Çok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 @yeshll A R Y A @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Bana daha önce hiç olmadı canım ama birkaç kişi de belirti olarak görüldüğünü okumuştum5. Kaç gün geçti yumurtlamadan?Çok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 @yeshll A R Y A @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Yoktur da sende olmayınca ben korktum. Her şeyimiz aynı o neden farklı? Buraya yazmadan önce internette gezindim biraz. Rahim kasılması demiş buna. Bi de hep gebelik gebelik gebelik hadi lan ulan dedim buraya yazdım sonra3 cm patlamaz ya, adetle sökülüyormuş kuzu.. Ama aklıma efsane soru tekrar geliyor, eğer yumurtalıkta 3 cm kist eğer atılabiliyosa demek ki tüplerde tıkanıklık yok
Kız bugüne özgü değil geçen de hemşireler gününü hamişler günü okudu. Kafası addaya gidiyorAhahasen bugün iyi değilsin
Hacı hoca işleri hiç sevmem bende amma sankim lazım bizeYap bişi ler oku üfle,gruba kurşun mu döktürsek
Daha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisiYoktur da sende olmayınca ben korktum. Her şeyimiz aynı o neden farklı? Buraya yazmadan önce internette gezindim biraz. Rahim kasılması demiş buna. Bi de hep gebelik gebelik gebelik hadi lan ulan dedim buraya yazdım sonra
Daha yumurtlamaya gelmedi kuzum. Gebelikle ilgili birşey olamaz da sağlık sorunu olmasından korkmuştum. O da kist yüzünden olmuş birlaç kişideBana daha önce hiç olmadı canım ama birkaç kişi de belirti olarak görüldüğünü okumuştum5. Kaç gün geçti yumurtlamadan?
Bu ömürlük birşey değil bununla hatta çok yaşarsın çünkü ilk anladığın şey anlaman gereken şey değilTwitter da bir senedir kademeli normalleşiyoruzu bir senedir klomenli normalleşiyoruz okudum hocam kaç sene ömrüm kalmışMaviliGizem Yusra-61 bgm21 @Dely38
Ben de onu dedim işte hadi len ulen bu ay kanmıyorum size dedim. Benim korkum içerde değişik şeyler karışıp da sıkıntı olmasın. Aldığım takviyelerden korkuyorumDaha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisibenim yumurtlama ağrım olmadı bu ay, acaba yumurtlamadım mı
Kız bugüne özgü değil geçen de hemşireler gününü hamişler günü okudu. Kafası addaya gidiyor
Bende hiç o ağrı olmuyor yaDaha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisibenim yumurtlama ağrım olmadı bu ay, acaba yumurtlamadım mı
Ay bu ay farklı olmuştur belki, belki de bu farklılık iyiye alamettir. Ya da biraz daha geç yumurtlayacaksın bilemedim. Sen atışlara devam etDaha bebe spermle buluşup döllenemedi bile be ne gebelik belirtisibenim yumurtlama ağrım olmadı bu ay, acaba yumurtlamadım mı
Gerçi geçen ay ağrıdı da ne oldu, kist olmuş. Belki de ağrımaması gerekiyorBende hiç o ağrı olmuyor ya
Aaaaa boş ev mi var toplaşıp gidelim ayolKaybetmeyelim canım Selizay ımı para biriktirip tatile yollayalım. Anam Antalya da boş ev var git bi denize gir yavrum
Kaybetmeyelim canım Selizay ımı para biriktirip tatile yollayalım. Anam Antalya da boş ev var git bi denize gir yavrum
Bugün üst üste 3. Günü yapacam sonra günaşırı devamkeAy bu ay farklı olmuştur belki, belki de bu farklılık iyiye alamettir. Ya da biraz daha geç yumurtlayacaksın bilemedim. Sen atışlara devam et
Üniversiteye 1 km koşun gidin. Ben gidemiyorum siz bari gidinAaaaa boş ev mi var toplaşıp gidelim ayol
Farketmiyo canım ben 5. Gün başlamıştımTadı çok önemli değil canım kullanırım bişey daha sorcam adetliyken mi başlıyoruz buna
Attığınız gol olsun!!!!!Bugün üst üste 3. Günü yapacam sonra günaşırı devamke
Of coraspin almayı unuttum köyde kaynanamınkileri beleşten içip duruyordumAttığınız gol olsun!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?