Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bana daha önce hiç olmadı canım ama birkaç kişi de belirti olarak görüldüğünü okumuştum5. Kaç gün geçti yumurtlamadan?

3 cm patlamaz ya, adetle sökülüyormuş kuzu.. Ama aklıma efsane soru tekrar geliyor, eğer yumurtalıkta 3 cm kist eğer atılabiliyosa demek ki tüplerde tıkanıklık yok
Yoktur da sende olmayınca ben korktum. Her şeyimiz aynı o neden farklı? Buraya yazmadan önce internette gezindim biraz. Rahim kasılması demiş buna. Bi de hep gebelik gebelik gebelik hadi lan ulan dedim buraya yazdım sonra

Yoktur da sende olmayınca ben korktum. Her şeyimiz aynı o neden farklı? Buraya yazmadan önce internette gezindim biraz. Rahim kasılması demiş buna. Bi de hep gebelik gebelik gebelik hadi lan ulan dedim buraya yazdım sonra
Daha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisi benim yumurtlama ağrım olmadı bu ay, acaba yumurtlamadım mı

Daha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisi benim yumurtlama ağrım olmadı bu ay, acaba yumurtlamadım mı
Ben de onu dedim işte hadi len ulen bu ay kanmıyorum size dedim. Benim korkum içerde değişik şeyler karışıp da sıkıntı olmasın. Aldığım takviyelerden korkuyorum

Ay bu ay farklı olmuştur belki, belki de bu farklılık iyiye alamettir. Ya da biraz daha geç yumurtlayacaksın bilemedim. Sen atışlara devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…