- 28 Eylül 2020
- 765
- 999
- 53
- 33
Beklemeliyim yani eşimin test negatif çıkınca morali baya bozuldu saatler gün hafta gibi geliyorRegl olmazsan tekrar edersin canım günün geçince
Acaba kan tahlili mi versem Dr 13. Gün demişti gerçi sanki ben test yaptirdikca çoğalacak hali yok yaRegl olmazsan tekrar edersin canım günün geçince
Yok sormasın canım artık onu da geçtim gelsinler bem onu da geçtim hepsini geçtim de daha yeni evliyim görümcemi tanımam o beni tanımaz insan kendisinin yabancı olduğu yengesine nasıl arkadaşını alıp gider çok yabancıyız birde kaynaşmak istiyorum kız gelince onunla takılıyor saçma sapan ergen hareketlerYedi yabancı daha iyidir derler ya aynen de öyle. İnsanı rşşek yerine koyup yiyip içip gidiyorlar, ne bi teşekkür ne bi vefa. İnsan sorar bi yenge müsait misin arkadaşımla gelsem olur mu diye o ne öyle emri vaki hiç sevmem
Bende isterdim böyle birşey ama maalesef...Niye bu telefonlar herşeyi biliyor buluyorda hamile olup olmadugimizi anlamıyor
Allah herkesi layığına çıkartsın onlar evlensinler de görürler yinede diyorum iyi insanlar çıkartsın diye kimse mutsuz olursa mutlu olmam. Beni üzdüler ben istesem de istemesem de kim beni üzdüyse Allah onu en kötü şekilde cezalandırdığını gördüm bunları da göreceğim eminim çünkü içimden istemsiz canımın acıyla dualar ediyorm. Kabul olur dilerim kötüler Allah kendi dünyalarında dert versin de iyileri yormasınlarAllah büyük ya onlar ya onların canindan cok sevdikleri elbet herkes ettiğini biçer Allahın adaleti sasmaz
Gelmeside güzel birşeyOlsun canım en azından gelmiş benimki daha gelmedi
Maalesef kimyasal gebelikmiş ..
Valla benim yumurtlama da ve regl öncesi sızı oluyo ağrı gibi değilde bi yere felan değerse anlık bi sızıBenim gögüslerim aşırı acıyoryumrtlamanın acısı olduğunu düşünüyorum yurmtlama zamanı bunu yaşayan var mı? Yumrtlama olacağı zaman mı oluyor olduğu zaman mı acaba? Sizlerde oluyorsa... @Selizay @Gizemsu07 @bgm21 @Esrakcshn M mavili_yeshll ve diğer arkadaşlarım
Yok canım doktor bakar ona klomen tarzı şeyler de müdehale etmiş olduğumuz İçin hangi tarafta olacağı belli olmuyomuşYok bat varya bana yumrtlama dönemi de oluyor bu şu rahim filmi sonrası bunlar çok olmaya başladı ne filmmiş bana çocuk hariç herşey yaşattı sonrasındabunu pek bilmiyorm canım M mavili_yeshll o daha iyi bilgili bence bu konuda ne der bakalım.
Hamilelik durumunu sorarlarsa açıkça söylersin.Bazı iş yerleri hamile olunca istemiyolar ya o yüzden tereddüt ettim
Yumutlama belirtim canım birde akıntım baya geliyor şeffaf yineValla benim yumurtlama da ve regl öncesi sızı oluyo ağrı gibi değilde bi yere felan değerse anlık bi sızı
ATEŞ yükselmesi bende de oluyor yaaa ama içten geliyo böyle. bir de deli kasıklarım agrıyo gögüs hassasiyeti regl gelmeden bi hafta önce başlıyor hah geliyor diyorum ama 1-2 önce olsa daha iyi olurdu. B hafta önceden hoş olmuyor:)Yumutlama belirtim canım birde akıntım baya geliyor şeffaf yineateşimde de yükselme oluyor benim
Gece gece ne dedikodu dönmüş buralarda kaçırmışım benim ki çok taktı buraya bu programı sil bende en sevdiğim oyunları sileyim diyo o kadar yani garibim bilmiyo ki vazgeçmeyeceğimio yüzden akşam pek bakamıyorum buradan bile kıskanmaya başladı vakit geçiriyorsun o vakti bana ayır diye söylenip duruyo
İnsan istiyor aslında biz karadenizliler akrabalık ilişkilerini severiz genelde de kalabalık ailelerdir ailelerimiz ama o eskidenmiş heralde. vurdumduyaz ve sadece kendini düşünen insanlara uyuz oluyorum gercekten.Yok sormasın canım artık onu da geçtim gelsinler bem onu da geçtim hepsini geçtim de daha yeni evliyim görümcemi tanımam o beni tanımaz insan kendisinin yabancı olduğu yengesine nasıl arkadaşını alıp gider çok yabancıyız birde kaynaşmak istiyorum kız gelince onunla takılıyor saçma sapan ergen hareketlersankim koruma gibi arkadaşı yanında her defasında olmaz ki. Bir arkadaşı geldi sofra toplarken bana yardım etti o oturdu öylece düşün işte gerisini. Teşekkürler etti arkadaşı yengen çok iyi filan özel ellerimle doğum günü pastası yaptım süpriz yaptım ona. Neyin vefasizlığıydı bilemedim ama ilk defa böyle nankör insanlarla sınandım. Sonra zaten ben hepsinden vazgeçtim eşimde ne desem saygı duydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?