Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahahaaa çok komikler yaa. bazen bişe anlatıyorum yine nereden okudun bunu diyor:)) bu ay da yumurtlamadın mı hala nedir durum diye peşimde geziyo çok gülüyorum :)

hahahaa kız ozaman testler mi yanlış :)))))))))))))) ayyy beynim yandı benim iyice:)
Sen testini yap tabi ki ama benimki test ile tutuyor hep canım. Sen testini ben pik olarak göremedim ya dün ne biliyim ebru abla sana pik dedi mi? Sen yarın akşam da değerlendir bence. Testleri de bırakma devam et.

Aaa ama bişey dicem ilaçsız aşılama yapıyorlar mi ki kuzum

Saflık varsa doğar bence bazen böyle oluyor bana eşimden gizli iş yapamam hiiç adam içi temiz yakalar beni birde yalan konuşamam yazmam lazım unutmamak için

Sen testini yap tabi ki ama benimki test ile tutuyor hep canım. Sen testini ben pik olarak göremedim ya dün ne biliyim ebru abla sana pik dedi mi? Sen yarın akşam da değerlendir bence. Testleri de bırakma devam et.
yok ya pik değildi sordum ona ama çocugu hasta heralde bakamıyor mesajlara. bu ay zaten cok beklentım yok . bu aksam bos bırakıcam ya sanırım testim de az kaldı 3 mü 4 mü ne . o kadar da masaj yaptım ama nebilim. Zaten strip test almıcam sevmedim kaset test daha anlasılır oluyo .

Aaa ama bişey dicem ilaçsız aşılama yapıyorlar mi ki kuzum
Yok şöyle mesela kadına ilaç verdi diyelim klomen ama aşırı gelişti yumurta vazgeçti aşılamadan çoğul yumurta tutma ihtimali yüksek. İlaçsız aşılama yapmazlar kesinlikle klomen verir ama yumurtası çok iyi gelişen kadına 2.gün başlamak yerine bazen 5.gün klomen verebiliyorlar işin içine gireyim daha iyi öğreneceğim çok oldu aşılama tutturanlar grubuna gitmedim gidecem biraz orada msj okumam lazım öncesi iyi geliyor

kız tutanları çok göremedim bana da yolla da bende azıcık moral bulayım hahahaa

İşte sen yap yinede bak testine bitene kadar bir pik görürsen öylede ilişki yap bırak ya tutarsa ne olursa artık. Ben masajı duş da yaptım leyla yok böyle birşey varya çok sevdim masaj dediğin böyle olur. Kesinlikle masaj yaparken birşey kullanmak lazım öteki şekilde çok sinirimi bozdu.

Ya ben şu aralar çok ve derin uyuyorum. Önceden uykum çok hafifti, çok uyumakta iyi değil. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim maşallah 4.15 de evde

İşte kendim gibi zannetmem işi çok kötü birşey
Eden bulur aynen canım Allah bizlere ihtiyacımız olan bebeklerimizi versin kim ne hali varsa görsün umrumda değiller artık. Benim derdim dermanım da yuvama minnoş evladlar

Ya ben şu aralar çok ve derin uyuyorum. Önceden uykum çok hafifti, çok uyumakta iyi değil. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim maşallah 4.15 de evde
Bende çok uyurdum da artık uyumak da boş insan ömrünü uykuya vermemeli diyorum uyanır yazılar okurum böyle daha eğlenceli. Düzenli uyku yeter özellikle bebiş olana kadar olduktan sonra düzen uyku kalmıyor

hahahaaa çok komikler yaa. bazen bişe anlatıyorum yine nereden okudun bunu diyor:)) bu ay da yumurtlamadın mı hala nedir durum diye peşimde geziyo çok gülüyorum :)
Valla da hepsi aynıymış demek bn de benim ki ne kızıyodum herkes yazıyo kimin kocası merak ediyo diye hakkını yemişim adamın yumurtlama olayına gülüyo Benim ki sanki benim anam testle hamile kaldı bana diyo

aaaa duşta hiç denemek aklıma gelmedi dur bunu da deneyeyim hahaha:) teşekkürler tatlım.

Bnde devlete gidip orada mı yaptırsam dün kendi doktorum daha erken dedi ama devlete hiç korunmadım desem yaparlar ne de olsa 4 senedir evliyim

ay valla çok az derdim varmış gibi 100 kişiden bi kişide görünen bi deri hastalığı beni buldu ben şansımı nasıl seveyim :)))))

aaaa duşta hiç denemek aklıma gelmedi dur bunu da deneyeyim hahaha:) teşekkürler tatlım.
Ya masaj normalde yoruyor yapmıyor gibi sandım yaparken hiç sevmedim duşa girince sabunla yaptım hacı şakirle yok böyle dedim ayy ne zorlanıyormuşsun boşuna dedim burada hamamda çocuk isteyenlere yaparlardı yatırıp hamam taşına oradan geldi aklıma çok severim özellikle doğal hacı şakiri

Bnde devlete gidip orada mı yaptırsam dün kendi doktorum daha erken dedi ama devlete hiç korunmadım desem yaparlar ne de olsa 4 senedir evliyim
Canım kesinlikle yaparlar ben 4 sene dedim 3 demedim ha üç ha dört ne fark eder yok işte ayy tamam dedi doktorum yapalım birde bunu sana dedi. Tamam dedim işime geldi

Canım kesinlikle yaparlar ben 4 sene dedim 3 demedim ha üç ha dört ne fark eder yok işte ayy tamam dedi doktorum yapalım birde bunu sana dedi. Tamam dedim işime geldi
Bn 2017 Eylül de evlendim 4 sene dolacak işte tam değilde bn eşimden çekiniyorum biraz peşini bırak dedi ya şimdi aşılamayı söylesem kesin bn ne dedim ya diye çıkışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…