Gizemcim bu mügecik de olaylar nereye gitti karpuzu hurdacı patatesci kaç kadın çıktı kayıp işin içindenamiiiiinnnnnn. inşallah kilo göbeği değil daha çok amin
Dönemsel olur öyle şeyler canımCanlar dün regl oldum bugün parça parça adet oluyorum neden acaba?
Mayıs'tan Elenenlerİsmimizi mayıs artıkları mı yapsamtekne kazıntısı der gibi
İçini temizliyorsun gibi düşün canım rahimde kalınlaşma oluyor onu da parça parça atıyor kahverengi şeklinde özellikle.Canlar dün regl oldum bugün parça parça adet oluyorum neden acaba?
Ben de ona bakıyordum şimdi,Gizemcim bu mügecik de olaylar nereye gitti karpuzu hurdacı patatesci kaç kadın çıktı kayıp işin içinden
Hadi yaaMaraştayım, bırak özel görüntüleme merkezini normal düzgün özel hastane bile yok c kollu bulur muyum bilmiyorum
Mayıstan elenen çok yaMayıs'tan Elenenler
kız 2 gündür bakmıyorum bak meraklandırdın beni hemen dünden itibaren izleyeyimGizemcim bu mügecik de olaylar nereye gitti karpuzu hurdacı patatesci kaç kadın çıktı kayıp işin içinden
Yaa dur bakalım belli olur her şey, en sıkıcı kısma geçtim zaten yumurtlama dönemi sonrası bekleme süresi nefret ediyoreHadi yaaanestezili olucaksın o zaman inşallah bu ay hamile kalırsın ama kalmazsanda adet olduğunda hemen gün al bence filmi çekil benim arkadaşım çok uğraşmıştı bir tüpü kapalıymış rahim filmi çekildikten sonra hamile kaldı
Canım devlete gittim önce, 2 aydır gebelik düşünüyorum ama olmadı. Kontrol amaçlı geldim dedim. Hiç ilgilenmedi ya, sadece vajinal ultrason baktı, hormon bile bakmadan sık sık ilişki olsun dedi folik verdi postaladı. Geçen ay özele gittim, o da hormonlara baktı ve vajinal ultrason ile bakıp herşey güzel görünüyor daha çok erken diyip postaladı. 6 ayım dolunca farklı birine gidicem bu sefer. Rabbim inşallah ozamana kadar nasip eder de hiç gerek kalmaz.Canım benim kocam 2 aylikken gitti varikoselden şüphelendi doktor perşembe randevumuz var ultrosana yönlendirdi ama nezaman gün verir bilemiyorum erken yada geç deme nolur nolmaz
kız 1500 dolara çocuk satıyorlar. yazık alan ailede uğraşmış olmamış almış işte. neyim peşine düşüyorsun. çocuğun da ailenin de huzurunu bozacaksınBen de ona bakıyordum şimdi,ülke dallas olmuş, az önce de evlatlık verilen bebe muhabbeti vardı kadın 10 tane doğurmuş 3ü ölmüş durduk yere doğduktan sonra kendi kendine, evlatlık vermişler falan. Ablanın tipi görsen yüzünde feri yok bizim yemediğimiz halt kalmadı şu halimize bak ya
Eşi çok kötüydü o ablanın müge dişlerini yaptıracağım dedi ben yaptırırım dedi adam kendine dişler yaptırmış. Zaten kızını satmış adam kumar oynamış müge yine o mühteşem sözü kullandı çocuk ziyanlığı diyerek. Adam pişkin kadının yanında duruşu başka kadına üzüldüm yine..Ben de ona bakıyordum şimdi,ülke dallas olmuş, az önce de evlatlık verilen bebe muhabbeti vardı kadın 10 tane doğurmuş 3ü ölmüş durduk yere doğduktan sonra kendi kendine, evlatlık vermişler falan. Ablanın tipi görsen yüzünde feri yok bizim yemediğimiz halt kalmadı şu halimize bak ya
Ay sormaaaa gerçekten acaba okuyup zengin olmuş mudur diye bir umutla gelmiştir kesin, evlat sevgisi pişmanlık sıfırdı adamda zatenkız 1500 dolara çocuk satıyorlar. yazık alan ailede uğraşmış olmamış almış işte. neyim peşine düşüyorsun. çocuğun da ailenin de huzurunu bozacaksın
Evet yaa insan yumurtlamadan sonra daha çok düşünüyorYaa dur bakalım belli olur her şey, en sıkıcı kısma geçtim zaten yumurtlama dönemi sonrası bekleme süresi nefret ediyore
yok kız zaten dün beta 1,20 idi :d olmadı o belli de. adet sökülmesi için bişi yapmak lazım mı? ilaçtır çaydır bişidir :)Test yaptır bence bir şeyler var sende
yok gülüm o işi geçtim eminim artık olmadığına. sadece ilaç bişi kullansam ne kullansam onu bilemedim de danışayım dedim size.İnşallah yerleşme kanamasıdır canım
Fikir bekle bakalım ne olacak en doğrusu
Benim artık aklım almıyor başka olayda kadın kaybı da bunlara çıktı çook kişi var bunda yaa. Kafam dallas oldukız 2 gündür bakmıyorum bak meraklandırdın beni hemen dünden itibaren izleyeyim
Öyle deme bhcg bebek yerleştikten sonra salgınır. Eğer o ilk yerleşme kanamasıysa hemen çıkmaz, birkaç gün sonra tekrar test yap eğer olmazsanyok kız zaten dün beta 1,20 idi :d olmadı o belli de. adet sökülmesi için bişi yapmak lazım mı? ilaçtır çaydır bişidir :)
yok gülüm o işi geçtim eminim artık olmadığına. sadece ilaç bişi kullansam ne kullansam onu bilemedim de danışayım dedim size.
yoksa kaldık Mayıstan geriye kalanlar olarak Haziran' a
Masaj yap zaten eminsen hamile olmadığına. Ebru ceylanın bana iyi gelmedi ama sende iş görür canım belkiyok kız zaten dün beta 1,20 idi :d olmadı o belli de. adet sökülmesi için bişi yapmak lazım mı? ilaçtır çaydır bişidir :)
yok gülüm o işi geçtim eminim artık olmadığına. sadece ilaç bişi kullansam ne kullansam onu bilemedim de danışayım dedim size.
yoksa kaldık Mayıstan geriye kalanlar olarak Haziran' a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?