Annanem düşün düşün b*k olur işin derdiEvet yaa insan yumurtlamadan sonra daha çok düşünüyor
Ne hapı canım?Yusra-61 cnm bide hap içiyorum acaba ondanda olabilir mi
ya o mahkum ilk aradığında kesin nurullahın arkadaşı demiştim ben. dün kısa bi izledim dilek de aynı şeyi söyledi.Benim artık aklım almıyor başka olayda kadın kaybı da bunlara çıktı çook kişi var bunda yaa. Kafam dallas olduçıkamadım işin içinden.
Ahh o dilek yok mu dilekya o mahkum ilk aradığında kesin nurullahın arkadaşı demiştim ben. dün kısa bi izledim dilek de aynı şeyi söyledi.
Canımcım liste yapmıyorum artık ben buradan devam ediyoruz tam destekkk birbirimize.Yusra-61 canim regl oldum Ben bugun ayin 20 snde olucaktim ama haziranda sendenmi devam ediyoruz canisi tahmini ayin 22 snde olucam sonra duruma gore degistirebilirim bilgilendiririm seni olur mu?
ya kadınlar çok tipsiz asıl ben ona şaşırıyorum. bu adamlar bunları neden ister arzular? ay ramazan kimmiş hatırlayamadım. nurullahın abisi mi yoo değil o apoydu. duran kocası, yasin öbür satıcı, mustafa müşteri kim kız bu ramazan?Ahh o dilek yok mu dilekadama beyin şoku yaşattı. O değilde Allahım günah yazmasın da pislik pislik adamlar tip yok para yok karı satıyorlar. Bu konuşan ramazan kaçtı stüdyodan
He tamm canim burdan devam ederim bnde ozman hsg cekindim yumurtlamayi da oyle guzel hissettim ki perse mbe tekrar kan vericem hormonlarima baktircam umitliydim acikcasi bu aydanCanımcım liste yapmıyorum artık ben buradan devam ediyoruz tam destekkk birbirimize.Bir kaç arkadaşı eklicem o da söz verdiğimden. Ben çok yoğun olacam liste yapmaya vaktim yok malesef sınavlarım başladı aöf.. Ama takılabiliriz buradan. Haziran grubuna yazdırmak isterseniz zaten var haziran grubu.
hadi inşallah bakalım kuzumHe tamm canim burdan devam ederim bnde ozman hsg cekindim yumurtlamayi da oyle guzel hissettim ki perse mbe tekrar kan vericem hormonlarima baktircam umitliydim acikcasi bu aydan
Az önce girdim tahliller cıkmış öğleden sonra doktora gidim hepsi temiz gözüküyor tsh göremedim o çıkmadı galibaNe demek canım
Nabız girmiyor ayy sayfayı yükle diyor sürekli
Esra olacak olacak yapacağız biz bu çocuğu
Üzüldüm kuzum bu durumda bağışıklığın daha iyi olması lazım ki iyileşme hızlı olurağrı da yapar o Allah çook yardımcın olsun
Kinder süpriz yumurta onlarMayıstan elenen çok yabence isim yazdormamak lazım ismi olmayanlar daha şanslı çıkıp çıkıp geliyor hamileyim diyerek
Anlaştık canım.He tamm canim burdan devam ederim bnde ozman hsg cekindim yumurtlamayi da oyle guzel hissettim ki perse mbe tekrar kan vericem hormonlarima baktircam umitliydim acikcasi bu aydan
Bende devlette gittim yaşım 35 dedim 1 sene içinde olmazsa tedavi öyle başlanır dedim neyse ajanlara gidince istanbulda devlette gittim oda daha erken acelen ne diyor valla kafayi yemisler ben cocuk istiyorul olmuyorsa var bunda bisey yani neyse bu ay regl bayrama geldi hormon testi yenilencekti haziranda gidicem rahîm filmi sorcam baktım randıman alamıyorum üniversite hastanelerine gidicem 5 ay dir sonuç sıfır hic vajinal kontrol edilmedi ay cok korkarım ya karnimdan bi iki bakti bise yok ddiCanım devlete gittim önce, 2 aydır gebelik düşünüyorum ama olmadı. Kontrol amaçlı geldim dedim. Hiç ilgilenmedi ya, sadece vajinal ultrason baktı, hormon bile bakmadan sık sık ilişki olsun dedi folik verdi postaladı. Geçen ay özele gittim, o da hormonlara baktı ve vajinal ultrason ile bakıp herşey güzel görünüyor daha çok erken diyip postaladı. 6 ayım dolunca farklı birine gidicem bu sefer. Rabbim inşallah ozamana kadar nasip eder de hiç gerek kalmaz.
Haklisin kuzum şu hormonlrima bktirayimda pko var bnde ama ciddi bi sorun yok hormonlarimda bidaha baktirayim emin olayim dewam edeyimAnlaştık canım.Bak bende hsg sonrası çok yumrtlama hissediyorm demek ki fark ediyor. Olsun bence olablr illla ilk filmle olmuyor ben flim den 6 ay sonra hamile kalanı da gördüm ney ne zamana etki edeceğini asla bilemeyiz.
Çook karıştı kim kimin neyi programı izleyip izleyip görmek lazımya kadınlar çok tipsiz asıl ben ona şaşırıyorum. bu adamlar bunları neden ister arzular? ay ramazan kimmiş hatırlayamadım. nurullahın abisi mi yoo değil o apoydu. duran kocası, yasin öbür satıcı, mustafa müşteri kim kız bu ramazan?
Baktırr canım baktır için rahat etsin insan kendini bilerek yola devam etmesi daha iyiHaklisin kuzum şu hormonlrima bktirayimda pko var bnde ama ciddi bi sorun yok hormonlarimda bidaha baktirayim emin olayim dewam edeyim
Güzel günler göreceğiz inşallah bizde şaka maka bi yana Allah emeklerimizi boş bırakmasin. Bi kaç saat susuz kalayım ovu testine baskım diyorum 8. Gün hafiften solda ağrı hissettim erken olursam kacirmim diyorumKelek mi hadi karpuz neyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?