- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
9 kuzum. Yavaş yavaş kızarmıyor mu ay bunlar. Birden mi kızaracakKacinci gunun canim dune kadar bende boyle soyluyodum bembeyazdi dun birden kizardi
Aha hiç anlamadığım bir alan. Dur resmini atacağımBikaç çeşit magnezyum var yalnız. Magnorm magvitsl gibi doktorun reçete ettğinde ödenen formu magnezyum oksit. Bisglisinat, malat, ata bi çok formu var. Benm kullandığım magnimoredu.
Yumurtlamıcaz mı acaba bu ay sende renk bende ağrı yokKız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.
Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
Yumurtlamıcaz mı acaba bu ay sende renk bende ağrı yok
Valla istersen foto cekeyim nedemek istedigimi anlarsin benim 15.gunde gunduz bembeyaz gece servikal mukustan anladim yani gunduzden geceye kizardi. Bende eenin gibi dedimki ben bi ay yumurtlamicam galiba bi azicik cikiyo bi bembeyaz hatta yusraya da dedim umudum tok diye9 kuzum. Yavaş yavaş kızarmıyor mu ay bunlar. Birden mi kızaracak
Tamam canım çok teşekkür ederim bu çakşır suyunun çok faydası varmış umarım bizde yararını görürüzCanım okuduğum bilgilere göre erkekler ortalama 70 gün önce oluşturulan spermleri ilişki sırasında olgunlaşıp boşalıyormuş. Yani ilk 2 aydaki atışlarınız biraz biraz öncesiyle benzer özelliklerde oluyor. Bu takviyeler spermin olgunlaşması sırasındaki vitamin mineral bilmem ne oranlarına etki ediyor zannımca. O da gğn içinde alınan besinleein özümsenmesi ve depolanması gibi etkinlikler 2 3 günü bulabilir sanırım. Yani aynı hafta içinde etki etmesini bekliyorum ben. Bi de şöyle bi bilgi paylaşayım.
9 kuzum. Yavaş yavaş kızarmıyor mu ay bunlar. Birden mi kızaracak
Aaa allah allahValla istersen foto cekeyim nedemek istedigimi anlarsin benim 15.gunde gunduz bembeyaz gece servikal mukustan anladim yani gunduzden geceye kizardi. Bende eenin gibi dedimki ben bi ay yumurtlamicam galiba bi azicik cikiyo bi bembeyaz hatta yusraya da dedim umudum tok diyebildigin bgun yine kirmizi sanirim 2 gun yumurtluyorum
Tamam canım çok teşekkür ederim bu çakşır suyunun çok faydası varmış umarım bizde yararını görürüz
Hakkaten birden bire olmuşEki Görüntüle 2851250
Arada max 12 saat bile yok ilki ve ikincisiyle
AhahahTwitter da bir senedir kademeli normalleşiyoruzu bir senedir klomenli normalleşiyoruz okudum hocam kaç sene ömrüm kalmışMaviliGizem Yusra-61 @bgm21 Ankalinka
Kuzum benim de sağ yumurtalığımda 3 cm kist vardı. Ağrılı ve geç adetlerin sebebi bu demişti doktor kendiliğinden sökülmüş sonra kaybolduKızlar çok teşekkür ederimdemek ki kist böyle batmalar yapıyor. İnşallah patlamaz, patladığında fena şeyler yazıyor. Nasıl çıkcak ay bu vücuttan o zamannnn
Belkim beraber yumurtlarız bn ilaç içince daha erken yumurtluyorum çünküKız daha yumurtlayamadım bile ne hamişliği. Lh testlerim bile daha bembeyaz kızarmıyooooorr. Ne zaman yumurtlayacağım beeeen.
Neyse hadi inşallah diyelim yine ne diyelim onu da kaçırmayalım
Caksir bende kullandim bi sure ama dikkatli kullan ya da esin kullaniyorsa da o da dikkatli kullansin . Karaciger enzimlerinde skinti da yaratabiliyormus yani bitarafi yapalim derken bi tarafi yikmayalim amanTamam canım çok teşekkür ederim bu çakşır suyunun çok faydası varmış umarım bizde yararını görürüz
Canım ben laparoskopi ile tüplerin içine giriyor. Enfeksiyon yapışıklık kist veya tümör oluşumu gibi şeylere bakılıyor. En çok da kısırlık var mı diye bakılıyor. Doktorlar filminden bir kesit çıktı karşıma bugün tam da laparoskopi ile ilgiliydi. Üzülme hakkında en hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsunFemara yazdım dedi ama eczane letrol diye başka bi ilaç vermiş çokta sorgulamadım bn de başladım şimdi bakalm doktor laroskopi diye bişeyden bahsetti karından girip bakcam dedi bu ay da olmazsa aşılama İçin erken 2 3 ay sonra şuan yapmam dedi tüp kanalların normalden uzun dedi bilmyrm çok üzgünüm şuan
O zaman yumurtalama yakıııınnnKuzum benim de sağ yumurtalığımda 3 cm kist vardı. Ağrılı ve geç adetlerin sebebi bu demişti doktor kendiliğinden sökülmüş sonra kaybolduadete yakın ya da yumurtlamaya yakın da kasılma batma yapıyor
Söyleme gibi bir zorunluluğun mu var? Hamile olana kadar çalışır, hatta kendini iyi hissettiğin sürece devam edersin. Sonra yolunu ona göre çizersin.Kızlar benim bat perşembe günü ve aynı gün kariyerim için önemli bi yer 2. Görüşmeye çağırdı şimdi hamile olursam çalışmak istemezler ama hamile olmazsam üzülücem Allahım benim duygular yine girdi birbirineİşe girip sonra aa ben hamileyim bu arada demekte ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?