Yok bat varya bana yumrtlama dönemi de oluyor bu şu rahim filmi sonrası bunlar çok olmaya başladı ne filmmiş bana çocuk hariç herşey yaşattı sonrasındaBata yakın olsan gebelik belirtisi dicem ama daha erken,
Benim de geçen ay sağ tarafta 3 yumurta oluştu klomenden sonra, solda yoktu, bu ay solda mı olacak demek oluyor?
Canım markası hiç önemli değil İnankı, sadece aynı tip olması yeterli ovulasyon yap tabiki o daha garanti zaten ateşle yumurtalam her zaman anlasilamayabiliyor hep aynı saatte olcmen lazım en az 5 saat uyuman lazım falan her zaman koşullar sağlanmadgiı da doğru cikmayabiliyor.fakat hamile olup olmadigin kesin anlaşılıyor canım ben daha çok onun için olcuyorum ateşimi.Ateş ölçerim yok ki canım ovulasyon testleri kullanıyorum bu akşam çok sıcak vucudum özellikle kasık bölgem diğer yerlere göre çok sıcak ateş var. Ovulasyon da Dahalık pik olmadı ... alacaktım ben deneyecektim netten araştırdım senin dediğin markayı bulamadım.Hala araştırmadayım bu konuda
Hafif kasık ağrım ve hafif akıntım olmaya başladı bu akşam buhran var bendeCanım bende 1 gram yumurtlama belirtisi olmuyor valla
Canım markası hiç önemli değil İnankı, sadece aynı tip olması yeterli ovulasyon yap tabiki o daha garanti zaten ateşle yumurtalam her zaman anlasilamayabiliyor hep aynı saatte olcmen lazım en az 5 saat uyuman lazım falan her zaman koşullar sağlanmadgiı da doğru cikmayabiliyor.fakat hamile olup olmadigin kesin anlaşılıyor canım ben daha çok onun için olcuyorum ateşimi.
Ben çekildimMerhaba arkadaşlar aranızda HSG çektiren var mı?
Yok kuzum bende öyle bir acı olmuyor. Bi yumurtalık bölgelerimde batma olur ara araBenim gögüslerim aşırı acıyoryumrtlamanın acısı olduğunu düşünüyorum yurmtlama zamanı bunu yaşayan var mı? Yumrtlama olacağı zaman mı oluyor olduğu zaman mı acaba? Sizlerde oluyorsa... Selizay MaviliGizem bgm21 @Esrakcshn M mavili_yeshll ve diğer arkadaşlarım
Niye buhran anlamadım yumurtluyon işteHafif kasık ağrım ve hafif akıntım olmaya başladı bu akşam buhran var bende
Dene canım mutlaka bir tek o yöntem şaşırtmadı beni 1 senedir.napayim canım umutsuzum artık hep olmayacak bu ayda kesin diye başlıyorum aya öylede oluyor maalesef ki.denenelere başladım işte yumurtlama bekliyorum daha olacak inşallah bir gün öyle olsun istiyorumKomşumda var aslında alabilirim o zman onun bebeği var ateşini ölçüyor bat yakın ölçerim onunlaben alıcam da ne zamana bakalım. Senin dediğin gibi o ölçme işini filan ovulasyon için bir ay denicem bu arada sen nasılsın napyorsun?
Öyle deme ben bugün üçüncüyü yapacamKizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .
Sızlıyor gibi hassaslar yumutlama zamanı oluyormuş ama bende belki size olmuştur tam gününde mi oluyor acaba yoksam yumrtlama öncesi mi diye sordum. Bakalım pik ne zaman olacakYok kuzum bende öyle bir acı olmuyor. Bi yumurtalık bölgelerimde batma olur ara ara
Canım üstüste yapın diyenler var. Sen yap bence. Zaten spermin yolculuğu 10 saat. Süreçleri uzun zavallılarınKizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .
Adet olacağım zamanki gibi ruh halimNiye buhran anlamadım yumurtluyon işte
Dur bakalım hele olmazsın olmazsınAdet olacağım zamanki gibi ruh halimondan
Olmam sanırsamDur bakalım hele olmazsın olmazsın
Benim belirtim bel ağrısı olabilir mi yaHafif kasık ağrım ve hafif akıntım olmaya başladı bu akşam buhran var bende
Bunu araştırmam lazım.Benim belirtim bel ağrısı olabilir mi yabelim ağrıyor çok
BekliyorumBunu araştırmam lazım.Ben şimdi bakacağım kesin neler yurmtlama belirtisi
Bir belirtiniz felan var mıŞuan imkanım yok malesef canım halama gelmiştim misafirliğe gece eşim alıcak eve gidicem bat 19 mayıs öylesine yapmıştım geçen aydan kalan testim vardı burda tarihide geçmemiş baktım şaşırdım böyle görünce yani gebelik varmı diyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?