Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermişsin dönüşü yok inşallah iyi sonuçlanır. O paraya içim acıdı ben olsam asla vermezdim adam resmen soyguncu gibi acıbadem adı var şimdi onu karıştırma buraya koşturma birşey yok ki randevu alıyorsun doktora adetli gittim sonra zaten kağıt veriyor şöyle gel filan diye artık hastası oluyorsun aldı ameliyathaneye 15 dk film ohh misss çıktım geldim eve pek çaba sarf etmedim hemde korona zamanı bende para alınacak sandım benden mesaj attılar ücretiniz hastanemiz tarafından karşılandı diye. bu haziran aşılama yaptıracağım bakalım ne olacak
Şunu da demek istedim doktorun iyisi bize göre anlatanı pohpohlayanı gibi geliyor ama genelleme doktorlar iyi biz ikna olmuyoruz kolay şeylerle. Doktorun iyisi bizi gebe bırakan kalmadıysak hepsi kötü. Doktorlar arası genelleme tedavi farkı var ama söyledikleri hep aynı şeyler ben 9 tane doktor gezdim hepsi aynı şeyleri farklı tedavileri yaptı yok malesef. Onlarsız kalmayalım yinede. Herşey gönlünce olsun dilerim güzel haberlerle gel bizlere

3 ay önce bir defa çok keskin bir ağrı girdi hatta birkaç saniye kıpırdayamadım ama tarif ettiğin şey başka sanırım, yaşamadım kuzum ama inşallah iyi bir şeydir

Böyle birşey bir kere yaşadım o zaman enfeksiyonum varmış bir süre gitti sandım tekrarladı baya akıntım oldu o ay daha sonra gitti o benden adet olunca. Ama adet olana kadar batmam devam etmişti hatta o ay hamile olduğuma çok inanmıştım batma yumrtlama sonrası aralıklı geldi gitti belim aşırı ağrımaya başladı hatta.

Ne diyim canım haklısın valla inşallah aşılamayla güzel haberler gelir senden senin hsg sonucu ne çıkmıştı peki?

Yusra-61 canım beni de ekleyecektin listeye sanırım unuttun zaten adet oldum bu ay ı eklersin artık
Canım varya listede aşırı yoğunluk oldu günde çok yoğun oluyor istekler derken kaçanlar oldu unutmuşumdur. Yeni ekleme liste yapamıcam çünkü sınavlarım başlayacak ilgilenemicem. Burada kalsın tüm hamişlik Planlayanlar önemli olan birlikte olmak adınızı haziran ayına yazdırabilirisniz grub açıldı.

Ne diyim canım haklısın valla inşallah aşılamayla güzel haberler gelir senden senin hsg sonucu ne çıkmıştı peki?
Hiçbir şey çıkmadı tüpler açık dene 3 ay gel dedi ben 4.ayımdayım bebek yok yani bilemiyorum geçen ay adet görmedim hsg bana adet düzensizliği de yaptı bir ileri bir geri. Birşeyler mi yapmaya çalışıyor bende anlamadım. Ben aşılama olacağım zaten aşılama öncesi hsg şart doktor orayı göreyim dedim

Tamam canım doğru söylüyosun önemli olan birlikte olmak Sınavların için kolaylık ve başarılar dilerim

Kızlar çok teşekkür ederim demek ki kist böyle batmalar yapıyor. İnşallah patlamaz, patladığında fena şeyler yazıyor. Nasıl çıkcak ay bu vücuttan o zamannnn
3 cm patlamaz ya, adetle sökülüyormuş kuzu.. Ama aklıma efsane soru tekrar geliyor, eğer yumurtalıkta 3 cm kist eğer atılabiliyosa demek ki tüplerde tıkanıklık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…