Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık ya kıskançlar resmen. Benimkiler tam tersine, birşey beğensem onların üzerinde hemen al senin olsun derler. Oyüzden hani bunu çok beğendim bile demiyorum çoğu zaman, kırk yemin üstüme atıyorlar al diye.
Alsın lar yırtık donlarını, çoraplarını gözlerine soksunlar

İnşallah canım

Eşim inşaatta bir araç var özel su borularının yerini açıyor maaş 5000 şu şartlarda iyi bizim kira 700 ev sahibim çok iyi kiramızı çıkartmadı pandemi sürecinde hatta çok geç ödeme yaptık önemli değil dedi. Benn çok iyi insanlara denk geliyorum genelleme. Şu okul işim bitse özel de olsa girsem işe ohh daha iyi olacak bilmem o zaman kim hasetlğinden ölür. Benim eş artık bana sen herşeysin diyor gördü ki karısı neler yaşadı ailesi ezmeye kalktı çekti onlardan hep karıcı adam oldu ohh iyi oldu böyle ailesi olan zaten karıcı olmasın napsın

Bende ne görümce ne kayın var ne kayınbaba bi anası bar çöpsüz üzüm sayılır ama anası 5 görümceye bedel cok konusuyor tam bir ogulcu yemez yedirir giymez giydirir bazen kendimi pic gibi hissediyorum cevizler portakal suları hazırlar getirir para verir yardim eder ah ah anam yakinimda olsaydı o da bana bakardı diyorum

Ay tövbe çok şükür ki eşinle aran süper be mutlusun gerisi fasa fiso. Böyle sinsi tipler her eksiğinle her kusurunla mutlu olur aman bir derdini anlatma boşver

Ay 700 kira mıııııı allahım neresi orası ben de geliyorum

Bence de karıcı olmasın napsın çok şükür ki eşin gerçekleri görebilmiş. Senin tarafında olmuş onlar da çatlasın patlasın ohhh

Bana bir öyle bir böyle benim dengemle oynadı özelikle o çorap kıskanıp ayağıma bakan çok utanmıştım onları kardeş bilmiştim ilk asla böyle düşüneceklerini sokmadım ama hareketleri artık iyice battı bana annesinin odasına biizm oda dememi kıskandı.çok hassas şeyler yaşadım bu kalbime ilk fazla geldi sonra onları yok saydım Allahım herkesi niyetinden vursun asla dışarıya karşı onları savundum laf dedirtmedim. Neler geldi Başıma bana abimle sorunum senle değil der kuyumu kazardı durmuş eşimi aramış bayramda dedim seninle sorununu hal etti sanırsam dedim terbiye yoksunu şey... Neler gördüm yaa nasıl böyle aileye denk geldim dedim bazen..

Kendimi piç gibi mi hissediyorum ay çok güldüm, alemsin işte diyorlar ya ne kadar iyi olursa olsun herkes kendi evladına, herkes kendi ana babasına düşkündür diye. O öyle yaptıkça kocanın da yağları eriyordur canım anam diye.

Söyle sana da yapsın kız

Bence de karıcı olmasın napsın çok şükür ki eşin gerçekleri görebilmiş. Senin tarafında olmuş onlar da çatlasın patlasın ohhh
İlk bahsederken anlamazdı eşim kondurmazdı sonra baktı bana çok şey yapıyorlar görüyor gözü. Bende çok anlayışlı birisiyim çok sessiz kaldım çok yerde en son patladı olaylar zaten canım Allah islah etsin onları...

O agir iste calisiyor sen evde oturuyon diyor ben cat cat söylerim hersey i benimkide bazen ah şu dilini az tutsan diyor

Hele bakalım o nasıl bir aileye denk gelecek. Yaşar yaşattıklarını boşver. Pislik şeyler

Aile çok oneml i kim nederse desin Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza kötüleri ıslah eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…