Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata yakın olsan gebelik belirtisi dicem ama daha erken,

Benim de geçen ay sağ tarafta 3 yumurta oluştu klomenden sonra, solda yoktu, bu ay solda mı olacak demek oluyor?
Yok bat varya bana yumrtlama dönemi de oluyor bu şu rahim filmi sonrası bunlar çok olmaya başladı ne filmmiş bana çocuk hariç herşey yaşattı sonrasında bunu pek bilmiyorm canım M mavili_yeshll o daha iyi bilgili bence bu konuda ne der bakalım.

Canım markası hiç önemli değil İnankı, sadece aynı tip olması yeterli ovulasyon yap tabiki o daha garanti zaten ateşle yumurtalam her zaman anlasilamayabiliyor hep aynı saatte olcmen lazım en az 5 saat uyuman lazım falan her zaman koşullar sağlanmadgiı da doğru cikmayabiliyor.fakat hamile olup olmadigin kesin anlaşılıyor canım ben daha çok onun için olcuyorum ateşimi.

Eveet saat 2230 itibari ile kırmızılar gelmeye başlamış. Ne stres yaptım ne üzüldüysem erkenden oldum?
Şimdi benim anlamadığım 14 gün geriye gidince benim yumurtlamam 3ü oluyor? Ama ben 4ünde Dr kontrolüne gittiğimde bana 21mm yumurtan var bir kaç güne çatlar demişti. O zaman regl başlangıcından 14 gün önce Folikül son halini alıyor çatlamak üzere gelişimini tamamlamış oluyor ki lh da pik oluyor, ve bir iki güne de çatlıyor ve yumurtlamış oluyorsun?
Peki ben neden erken regl oldum? Ya Dr da var bi problem ya da ben yumurtlama sonrası 12 günde filan regl oluyorum? Ki saçma tüm Dr lar illa 14. Gün diyorlar. Öfff. Ben geç ilişkiye girdim o zaman. Vay arkadaş yandı beynim cidden

Komşumda var aslında alabilirim o zman onun bebeği var ateşini ölçüyor bat yakın ölçerim onunla ben alıcam da ne zamana bakalım. Senin dediğin gibi o ölçme işini filan ovulasyon için bir ay denicem bu arada sen nasılsın napyorsun?

Kizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .

Dene canım mutlaka bir tek o yöntem şaşırtmadı beni 1 senedir.napayim canım umutsuzum artık hep olmayacak bu ayda kesin diye başlıyorum aya öylede oluyor maalesef ki.denenelere başladım işte yumurtlama bekliyorum daha olacak inşallah bir gün öyle olsun istiyorum

Yok kuzum bende öyle bir acı olmuyor. Bi yumurtalık bölgelerimde batma olur ara ara
Sızlıyor gibi hassaslar yumutlama zamanı oluyormuş ama bende belki size olmuştur tam gününde mi oluyor acaba yoksam yumrtlama öncesi mi diye sordum. Bakalım pik ne zaman olacak o zaman çözecem bu işi

Canım
Kizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .
Canım üstüste yapın diyenler var. Sen yap bence. Zaten spermin yolculuğu 10 saat. Süreçleri uzun zavallıların anca yetişirler yumurtanın çatlamasına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…