Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çok teşekkür ederim demek ki kist böyle batmalar yapıyor. İnşallah patlamaz, patladığında fena şeyler yazıyor. Nasıl çıkcak ay bu vücuttan o zamannnn
Kuzum yeni görüyorum yazdığını. Kist hiç olmadı bende de enfeksiyon ve bi kere de mantar olmuştu. O zamanlar yanmayla karışık Batma hissederdim. Dr günlük ped ve genital bölge yıkama jellerini yasakladı. Sorun şak diye çözüldü. Boşu boşuna yıllarca eziyet çekmişim

Ben de onların daha hijyenik olduğunu düşünmüştüm hep öyle değil miymiş ya

Ben de onların daha hijyenik olduğunu düşünmüştüm hep öyle değil miymiş ya
Ya bana şöyle anlattı. Vajina kendini temizleyen bi salgı üretiyor orada bir pH değeri var ve sen oraya bi şeyler sürerek bu pH ı bozuyorsun ve kendini temizleyemiyor. Böylelikle enfeksiyona mantara vs karşı savunmasız kalıyor. Günlük pedler de hava aldırmıyor, hava alamadıkça akıntı artıyor, akıntı artıyor diye günlük pede daha bağımlı oluyorsun dedi. Yani özetle su bile yapma içine kaçırma dedi.

Kızlar sol kasığım da bir ağrı var anlatamam ama regl ağrısı değil bu normalinde yarınmış benim regl günüm ama bu sol kasık ağrısı neden bu kadar fazla olur yA bir an da kalkınca sızlıyor

Bende asla göğüs acısı olmaz adet yaklaştığında ya da yumurtlama dönemimde . Ağrı olur genelde kist olan bölgede. Bu ay o da az ama agnucaston etkisi olabilir, zaten doktor meme ağrısı vs için vermişti. Göğüs acısı iyidir ama geçen ay acısın diye az sıkmamıştım haha

Test yap canım gebelik belirtisi olabilir

Bende herşey gögüs de başlıyor gögüs de bitiyor hassasiyeti artıyor bazı durumlarda. Bazı ay yumurtlamadan bir başlar adet bitene kadar devam ettiği oldu bu ay aldığım bir ilaç da yok neden hassasiyet olduğunu hiç çözemedim

Bata yakın olsan gebelik belirtisi dicem ama daha erken,

Benim de geçen ay sağ tarafta 3 yumurta oluştu klomenden sonra, solda yoktu, bu ay solda mı olacak demek oluyor?

Yusra-61 canım ateş ölçmeye başladın mı merak ettim.
Ateş ölçerim yok ki canım ovulasyon testleri kullanıyorum bu akşam çok sıcak vucudum özellikle kasık bölgem diğer yerlere göre çok sıcak ateş var. Ovulasyon da Dahalık pik olmadı ... alacaktım ben deneyecektim netten araştırdım senin dediğin markayı bulamadım. Hala araştırmadayım bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…