gelecek o umut ettiğimiz şey olacaksa kırılmadan hayırlısı olsun yinede
Mevlam ne eylerse güzel eylesin
Haziran bizim ayımız bakalım o ne taraftan gülecek bize
Belirtileriniz neymişacaba bende de aynısı varda adetim gecikti 7 gün..Kızlar alt karnım ve kasıklarım ağrıyor bu sefer deerken adet belirtileri mi gebelik belirtileri mi karışık kuruşuk şeyler öf ya
Sankim yapmadığı şeyİnsallah totosundan gülmez
Bende bata 5 kala yaptım dayanamayip malesef benimde negatif canim ama kararti var sende farklı ışıkla çeksen mi kiSelam kızlar..
Valla hem umut dolu hemde hüsranı bir ay oldu Mayıs? Bende anlamadım bu işten bişey. Bat a 3 kala sabah normal bir test yapayım dedim. Hayali çizgiler gözümün önünden geçti.Halbuki full umutluyum. Herşey kitaba uygundu yine tutturamadık anlaşılan Eki Görüntüle 2850911
Demekki gercekten testlere güvenmemek gerekiyor.Vee dayanamadım kan testi beta1. 20bekle beni haziran
Valla kuzu geçen gün durup durup ağlamamdan sonra ben de biraz acaba diyordum ama gerçekten öyle olduğunu anladım.Bunu da ilk defa duydumlaparoskobi neden çekecekmiş peki sebebi ney?
Yaaa peki sen öyle birşey yapıyor musun bunu kendin bilirsin? Ben asla öyle birşey yapmıyorum çok farklı bakış açısı bu belki seninle konuşup bildiği için çözmüştür.İnşallah aşacak şeyler olur sonuçta bu hayatta hiçbir dert kalıcı baki değil yerine gelecek o umut ettiğimiz şey olacaksa kırılmadan hayırlısı olsun yinede
Mevlam ne eylerse güzel eylesin
Haziran bizim ayımız bakalım o ne taraftan gülecek bize
Ben adet oldum canımBelirtileriniz neymişacaba bende de aynısı varda adetim gecikti 7 gün..
Teşekkür ederim canım yorumun içinÇook da param olsa asla kendi adıma ona 3000 tl mi yedirmezdim çünkü işlemler aynı farklı bir durum yok.Hani ameliyat olsa neyse yaa yazık çook para. Birde bırak anlatsın o klinik olanlar özellerden bile pahallı fiyatları hemde iki kat muayne. O kadar paranı verince seni ikna edecek tek anlatarak tabi ki. Biizm burada da var muayne özel 150 ise özel klinik de 400 tl yani. Film sormadım kaça çekerler sana özel ona da sorcam ne diyecekler onlarda bende anestezili çekildim araştırmada bir kuruş para vermedim devlet karşıladı. Şimdi doktor iyi özel klinik de benim de ama neden 3000 tl mi vereyim. Yaani durumum iyi giderim doktorumdan vazgeçmem dersen sen bilirsin.
Ayların iç açıları toplamı hep negatif hep negatifSankim yapmadığı şeybiz yine iyi açıdan bakalım
Canım kan testi verdim 1.20. Yani o karartı 1.20ye denk geliyor demekkiBende bata 5 kala yaptım dayanamayip malesef benimde negatif canim ama kararti var sende farklı ışıkla çeksen mi ki
Testler var ya tamamen aldatıcıDemekki gercekten testlere güvenmemek gerekiyor.
Valla bu ay bende yaşadım onları ama inşallah sende hayırlı bir şeye işarettirÇok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 M mavili_yeshll A R Y A @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Kuzum şuan daha ovuluasyona girmedim bile. Girsem ondan mı diyecektim ama. Böyle olunca vajinal yara falan mı var ki dedimAyların iç açıları toplamı hep negatif hep negatif
Canım kan testi verdim 1.20. Yani o karartı 1.20ye denk geliyor demekki
Testler var ya tamamen aldatıcıya da biz aldanmaya dünden hazırız
Valla bu ay bende yaşadım onları ama inşallah sende hayırlı bir şeye işarettir
Bende öyle sandım ama sonu cortingenAa bu mesajini görmedim canım. O testi ben yapsam pozitif zannederdim
Kuzu mart ayında özellikle olmuştu o. Polip vardı ve kist. Sonra kistim patladı filan. Kabus gibiydi. Ama yani doktor dedi mi hiç önceki kontrollerinde kist polip vs bişiler var diye?Kuzum şuan daha ovuluasyona girmedim bile. Girsem ondan mı diyecektim ama. Böyle olunca vajinal yara falan mı var ki dedimvar mıydı sende öyle bir şey
Ozaman acaba kimyasal falan mi oluyo neden cikiyor ki o cizgiler cok gicikBende öyle sandım ama sonu cortingenbata üç kala stresten kurtuldum hiç olmazsa napalım
Kist var canım 3 cmlik vücut kendi atar dedi amaKuzu mart ayında özellikle olmuştu o. Polip vardı ve kist. Sonra kistim patladı filan. Kabus gibiydi. Ama yani doktor dedi mi hiç önceki kontrollerinde kist polip vs bişiler var diye?
Ayy evet o da önemli. Ben dün aksam yaptım test baktim bir karartı bile yok, kalbim kadar temiz...Bende öyle sandım ama sonu cortingenbata üç kala stresten kurtuldum hiç olmazsa napalım
Bizi kandırmak içinOzaman acaba kimyasal falan mi oluyo neden cikiyor ki o cizgiler cok gicik
Valla bende anlamıyorum. İnsanı heveslendiriyor sonra pat vuruyorsun dibeOzaman acaba kimyasal falan mi oluyo neden cikiyor ki o cizgiler cok gicik
Bence o olabilir canım. Benim o batmalar ağrılar filan fenaydı. Hatta ahanda yerleşme mi oluyor diye gaza gelmişim yine. Nur topu gibi kistmişKist var canım 3 cmlik vücut kendi atar dedi ama
Dımı yani bi rahata eriyor insan.Ayy evet o da önemli. Ben dün aksam yaptım test baktim bir karartı bile yok, kalbim kadar temiz...bana da bi rahatlama geldi. 2 saat sonra adetim geldii zaten :)
Canım benim kistim varken böyle olmuştu başka hiç yaşamadım diyebilirimÇok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 M mavili_yeshll A R Y A @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?