Bazı kadınlar çatladığına kadar hissediyor ben şookGerçi geçen ay ağrıdı da ne oldu, kist olmuş. Belki de ağrımaması gerekiyor
Yumurtlamaya özgü akıntı bende de olmuyorBazı kadınlar çatladığına kadar hissediyor ben şookbende yumurtlama, çatlama ağrısı falan olmuyor. Akıntım bile çok artmıyor
Yarın devam et artık balım. 5 lira bişeymiş şok oldum. Ülkede 5 liraya bişey kaldı mı ya diyeOf coraspin almayı unuttum köyde kaynanamınkileri beleşten içip duruyordum
Hee tamam o zaman ben normalimYumurtlamaya özgü akıntı bende de olmuyor
Ay ben de eskiden hiç hissetmezdim. Hsg çekildiğinden beri yumurtalıklarımı ara ara batma ağrı şeklinde hissetmeye başladım. Önceden yoktu sanırım benim için onlarBazı kadınlar çatladığına kadar hissediyor ben şookbende yumurtlama, çatlama ağrısı falan olmuyor. Akıntım bile çok artmıyor
Sha şimdi yumurtalık ağrrısı başladı hafiften, düşünce gücüyle yumurta çatlatmadım da dememAy ben de eskiden hiç hissetmezdim. Hsg çekildiğinden beri yumurtalıklarımı ara ara batma ağrı şeklinde hissetmeye başladım. Önceden yoktu sanırım benim için onlar
Bende çekildim geçen ay oda mı bende işe yaramadı yaAy ben de eskiden hiç hissetmezdim. Hsg çekildiğinden beri yumurtalıklarımı ara ara batma ağrı şeklinde hissetmeye başladım. Önceden yoktu sanırım benim için onlar
Canım bişey sorucam sperm yenilenmesi 3 ay da bir mi oluyor benim eşimin 7 milyondu sperm sayısı düşüktü yani takviye kullandı fakat spermogram vermeye gitmiyor nedeni varikosel ameliyatı oldu ve sürekli boşuna oldum bu ameliyatı bak yine olmuyor çocuk diye tutturdu bende bugün başladım çakşır suyu içirmeye 3 şişe almıştım keçiboynuzu özüde veriyorum hemen bir etkisi olur mu acaba birde sabah akşam mı içiyor eşin yoksa sabah aç karnınamı acabaGün aşırı mün aşırı onu bekleyemem vallaadama hem çakşır hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bi zahmet kaliteli sperm üretsin her gün
Ahahahahaah harikasın vallaSha şimdi yumurtalık ağrrısı başladı hafiften, düşünce gücüyle yumurta çatlatmadım da demem
Tüplerin içini görmek istiyormuş ben yaptırmam zaten bn de o kadar doktora gittim ilk kez duydum böyle bişeyi heralde sol tüpü açmayı hedefliyor bir deBunu da ilk defa duydumlaparoskobi neden çekecekmiş peki sebebi ney?
