Ayy seninki çok daha düşük, nerdeyse sıfırlanacak. Kendini öğlen güneşe at, avuçlarını aç güneşlendir. Aslında takviye ve gıdalardan çok bence güneş almak daha iyi geliyor.Benimde değerim 4 çıktıbenimde kadın doğum doktorumun verdiği folik asitin içinde d vitamini var ama yinede devit damlayı kendim almıştım doktorum devam et dedi günde 15 damla kullanıyorum ama halsizlik ve uykusuzluk aşırı derecede vardı bu aralar biraz düzeldi gibi
Yoook ya aman, yedik iyice kafayı yap geç karşıya yok kaçmış mı yok ney kaçtıysa da kaçtı bu ay kaçarsa birdahakine yakalarım her ay da kaçmıyor ya kaç senedir yetti gayriValla anlamiyorum yani 1 gun bos birakip 10 gun ara ara değerlendirsem olcak gibi ama birşeyleri eksik yapıyorum heralde yada spermler ile yumurtalar birbirini beğenmiyor
Nasip olacak canım yoksa boş. 4 aydır istiyorum hepsini de denedim,Yumurtlama zamani gelene kadar adamı yormim haftaya yoğun bi tempo var vala anlamıyorum dogyse dogy amuda kalkmaksa amuda kalkma masaj ise masaj yatmak ise yatmak olmayınca olmuyo
Benimde maddi manevi zor nelerden vazgeçip bunları alıyorum hemde çöpe atıyorum. Yakın kullana takvimde girdiğini gösterdiği gün başla yapmaya canımElimde 17 test var bosa harcamak istemiyorum bari yumurtlamaya yakın kullanayim pahalı bide herşeyimiz masraf vala hem maddi manevi zor
Olmuyor anacim olmuyo anasini satayim off neyse ben hazirandwki asilamama yogunlasayim gir kafamdan gittttYumurtlama zamani gelene kadar adamı yormim haftaya yoğun bi tempo var vala anlamıyorum dogyse dogy amuda kalkmaksa amuda kalkma masaj ise masaj yatmak ise yatmak olmayınca olmuyo
Kaçması imkansız biz yakında keçileri kaciraz amaYoook ya aman, yedik iyice kafayı yap geç karşıya yok kaçmış mı yok ney kaçtıysa da kaçtı bu ay kaçarsa birdahakine yakalarım her ay da kaçmıyor ya kaç senedir yetti gayri
Kuzu ben bankacıyımEn iyisi çok sorgulama canım bazen aşırı stres yapınca erken gelebiliyor adetimiz. Her zaman aynı olmaz ki. İnşallah bu ayy güzel şeyler olur seni birazcık daha takıntılı üzülüyor görüyorm çok istediğini de biliyorm nasip inşallahen yakında güzel gönlünden geçen şeyler olur
Sen yanaş yanaşKizzzz bak bunu bilmiyodumbuaksam bi yanasayim bari gece bitmeden
Sen ne kadardır deniyon ben 5 ay olduOlmuyor anacim olmuyo anasini satayim off neyse ben hazirandwki asilamama yogunlasayim gir kafamdan gitttt
Yaa şekerim salla bu ay yokmuş gibi davran nasılsa haziranı istesek istemesek de heyecan kafayı yeme ayımız seninleOlmuyor anacim olmuyo anasini satayim off neyse ben hazirandwki asilamama yogunlasayim gir kafamdan gitttt
Şuana kadar 4 ayda 260 TL ovulasyon testine, 280 TL de folik asite , özel hastane de 300 TL vermişimBenimde maddi manevi zor nelerden vazgeçip bunları alıyorum hemde çöpe atıyorum. Yakın kullana takvimde girdiğini gösterdiği gün başla yapmaya canım
Hesap etmeye cesaretim yokŞuana kadar 4 ayda 260 TL ovulasyon testine, 280 TL de folik asite , özel hastane de 300 TL vermişimbeslenmeye harcadıklarımın da haddi hesabı yok. Sonuç 0
Bide şuan iş yok iş olsa acimicam özele bile gidicem baştan aşağı kendimi inceleticem bi kac ay daha beklimde cocuk olmazsa hemeb bi ise giricem yine yarın dahiliye git tiroitlere baktir et o kadar sıkıldım kiBenimde maddi manevi zor nelerden vazgeçip bunları alıyorum hemde çöpe atıyorum. Yakın kullana takvimde girdiğini gösterdiği gün başla yapmaya canım
Artik saymiyorumSen ne kadardır deniyon ben 5 ay oldusanki 5 yıl offff
Insan aciyor ya hayır bebek olsa keşke kendimize öyle baksak vala delirmemek imkansız başkaları için kolay olan bize neden zorŞuana kadar 4 ayda 260 TL ovulasyon testine, 280 TL de folik asite , özel hastane de 300 TL vermişimbeslenmeye harcadıklarımın da haddi hesabı yok. Sonuç 0
Eşim diyor sen kendi kredi kartından al, ay başında ben ne almışsan öderim. Ekstre gelince yine mi folik, yine mi ovulasyonHesap etmeye cesaretim yokama edecem dur. Bir gidip geliyorum
Of inşallah senesi gelmeden güzel haber alırsınız yaaArtik saymiyorumgecen sene bu zamanlar esim cocuk ostiyorum dedi bende dedim ki aaaa ben hic suan dusunmuyorum oyle hem korunalim ya hemen olursa dedim suan bi sene gecmis . Oyle hemen olmuyomus .Ama boyle gercek anlamda ne kadar dersen 9-10 ay falan gibi oldu neredeyse bi sene olacak sanki .
Bana verdiği antibiyotik gebelikle uyumlu olmadığı için kafama takıldı yaaHayır hiçbir şey kullanmadım canım.
Amin kuzum insallah Allah gonlumuzden geceni biliyor tez zamanda hayirlisiyla versin isteyen herkeseOf inşallah senesi gelmeden güzel haber alırsınız yaa
Valla parasını da geçtim kuzu, çevremde millet ne ovulasyon testi ne de folik kullanarak hamile kaldılar. Bunlardan haberleri bile yok yaInsan aciyor ya hayır bebek olsa keşke kendimize öyle baksak vala delirmemek imkansız başkaları için kolay olan bize neden zor
Vala bende kendi kartından alıyorum işsizlik maaşım var bu ay son maaş alcam sonra baktım bebek yok hemen ise giricemEşim diyor sen kendi kredi kartından al, ay başında ben ne almışsan öderim. Ekstre gelince yine mi folik, yine mi ovulasyonbunu diğer ay ödesem olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?