- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
E kuzum ne diyeceksin başka. Okup olmyacağı garanti değil ki. Hayat bu ne yana akacağı belli değil. Ayrıca özel sektörün verdiği izin ne kadar da dert ediyorsun. İdare edilir. Kafana takma boş yere bunları.Kızlar benim bat perşembe günü ve aynı gün kariyerim için önemli bi yer 2. Görüşmeye çağırdı şimdi hamile olursam çalışmak istemezler ama hamile olmazsam üzülücem Allahım benim duygular yine girdi birbirineİşe girip sonra aa ben hamileyim bu arada demekte ne bileyim
Çok Saol canım ben düşünmüyorum yaptırmayı ya Allah verirse olur inşallahCanım ben laparoskopi ile tüplerin içine giriyor. Enfeksiyon yapışıklık kist veya tümör oluşumu gibi şeylere bakılıyor. En çok da kısırlık var mı diye bakılıyor. Doktorlar filminden bir kesit çıktı karşıma bugün tam da laparoskopi ile ilgiliydi. Üzülme hakkında en hayırlısı olsun inşallah Rabbim yardımcın olsun
Canım ben de klomen kullandım ama bu tarz etkileri olmadı, kanama yapması klomenin beklenen bir yan etkisi değildir, göğüs hassasiyeti falan da deyince şüohelenmedim değilSelamlar herkese, burada baya bir paylaşım yapılmış hepsini okuyamadım maalesef, yardıma ihtiyacım var. Klomene başladım bende bu ay ayın 7sinde çatlamam oldu ve değerlendirdik. Adet tarihime de 1 hafta var ama son 3 gündür lekelenme tarzında akıntım oldu çok değil 2 3 sefer. Göğüs hassasiyetim üst seviyelerde yüz üstü yatamıyorum, göğüslerimin altına yastık alıyorum dersem anlatabilirim sanırım. Acaba bu lekeler ilacın etkisi mi hamile olsam bu bahsettiklerimi belirti olarak değerlendirebilir miyimbenim daha ilk ayım bu ilacı çok kez kullanan var burada bana yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim gerçekten
Valla canım ben aşırı uykucuyım 10 saati buluyor geçen ay da klomenden sonra uyku falan kalmadı ama geri geldi çok şükürKızlar günde kaç saat uyuyorsunuz? Kaçta uyuyup, kaçta uyanıyorsunuz? Bu aralar kendimi çok uyuyor hissediyorumyada hissetmiyorum gerçekten öyle
Ya bende 2 gibi uyuyup 12 de zor uyanıyorum şu aralar sonra Instagrama bakıyorum ooo millet saatlerdir uyanmış, hazırlanmış, bir yere gidiyor veya birşeyler yapıyorValla canım ben aşırı uykucuyım 10 saati buluyor geçen ay da klomenden sonra uyku falan kalmadı ama geri geldi çok şükür
İnşallah desenize leeynnnnEşim pandemiden beri uzaktan çalışıyor proje falan çiziyor, bir yandan da yeni iş bakıyor. Ve iş aradığı günden beri diyor ki ben iş bulduğumda gelecek bebeğimiz rızkıyla kendini öyle şartlamış. Bugün nihayet çok çalışmak istediği bir firmadan geri dönüş aldı, sonuca bağlanmadı ama şartlarda anlaşırlarsa olacak. Ben de totem yaptım bu iş olacaksa bu ay bebiş olacak diyehep birlikte dua edelim anlaşsınlar hahha
İnşallah düşündüğümüz gibidirCanım ben de klomen kullandım ama bu tarz etkileri olmadı, kanama yapması klomenin beklenen bir yan etkisi değildir, göğüs hassasiyeti falan da deyince şüohelenmedim değilhayırlısı olsun
Son iki aydır anladığım kadarıyla lh testinde pik olan günden 14 gün sonra adet olunuyor..Yalnız benim anlamadığım bir şey var hadi kafa yoralım buna. Normalde ovuluasyon testi yapanlar çatlamadan 14 gün sayıyor adet oluyor ya Klomen veya femara kullanıp çatlatma iğnesi olanlar neden 14 gün sonra adet olmuyor da normal bat gününde adet oluyor. Yani çatlama normal gününde mi oluyor o zaman neden öncesinde stres olup değerlendiriyoruzhadi bakalım bana cevap verin
Maalesef nur topu gibi kistciğim olduİnşallah düşündüğümüz gibidirhayırlısı olsun inşallah sen gebelik elde edebildinmi
Kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz? Kaçta uyuyup, kaçta uyanıyorsunuz? Bu aralar kendimi çok uyuyor hissediyorumyada hissetmiyorum gerçekten öyle
Bende ayni durumdaydim bir yıldır çalıştığım sınav sonucuna göre ya calisacak yada bebek yapacaktim Allah karşıma sartlari bebek yönünde çıkardı gercekten güzel geçmişti sınavım hic beklemediğim bi sonuç geldi Üzüldüm olmadığı için ama hayırlısı hamgisiyse diye dua etmiştim bekle bakalım ne olacak durumunu söylesen hic almayabilirler mi her an hamile kalabilirim gibi biseylerKızlar benim bat perşembe günü ve aynı gün kariyerim için önemli bi yer 2. Görüşmeye çağırdı şimdi hamile olursam çalışmak istemezler ama hamile olmazsam üzülücem Allahım benim duygular yine girdi birbirineİşe girip sonra aa ben hamileyim bu arada demekte ne bileyim
Bazı iş yerleri hamile olunca istemiyolar ya o yüzden tereddüt ettimSöyleme gibi bir zorunluluğun mu var? Hamile olana kadar çalışır, hatta kendini iyi hissettiğin sürece devam edersin. Sonra yolunu ona göre çizersin.
Haklısın herşeyin hayırlısı. Daha önce bi kaç iş görüşmesi yeni evlisin çocuk yaparsın bize daimi çalışan lazım falan demişti o yüzden tereddüt ettim ama perşembe sabah test yapar öyle giderim diye düşündümBende ayni durumdaydim bir yıldır çalıştığım sınav sonucuna göre ya calisacak yada bebek yapacaktim Allah karşıma sartlari bebek yönünde çıkardı gercekten güzel geçmişti sınavım hic beklemediğim bi sonuç geldi Üzüldüm olmadığı için ama hayırlısı hamgisiyse diye dua etmiştim bekle bakalım ne olacak durumunu söylesen hic almayabilirler mi her an hamile kalabilirim gibi biseyler
İnşallah kuzum stres yapma kendisi gidecek inşallah rica ederimO zaman yumurtalama yakıııınnnsağ ol balım
Daha önce yeni evlisin çocuk yaparsın diye olumsuz iş görüşmelerim oldu o yüzden tereddüt ettim bakalım hakkımızda hayırlısıE kuzum ne diyeceksin başka. Okup olmyacağı garanti değil ki. Hayat bu ne yana akacağı belli değil. Ayrıca özel sektörün verdiği izin ne kadar da dert ediyorsun. İdare edilir. Kafana takma boş yere bunları.
İnşallah canım benim Rabbim büyük gönlünü ferah tutÇok Saol canım ben düşünmüyorum yaptırmayı ya Allah verirse olur inşallah
Bu mesajı yeni gördüm ben bugün sabunla banyoda duşa girince yaptım ayy ne rahat canım ya o kadar zorlamıyor insanıYumurtalık masajını sabunla mı yapıyoruz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?