Yaaa peki sen öyle birşey yapıyor musun bunu kendin bilirsin? Ben asla öyle birşey yapmıyorum çok farklı bakış açısı bu belki seninle konuşup bildiği için çözmüştür.İnşallah aşacak şeyler olur sonuçta bu hayatta hiçbir dert kalıcı baki değil yerine gelecek o umut ettiğimiz şey olacaksa kırılmadan hayırlısı olsun yinede
Mevlam ne eylerse güzel eylesin
Haziran bizim ayımız bakalım o ne taraftan gülecek bize
Bu durum için magnezyum öneririm. Gerçekten kafayı da vücudu da çok rahatlatıyor.Ya ben kendimdeki problemi buldum. Aşırı stres altındaydım. Vücudumun kasıldığını net bir şekilde görüyordum. Yumurtlama dönemlerinde heleki de tedavi falan aldığımız aylarda karnım vajinam ve bacaklarımda uyuşma hissediyordum. İşlevlerini kendim bozuyordum direkinşallah bu ay onu atlatmışımdır
Ben yaşamadım ama bunu yaşanlar hep hamiş oldu kuzum hadi inşallahÇok acil soru öğle 12 1 gibi vajinamda rahme doğru bi çekme hissi yaşadım. Batmaya benzer bir şey oldu yani. Bıçak girip çıkmış gibi düşünün. İyice betimleyim ki net olsun. Sonra 5 gibi ayaktayken bir kere daha oldu. Şimdi yarım saat sonra yani arka arkaya 4 5 kere daha batma oldu. Böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce?Yusra-61 Selizay bgm21 M mavili_yeshll @asicadi44 @sanem1989
Etiketlememin sebebi uzun süredir deniyor olmamız arkadaşlar başkaları yaşadıysa onlar da yazsın lütfen
Canım okuduğum bilgilere göre erkekler ortalama 70 gün önce oluşturulan spermleri ilişki sırasında olgunlaşıp boşalıyormuş. Yani ilk 2 aydaki atışlarınız biraz biraz öncesiyle benzer özelliklerde oluyor. Bu takviyeler spermin olgunlaşması sırasındaki vitamin mineral bilmem ne oranlarına etki ediyor zannımca. O da gğn içinde alınan besinleein özümsenmesi ve depolanması gibi etkinlikler 2 3 günü bulabilir sanırım. Yani aynı hafta içinde etki etmesini bekliyorum ben. Bi de şöyle bi bilgi paylaşayım.Canım bişey sorucam sperm yenilenmesi 3 ay da bir mi oluyor benim eşimin 7 milyondu sperm sayısı düşüktü yani takviye kullandı fakat spermogram vermeye gitmiyor nedeni varikosel ameliyatı oldu ve sürekli boşuna oldum bu ameliyatı bak yine olmuyor çocuk diye tutturdu bende bugün başladım çakşır suyu içirmeye 3 şişe almıştım keçiboynuzu özüde veriyorum hemen bir etkisi olur mu acaba birde sabah akşam mı içiyor eşin yoksa sabah aç karnınamı acabakusura bakma şimdiden
Şuan magnezyum kullanıyorum. Biraz düşükmüş vücudumda. Demek ki ondan rahatladım birazdaBu durum için magnezyum öneririm. Gerçekten kafayı da vücudu da çok rahatlatıyor.
Kız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.Ben yaşamadım ama bunu yaşanlar hep hamiş oldu kuzum hadi inşallah
Ben duymuştum da cerrahi histeroskobi gibi birşey karından içeri girip incelemeyi sanırsam o uzun olan için yapabilir orayı görmek amaçlı. Tüp açma için öyle birşey yapıldığını duymadım bilemedim ki. Bildiği tabiki vardır ama sana daha iyi açıklama yapması lazımTüplerin içini görmek istiyormuş ben yaptırmam zaten bn de o kadar doktora gittim ilk kez duydum böyle bişeyi heralde sol tüpü açmayı hedefliyor bir de
Evet ben de geçtğimiz ay başladım omegayla birlikte, cidden kafamın çok tahatladığını hissettim ki ben takıntılıyımdır ciddenŞuan magnezyum kullanıyorum. Biraz düşükmüş vücudumda. Demek ki ondan rahatladım birazda
Ya değerim çok az altındaydı. Doktor 1 hafta kullanıp bırakabilirsin dedi ama baktım zararlı değil. Devam ettim ben deEvet ben de geçtğimiz ay başladım omegayla birlikte, cidden kafamın çok tahatladığını hissettim ki ben takıntılıyımdır cidden
Bikaç çeşit magnezyum var yalnız. Magnorm magvitsl gibi doktorun reçete ettğinde ödenen formu magnezyum oksit. Bisglisinat, malat, ata bi çok formu var. Benm kullandığım magnimoredu.Ya değerim çok az altındaydı. Doktor 1 hafta kullanıp bırakabilirsin dedi ama baktım zararlı değil. Devam ettim ben demagnezyumun hiç böyle bir etkisi olduğunu duymamıştım mikemmel bir şey o zaman
Kacinci gunun canim dune kadar bende boyle soyluyodum bembeyazdi dun birden kizardiKız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.
Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?