Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bikaç çeşit magnezyum var yalnız. Magnorm magvitsl gibi doktorun reçete ettğinde ödenen formu magnezyum oksit. Bisglisinat, malat, ata bi çok formu var. Benm kullandığım magnimoredu.
Aha hiç anlamadığım bir alan. Dur resmini atacağım

Eklentiler

• 16212735606246105579882615791315.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
Kız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.

Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
Yumurtlamıcaz mı acaba bu ay sende renk bende ağrı yok

9 kuzum. Yavaş yavaş kızarmıyor mu ay bunlar. Birden mi kızaracak
Valla istersen foto cekeyim nedemek istedigimi anlarsin benim 15.gunde gunduz bembeyaz gece servikal mukustan anladim yani gunduzden geceye kizardi. Bende eenin gibi dedimki ben bi ay yumurtlamicam galiba bi azicik cikiyo bi bembeyaz hatta yusraya da dedim umudum tok diye bildigin bgun yine kirmizi sanirim 2 gun yumurtluyorum

Eşim pandemiden beri uzaktan çalışıyor proje falan çiziyor, bir yandan da yeni iş bakıyor. Ve iş aradığı günden beri diyor ki ben iş bulduğumda gelecek bebeğimiz rızkıyla kendini öyle şartlamış. Bugün nihayet çok çalışmak istediği bir firmadan geri dönüş aldı, sonuca bağlanmadı ama şartlarda anlaşırlarsa olacak. Ben de totem yaptım bu iş olacaksa bu ay bebiş olacak diye hep birlikte dua edelim anlaşsınlar hahha

Tamam canım çok teşekkür ederim bu çakşır suyunun çok faydası varmış umarım bizde yararını görürüz

Aaa allah allah demek ki her ay farklı oluyor insan. Sağ ol kuzum içimi rahatlattın

Kızlar çok teşekkür ederim demek ki kist böyle batmalar yapıyor. İnşallah patlamaz, patladığında fena şeyler yazıyor. Nasıl çıkcak ay bu vücuttan o zamannnn
Kuzum benim de sağ yumurtalığımda 3 cm kist vardı. Ağrılı ve geç adetlerin sebebi bu demişti doktor kendiliğinden sökülmüş sonra kayboldu adete yakın ya da yumurtlamaya yakın da kasılma batma yapıyor

Kız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.

Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
Belkim beraber yumurtlarız bn ilaç içince daha erken yumurtluyorum çünkü

Kızlar benim bat perşembe günü ve aynı gün kariyerim için önemli bi yer 2. Görüşmeye çağırdı şimdi hamile olursam çalışmak istemezler ama hamile olmazsam üzülücem Allahım benim duygular yine girdi birbirine İşe girip sonra aa ben hamileyim bu arada demekte ne bileyim

Tamam canım çok teşekkür ederim bu çakşır suyunun çok faydası varmış umarım bizde yararını görürüz
Caksir bende kullandim bi sure ama dikkatli kullan ya da esin kullaniyorsa da o da dikkatli kullansin . Karaciger enzimlerinde skinti da yaratabiliyormus yani bitarafi yapalim derken bi tarafi yikmayalim aman

Canım ben laparoskopi ile tüplerin içine giriyor. Enfeksiyon yapışıklık kist veya tümör oluşumu gibi şeylere bakılıyor. En çok da kısırlık var mı diye bakılıyor. Doktorlar filminden bir kesit çıktı karşıma bugün tam da laparoskopi ile ilgiliydi. Üzülme hakkında en hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun

Söyleme gibi bir zorunluluğun mu var? Hamile olana kadar çalışır, hatta kendini iyi hissettiğin sürece devam edersin. Sonra yolunu ona göre çizersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…