Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yaptır bence bir şeyler var sende

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım
Fikir bekle bakalım ne olacak en doğrusu

Bende unutkanlık var ya tam kan sayımı verdim bakalim sonuçlar ne cikicak tiroit için ultrosan randevusu aldım ama 2 ay sonraya verdi
Bayaa ileri vermişler bende vermiştim üç ay önce hiçbirşey çıkmadı bende de b12 düşüktü ama şimdi bomba gibiyim gitti dalgınlık unutkanlık bende bakalım kan vereceğim haftaya ne çıkacak değerlerim

ben de didomondisa nın yapacağı yorumu merak etmiştim canım. kızların dediği gibi şekil bozukluğu demek de normali ne kadar bilemiyorum. Sperm sayısı vs bizimkinden iyi. ileri hareketlilikte gayet iyi. olay 3 5nin yeri bulmasında. kadın doğumcuya gösterin problem görürse o yönlendirir zaten.

Yusra-61 Merhaba konu sahibi, Haziran için de böyle bir konu açabilir misin :))

Vala evime yakın diye devlet hastanesine gidiyorum ağustosa verdi gun kan sonucları çıksın bakalim e nabız çalışmıyor ama ya sizdede oylemi internet yok diyor

O kadar spermden Bi tanesi yumurtayı bulamadıysa tükürem öle sayıya hareketliliğe hahaha %3 Lük değere de İnternetten araştırdığıma göre bazı lablar normal kabul ediyormuş. galiba benim tüplerde sıkıntı var kızlar başla bir açıklaması yok sanırım çok korkuyorum hsg den

Devlette üni hastaneside özelde yapıliyo canim benim eşim mesela devlette yaptırdı
Ben araştırmada yaptırdım eşime iki kere verirdim testler arasında muazzam fark var birde 1 ay arayla verdik sankim onu da eşim verdi ki bence erkekler de testlerini yeniletmeli perhize göre çok fark ediyor. Hastaneye görede ben devleti asla sevmedim

kızım hsg den korkcak bir şe yok. bi anestezi veriyorlar. uyanıyorsun dünya güpgüzel :) ooooh eller havaya

Ney ki hastalığın?
Bende bağışıklık düşünce oluyor derimde lekeler mantar ama gitti
NORMALDE stresten egzama çıkıyor arada da köpek memesi hastalıgıymış yeni öğrendim. O çıkıyo inanılmaz bi agrı . Kol altı gögüs ucu ya da genitalde çıkıyomus. benim 2 kere gögsümde çıktı 2 kat oldu kocaman içinde ur gibi yatsan yatamyosun kalksan kalkamıyosun. Tedavisi de yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…