Canım d vitaminim 16 çıkmıştı,en son gittiğim kadın doğumcuydu ve hiçbir şey vermedi. Bence iyi değerin dedi ama baktığımda normal değerin altında görünüyor 16Senin D vitamini değerin kaç çıktı canım birde takviye ne kullanıyorsun
Kizzzz bak bunu bilmiyodumCanım
Canım üstüste yapın diyenler var. Sen yap bence. Zaten spermin yolculuğu 10 saat. Süreçleri uzun zavallılarınanca yetişirler yumurtanın çatlamasına
Valla beş gün ben de yapamam ama 3 e tamamlayacam. Bu zamana kadar hep aralıklı yaptım, olmadı. Bir de böyle deneyelim bakalımO doktora cus diyorumbenim kocamda diyo ki bu musluk oyle her istediginde aksin hahhaa. Ben verimli oldugunu dusunmuyorum ya 3 gun ustuste ok onu bende denedim de 5 gun bilemedim
Kız 43 kilo musun sen? Görünce şaşırdım.
Değerlendir bence, her an çatlayabilir.
Benim bir haftadır miğdem kötüydü başım çok ağrıyordu ama normalde de miğdesi hassas bir insanım onun haricinde kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şuan da dahil .. açıkçası kimyasal olmasından korkuyorum bat günü tekrar test yapıp koyulaşmasına bakacağımBir belirtiniz felan var mı
Dene tabi bugun sirf bende denesemiydim dememek icin deneyecegimValla beş gün ben de yapamam ama 3 e tamamlayacam. Bu zamana kadar hep aralıklı yaptım, olmadı. Bir de böyle deneyelim bakalım
Benim danıştığım doktorlar ovulasyon dönemi gün aşırı diyorlar hep.O doktora cus diyorumbenim kocamda diyo ki bu musluk oyle her istediginde aksin hahhaa. Ben verimli oldugunu dusunmuyorum ya 3 gun ustuste ok onu bende denedim de 5 gun bilemedim
Gecikmeli oldun bide sen bakalim ne zamana denk gelcek bu ay şaşar belki zamanlama ama obur ay düzene girer bende başlayayım kacirmim diyorum11.günüm ilacı bırakıp adet olduğum günü sayarsam.. Ovulasyon testinde pik de yok dahalık bilemedim ki durumum ney? Ama ilk adet damladan hesap edersem 14.gün bugün.
Sen memnunsan sorun yok, ergenliğimdem beri hayatımda gördüğüm en düşük kilo 52 olduğu için benim şok etkisi yarattıoyleyim canim genetik benimki gerci yasayacak kadar yrmek yiyenlerdenim oyuzden sanirim degerlendiricem ama yarin icin kocami ikna edebilir miyim bilemedim
Aldırmıyorum bu ayAdamın sakinliği
Benim danıştığım doktorlar ovulasyon dönemi gün aşırı diyorlar hep.Ama ben yumurtlama dönemi 4-5 gün üst üste deniyorum hep acaba hatayı burda mı yapıyorum, bilemedim.
Valla anlamiyorum yani 1 gun bos birakip 10 gun ara ara değerlendirsem olcak gibi ama birşeyleri eksik yapıyorum heralde yada spermler ile yumurtalar birbirini beğenmiyorAynı bende böyleyim teste bile gerek yok aslında bunu dibine kadar yaşayıp olmaması ayrı ilginç durum
İzlemiştim bu videoyuAdamın sakinliği
Memnumun :) ilkokuda 20 kiloyla tarihe gecmistimSen memnunsan sorun yok, ergenliğimdem beri hayatımda gördüğüm en düşük kilo 52 olduğu için benim şok etkisi yarattıbi şekilde ikna et kocanı
Iste bu tam da benValla anlamiyorum yani 1 gun bos birakip 10 gun ara ara değerlendirsem olcak gibi ama birşeyleri eksik yapıyorum heralde yada spermler ile yumurtalar birbirini beğenmiyor
Benimde değerim 4 çıktıCanım d vitaminim 16 çıkmıştı,en son gittiğim kadın doğumcuydu ve hiçbir şey vermedi. Bence iyi değerin dedi ama baktığımda normal değerin altında görünüyor 16
Kullandığım folik asitin içinde d vitamini var diye ekstra takviye almıyorum. Ayrıca değerim düşük çıktığı için farklı doktorlar daha önce dvit damla ve d vitamini hap şeklinde vermişlerdi ama düzenli kullanmadım.
Nereye denk gelirse ben korkuyorm kendimdenGecikmeli oldun bide sen bakalim ne zamana denk gelcek bu ay şaşar belki zamanlama ama obur ay düzene girer bende başlayayım kacirmim diyorumdaha belirti yok zaten 7. Gün bugün
Yumurtlama zamani gelene kadar adamı yormim haftaya yoğun bi tempo var vala anlamıyorum dogyse dogy amuda kalkmaksa amuda kalkma masaj ise masaj yatmak ise yatmak olmayınca olmuyoIste bu tam da ben
Elimde 17 test var bosa harcamak istemiyorum bari yumurtlamaya yakın kullanayim pahalı bide herşeyimiz masraf vala hem maddi manevi zorNereye denk gelirse ben korkuyorm kendimdenpat oluyormuşum adet hani erken oluyormuş adet böyle durumlarda öyle dedin sen başka arkadaşlarda öyle dedi ne oluyor yaşayıp göreceğz çok erken Dahalık senin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?