Vermişsin dönüşü yok inşallah iyi sonuçlanır. O paraya içim acıdıTeşekkür ederim canım yorumun içinDevlette memnun kalanlar olmuş burda da ama forumda da okudum 1000 TL gibi ilaç parası alınmış anestezi olan için sanırım. Bir de benim zamanım yok çalışıyorum koşturamam randevu peşinde . Yeni denemeye başladık diye de hemen kabul etmiyor devletler malum. Eskişehir için her türlü 2000 TL gidiyor özele. Farkındayım benim doktorum ekstra para alıyor. Özel hastanede birkaç doktora gittim enerji tutturamadım ben. Bana iyisi denk gelmedi belki. Muayenesi 250 TL bu arada. Acıbadem falan da o civarlarda. Yarın çekilicem bakalım artık belki de para verdim diye rahatlar hamile kalırım bu ay
3 ay önce bir defa çok keskin bir ağrı girdi hatta birkaç saniye kıpırdayamadım ama tarif ettiğin şey başka sanırım, yaşamadım kuzum ama inşallah iyi bir şeydirÇok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 @yeshll @asicadi44 @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Böyle birşey bir kere yaşadım o zaman enfeksiyonum varmış bir süre gitti sandım tekrarladı baya akıntım oldu o ay daha sonra gitti o benden adet olunca. Ama adet olana kadar batmam devam etmişti hatta o ay hamile olduğuma çok inanmıştımÇok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 @yeshll @asicadi44 @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Allah sonumuzu hayır ede ne diyeyim kiAyların iç açıları toplamı hep negatif hep negatif
Ne diyim canım haklısın vallaVermişsin dönüşü yok inşallah iyi sonuçlanır. O paraya içim acıdıben olsam asla vermezdim adam resmen soyguncu gibi acıbadem adı var şimdi onu karıştırma buraya koşturma birşey yok ki randevu alıyorsun doktora adetli gittim sonra zaten kağıt veriyor şöyle gel filan diye artık hastası oluyorsun aldı ameliyathaneye 15 dk film ohh misss çıktım geldim eve pek çaba sarf etmedim hemde korona zamanı bende para alınacak sandım benden mesaj attılar ücretiniz hastanemiz tarafından karşılandı diye. bu haziran aşılama yaptıracağım bakalım ne olacak
Şunu da demek istedim doktorun iyisi bize göre anlatanı pohpohlayanı gibi geliyor ama genelleme doktorlar iyibiz ikna olmuyoruz kolay şeylerle. Doktorun iyisi bizi gebe bırakan kalmadıysak hepsi kötü. Doktorlar arası genelleme tedavi farkı var ama söyledikleri hep aynı şeyler ben 9 tane doktor gezdim hepsi aynı şeyleri farklı tedavileri yaptı yok malesef. Onlarsız kalmayalım yinede. Herşey gönlünce olsun dilerim güzel haberlerle gel bizlere
Canım varya listede aşırı yoğunluk oldu günde çok yoğun oluyor istekler derken kaçanlar oldu unutmuşumdur. Yeni ekleme liste yapamıcam çünkü sınavlarım başlayacak ilgilenemicem.
Hiçbir şey çıkmadı tüpler açık dene 3 ay gel dedi ben 4.ayımdayım bebek yokNe diyim canım haklısın vallainşallah aşılamayla güzel haberler gelir senden senin hsg sonucu ne çıkmıştı peki?
Tamam canım doğru söylüyosun önemli olan birlikte olmak Sınavların için kolaylık ve başarılar dilerimCanım varya listede aşırı yoğunluk oldu günde çok yoğun oluyor istekler derken kaçanlar oldu unutmuşumdur. Yeni ekleme liste yapamıcam çünkü sınavlarım başlayacak ilgilenemicem.Burada kalsın tüm hamişlik Planlayanlar önemli olan birlikte olmak adınızı haziran ayına yazdırabilirisniz grub açıldı.
İnşallah çok teşekkür ederimTamam canım doğru söylüyosun önemli olan birlikte olmak Sınavların için kolaylık ve başarılar dilerim❤
1000 de 1Oooo 1000 sayfa olmuşama kaç hamiş var desek elin parmaklarını geçmez
Ben mi hamiş bırakayım napayım yok işte yoookOooo 1000 sayfa olmuşama kaç hamiş var desek elin parmaklarını geçmez
Yap bişi ler oku üfle,Ben mi hamiş bırakayım napayım yok işte yoookkörle yatan şaşı kalkarmış mı olduk acaba
3 cm patlamaz ya, adetle sökülüyormuş kuzu.. Ama aklıma efsane soru tekrar geliyor, eğer yumurtalıkta 3 cm kist eğer atılabiliyosa demek ki tüplerde tıkanıklık yokKızlar çok teşekkür ederimdemek ki kist böyle batmalar yapıyor. İnşallah patlamaz, patladığında fena şeyler yazıyor. Nasıl çıkcak ay bu vücuttan o zamannnn
Selizay sen artık bi bıraksan mı burayı demek istiyorum ya. Kafana çok mu takıyorsun çok mu okuyorsun kafamda soru işaretleriTwitter da bir senedir kademeli normalleşiyoruzu bir senedir klomenli normalleşiyoruz okudum hocam kaç sene ömrüm kalmışMaviliGizem Yusra-61 bgm21 Ankalinka
AhahaTwitter da bir senedir kademeli normalleşiyoruzu bir senedir klomenli normalleşiyoruz okudum hocam kaç sene ömrüm kalmışMaviliGizem Yusra-61 bgm21 Ankalinka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?