- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
Teşekkür ederim canımFarketmiyo canım ben 5. Gün başlamıştım
Canım antibiyotik kullandin muBen çekildim
Yumurtlama zamani başlıyor bende canim adete 3 5 gün kala geçiyor yavaş yavaş azala azala pooof sönüyor göğüslerBenim gögüslerim aşırı acıyoryumrtlamanın acısı olduğunu düşünüyorum yurmtlama zamanı bunu yaşayan var mı? Yumrtlama olacağı zaman mı oluyor olduğu zaman mı acaba? Sizlerde oluyorsa... Selizay @Gizemsu07 bgm21 Maviesra @yeshll ve diğer arkadaşlarım
Benim de d vitaminim ve demirim düşük. Yine uyumuşum 1.5 saat, yeni uyandım. Ayy hep uykulu gözler yumuş yumuş, kocama yarı açık yarı kapalı gözlerle bakıyorumcanım bende senin gibiydim çok geç yatmadığım halde sabah uyanamıyordum ama bir kaç gün önce düzelmeye başladım D vitamini eksikliğinden oluyormuş bende
Hayır hiçbir şey kullanmadım canım.Canım antibiyotik kullandin mu
Bende de aynısı arada bir oluyor benim ne olduğum çok belli değilYumurtlama zamani başlıyor bende canim adete 3 5 gün kala geçiyor yavaş yavaş azala azala pooof sönüyor göğüslerbazen üstüne yatamıyorum sutyen takamıyorum bakarken böyle birseyim nadiren olurdu
Valla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayıBata yakın olsan gebelik belirtisi dicem ama daha erken,
Benim de geçen ay sağ tarafta 3 yumurta oluştu klomenden sonra, solda yoktu, bu ay solda mı olacak demek oluyor?
Hadi bakalım yumurtaya ulaşan spermleriniz bol olsun efenimValla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayıregl bitti ovuye başlasam diyoeum yarın 7. Gun olcak bakalim bu ay nolcak
Kacinci gün adetten sayarsan bugün canim vala bende başlasam diyorum yarın ovi testineBende de aynısı arada bir oluyor benim ne olduğum çok belli değilovulasyon da henüz pik yok ama yumrtlama belirtilerim hep var
Orda biyerlerde hata oluyo ama bakalim onuda çözeceğizHadi bakalım yumurtaya ulaşan spermleriniz bol olsun efenim
Benim ilk defa geçen ay adet olacağım gün oldu ama nasıl bi sızlama. Daha önce hiç olmamıştı, akşama kadar sızladı sonra 5 gibi adet oldum. Acaba vücut kendini gebeliğe hazırlıyor ve bu süreçte mi bunlar yaşanıyor. 27 yaşındayım ilk defa geçen ay oldu sızlamaBenim gögüslerim aşırı acıyoryumrtlamanın acısı olduğunu düşünüyorum yurmtlama zamanı bunu yaşayan var mı? Yumrtlama olacağı zaman mı oluyor olduğu zaman mı acaba? Sizlerde oluyorsa... Selizay @Gizemsu07 bgm21 Maviesra @yeshll ve diğer arkadaşlarım
En iyisi çok sorgulama canım bazen aşırı stres yapınca erken gelebiliyor adetimiz. Her zaman aynı olmaz ki. İnşallah bu ayy güzel şeyler olur seni birazcık daha takıntılı üzülüyor görüyorm çok istediğini de biliyorm nasip inşallahEveet saat 2230 itibari ile kırmızılar gelmeye başlamış. Ne stres yaptım ne üzüldüysem erkenden oldum?
Şimdi benim anlamadığım 14 gün geriye gidince benim yumurtlamam 3ü oluyor? Ama ben 4ünde Dr kontrolüne gittiğimde bana 21mm yumurtan var bir kaç güne çatlar demişti. O zaman regl başlangıcından 14 gün önce Folikül son halini alıyor çatlamak üzere gelişimini tamamlamış oluyor ki lh da pik oluyor, ve bir iki güne de çatlıyor ve yumurtlamış oluyorsun?
Peki ben neden erken regl oldum? Ya Dr da var bi problem ya da ben yumurtlama sonrası 12 günde filan regl oluyorum? Ki saçma tüm Dr lar illa 14. Gün diyorlar. Öfff. Ben geç ilişkiye girdim o zaman. Vay arkadaş yandı beynim cidden
Senin D vitamini değerin kaç çıktı canım birde takviye ne kullanıyorsunBenim de d vitaminim ve demirim düşük. Yine uyumuşum 1.5 saat, yeni uyandım. Ayy hep uykulu gözler yumuş yumuş, kocama yarı açık yarı kapalı gözlerle bakıyorum
Ben evlendim evleneli gogus ağrısi hissediyorum ya neden acaba hele geçen aylarda sutyen takamadım dokunamadım korktum kist vs varmi diye ama regle yakın bütün sertlik gidiyorYok kuzum bende öyle bir acı olmuyor. Bi yumurtalık bölgelerimde batma olur ara ara
Kız 43 kilo musun sen? Görünce şaşırdım.Kizlar 2 gundur yumurtlama var ama bugun yapmasakta yarin catlarsa yarinmi yapsak ya bana bi akil verin. 3 gun istuste olunca da spermin bi islevi kalmiyor .
Ben bütün herşeyi gögüslerime dayalı yaşıyorum nedense onlar aşırı duyarlı bebeğim düştüğü zamanda gögüslerim sönük balon gibiydi sankim bütün herşey onun etrafında dönüyor bende özellikle rahim filmi sonrası aşırı olmaya başladıBenim ilk defa geçen ay adet olacağım gün oldu ama nasıl bi sızlama. Daha önce hiç olmamıştı, akşama kadar sızladı sonra 5 gibi adet oldum. Acaba vücut kendini gebeliğe hazırlıyor ve bu süreçte mi bunlar yaşanıyor. 27 yaşındayım ilk defa geçen ay oldu sızlama
11.günüm ilacı bırakıp adet olduğum günü sayarsam.. Ovulasyon testinde pik de yok dahalık bilemedim ki durumum ney? Ama ilk adet damladan hesap edersem 14.gün bugün.Kacinci gün adetten sayarsan bugün canim vala bende başlasam diyorum yarın ovi testine
O doktora cus diyorumÖyle deme ben bugün üçüncüyü yapacam5 gün üst üste diyen doktorlar var
Aynı bende böyleyim teste bile gerek yok aslında bunu dibine kadar yaşayıp olmaması ayrı ilginç durumValla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayıregl bitti ovuye başlasam diyoeum yarın 7. Gun olcak bakalim bu ay nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?