Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E kuzum ne diyeceksin başka. Okup olmyacağı garanti değil ki. Hayat bu ne yana akacağı belli değil. Ayrıca özel sektörün verdiği izin ne kadar da dert ediyorsun. İdare edilir. Kafana takma boş yere bunları.

Selamlar herkese, burada baya bir paylaşım yapılmış hepsini okuyamadım maalesef, yardıma ihtiyacım var. Klomene başladım bende bu ay ayın 7sinde çatlamam oldu ve değerlendirdik. Adet tarihime de 1 hafta var ama son 3 gündür lekelenme tarzında akıntım oldu çok değil 2 3 sefer. Göğüs hassasiyetim üst seviyelerde yüz üstü yatamıyorum, göğüslerimin altına yastık alıyorum dersem anlatabilirim sanırım. Acaba bu lekeler ilacın etkisi mi hamile olsam bu bahsettiklerimi belirti olarak değerlendirebilir miyim benim daha ilk ayım bu ilacı çok kez kullanan var burada bana yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim gerçekten

Kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz? Kaçta uyuyup, kaçta uyanıyorsunuz? Bu aralar kendimi çok uyuyor hissediyorum yada hissetmiyorum gerçekten öyle

Çok Saol canım ben düşünmüyorum yaptırmayı ya Allah verirse olur inşallah

Canım ben de klomen kullandım ama bu tarz etkileri olmadı, kanama yapması klomenin beklenen bir yan etkisi değildir, göğüs hassasiyeti falan da deyince şüohelenmedim değil hayırlısı olsun

Kızlar günde kaç saat uyuyorsunuz? Kaçta uyuyup, kaçta uyanıyorsunuz? Bu aralar kendimi çok uyuyor hissediyorum yada hissetmiyorum gerçekten öyle
Valla canım ben aşırı uykucuyım 10 saati buluyor geçen ay da klomenden sonra uyku falan kalmadı ama geri geldi çok şükür

Valla canım ben aşırı uykucuyım 10 saati buluyor geçen ay da klomenden sonra uyku falan kalmadı ama geri geldi çok şükür
Ya bende 2 gibi uyuyup 12 de zor uyanıyorum şu aralar sonra Instagrama bakıyorum ooo millet saatlerdir uyanmış, hazırlanmış, bir yere gidiyor veya birşeyler yapıyor

İnşallah desenize leeynnnn

Canım ben de klomen kullandım ama bu tarz etkileri olmadı, kanama yapması klomenin beklenen bir yan etkisi değildir, göğüs hassasiyeti falan da deyince şüohelenmedim değil hayırlısı olsun
İnşallah düşündüğümüz gibidir hayırlısı olsun inşallah sen gebelik elde edebildinmi

Kızlar ben adet oldum şimdi...
Son iki aydır anladığım kadarıyla lh testinde pik olan günden 14 gün sonra adet olunuyor..

Ben bu ay şutlandım.. Hazirana yollanalım bakalım

Bekleyen herkese iyi şanslar

canım bende senin gibiydim çok geç yatmadığım halde sabah uyanamıyordum ama bir kaç gün önce düzelmeye başladım D vitamini eksikliğinden oluyormuş bende

Bende ayni durumdaydim bir yıldır çalıştığım sınav sonucuna göre ya calisacak yada bebek yapacaktim Allah karşıma sartlari bebek yönünde çıkardı gercekten güzel geçmişti sınavım hic beklemediğim bi sonuç geldi Üzüldüm olmadığı için ama hayırlısı hamgisiyse diye dua etmiştim bekle bakalım ne olacak durumunu söylesen hic almayabilirler mi her an hamile kalabilirim gibi biseyler

Kızlar bir haftadır acıktığım zaman dilim uyuşuyor elim ayağım titriyor aşırı kötü oluyorum emzirirken böyle hissediyordum hamilelik belirtisi olabilir mi bu

Haklısın herşeyin hayırlısı. Daha önce bi kaç iş görüşmesi yeni evlisin çocuk yaparsın bize daimi çalışan lazım falan demişti o yüzden tereddüt ettim ama perşembe sabah test yapar öyle giderim diye düşündüm

Daha önce yeni evlisin çocuk yaparsın diye olumsuz iş görüşmelerim oldu o yüzden tereddüt ettim bakalım hakkımızda hayırlısı

Yumurtalık masajını sabunla mı yapıyoruz şimdi
Bu mesajı yeni gördüm ben bugün sabunla banyoda duşa girince yaptım ayy ne rahat canım ya o kadar zorlamıyor insanı masaj bu kadar güzel olmamıştı bunun için hergün yıkanabilirim bence daha iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…