Bende yumurtlama akıntısı olmuyor zaten anlamadımSizlere de diyeyim dedim canlar görmeyebilirsiniz diye etiket ediyorum...
Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka
Bunu aslında D didamangisa bu daha güzel bilecek diye düşünüyorum. Gizem de biliyor az çok ama ben hiç anlamıyorum. Anladığım kadarıyla iyiEki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
Kızlaaaar sperm testini aldık sonunda aöa doktora gösteremedik. Bilgisi dahilinde yorumlayabilecek var mı?MaviliGizem Yusra-61 bgm21 Maviesra Ankalinka
Canım ileri hareket ve sperm sayısında sorun yok ama seni üzmek istemem de morfoloji biraz sorunluEki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
Kızlaaaar sperm testini aldık sonunda aöa doktora gösteremedik. Bilgisi dahilinde yorumlayabilecek var mı?MaviliGizem Yusra-61 bgm21 Maviesra Ankalinka
Morfoloji ne oluyor kuzum?Canım ileri hareket ve sperm sayısında sorun yok ama seni üzmek istemem de morfoloji biraz sorunlu
Olursa bil canım hani görürsenBende yumurtlama akıntısı olmuyor zaten anlamadım
Sperm şekli canım en az 4 olması lazım %3 normal sadece spermlerin %97 si anormal yapı daMorfoloji ne oluyor kuzum?
Aaa bnde gideyim bakayım dur eşimkine.Sperm şekli canım en az 4 olması lazım %3 normal sadece spermlerin %97 si anormal yapı da
Sperm şekli canım en az 4 olması lazım %3 normal sadece spermlerin %97 si anormal yapı
Var tabi canım olmaz mı ilaç verir bnce e vitaminli sigara içiyorsa bırak diyebilir çünkü sigara bozuyor sperm yapısınıÇözümü var mıdır acaba bilemedim doktor ne dicek bakalım
Sigara içmiyor canımVar tabi canım olmaz mı ilaç verir bnce e vitaminli sigara içiyorsa bırak diyebilir çünkü sigara bozuyor sperm yapısını
Bak söyle çabukAaa bnde gideyim bakayım dur eşimkine.
D didamangisa canım bir göz atabilir misin?Eki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
O zamn daha çabuk düzelir 1 ay felan ilaç kullandırır diye düşünüyorum İbrahim saraçoğlunun morfolojiyle alakalı videosu var izle istersen kuzumSigara içmiyor canım
Sağol canım bir göz atayımO zamn daha çabuk düzelir 1 ay felan ilaç kullandırır diye düşünüyorum İbrahim saraçoğlunun morfolojiyle alakalı videosu var izle istersen kuzum
Hayırlı olsun bundan sonra anneler gruba geçeceksin napcaksınMerhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
Hayırlı olsun, randevu alıp kontrole gideceksinMerhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
Muhtesemsin canim geçen ay ovu testi ile bunun farkına vardım yumurtlama zamani ve çatlama olacağı zaman o ara akinti oldu bende sonra azaldi regle yakin bittiSizlere de diyeyim dedim canlar görmeyebilirsiniz diye etiket ediyorum...
Selizay MaviliGizem bgm21 Maviesra Ankalinka
Sen ne kadar süredir istiyordun kuzum, nasıl sperm testi falan yaptılar? Ay benim eşim asla orda yapmam, evde kutuya koyar götürürüm diyor olur mu öyle ? Gerçi doktor daha erken diyor 4 aydır istiyoruzHayırlı olsun, randevu alıp kontrole gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?