Vala ultrosan için randevu alalim beğenmezsek bende o da üni hastanesine gideriz 1 2 aya tam teşkilatlı araştırılır hic degilseBen araştırmada yaptırdım eşime iki kere verirdim testler arasında muazzam fark var birde 1 ay arayla verdiksankim onu da eşim verdi ki bence erkekler de testlerini yeniletmeli perhize göre çok fark ediyor. Hastaneye görede ben devleti asla sevmedim
,yok yok bişey olmaz korkma :) ben dünyanın en ağlak insanı oluyorum ama çok seviyorum yinede
Tablo yapmayı ben bilmiyorum, yoksa böyle güzel bir sayfa yapmak isterdim :)Yaa konu açarım ama liste yapamam onlarla ilgilenemem zorluyor bilgisayarım yok. kızlarla hepimiz konu olblr aslında orada konuşmak amaçlı.
Haziran ayı grubuna baktım liste birbirine girmiş, sen biliyorsun bu işiYaa konu açarım ama liste yapamam onlarla ilgilenemem zorluyor bilgisayarım yok. kızlarla hepimiz konu olblr aslında orada konuşmak amaçlı.
İstemiyor sprem testini araştırmada doktorumVala ultrosan için randevu alalim beğenmezsek bende o da üni hastanesine gideriz 1 2 aya tam teşkilatlı araştırılır hic degilse
aman kuzum burdan takılıyoruz işte. konu başlığı değişmiyor mu baksana bi. değişiyorsa mayıstan kalanlar diye devamkeeee yapalımYaa konu açarım ama liste yapamam onlarla ilgilenemem zorluyor bilgisayarım yok. kızlarla hepimiz konu olblr aslında orada konuşmak amaçlı.
inşallah balım da doğururken ne yapcaz ya?,neyse bu ay pozitifi göreceğiz gerek kalmayacak inşallah
Mayıs artıklarıaman kuzum burdan takılıyoruz işte. konu başlığı değişmiyor mu baksana bi. değişiyorsa mayıstan kalanlar diye devamkeeee yapalım
Ya bunu bende çok yapamıyorum genelde buradanTablo yapmayı ben bilmiyorum, yoksa böyle güzel bir sayfa yapmak isterdim :)
Canım korkulacak bir şey yok hangi ildesin bilmiyorum ama özel görüntüleme merkezlerini araştır C kollu cihaz ile çektirme imkanın varsa kesinlikle o cihaz ile çektirmeni tavsiye ediyorum ben C kollu cihaz ile çekildim ilacı verdiklerini bile hissetmedim diyebilirimO kadar spermden Bi tanesi yumurtayı bulamadıysa tükürem öle sayıya hareketliliğe hahaha%3 Lük değere de İnternetten araştırdığıma göre bazı lablar normal kabul ediyormuş. galiba benim tüplerde sıkıntı var kızlar başla bir açıklaması yok sanırım çok korkuyorum hsg den
İsmimizi mayıs artıkları mı yapsamaman kuzum burdan takılıyoruz işte. konu başlığı değişmiyor mu baksana bi. değişiyorsa mayıstan kalanlar diye devamkeeee yapalım
Yaaa benim bir anlam normal bir ablam sezeryan yaptı ikisinin de yaşadıklarına yakından şahit oldum. Sezeryan yapan doğum kolay sonrası eziyet oldu kucağına alıp emziremedi bile normal yapan doğum zor sonrası kolay oldu. Fiziksel değişimlerine de şahit oldum normal yapan eski haline çabuk döndü sezeryan yapan hala göbeği duruyor geçmedi. Gönlüm normal istiyor ama totom yer mi bilmiyoruminşallah balım da doğururken ne yapcaz ya?
Maraştayım, bırak özel görüntüleme merkezini normal düzgün özel hastane bile yok c kollu bulur muyum bilmiyorumCanım korkulacak bir şey yok hangi ildesin bilmiyorum ama özel görüntüleme merkezlerini araştır C kollu cihaz ile çektirme imkanın varsa kesinlikle o cihaz ile çektirmeni tavsiye ediyorum ben C kollu cihaz ile çekildim ilacı verdiklerini bile hissetmedim diyebilirim
o zaman doğru yoldasınızAynı şeyi düşünmüşüz yaa
Ne demek canımaaa bunu bende tam olarak böyle bilmiyordum. teşekkürler bi şey daha öğrendim
Nabız girmiyor ayy sayfayı yükle diyor sürekliBak söyle çabuk
Esra olacak olacak yapacağız biz bu çocuğuMuhtesemsin canim geçen ay ovu testi ile bunun farkına vardım yumurtlama zamani ve çatlama olacağı zaman o ara akinti oldu bende sonra azaldi regle yakin bitti
Üzüldüm kuzum bu durumda bağışıklığın daha iyi olması lazım ki iyileşme hızlı olurNORMALDE stresten egzama çıkıyor arada da köpek memesi hastalıgıymış yeni öğrendim. O çıkıyo inanılmaz bi agrı . Kol altı gögüs ucu ya da genitalde çıkıyomus. benim 2 kere gögsümde çıktı 2 kat oldu kocaman içinde ur gibi yatsan yatamyosun kalksan kalkamıyosun. Tedavisi de yok yani
Bu yol bizi koca goobeeekli kadınlar yapaacaaaako zaman doğru yoldasınız
amiiiiinnnnnn. inşallah kilo göbeği değil daha çok aminBu yol bizi koca goobeeekli kadınlar yapaacaaaak
Aynen yaa biz uşaak doğurmayı göze almışız bile bilekızım hsg den korkcak bir şe yok. bi anestezi veriyorlar. uyanıyorsun dünya güpgüzel :) ooooh eller havaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?