Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok sormasın canım artık onu da geçtim gelsinler bem onu da geçtim hepsini geçtim de daha yeni evliyim görümcemi tanımam o beni tanımaz insan kendisinin yabancı olduğu yengesine nasıl arkadaşını alıp gider çok yabancıyız birde kaynaşmak istiyorum kız gelince onunla takılıyor saçma sapan ergen hareketler sankim koruma gibi arkadaşı yanında her defasında olmaz ki. Bir arkadaşı geldi sofra toplarken bana yardım etti o oturdu öylece düşün işte gerisini. Teşekkürler etti arkadaşı yengen çok iyi filan özel ellerimle doğum günü pastası yaptım süpriz yaptım ona. Neyin vefasizlığıydı bilemedim ama ilk defa böyle nankör insanlarla sınandım. Sonra zaten ben hepsinden vazgeçtim eşimde ne desem saygı duydu.

Hiç bu ay gibi stres yapmamıştım zaman geçmiyor gün bitmiyor ya kafamı duvarlara vurasim geliyor inst da herkes hamile koca gobusler

Allah büyük ya onlar ya onların canindan cok sevdikleri elbet herkes ettiğini biçer Allahın adaleti sasmaz
Allah herkesi layığına çıkartsın onlar evlensinler de görürler yinede diyorum iyi insanlar çıkartsın diye kimse mutsuz olursa mutlu olmam. Beni üzdüler ben istesem de istemesem de kim beni üzdüyse Allah onu en kötü şekilde cezalandırdığını gördüm bunları da göreceğim eminim çünkü içimden istemsiz canımın acıyla dualar ediyorm. Kabul olur dilerim kötüler Allah kendi dünyalarında dert versin de iyileri yormasınlar

Merhaba kızlar Yakın zaman da aranıza katıldım adetim şaşmazsa 23 mayısta ama sabah test yapsam çok mu erken olur acaba 8mayısta çatlama oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum çok kararsız kaldım

Günaaaaaydın herkese bol enerjili, mutlu bir gün diliyorum. Dün size çok uyuyorum dedim, bugün 8.30'da dikildim ayağa, maşallah diyeyim kendime inşallah hep böyle olurum. Üst katın bebişi ağlıyor, çoktan mesaisi başladı annenin

Yok canım doktor bakar ona klomen tarzı şeyler de müdehale etmiş olduğumuz İçin hangi tarafta olacağı belli olmuyomuş

Gece gece ne dedikodu dönmüş buralarda kaçırmışım benim ki çok taktı buraya bu programı sil bende en sevdiğim oyunları sileyim diyo o kadar yani garibim bilmiyo ki vazgeçmeyeceğimi o yüzden akşam pek bakamıyorum buradan bile kıskanmaya başladı vakit geçiriyorsun o vakti bana ayır diye söylenip duruyo

Yumutlama belirtim canım birde akıntım baya geliyor şeffaf yine ateşimde de yükselme oluyor benim
ATEŞ yükselmesi bende de oluyor yaaa ama içten geliyo böyle. bir de deli kasıklarım agrıyo gögüs hassasiyeti regl gelmeden bi hafta önce başlıyor hah geliyor diyorum ama 1-2 önce olsa daha iyi olurdu. B hafta önceden hoş olmuyor:)

Aman hiç silemem ben eşime anlatıyorum bile grup açtığımı biliyor çok korkuyorum nick açıp beni kekleyecek burada diye şaka bir yana haklı olabilirler ama güçlü değiller ilk benimki de kıskanırdı sonradan birşeyi kabullenme huyu var baktı ki değişmiyor asla karşılıklı şunu sileyim davasına girmem ben silsem bunu o başka eğlence bulur yemezler

İnsan istiyor aslında biz karadenizliler akrabalık ilişkilerini severiz genelde de kalabalık ailelerdir ailelerimiz ama o eskidenmiş heralde. vurdumduyaz ve sadece kendini düşünen insanlara uyuz oluyorum gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…