Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yakalamışken bn de birşey sorsam olur mu benim sol tüpüm kapalı sağ açık rahim normal fakat bn baktığım zaman sağa doğru çok yatık bu bi sorun oluşturur mu acaba gebelikle alakalı
Tüplerden biri tıkalıysa döllenme şansı 2 ayda 1 olur. Rahimi neye göre yatık dedin bilmiyorum. Rahim esnek ve değişken bir organ o yüzden dr sorun görmediyse sıkıntı olacağını sanmıyorum canım. Yine de en iyisini kontrolü yapan hekim bilir. İnşallah tez zamanda kavuşursunuz bebişe

Adetken mi gün almak lazim simdi ben bu ay bayram diye kacirdim regli onumuzdeki ay insaaalllah gebelik olurda gerek kalmaz hormon testine gidicem istanbulda yaptirdim begenmedi ben yapacağım bide dedi zaten 3 günü gidicem bide rahîm filmi sorayim devlet hastanesi ama bilemedim yaparmı özele para ayarlarsam özele giderim ev taşıma mevzuları var kendi evimizi tadilat ettircez baya masraf yapılacak ondan devlet te uğraşayim diyorum

Bu şekilde canım bişey demedi

Eklentiler

• EB23AD69-EB6C-4BD4-8D81-07F62DB895E4.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 33
Bende sabahtan beri içmedim yaptım dahalık pik yok son üç gün içinde olması lazım. Aşırı belirtilerim var İnşallah görürüz güzel günler canım mevlam güzel şeyler eylesin hakkımızda

Canım ben adetimin ilk günü aradım 8.güne randevu verdiler İstanbul’da mı yaşıyorsun

Yok canım ağrı kesici genelde adeti keser normalde ay içinde içtiysen hiçbirşey olmaz. Adetin normal öyle olması miss gibi temizlensin atsın da yeni ay yeni umutların olsun
Dün içtim canım sanciya dayanamadım acaba yumurtlama döneminde de sıkıntı olur mu aklımda deli sorular

Kızlar hsg çekildim bugün ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim doktorla henüz detaylı konuşmadık ama çok kötüyüm duyduğumdan beri ağlıyorum kendimi mahvolmuş hissediyorum. Tüp bebek dışında hiç bir şekilde hamile kalamayacağım o kadar kötüyüm ki

Hayır canım öyle bişey yok İstanbul da cevat bayrak var onunla görüş mutlaka benim de 1 tüpüm tıkalı ve ilaçlı suyla açılabileceğini söyledi istersen bak internetten araştır numarasını da gönderebilirim eğer ulaşamazsan hemen gardını indirme herşeyin bir çözümü var Allah’ın izniyle

Anlamak mümkün değil. Git 1 yıl dolunca gelirsin mantığı var

Kuzum üzülme. Farklı doktorlara da görün mutlaka. Pek bilgim yok ama mutlaka bir çözümü vardır

Bakacağım numarasına eskişehirdeyim ama gerekirse görüşürüm tabi. Hsg de zaten ilaçlı su verilmiyor mu anestezili oldum ben ve doktorum açmaya çalıştığını ama tıkalı olduğunu söyledi. Aslında çok detaylı konuşamadık. Teşekkür ederim desteğin için. Ben yapışıklık varsa açılır diye düşünürken uyandığımda ikisinin de tıkalı olduğunu öğrendim çöktüm çok kötü oldum

Daha önce bir ameliyat vs geçirdin mi canım? Dur bakalım hemen üzülme açma yöntemleri vardır iyice araştırmak lazım bir doktorun sözüyle kendini harab etme

Yaa böyle birşey beklemiyordum açıkcası açılma şansı yok muymuş açılıyor bazen o salınan sıvıyla ama bilemedim yaa üzüldüm böyle haber vereceğini düşünmemiştim dün konuşurken az doktorla konuş bakalım ne diyecek.

Canım baya farklı bi yöntem uyguluyor bn de eşimi ikna edersem gidip açtırmayı düşünüyorum diğer tüpü de adı farklı sanırım Türkiye de sadece o uyguluyor bu yöntemi zaten filmi istiyo önce eğer açılmıcak bi durumdaysa gelmeyin diyo bn attım açılma ihtimali çok yüksek çünkü tüpü mukus tıkamış dedi araştır bn sana özelden kendi numarasını atıcam içini ferah tut

Tam kan sayımım demirim tiroitim herşey mükemmel cikti ohhh en sonunda 2.7 olmuş tiroit değerlerin ❤❤❤❤❤ sırada hormon testine regl beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…