Aminnnnnnn ❤❤❤❤❤Amin kuzum insallah Allah gonlumuzden geceni biliyor tez zamanda hayirlisiyla versin isteyen herkese
Hahhaahaa aynen yaaa kendimi hazirana hazirladim buay son kafayagunlerim artik . Neyse ben gideyim de bi adama yanasayim uyumadan once son cikisYaa şekerim salla bu ay yokmuş gibi davran nasılsa haziranı istesek istemesek de heyecan kafayı yeme ayımız seninlegit kafamdan desen artık bir yerlerin hissedecek gelsin ilaçlar ohh deli gezecem deli buralarda
Kiz kardeşim benden 2 ay sonra evlendi 2 aylık hamileValla parasını da geçtim kuzu, çevremde millet ne ovulasyon testi ne de folik kullanarak hamile kaldılar. Bunlardan haberleri bile yok yarast gele uygulamadan bakış denediler ve oldu. Doktora bile gitmediler hiç hani öncesinde kontrol amaçlı. Denediler ve tuttu. Gerçekten hatayı nerede yapıyorum diye çok merak ediyorum.
Ya bi de ne pahalanmis ovulasyon testi falan =/Şuana kadar 4 ayda 260 TL ovulasyon testine, 280 TL de folik asite , özel hastane de 300 TL vermişimbeslenmeye harcadıklarımın da haddi hesabı yok. Sonuç 0
Benim şansım evimin balkonu çok iyi güneş alıyor en az yarım saat oturuyorum güneşte bir de bende insülin direnci çıktı onunda ilacına bugün başladımAyy seninki çok daha düşük, nerdeyse sıfırlanacak. Kendini öğlen güneşe at, avuçlarını aç güneşlendir. Aslında takviye ve gıdalardan çok bence güneş almak daha iyi geliyor.
Bunlar ne salah salah şeyler yaaaaAdamın sakinliği
Valla ilk ay 80 TL ydi, ikinci ve üçüncü ay 50 şer TL ye aldım, son ay yine marka değiştirdim 80 TL.Ya bi de ne pahalanmis ovulasyon testi falan =/
Allah şifa versin canım. Umarım herşey gönlümüzce olurBenim şansım evimin balkonu çok iyi güneş alıyor en az yarım saat oturuyorum güneşte bir de bende insülin direnci çıktı onunda ilacına bugün başladım
Bu sabah yaptım negatifdi 1 tane daha testim bar onu da yarın yapayım bakalımTest yap canım gebelik belirtisi olabilir
Bi işe yarasaydı bari ...A R Y A ettim hesap...
Ovulasyon testlerine 5 ayda 240 tl işte arı sütü propolis filan yeme içme şeyleri 180 tl daha sonra ilaçlar var onlara hastane maueyene ücreti filan 150 tl birde hamilelik testlerim var aldığım erken gebelik filan 100 tl = 670 tlortada sonuç sıfır benimde.
Bende kart maaşını da bana atıyor eşim kendim ödememi kendim yapıyorum eşim bazısından haberi almıyor adam beni yiyor eve alışveriş yapıyor sanıyorEşim diyor sen kendi kredi kartından al, ay başında ben ne almışsan öderim. Ekstre gelince yine mi folik, yine mi ovulasyonbunu diğer ay ödesem olur mu?
Yok benim kocam bakıyor valla ne almışım ne etmişim.Bende kart maaşını da bana atıyor eşim kendim ödememi kendim yapıyorum eşim bazısından haberi almıyor adam beni yiyor eve alışveriş yapıyor sanıyoryine öyle bil diyorm içimden
Teşekkür ederim canım benimmAllah şifa versin canım. Umarım herşey gönlümüzce olur
Bizde borçla yaptık eşimle bize destek hiç olmadı ailesi kırık iğneleri bırak evimde ev hediyeleri bile yokBi işe yarasaydı bari ...
Durumu olmayan için çok masraflı bir süreç. Benim eşim mühendis olduğu halde zorlanıyorum bazen çünkü henüz düğün borçlarımız bitmedi. Ev liramız sırf 1.800 tlherşey ve herkes çok insafsız beee
Yok asla bakmaz maaş yatar direk atar hesabımaYok benim kocam bakıyor valla ne almışım ne etmişim.
Ağrın varsa iç yoksa hiç gerek yok içme bence. Ne için verdi ağrı için mi enfeksiyon için mi?Bana verdiği antibiyotik gebelikle uyumlu olmadığı için kafama takıldı yaa
Biz seninle aynıyız bizde eşimle borç harç ile evlendik benim aileden kimse yok onun aileside hiç destek olmadı evimize 1 iğne bile başkasından gelmemiştir. Ama ben bu durumdan çok mutluyum açıkcası her şeyi eşimle birlikte yaptık şükür hiç bir eksiğimizde yokBizde borçla yaptık eşimle bize destek hiç olmadı ailesi kırık iğneleri bırak evimde ev hediyeleri bile yokzaten o borç yeni bitti eşim tek maaş kira var bir sürü masraf kendi ailem olmasa ben biterim sağolsunlar kardeşimlerim yollar haberim olmadan faturamı öderler ailem iyi ki var. Eşim kredisi var borç yaptık iş yapmak isterken tutmadı onu ödüyoruz şimdi. Çok şükür yinede Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye
İnan biz de herşeyi borçla yaptık. Düğünden gelen para ve çeyrek, yarım, tam gibi altınlarla düğün salonu, fotoğraf, gelinlik, oturma grbunu gibi ıvır zıvırları ödedik. Setim ve bileziklerim duruyor hâlâ, eşim onları bozmadı ama geri kalan herşeyi kullandık yine de üstüne bir dünya borç kaldı. Benim ailemin de durumu iyi değildi, düğünde 2 bilezik taktılar ama evime birşey alamadılar pek. Sağolsun kayınvalidem 1.5 senedir hep yardım ediyor. Onun desteği olmasa hiç yapamazdık. Neyse bu yaza biter borçlar artık. Sizin de Allah yardımcınız olsun kuzum, borçlu olmak insanı biraz daha strese sokuyor. Benim eşimin telefonu milattan kalma gibi birşey, uygulamaları bile kaldırmıyor artıkBizde borçla yaptık eşimle bize destek hiç olmadı ailesi kırık iğneleri bırak evimde ev hediyeleri bile yokzaten o borç yeni bitti eşim tek maaş kira var bir sürü masraf kendi ailem olmasa ben biterim sağolsunlar kardeşimlerim yollar haberim olmadan faturamı öderler ailem iyi ki var. Eşim kredisi var borç yaptık iş yapmak isterken tutmadı onu ödüyoruz şimdi. Çok şükür yinede Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?