Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vala ultrosan için randevu alalim beğenmezsek bende o da üni hastanesine gideriz 1 2 aya tam teşkilatlı araştırılır hic degilse

Yaa konu açarım ama liste yapamam onlarla ilgilenemem zorluyor bilgisayarım yok. kızlarla hepimiz konu olblr aslında orada konuşmak amaçlı.
aman kuzum burdan takılıyoruz işte. konu başlığı değişmiyor mu baksana bi. değişiyorsa mayıstan kalanlar diye devamkeeee yapalım

Canım korkulacak bir şey yok hangi ildesin bilmiyorum ama özel görüntüleme merkezlerini araştır C kollu cihaz ile çektirme imkanın varsa kesinlikle o cihaz ile çektirmeni tavsiye ediyorum ben C kollu cihaz ile çekildim ilacı verdiklerini bile hissetmedim diyebilirim

inşallah balım da doğururken ne yapcaz ya?
Yaaa benim bir anlam normal bir ablam sezeryan yaptı ikisinin de yaşadıklarına yakından şahit oldum. Sezeryan yapan doğum kolay sonrası eziyet oldu kucağına alıp emziremedi bile normal yapan doğum zor sonrası kolay oldu. Fiziksel değişimlerine de şahit oldum normal yapan eski haline çabuk döndü sezeryan yapan hala göbeği duruyor geçmedi. Gönlüm normal istiyor ama totom yer mi bilmiyorum

Maraştayım, bırak özel görüntüleme merkezini normal düzgün özel hastane bile yok c kollu bulur muyum bilmiyorum

aaa bunu bende tam olarak böyle bilmiyordum. teşekkürler bi şey daha öğrendim
Ne demek canım
Bak söyle çabuk
Nabız girmiyor ayy sayfayı yükle diyor sürekli
Muhtesemsin canim geçen ay ovu testi ile bunun farkına vardım yumurtlama zamani ve çatlama olacağı zaman o ara akinti oldu bende sonra azaldi regle yakin bitti
Esra olacak olacak yapacağız biz bu çocuğu
Üzüldüm kuzum bu durumda bağışıklığın daha iyi olması lazım ki iyileşme hızlı olur ağrı da yapar o Allah çook yardımcın olsun

kızım hsg den korkcak bir şe yok. bi anestezi veriyorlar. uyanıyorsun dünya güpgüzel :) ooooh eller havaya
Aynen yaa biz uşaak doğurmayı göze almışız bile bile hsg korkanlar korkmayın anestezili yaptırın hiç korku yok sankim başkası girdi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…