Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalden uzun olunca spermin ulaşması daha zor oluyomuş sıkıntısı buymuş ama eşinin değerleri çok iyi hamile olmuş olman lazım şuana kadar dedi bilmyrm kafamı karıştırdı durduk yere
Bunu da ilk defa duydum laparoskobi neden çekecekmiş peki sebebi ney?
Yaaa peki sen öyle birşey yapıyor musun bunu kendin bilirsin? Ben asla öyle birşey yapmıyorum çok farklı bakış açısı bu belki seninle konuşup bildiği için çözmüştür. İnşallah aşacak şeyler olur sonuçta bu hayatta hiçbir dert kalıcı baki değil yerine gelecek o umut ettiğimiz şey olacaksa kırılmadan hayırlısı olsun yinede
Insllah canm ya aslinda piskolojk olarakta baglanmak istemiyorum sonrasi husran oluyo genede yoktur deyip geciyorum bakalm bi kac gn dha gecsn tekrarlarm testi zaten persembe dojtra gidicem ozmnda sonucu alirim
Mevlam ne eylerse güzel eylesin
Vee dayanamadım kan testi beta1. 20 bekle beni haziran
Haziran bizim ayımız bakalım o ne taraftan gülecek bize

İnsallah totosundan gülmez

Bende bata 5 kala yaptım dayanamayip malesef benimde negatif canim ama kararti var sende farklı ışıkla çeksen mi ki

Çok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce? Yusra-61 Selizay bgm21 M mavili_yeshll A R Y A @sanem1989

Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen

Valla kuzu geçen gün durup durup ağlamamdan sonra ben de biraz acaba diyordum ama gerçekten öyle olduğunu anladım.

Teşekkür ederim canım yorumun için Devlette memnun kalanlar olmuş burda da ama forumda da okudum 1000 TL gibi ilaç parası alınmış anestezi olan için sanırım. Bir de benim zamanım yok çalışıyorum koşturamam randevu peşinde . Yeni denemeye başladık diye de hemen kabul etmiyor devletler malum. Eskişehir için her türlü 2000 TL gidiyor özele. Farkındayım benim doktorum ekstra para alıyor. Özel hastanede birkaç doktora gittim enerji tutturamadım ben. Bana iyisi denk gelmedi belki. Muayenesi 250 TL bu arada. Acıbadem falan da o civarlarda. Yarın çekilicem bakalım artık belki de para verdim diye rahatlar hamile kalırım bu ay

Sankim yapmadığı şey biz yine iyi açıdan bakalım
Ayların iç açıları toplamı hep negatif hep negatif
Bende bata 5 kala yaptım dayanamayip malesef benimde negatif canim ama kararti var sende farklı ışıkla çeksen mi ki
Canım kan testi verdim 1.20. Yani o karartı 1.20ye denk geliyor demekki
Demekki gercekten testlere güvenmemek gerekiyor.
Testler var ya tamamen aldatıcı ya da biz aldanmaya dünden hazırız
Valla bu ay bende yaşadım onları ama inşallah sende hayırlı bir şeye işarettir

Kuzum şuan daha ovuluasyona girmedim bile. Girsem ondan mı diyecektim ama. Böyle olunca vajinal yara falan mı var ki dedim var mıydı sende öyle bir şey

Kuzum şuan daha ovuluasyona girmedim bile. Girsem ondan mı diyecektim ama. Böyle olunca vajinal yara falan mı var ki dedim var mıydı sende öyle bir şey
Kuzu mart ayında özellikle olmuştu o. Polip vardı ve kist. Sonra kistim patladı filan. Kabus gibiydi. Ama yani doktor dedi mi hiç önceki kontrollerinde kist polip vs bişiler var diye?

Ozaman acaba kimyasal falan mi oluyo neden cikiyor ki o cizgiler cok gicik
Valla bende anlamıyorum. İnsanı heveslendiriyor sonra pat vuruyorsun dibe
Kist var canım 3 cmlik vücut kendi atar dedi ama
Bence o olabilir canım. Benim o batmalar ağrılar filan fenaydı. Hatta ahanda yerleşme mi oluyor diye gaza gelmişim yine. Nur topu gibi kistmiş
Ayy evet o da önemli. Ben dün aksam yaptım test baktim bir karartı bile yok, kalbim kadar temiz... bana da bi rahatlama geldi. 2 saat sonra adetim geldii zaten :)
Dımı yani bi rahata eriyor insan.
Benimde perşembe Bat günüm. Şimdiden geliyorum diyor sancılara sivilceler, sivilcelere stres, strese sinirlilik eşlik ediyor

Canım benim kistim varken böyle olmuştu başka hiç yaşamadım diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…