Ben 1 senedir istiyorum canım, doktorum benim hormon testimle beraber eşimin sperm testini de istedi yaptırdık. Evde işi biraz zor özeller yapıyormuş sanırım çok bilgim yok ama, eşim de stresliydi ama o kadar zor değilmiş. Özel bir oda vs varmışSen ne kadar süredir istiyordun kuzum, nasıl sperm testi falan yaptılar? Ay benim eşim asla orda yapmam, evde kutuya koyar götürürüm diyor olur mu öyle ? Gerçi doktor daha erken diyor 4 aydır istiyoruz
Bi bayan vardi süper biliyordu adı neydi acaba uzmanlık alanınm diyorduEki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
Kızlaaaar sperm testini aldık sonunda aöa doktora gösteremedik. Bilgisi dahilinde yorumlayabilecek var mı?MaviliGizem Yusra-61 @bgm21 Maviesra @Dely38
Bi bayan vardi süper biliyordu adı neydi acaba uzmanlık alanınm diyordukeşke adını hatırlasam yorum yapmisti bana off ben hiç anlamıyorum canim
Canım benim kocam 2 aylikken gitti varikoselden şüphelendi doktor perşembe randevumuz var ultrosana yönlendirdi ama nezaman gün verir bilemiyorum erken yada geç deme nolur nolmazSen ne kadar süredir istiyordun kuzum, nasıl sperm testi falan yaptılar? Ay benim eşim asla orda yapmam, evde kutuya koyar götürürüm diyor olur mu öyle ? Gerçi doktor daha erken diyor 4 aydır istiyoruz
Hangi sonuca göre varikoselden şüpheleniyorlar acabaCanım benim kocam 2 aylikken gitti varikoselden şüphelendi doktor perşembe randevumuz var ultrosana yönlendirdi ama nezaman gün verir bilemiyorum erken yada geç deme nolur nolmaz
Yusra-61 etiketledi görürse cevap verir inşallah
[/QUOT
Bende merak ettim kacirirsam haber ver canim doktora nezaman gidiceksiniz bizim e nabız dan bakmistik böyle detaylı göremedik gebe kontrolümüz bar perşembe
Morfoloji galiba canim ileri hız falan diyorlardı sperm de 20 milyon du galibaHangi sonuca göre varikoselden şüpheleniyorlar acaba
MONODOKS diye bir antibiyotik canım .. ağrım yok çok hafif lekelenme var gibiAğrın varsa iç yoksa hiç gerek yok içme bence. Ne için verdi ağrı için mi enfeksiyon için mi?
D didamangisa canım bir göz atabilir misin?
Hareket ve canlılık oranları iyi görünüyor az biraz şekil bozukluğu var denebilir ams bunu belki doktorunuz çok dikkate almaz bilemiyorum biraz sınırın altındaEki Görüntüle 2851527 Eki Görüntüle 2851528
Kızlaaaar sperm testini aldık sonunda aöa doktora gösteremedik. Bilgisi dahilinde yorumlayabilecek var mı?MaviliGizem Yusra-61 @bgm21 Maviesra @Dely38
Sekil bozukluğu yada peniste damar görünümleri varsa mesela doktor elle muayene etmiş ultrosan önerdi ama 2 aydir çekilmedi erkekler zorlama ile iş yapıyor bilirsinHangi sonuca göre varikoselden şüpheleniyorlar acaba
Öncelikle teşekkür ederim, çok önemli bir sorun yok o halde öyle mi? Bu testi kadın doğum doktoruma götürsem yeterli olur mu? Ürolojiye mi göstermeli illa kiHareket ve canlılık oranları iyi görünüyor az biraz şekil bozukluğu var denebilir ams bunu belki doktorunuz çok dikkate almaz bilemiyorum biraz sınırın altında
AMİN Çok teşekkür ederim canım. 1 yıldır istiyoruz yaklaşık, benim hormon vs tahlillerimde bir sorun gözükmedi, kimyasal düşük vb hiç başıma gelmedi. Hiç gebe kalamadım yaniVarikosel olduğunu hiç zannetmiyorumSelizay normal yoldan gebelik olur gibi duruyor. Düşüğün oldu mu hiç? Tekrarlı düşük durumu varsa sperm DNA testi de bakılabilir. Gönlünüze göre olsun inşallah
Ben hatırladım attım etiket iyi şeyleri asla unutmamBi bayan vardi süper biliyordu adı neydi acaba uzmanlık alanınm diyordukeşke adını hatırlasam yorum yapmisti bana off ben hiç anlamıyorum canim
Yakalamışken bn de birşey sorsam olur mu benim sol tüpüm kapalı sağ açık rahim normal fakat bn baktığım zaman sağa doğru çok yatık bu bi sorun oluşturur mu acaba gebelikle alakalıVarikosel olduğunu hiç zannetmiyorumSelizay normal yoldan gebelik olur gibi duruyor. Düşüğün oldu mu hiç? Tekrarlı düşük durumu varsa sperm DNA testi de bakılabilir. Gönlünüze göre olsun inşallah
hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. doktora gitmelisin ama 6. haftaya bekle istersen hem kalp atışını hem keseyi görürsünüz.Merhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
Lekelenme olur canım bende 5 gün oldu kadarcık olur işlem gördü orası.MONODOKS diye bir antibiyotik canım .. ağrım yok çok hafif lekelenme var gibi
Canım hayırlı olsunMerhaba bugün kan verdim BAT tarihim bugün. Beta HCG 448 çıktı . Doktora muayene olmadan doğrudan kan verdim. Bundan sonra ne yapacağım
bekle canım yerleşme kanaması olabilirKızlar selam. Ay bütün dudaklarım vs uçuklamış. Tipim kaydı resmen. Stresten mi nedir anlamadım?
Dün akşamki ufak lekelenmeden sonra hiç bişey gelmedi. Gece kanamam olur sandım baktım sabah bişi yok. Regl erken başladı sandım ama sökülme bişi olmadı. Daha var 2 gün. Ne yapsam ki? Fikri olan please?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?