hahahaaa çok komikler yaa. bazen bişe anlatıyorum yine nereden okudun bunu diyor:)) bu ay da yumurtlamadın mı hala nedir durum diye peşimde geziyo çok gülüyorum :)Demek ki hepiciği aynı bunların bi de ben bu ay doktora gittiğimi gizliyorum yasakladı işe gelmeden gittim doktora dün evde naptın bugün dediğinde az daha ağZımdan kaçıyordu bişey mi dicen diyip durdu içlerine doğuyor heralde
Sen testini yap tabi ki ama benimki test ile tutuyor hep canım.hahahaa kız ozaman testler mi yanlış :)))))))))))))) ayyy beynim yandı benim iyice:)
Aaa ama bişey dicem ilaçsız aşılama yapıyorlar mi ki kuzumBen hiç almadım ilaç diyebilirim canım.baktığı zaman normal maueyenemdi.Rezerv işini anlamıyorum da bu durumda iyi mi sen daha iyi biliyorsun bunları inşallah dediğin gibi iyi demektir. Bakalım bu ay aşılama da ne diyecek.
İlaçla yumrta çok iyi olursa aşılama bırakma durumu da oluyorbir arkadaş burada böyle oldu hamile şimdi Allahım güzel şanslar versin böyle umulmadık yerden
Saflık varsa doğar bence bazen böyle oluyor banaDemek ki hepiciği aynı bunların bi de ben bu ay doktora gittiğimi gizliyorum yasakladı işe gelmeden gittim doktora dün evde naptın bugün dediğinde az daha ağZımdan kaçıyordu bişey mi dicen diyip durdu içlerine doğuyor heralde
yok ya pik değildi sordum ona ama çocugu hasta heralde bakamıyor mesajlara. bu ay zaten cok beklentım yok . bu aksam bos bırakıcam ya sanırım testim de az kaldı 3 mü 4 mü ne . o kadar da masaj yaptım ama nebilim. Zaten strip test almıcam sevmedim kaset test daha anlasılır oluyo .Sen testini yap tabi ki ama benimki test ile tutuyor hep canım.Sen testini ben pik olarak göremedim ya dün ne biliyim ebru abla sana pik dedi mi? Sen yarın akşam da değerlendir bence. Testleri de bırakma devam et.
Yok şöyle mesela kadına ilaç verdi diyelim klomen ama aşırı gelişti yumurta vazgeçti aşılamadan çoğul yumurta tutma ihtimali yüksek. İlaçsız aşılama yapmazlar kesinlikle klomen verir ama yumurtası çok iyi gelişen kadına 2.gün başlamak yerine bazen 5.gün klomen verebiliyorlarAaa ama bişey dicem ilaçsız aşılama yapıyorlar mi ki kuzum
kız tutanları çok göremedim bana da yolla da bende azıcık moral bulayım hahahaaYok şöyle mesela kadına ilaç verdi diyelim klomen ama aşırı gelişti yumurta vazgeçti aşılamadan çoğul yumurta tutma ihtimali yüksek. İlaçsız aşılama yapmazlar kesinlikle klomen verir ama yumurtası çok iyi gelişen kadına 2.gün başlamak yerine bazen 5.gün klomen verebiliyorlarişin içine gireyim daha iyi öğreneceğim çok oldu aşılama tutturanlar grubuna gitmedim gidecem biraz orada msj okumam lazım öncesi iyi geliyor
İşte sen yap yinede bak testine bitene kadar bir pik görürsen öylede ilişki yap bırak ya tutarsa ne olursa artık. Ben masajı duş da yaptım leyla yok böyle birşey varyayok ya pik değildi sordum ona ama çocugu hasta heralde bakamıyor mesajlara. bu ay zaten cok beklentım yok . bu aksam bos bırakıcam ya sanırım testim de az kaldı 3 mü 4 mü ne . o kadar da masaj yaptım ama nebilim. Zaten strip test almıcam sevmedim kaset test daha anlasılır oluyo .
Ben tutturacamkız tutanları çok göremedim bana da yolla da bende azıcık moral bulayım hahahaa
Ya ben şu aralar çok ve derin uyuyorum. Önceden uykum çok hafifti, çok uyumakta iyi değil. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim maşallah 4.15 de evde
İşte kendim gibi zannetmem işi çok kötü birşeyayyyyy çok fena. Neyse eden bulur inşallah diyelim kalbimizi karartmayalım .Böyle insanlar yüzünden iyi niyetimden çok çektim ve yine böyle insanlar yüzünden bende acımasız olmayı öğrenmek zorunda kaldım gerçi hala herlesi kendim gibi zannetmem de üstüme yok:))
Bende çok uyurdum da artık uyumak da boş insan ömrünü uykuya vermemeli diyorum uyanır yazılar okurum böyle daha eğlenceli. Düzenli uyku yeter özellikle bebiş olana kadarYa ben şu aralar çok ve derin uyuyorum. Önceden uykum çok hafifti, çok uyumakta iyi değil. Hiçbir iş yapamıyorum. Eşim maşallah 4.15 de evde
Valla da hepsi aynıymış demek bn de benim ki ne kızıyodumhahahaaa çok komikler yaa. bazen bişe anlatıyorum yine nereden okudun bunu diyor:)) bu ay da yumurtlamadın mı hala nedir durum diye peşimde geziyo çok gülüyorum :)
aaaa duşta hiç denemek aklıma gelmedi dur bunu da deneyeyim hahaha:) teşekkürler tatlım.İşte sen yap yinede bak testine bitene kadar bir pik görürsen öylede ilişki yap bırak ya tutarsa ne olursa artık. Ben masajı duş da yaptım leyla yok böyle birşey varyaçok sevdim masaj dediğin böyle olur. Kesinlikle masaj yaparken birşey kullanmak lazım öteki şekilde çok sinirimi bozdu.
Bnde devlete gidip orada mı yaptırsam dün kendi doktorum daha erken dedi ama devlete hiç korunmadım desem yaparlarYok şöyle mesela kadına ilaç verdi diyelim klomen ama aşırı gelişti yumurta vazgeçti aşılamadan çoğul yumurta tutma ihtimali yüksek. İlaçsız aşılama yapmazlar kesinlikle klomen verir ama yumurtası çok iyi gelişen kadına 2.gün başlamak yerine bazen 5.gün klomen verebiliyorlarişin içine gireyim daha iyi öğreneceğim çok oldu aşılama tutturanlar grubuna gitmedim gidecem biraz orada msj okumam lazım öncesi iyi geliyor
Ya masaj normalde yoruyor yapmıyor gibi sandımaaaa duşta hiç denemek aklıma gelmedi dur bunu da deneyeyim hahaha:) teşekkürler tatlım.
Canım kesinlikle yaparlarBnde devlete gidip orada mı yaptırsam dün kendi doktorum daha erken dedi ama devlete hiç korunmadım desem yaparlarne de olsa 4 senedir evliyim
Ney ki hastalığın?ay valla çok az derdim varmış gibi 100 kişiden bi kişide görünen bi deri hastalığı beni buldu ben şansımı nasıl seveyim :)))))
Bn 2017 Eylül de evlendim 4 sene dolacak işte tam değilde bn eşimden çekiniyorum biraz peşini bırak dedi ya şimdi aşılamayı söylesem kesin bn ne dedim ya diye çıkışırCanım kesinlikle yaparlarben 4 sene dedim 3 demedim ha üç ha dört ne fark eder yok işte ayy tamam dedi doktorum yapalım birde bunu sana dedi. Tamam dedim işime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?