Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama zamani başlıyor bende canim adete 3 5 gün kala geçiyor yavaş yavaş azala azala pooof sönüyor göğüsler bazen üstüne yatamıyorum sutyen takamıyorum bakarken böyle birseyim nadiren olurdu

canım bende senin gibiydim çok geç yatmadığım halde sabah uyanamıyordum ama bir kaç gün önce düzelmeye başladım D vitamini eksikliğinden oluyormuş bende
Benim de d vitaminim ve demirim düşük. Yine uyumuşum 1.5 saat, yeni uyandım. Ayy hep uykulu gözler yumuş yumuş, kocama yarı açık yarı kapalı gözlerle bakıyorum

Yumurtlama zamani başlıyor bende canim adete 3 5 gün kala geçiyor yavaş yavaş azala azala pooof sönüyor göğüsler bazen üstüne yatamıyorum sutyen takamıyorum bakarken böyle birseyim nadiren olurdu
Bende de aynısı arada bir oluyor benim ne olduğum çok belli değil ovulasyon da henüz pik yok ama yumrtlama belirtilerim hep var

Bata yakın olsan gebelik belirtisi dicem ama daha erken,

Benim de geçen ay sağ tarafta 3 yumurta oluştu klomenden sonra, solda yoktu, bu ay solda mı olacak demek oluyor?
Valla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayı regl bitti ovuye başlasam diyoeum yarın 7. Gun olcak bakalim bu ay nolcak

Valla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayı regl bitti ovuye başlasam diyoeum yarın 7. Gun olcak bakalim bu ay nolcak
Hadi bakalım yumurtaya ulaşan spermleriniz bol olsun efenim

Benim ilk defa geçen ay adet olacağım gün oldu ama nasıl bi sızlama. Daha önce hiç olmamıştı, akşama kadar sızladı sonra 5 gibi adet oldum. Acaba vücut kendini gebeliğe hazırlıyor ve bu süreçte mi bunlar yaşanıyor. 27 yaşındayım ilk defa geçen ay oldu sızlama

En iyisi çok sorgulama canım bazen aşırı stres yapınca erken gelebiliyor adetimiz. Her zaman aynı olmaz ki. İnşallah bu ayy güzel şeyler olur seni birazcık daha takıntılı üzülüyor görüyorm çok istediğini de biliyorm nasip inşallah en yakında güzel gönlünden geçen şeyler olur

Benim de d vitaminim ve demirim düşük. Yine uyumuşum 1.5 saat, yeni uyandım. Ayy hep uykulu gözler yumuş yumuş, kocama yarı açık yarı kapalı gözlerle bakıyorum
Senin D vitamini değerin kaç çıktı canım birde takviye ne kullanıyorsun

Yok kuzum bende öyle bir acı olmuyor. Bi yumurtalık bölgelerimde batma olur ara ara
Ben evlendim evleneli gogus ağrısi hissediyorum ya neden acaba hele geçen aylarda sutyen takamadım dokunamadım korktum kist vs varmi diye ama regle yakın bütün sertlik gidiyor

Kizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .
Kız 43 kilo musun sen? Görünce şaşırdım.
Değerlendir bence, her an çatlayabilir.

Ben bütün herşeyi gögüslerime dayalı yaşıyorum nedense onlar aşırı duyarlı bebeğim düştüğü zamanda gögüslerim sönük balon gibiydi sankim bütün herşey onun etrafında dönüyor bende özellikle rahim filmi sonrası aşırı olmaya başladı bazen çok zorr hassasiyeti canımı çıkartır cinsten önceden adet öncesi başlayan şey şimdi yumrtlama dönemi de artmaya başladı olması çözemedim doktoruma sorsam olblr der hemen bilemedim neyin sonucu bu durum.

Öyle deme ben bugün üçüncüyü yapacam 5 gün üst üste diyen doktorlar var
O doktora cus diyorum benim kocamda diyo ki bu musluk oyle her istediginde aksin hahhaa. Ben verimli oldugunu dusunmuyorum ya 3 gun ustuste ok onu bende denedim de 5 gun bilemedim

Aynı bende böyleyim teste bile gerek yok aslında bunu dibine kadar yaşayıp olmaması ayrı ilginç durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…