AhahaKızlar bugün üçüncü gün çalışma yapacaktık üst üste, eşim böyle bana Mahsun Mahsun bakarak canım hiç istemiyor dedi, valla ne yalan söyleyim benim de dedimyarın yaparız dedik vazgeçtik valla, rabbim verecekse verir, hem naif doktor yumurta 3 gün yaşar dedi madem napam yiaa
Senle hemen hemen aynıyız canımValla bende öyle göğüs ağrısı öyle kasik ağrısı oluyor ki akinti da geliyor dibine kadar yaşıyorum yumurtlamayıregl bitti ovuye başlasam diyoeum yarın 7. Gun olcak bakalim bu ay nolcak
Eşim ne iş yapıyor? Benim ki öyle maaşını falan atmaz, evin reisi erkektir derYok asla bakmaz maaş yatar direk atar hesabımaödemeleri ben yaparım kira elektrik doğalgaz filan. O zanneder bitti para. Borcumuz olmasa çok güzel para kalıyor da
Hepimiz aynıyız sanırımBiz seninle aynıyız bizde eşimle borç harç ile evlendik benim aileden kimse yok onun aileside hiç destek olmadı evimize 1 iğne bile başkasından gelmemiştir. Ama ben bu durumdan çok mutluyum açıkcası her şeyi eşimle birlikte yaptık şükür hiç bir eksiğimizde yokgururluyum
31 mayıs kuzu, şu hazirana geçeydim iyiydi mayısın uğursuzluğınu ataydımAhaha1 gün aradan bişey olmaz kız yazık adama ama iyi değerlendirmişsin inşallah Haziran’da hamilesin bat günün ne zaman
Hayırlısı be gülümKızlar bugün üçüncü gün çalışma yapacaktık üst üste, eşim böyle bana Mahsun Mahsun bakarak canım hiç istemiyor dedi, valla ne yalan söyleyim benim de dedimyarın yaparız dedik vazgeçtik valla, rabbim verecekse verir, hem naif doktor yumurta 3 gün yaşar dedi madem napam yiaa
Amin canım aminnnHepimiz aynıyız sanırımbiz de öyle aile desteği hazır parayla evlenmedik, evliliğimizin ilk senesi borç ödemekle geçti ama yine de çok şükür ucuz zevklerimizi yaşadık kendimizi harab etmedik.zaten ben küçük şeylerle mutlu olan biriyim, çadırımızı aldık çadırda tatil yaptık mesela Tabi ben de evlenirken eşya gelinlik vs seçerken tutumlu davrandım, aman bir kere olacak en pahalısı olsun demedim, makul fiyatlı eşyalar aldım ama çoook seviyorum mobilyalarımı herkes nerden aldın diyor o zamanlar atanamamıştım da tek maaş, çok şükür öyle olunca 1 senede bitirdik rahatladık.. Rabbim borçta olana ödeme kolaylığı, ödeyecek durumu olmayana anlayışlı alacaklı nasip etsin. İnşallah en kısa sürede biter borçlar
Gerçekten zor oluyor hele ki herşey bu kadar el yakıyorken keyife harcayacak para kalmıyorHepimiz aynıyız sanırımbiz de öyle aile desteği hazır parayla evlenmedik, evliliğimizin ilk senesi borç ödemekle geçti ama yine de çok şükür ucuz zevklerimizi yaşadık kendimizi harab etmedik.zaten ben küçük şeylerle mutlu olan biriyim, çadırımızı aldık çadırda tatil yaptık mesela Tabi ben de evlenirken eşya gelinlik vs seçerken tutumlu davrandım, aman bir kere olacak en pahalısı olsun demedim, makul fiyatlı eşyalar aldım ama çoook seviyorum mobilyalarımı herkes nerden aldın diyor o zamanlar atanamamıştım da tek maaş, çok şükür öyle olunca 1 senede bitirdik rahatladık.. Rabbim borçta olana ödeme kolaylığı, ödeyecek durumu olmayana anlayışlı alacaklı nasip etsin. İnşallah en kısa sürede biter borçlar
Ucundan yine mayısı yakalamışsın31 mayıs kuzu, şu hazirana geçeydim iyiydi mayısın uğursuzluğınu ataydım
Biz seninle aynıyız bizde eşimle borç harç ile evlendik benim aileden kimse yok onun aileside hiç destek olmadı evimize 1 iğne bile başkasından gelmemiştir. Ama ben bu durumdan çok mutluyum açıkcası her şeyi eşimle birlikte yaptık şükür hiç bir eksiğimizde yokgururluyum
Kirada öyle sorunlar oluyor maalesef İnş evimiz olur en kısa sürede, ben de kiracıyımEşim ne iş yapıyor? Benim ki öyle maaşını falan atmaz, evin reisi erkektir derherşeyi kendisi öder, birşey istersem söylerim alır, bana da harçlığımı verir. Aynen dediğin gibi borçlar olmasa çok güzel para kalıyor. Bizim kiramız çok yüksek,3 aya taşıncam inşallah kör olası ev sahibi 1.800 kira aldığı halde oturduğum evi sattı. Halbu ki herşeyimi bu eve göre almıştım. Bilseydim hiç tutmazdım bile.
