Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı kadınlar çatladığına kadar hissediyor ben şook bende yumurtlama, çatlama ağrısı falan olmuyor. Akıntım bile çok artmıyor
Ay ben de eskiden hiç hissetmezdim. Hsg çekildiğinden beri yumurtalıklarımı ara ara batma ağrı şeklinde hissetmeye başladım. Önceden yoktu sanırım benim için onlar

Ay ben de eskiden hiç hissetmezdim. Hsg çekildiğinden beri yumurtalıklarımı ara ara batma ağrı şeklinde hissetmeye başladım. Önceden yoktu sanırım benim için onlar
Sha şimdi yumurtalık ağrrısı başladı hafiften, düşünce gücüyle yumurta çatlatmadım da demem

Gün aşırı mün aşırı onu bekleyemem valla adama hem çakşır hem keçiboynuzu pekmezi içiriyorum bi zahmet kaliteli sperm üretsin her gün
Canım bişey sorucam sperm yenilenmesi 3 ay da bir mi oluyor benim eşimin 7 milyondu sperm sayısı düşüktü yani takviye kullandı fakat spermogram vermeye gitmiyor nedeni varikosel ameliyatı oldu ve sürekli boşuna oldum bu ameliyatı bak yine olmuyor çocuk diye tutturdu bende bugün başladım çakşır suyu içirmeye 3 şişe almıştım keçiboynuzu özüde veriyorum hemen bir etkisi olur mu acaba birde sabah akşam mı içiyor eşin yoksa sabah aç karnınamı acaba kusura bakma şimdiden

Tüplerin içini görmek istiyormuş ben yaptırmam zaten bn de o kadar doktora gittim ilk kez duydum böyle bişeyi heralde sol tüpü açmayı hedefliyor bir de

Bu durum için magnezyum öneririm. Gerçekten kafayı da vücudu da çok rahatlatıyor.

Ben yaşamadım ama bunu yaşanlar hep hamiş oldu kuzum hadi inşallah

Canım okuduğum bilgilere göre erkekler ortalama 70 gün önce oluşturulan spermleri ilişki sırasında olgunlaşıp boşalıyormuş. Yani ilk 2 aydaki atışlarınız biraz biraz öncesiyle benzer özelliklerde oluyor. Bu takviyeler spermin olgunlaşması sırasındaki vitamin mineral bilmem ne oranlarına etki ediyor zannımca. O da gğn içinde alınan besinleein özümsenmesi ve depolanması gibi etkinlikler 2 3 günü bulabilir sanırım. Yani aynı hafta içinde etki etmesini bekliyorum ben. Bi de şöyle bi bilgi paylaşayım.

Eklentiler

• Screenshot_20210517_202834_com.android.chrome.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben yaşamadım ama bunu yaşanlar hep hamiş oldu kuzum hadi inşallah
Kız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.

Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım

Eklentiler

• IMG_20210517_195813.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
Tüplerin içini görmek istiyormuş ben yaptırmam zaten bn de o kadar doktora gittim ilk kez duydum böyle bişeyi heralde sol tüpü açmayı hedefliyor bir de
Ben duymuştum da cerrahi histeroskobi gibi birşey karından içeri girip incelemeyi sanırsam o uzun olan için yapabilir orayı görmek amaçlı. Tüp açma için öyle birşey yapıldığını duymadım bilemedim ki. Bildiği tabiki vardır ama sana daha iyi açıklama yapması lazım

Evet ben de geçtğimiz ay başladım omegayla birlikte, cidden kafamın çok tahatladığını hissettim ki ben takıntılıyımdır cidden
Ya değerim çok az altındaydı. Doktor 1 hafta kullanıp bırakabilirsin dedi ama baktım zararlı değil. Devam ettim ben de magnezyumun hiç böyle bir etkisi olduğunu duymamıştım mikemmel bir şey o zaman

Ya değerim çok az altındaydı. Doktor 1 hafta kullanıp bırakabilirsin dedi ama baktım zararlı değil. Devam ettim ben de magnezyumun hiç böyle bir etkisi olduğunu duymamıştım mikemmel bir şey o zaman
Bikaç çeşit magnezyum var yalnız. Magnorm magvitsl gibi doktorun reçete ettğinde ödenen formu magnezyum oksit. Bisglisinat, malat, ata bi çok formu var. Benm kullandığım magnimoredu.

Kız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.

Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
Kacinci gunun canim dune kadar bende boyle soyluyodum bembeyazdi dun birden kizardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…