ATEŞ yükselmesi bende de oluyor yaaa ama içten geliyo böyle. bir de deli kasıklarım agrıyo gögüs hassasiyeti regl gelmeden bi hafta önce başlıyor hah geliyor diyorum ama 1-2 önce olsa daha iyi olurdu. B hafta önceden hoş olmuyor:)
bence bekle daha 10 gün olmuş çıkmayabilir moralin bozulur. 13 gün falan olsun enazından.Merhaba kızlarYakın zaman da aranıza katıldım adetim şaşmazsa 23 mayısta ama sabah test yapsam çok mu erken olur acaba 8mayısta çatlama oldu ovulasyon testiyle takip ediyorum çok kararsız kaldım
:)))) herkesin ki farklı anacım . yumurtlama zamanı bendede akıntı oluyor anlıyorum. bu ay gece vakti geldi kör olmayasıca :)Bende genelde 2 hafta önceden oluyor özellikle akıntım çok net yumurtlma akıntım.Regl olacaksam 3 gün önce başlar gögüs hassasiyetim. Ateşim içtense regl oluyorum ama yumrtlama ateşim bölgesel o kasık bacak çevremde ateş çok oluyor var yani birşeyler birde aşırı cinsel istek oluyor o zaman bende bu zor iyi birşey oluyor yumurtlama dönemi eğlenceli oluyor
Biz karadenizliler iyi hass ama çok aksi kimimiz Leylacım bir karış toprak için kavgalarımız asla eksik olmaz.İnsan istiyor aslında biz karadenizliler akrabalık ilişkilerini severiz genelde de kalabalık ailelerdir ailelerimiz ama o eskidenmiş heralde. vurdumduyaz ve sadece kendini düşünen insanlara uyuz oluyorum gercekten.
Akıntı pik olmadan 3 gün filan önce gelir Leylacım genelde bunu biliyor muydun?Yumutlama öncesi olur o salgı genelde canım.:)))) herkesin ki farklı anacım . yumurtlama zamanı bendede akıntı oluyor anlıyorum. bu ay gece vakti geldi kör olmayasıca :)
Ben bu ay iki taraftan yumurtluyorum ikisinde Kasıklarımda yumrtlama belirtisi var. Doktorum bana iki tarafta yumurtam geliştiğini söylemişti ama sol biraz sağdan küçük derdi o dediği ayy sol aşırı ağrı olmuştu belki çok ağrı kasıkta yumrtlama zamanı geliştirmek için olan çabadan olblr diye düşündümYok canım doktor bakar ona klomen tarzı şeyler de müdehale etmiş olduğumuz İçin hangi tarafta olacağı belli olmuyomuş
Üzüldüm çok umutluyum çok güzel testin vardı ama hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır inşallah önümüzdeki aylar nasip olur canımMaalesef kimyasal gebelikmiş ..
Günaydın canım benimGünaaaaaydınherkese bol enerjili, mutlu bir gün diliyorum. Dün size çok uyuyorum dedim, bugün 8.30'da dikildim ayağa, maşallah diyeyim kendime inşallah hep böyle olurum. Üst katın bebişi ağlıyor, çoktan mesaisi başladı annenin
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÜzüldüm çok umutluyum çok güzel testin vardı ama hayırlısı olsun bunda da vardır bir hayır inşallah önümüzdeki aylar nasip olur canım
Ya ben şu aralar çok ve derin uyuyorum. Önceden uykum çok hafifti, çok uyumakta iyi değil. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim maşallah 4.15 de evdeGünaydın canım benimBende ne kadar geç yatsam erken uyanan ben yapmışlar ne kadar erken uyusam geç uyanan ben hep zıtlık var...
Valla benim ki de bana Bnde bi nick açıp saçma sapan şeyler yazarım diyo bazen nolur azcık okuyayım diyoAman hiç silemem ben eşime anlatıyorum bile grup açtığımı biliyor çok korkuyorum nick açıp beni kekleyecek burada diyeşaka bir yana haklı olabilirler ama güçlü değiller ilk benimki de kıskanırdı sonradan birşeyi kabullenme huyu var baktı ki değişmiyor asla karşılıklı şunu sileyim davasına girmem ben silsem bunu o başka eğlence bulur yemezler
Maşallah ilaçsız biraz zor aslında senin o zaman rezervin iyi kuzumBen bu ay iki taraftan yumurtluyorum ikisinde Kasıklarımda yumrtlama belirtisi var. Doktorum bana iki tarafta yumurtam geliştiğini söylemişti ama sol biraz sağdan küçük derdi o dediği ayy sol aşırı ağrı olmuştu belki çok ağrı kasıkta yumrtlama zamanı geliştirmek için olan çabadan olblr diye düşündüm
Ben eminim %90 böyle silmeyecem gel okuyalım der oturur okurlarValla benim ki de bana Bnde bi nick açıp saçma sapan şeyler yazarım diyo bazen nolur azcık okuyayım diyohem sil diyo hem merak ediyo pis
aaa bunu bende tam olarak böyle bilmiyordum. teşekkürler bi şey daha öğrendimLeyla nerde araştırsam bu şekilde yumurtlama öncesi akıntı gününde başlar demiyor bir kaç gün öncesinde başlar diyorçok yerde araştırdım.. LeyLA84db
ayyyyy çok fena. Neyse eden bulur inşallah diyelim kalbimizi karartmayalım .Böyle insanlar yüzünden iyi niyetimden çok çektim ve yine böyle insanlar yüzünden bende acımasız olmayı öğrenmek zorunda kaldım gerçi hala herlesi kendim gibi zannetmem de üstüme yok:))Biz karadenizliler iyi hass ama çok aksi kimimiz Leylacım bir karış toprak için kavgalarımız asla eksik olmaz.Ben şansıma aile olarak zararı olmayan insanlara denk geldim ama isterdim ki sevileyim böyle kardeş gibi olalım hadi eskiler bilmez etmez yeni nesiliz çay muhabbetlerimiz olsun yok nerdeee neymiş üst kat onun alt kat bunun şu yer bunun şu oda şunun saçma muhabbetler yapan insanların içine düştüm cahil kafaların şimdi beni pamuğa beğleseler faydasız sogudum bir kere ben iki yüzlü olup yalandan samimiyet de gösteremem o da yok artık bizden birşey olmaz onlardan olsa bile bende verecek birşey kalmadı neler gördüm ben neler. Kaynanam bana gizli koyardı resmen yağ filan koyarken neymiş onlar yaparmış böyle saçma şeyler. Bencil kıskabçlar. Ama yüzüme kıkır kıkır gülerlerdi.
Maşallah ilaçsız biraz zor aslında senin o zaman rezervin iyi kuzum
hahahaa kız ozaman testler mi yanlış :)))))))))))))) ayyy beynim yandı benim iyice:)Leyla nerde araştırsam bu şekilde yumurtlama öncesi akıntı gününde başlar demiyor bir kaç gün öncesinde başlar diyorçok yerde araştırdım.. LeyLA84db
Demek ki hepiciği aynı bunların bi de ben bu ay doktora gittiğimi gizliyorum yasakladı işe gelmeden gittim doktora dün evde naptın bugün dediğinde az daha ağZımdan kaçıyordu bişey mi dicen diyip durdu içlerine doğuyor heraldeBen eminim %90 böyle silmeyecem gel okuyalım der oturur okurlarmerakı onu bu kıskançlık hallerine düşüren benimki de aynen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?