Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O agir iste calisiyor sen evde oturuyon diyor ben cat cat söylerim hersey i benimkide bazen ah şu dilini az tutsan diyor
Ayy çok güldüm, sen evde oturuyon mu valla bazı insanlar çok alemler, benimki de sanki ben bilmiyorum gibi oğlum şunu çok sever, oğluma ben böyle yapıyorum sende yap. Bende dedim oğlunla evlenmeden önce hep kavga dövüştü, şimdi evlenince mi değerli oldu. Diyor yook benim oğlumla aram hep iyiiydi halbuki yalan. Beni istemiyor diye ne kavgalar ne dövüşler çıkmıştı. Evlenince de benden iyisi oğlundan iyisi olmadı

Aile çok oneml i kim nederse desin Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza kötüleri ıslah eylesin
Eşim çok iyi birisi zaten çok benzemiyor Kaynanam da öyle pamuk gibi kadın. İnsanlar birşeylerden şanssız olurmuş benimki de dış kapı mandalları giderler ohh kaynanam kötü olmasından onların kötü olması iyi

Peki kuzum kayınvaliden size gelince görümceler de gelmiyor mu?

Onların oğulları bitane zaten herşeyin en iyilerine layıklar allahtan bizimki bize söz geçiremiyor ne kaynanalar var eşleri de anaci olursa vay gelinlerin haline

Görümce faciası amaaaan kaynanan senden yana ise onlar it gibi ürür durur Bosverrrrr kokmuş çorapları da donlarıda onların olsun

İşte aynen böyle benim örümcekler insana öyle hissettirmeye çalışıyorlar kendisini nefret ediyorum böyle insanlardan oysa iyilik birşeyi fazla vermek asla kötü olamaz kalbi yok sankim bazı insanların Allah görüyor da bu olanları birgün bu günahlardan nasıl arınacaklar acaba haktır bunların hepsi.

Onların oğulları bitane zaten herşeyin en iyilerine layıklar allahtan bizimki bize söz geçiremiyor ne kaynanalar var eşleri de anaci olursa vay gelinlerin haline
Valla ben ilk evlendim eşimle bir tartışmamız oldu çok ufak birşeyden dolayı kayınvalidemin yanında. Baktım ara salonda diyor sen bunu çok şımartmışsın oh iyi yapıyor sana, daha 1 aylık evliyim ozamanlar. Duydum, rezil ettim. O gün bu gündür karışmaz hiçbirşeyime. Daha doğrusu karışamaz. Fırsat versen tepene çıkarlar.

Vermedi yavrum takip yapacak sadece bi sorun görürse ilaç başlar artık. Hormon testi kesin yaptır en azından kafan rahat olur.

Allah büyük ya onlar ya onların canindan cok sevdikleri elbet herkes ettiğini biçer Allahın adaleti sasmaz

Görümce faciası amaaaan kaynanan senden yana ise onlar it gibi ürür durur Bosverrrrr kokmuş çorapları da donlarıda onların olsun
Kaynanam çok mütevazi çok tatlı kadın bunlar aynı babası bencillikleri. Kayınpederden yüz buluyorlar sorumsuz bir adam zaten çocuktan filan haberi olmaz. Ama eşim bir laf desin hepsi hizaya girer eşim pislik olunca çok pis bir bana böyle pamuk adam insan seçiyor

Karışmaması lazım bizimki burnunu sokar herşeye ama esim tepkisini verir kızar karışma sen der bazen ona kiziyo bana patlıyor anlayışlı bilinçli anneler olması lazım ama nerede tek çocuk olunca iş daha zor

Maşallah diyorum valla Allah bozmasın canim ❤

Benimki de tek erkek, kızlarını gözü görmez dünyası oğludur.

Peki kuzum kayınvaliden size gelince görümceler de gelmiyor mu?
Çok gelemiyorlar canım kayınvalidem hayvanları var onları bırakamaz ama gelse birtanesi kesin gelir o da köşede oturur yer içeer gider. Birtanesi ilk evlendik burada orduda okurdu birde öğretmen olacak hiç birşey görmemiş görgüsüz okulun önünden geçmiş sankim. Yeni evliyim daha kimdir tanımam bunu bu sürekli peşine kız arkadaş takar gelirdi sürekli eşime dedim bu nasıl iş daha kendisine yabancıyım aile olamadık onu tanımıyorum peşine kız takıp geliyor bir iki kere oturalım sonra kimle gelirse gelsin severim öğrencidir yediririm ama böyle terbiyesizlik ilk defa görüyorum dedim. Birdaha onu asla evime çağırmazdım eşim gel derdi ben demeyince gelmezdi varsın gelmesin dedim eşime benim evime geliyorsa tek gelsin ben adam yemem otururuz aile özel şeylerimiz olur konuşuruz ne bu her defasında dedim. Ona neler yaptım doğum günleri mi kuramadım yanında gelen arkadaşo doğum günümü kutladı o nankör msj bile yazmadı nefret ettim ya görümcelerden. Kıskançlıkları yüzlerinden okunurdu

İyi geceler hanımlar bat 20 Mayıs dün test yaptım negatif acayip göğüs hassasiyeti var patlamak üzere olan füze gibi ayrıca bı halsizlik var anlatamam sanki sabaha kadar dayak yemişim acaba testi tekrarlasak mi yoksa beklesem mi ?

Yedi yabancı daha iyidir derler ya aynen de öyle. İnsanı rşşek yerine koyup yiyip içip gidiyorlar, ne bi teşekkür ne bi vefa. İnsan sorar bi yenge müsait misin arkadaşımla gelsem olur mu diye o ne öyle emri vaki hiç sevmem

Regl olmazsan tekrar edersin canım günün geçince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…