Gecen ay 3 kere ust uste denedik insanın kemikleri ağrıyor ya zoraki de biyere kadarKızlar bugün üçüncü gün çalışma yapacaktık üst üste, eşim böyle bana Mahsun Mahsun bakarak canım hiç istemiyor dedi, valla ne yalan söyleyim benim de dedimyarın yaparız dedik vazgeçtik valla, rabbim verecekse verir, hem naif doktor yumurta 3 gün yaşar dedi madem napam yiaa
31 mayıs kuzu, şu hazirana geçeydim iyiydi mayısın uğursuzluğınu ataydım
Bana 20 aydır aynı şeyleri diyorlar boşver. Ben 4 aydır düşünüyorum bebiş ama yine de istemiyoruz diyorum başkalarına.Vala geçim derdi ayrı çocuk olsun diye uğraşmak ayrı insan bazen korkuyor kötüyü düşünüyor tup bebek yaptirsam para olcakmi 1 de tutmadı 2 'de tutarmi tek maas ile ev geçindirmek çok zor ben çok para harcarım ama 4 aydir sırf o vitamin bu takviye bu buna iyi gelir şu suna iyi gelir diye harcamaları başka yone cevirdim emekler boşa gitmese keske insan üzülüyor ister istemez sonunu bilmiyoruz nolcak diye bugün kayinvalidem ile onun gelinlerinin yazlık evine gittik esim gece vardiyasında olduğu için o evde yatıyordu gelmedi işte kilodan açıldı mevzu kadınlar ay hamile kalsanda hamilelik kiloları olsa ee nezaman yapicaksınız demelere basladilar insanin ici burkuluyor daha erken cevabını verirkenYusra-61 A R Y A
Ayyyy inşallahh yarabbi şükürayy harbiden ya aramızda 3 gün var inşallah sen yolu açarsında arkandan geliriz
Çift maaş olunca tabi daha kolay olur herşey. Bir gün bende atanırsam hunharca tatil yapmayı düşünüyorumKirada öyle sorunlar oluyor maalesef İnş evimiz olur en kısa sürede, ben de kiracıyımbizde iki kişi çalıştığımız için pek para muhabbeti dönmez ama semih paran benim param da demeyiz ortak gelir gider yaparız. En güzeli öyle bence. Benim maaş erken biterse o bana yollar onunki biterse ben ona dengeleriz
Benim eşimin ailesi kendi halinde görümcelerim kardeşimden küçükAilem evlenirken yapamadı da ben çalışırken çeyizlerimi almıştım ailem derken kardeşlerim çok katkısı olsu abim bulaşık makinemi kızkrdşm süpürgemi aldı. Ev hediyesi arkadaşlarım çok şey aldılar.Eşim ailesinin evimde bir viladası var onu da yenisini alınca atacam gözüme batıyor sevmiyorm ailesini ama saygımı eksik etmem beni benimsemediler tanımadan yargıladılar emir altına almaya çalıştılar eşimin ilgisini sevgisini kıskandılar. Bir görümcem ayağıma çorabını giydim diye ayağıma baktı çorabını gördü. Köye giderdim bekarlar. Benden yırtık kıyafetleri sakladılar birde yırtıktı diktim giydim onu sakladılar. Giderken yük olmasın diye birşey götürmezdim neeler gördüm neler oysa yok değildi vardı herşeyim ama böyle insanlara denk geldiğim için ilk çok üzüldüm eşimde yakışıyor sanada Allah için diyor öyle saçma şeyler gördü ki bu göz sadce Kaynanamı seviyorum diğer hepsine buzum içim dolu
Valla o işler yine öyle olmuyor hep bir şeylere gidiyor paraÇift maaş olunca tabi daha kolay olur herşey. Bir gün bende atanırsam hunharca tatil yapmayı düşünüyorum
Benim regl 3 günü arefe ye geldi sinir oldum randevum büyüneydi iptal ettim ama obur aya hormon testi yumurta testi hersey i dicem doktora şimdi evde gene ovulasyon testine başlıcam canim bakalim neler olcak gorcesSenle hemen hemen aynıyız canımbenim de bugün 7. Gün. ovü takibi yaptırıyorum bu ay bakalım dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?