Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin D vitamini değerin kaç çıktı canım birde takviye ne kullanıyorsun
Canım d vitaminim 16 çıkmıştı,en son gittiğim kadın doğumcuydu ve hiçbir şey vermedi. Bence iyi değerin dedi ama baktığımda normal değerin altında görünüyor 16
Kullandığım folik asitin içinde d vitamini var diye ekstra takviye almıyorum. Ayrıca değerim düşük çıktığı için farklı doktorlar daha önce dvit damla ve d vitamini hap şeklinde vermişlerdi ama düzenli kullanmadım.

O doktora cus diyorum benim kocamda diyo ki bu musluk oyle her istediginde aksin hahhaa. Ben verimli oldugunu dusunmuyorum ya 3 gun ustuste ok onu bende denedim de 5 gun bilemedim
Valla beş gün ben de yapamam ama 3 e tamamlayacam. Bu zamana kadar hep aralıklı yaptım, olmadı. Bir de böyle deneyelim bakalım

Kız 43 kilo musun sen? Görünce şaşırdım.
Değerlendir bence, her an çatlayabilir.
oyleyim canim genetik benimki gerci yasayacak kadar yrmek yiyenlerdenim oyuzden sanirim degerlendiricem ama yarin icin kocami ikna edebilir miyim bilemedim

Bir belirtiniz felan var mı
Benim bir haftadır miğdem kötüydü başım çok ağrıyordu ama normalde de miğdesi hassas bir insanım onun haricinde kasıklarım ve belim çok ağrıyordu şuan da dahil .. açıkçası kimyasal olmasından korkuyorum bat günü tekrar test yapıp koyulaşmasına bakacağım

O doktora cus diyorum benim kocamda diyo ki bu musluk oyle her istediginde aksin hahhaa. Ben verimli oldugunu dusunmuyorum ya 3 gun ustuste ok onu bende denedim de 5 gun bilemedim
Benim danıştığım doktorlar ovulasyon dönemi gün aşırı diyorlar hep. Ama ben yumurtlama dönemi 4-5 gün üst üste deniyorum hep acaba hatayı burda mı yapıyorum, bilemedim.

11.günüm ilacı bırakıp adet olduğum günü sayarsam.. Ovulasyon testinde pik de yok dahalık bilemedim ki durumum ney? Ama ilk adet damladan hesap edersem 14.gün bugün.
Gecikmeli oldun bide sen bakalim ne zamana denk gelcek bu ay şaşar belki zamanlama ama obur ay düzene girer bende başlayayım kacirmim diyorum daha belirti yok zaten 7. Gün bugün

oyleyim canim genetik benimki gerci yasayacak kadar yrmek yiyenlerdenim oyuzden sanirim degerlendiricem ama yarin icin kocami ikna edebilir miyim bilemedim
Sen memnunsan sorun yok, ergenliğimdem beri hayatımda gördüğüm en düşük kilo 52 olduğu için benim şok etkisi yarattı bi şekilde ikna et kocanı

Benim danıştığım doktorlar ovulasyon dönemi gün aşırı diyorlar hep. Ama ben yumurtlama dönemi 4-5 gün üst üste deniyorum hep acaba hatayı burda mı yapıyorum, bilemedim.
ya ben gecen aylarda sadece adetten donra bir gun oda sperm bayatlamasin diye bir de yumurtlama ve catlama dahil 3 gun ustuste denedim olmadi. Gun asiri denedim olmadi biseyi mi yanlis yapiyoruz onuda bilmiyorum. Yok amuda kalk tuvalete gitme , uyu hemen , yok misyoner yok doggy . Deney hayvani gibi olduk kimisi de tek gece tak hamile lanet gelsjn haha dene valla dedigim gibi denemedim de mi olmadi demezsin.

Aynı bende böyleyim teste bile gerek yok aslında bunu dibine kadar yaşayıp olmaması ayrı ilginç durum
Valla anlamiyorum yani 1 gun bos birakip 10 gun ara ara değerlendirsem olcak gibi ama birşeyleri eksik yapıyorum heralde yada spermler ile yumurtalar birbirini beğenmiyor

Sen memnunsan sorun yok, ergenliğimdem beri hayatımda gördüğüm en düşük kilo 52 olduğu için benim şok etkisi yarattı bi şekilde ikna et kocanı
Memnumun :) ilkokuda 20 kiloyla tarihe gecmistim 48 gordum bi kere sonrasi basasagi yine 48 olsam iyi olabilirdi ama bakalim

Benimde değerim 4 çıktı benimde kadın doğum doktorumun verdiği folik asitin içinde d vitamini var ama yinede devit damlayı kendim almıştım doktorum devam et dedi günde 15 damla kullanıyorum ama halsizlik ve uykusuzluk aşırı derecede vardı bu aralar biraz düzeldi gibi

Gecikmeli oldun bide sen bakalim ne zamana denk gelcek bu ay şaşar belki zamanlama ama obur ay düzene girer bende başlayayım kacirmim diyorum daha belirti yok zaten 7. Gün bugün
Nereye denk gelirse ben korkuyorm kendimden pat oluyormuşum adet hani erken oluyormuş adet böyle durumlarda öyle dedin sen başka arkadaşlarda öyle dedi ne oluyor yaşayıp göreceğz çok erken Dahalık senin için canım

Elimde 17 test var bosa harcamak istemiyorum bari yumurtlamaya yakın kullanayim pahalı bide herşeyimiz masraf vala hem maddi manevi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…