Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa şekerim salla bu ay yokmuş gibi davran nasılsa haziranı istesek istemesek de heyecan kafayı yeme ayımız seninle git kafamdan desen artık bir yerlerin hissedecek gelsin ilaçlar ohh deli gezecem deli buralarda
Hahhaahaa aynen yaaa kendimi hazirana hazirladim buay son kafayagunlerim artik . Neyse ben gideyim de bi adama yanasayim uyumadan once son cikis

Kiz kardeşim benden 2 ay sonra evlendi 2 aylık hamile folik asitin f sinden haberi yok tu hamile kalınca başladı bizde bütün kardeşler tıkır tıkır doguruyor bi ben kaldım

Ayy seninki çok daha düşük, nerdeyse sıfırlanacak. Kendini öğlen güneşe at, avuçlarını aç güneşlendir. Aslında takviye ve gıdalardan çok bence güneş almak daha iyi geliyor.
Benim şansım evimin balkonu çok iyi güneş alıyor en az yarım saat oturuyorum güneşte bir de bende insülin direnci çıktı onunda ilacına bugün başladım

Adamın sakinliği
Bunlar ne salah salah şeyler yaaaa döverim ben bu adamı, anlatırken parmaklarıyla oynaması falan döverim lan ne demek ayak kaldırmak faydalı değil, ne demek iste ama çok isteme ne demek yumurta 3 gün yaşar nerde okumuş la bu, tahsili neeeee google tıp mezunuyum ben, bilgimle döverim bunu ben

Ya bi de ne pahalanmis ovulasyon testi falan =/
Valla ilk ay 80 TL ydi, ikinci ve üçüncü ay 50 şer TL ye aldım, son ay yine marka değiştirdim 80 TL.
Toplamda 260 TL verdim, hanı tarihleri görmek daha garanti olur diye ama olmayınca olmuyor

Benim şansım evimin balkonu çok iyi güneş alıyor en az yarım saat oturuyorum güneşte bir de bende insülin direnci çıktı onunda ilacına bugün başladım
Allah şifa versin canım. Umarım herşey gönlümüzce olur

A R Y A ettim hesap...

Ovulasyon testlerine 5 ayda 240 tl işte arı sütü propolis filan yeme içme şeyleri 180 tl daha sonra ilaçlar var onlara hastane maueyene ücreti filan 150 tl birde hamilelik testlerim var aldığım erken gebelik filan 100 tl = 670 tl ortada sonuç sıfır benimde.

Bi işe yarasaydı bari ...
Durumu olmayan için çok masraflı bir süreç. Benim eşim mühendis olduğu halde zorlanıyorum bazen çünkü henüz düğün borçlarımız bitmedi. Ev liramız sırf 1.800 tl herşey ve herkes çok insafsız beee

Eşim diyor sen kendi kredi kartından al, ay başında ben ne almışsan öderim. Ekstre gelince yine mi folik, yine mi ovulasyon bunu diğer ay ödesem olur mu?
Bende kart maaşını da bana atıyor eşim kendim ödememi kendim yapıyorum eşim bazısından haberi almıyor adam beni yiyor eve alışveriş yapıyor sanıyor yine öyle bil diyorm içimden

Bizde borçla yaptık eşimle bize destek hiç olmadı ailesi kırık iğneleri bırak evimde ev hediyeleri bile yok zaten o borç yeni bitti eşim tek maaş kira var bir sürü masraf kendi ailem olmasa ben biterim sağolsunlar kardeşimlerim yollar haberim olmadan faturamı öderler ailem iyi ki var. Eşim kredisi var borç yaptık iş yapmak isterken tutmadı onu ödüyoruz şimdi. Çok şükür yinede Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye

Biz seninle aynıyız bizde eşimle borç harç ile evlendik benim aileden kimse yok onun aileside hiç destek olmadı evimize 1 iğne bile başkasından gelmemiştir. Ama ben bu durumdan çok mutluyum açıkcası her şeyi eşimle birlikte yaptık şükür hiç bir eksiğimizde yok gururluyum

Kızlar bugün üçüncü gün çalışma yapacaktık üst üste, eşim böyle bana Mahsun Mahsun bakarak canım hiç istemiyor dedi, valla ne yalan söyleyim benim de dedim yarın yaparız dedik vazgeçtik valla, rabbim verecekse verir, hem naif doktor yumurta 3 gün yaşar dedi madem napam yiaa

İnan biz de herşeyi borçla yaptık. Düğünden gelen para ve çeyrek, yarım, tam gibi altınlarla düğün salonu, fotoğraf, gelinlik, oturma grbunu gibi ıvır zıvırları ödedik. Setim ve bileziklerim duruyor hâlâ, eşim onları bozmadı ama geri kalan herşeyi kullandık yine de üstüne bir dünya borç kaldı. Benim ailemin de durumu iyi değildi, düğünde 2 bilezik taktılar ama evime birşey alamadılar pek. Sağolsun kayınvalidem 1.5 senedir hep yardım ediyor. Onun desteği olmasa hiç yapamazdık. Neyse bu yaza biter borçlar artık. Sizin de Allah yardımcınız olsun kuzum, borçlu olmak insanı biraz daha strese sokuyor. Benim eşimin telefonu milattan kalma gibi birşey, uygulamaları bile kaldırmıyor artık yine de borçlarım bitsin sonra alayım diyor. Ama benden hiçbirşeyi esirgemez sağolsun. Her ay harçlığımı verir, yeme içme herşeyi alır. Diyorum belki de bebek olsaydı daha çok zorlanırdık. Yeni yeni toparlanıyoruz, inşallah olursa onu daha rahat ettirebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…