- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
Yok canım hiç operasyon geçirmedim daha önce. Öncelikle doktorumla bir detaylı görüşeyim sonra alternatif görüş için başka doktorlardan da bilgi alacağım. Söylemiştim burada 2 ay denedik henüz. Size tavsiyem rahim filmini erkenden çekilin ki durum ne önceden bilmekte vakit kaybetmemekte fayda var. Ummadığın şey başına geliyor Allah dermansız dert vermesinDaha önce bir ameliyat vs geçirdin mi canım? Dur bakalım hemen üzülme açma yöntemleri vardır iyice araştırmak lazım bir doktorun sözüyle kendini harab etme
Üzgünüm liste alımımız bitti...
21 22 mayıs gibi belli olucak canım bir daha test yaptırmadım regl olurum sanırım@gulayseT
B bodrum4855 canım senin son durumun ney?
@minikooommm
@ahjmey
@aydmrk
@tubi05
Batlarınız bugün ne durumdasınız?
@Hilalball tekrar tebrik ederim hamileliğini..
geçmiş olsun canım benim. genelde hsg çekimi sırasında tüpler açılıyor diyorlar. seninkinde öyle bir durum olmamış mı? ama şunu da düşün en azından tüp bebekle olabilir diyorlar.Kızlar hsg çekildim bugün ve tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendim doktorla henüz detaylı konuşmadık ama çok kötüyüm duyduğumdan beri ağlıyorum kendimi mahvolmuş hissediyorum. Tüp bebek dışında hiç bir şekilde hamile kalamayacağım o kadar kötüyüm ki
Troid 2.60 benim bana doktorum ilaç başlamıştı bazısı normal görüyor.Tam kan sayımım demirim tiroitim herşey mükemmel cikti ohhh en sonunda 2.7 olmuş tiroit değerlerin ❤❤❤❤❤ sırada hormon testine regl beklemede
Tamam canım olunca veya olmayınca bekliyorum haberlerini21 22 mayıs gibi belli olucak canım bir daha test yaptırmadım regl olurum sanırım
ağrı kesici birşey yapar mı duymadım canım ama bazıları antibiyotik iyi değil diyorlar pek bilgim yok bu konudaDün içtim canım sanciya dayanamadım acaba yumurtlama döneminde de sıkıntı olur mu aklımda deli sorular
Umudu kaybetmek yok bizim grupta inşallah olcak poZitif düşünce ayına yaklaşıyoruzmerhaba benim bat 21 mayıs inofolic kullanıyorum 1 aydır doktor 3 ay içinde hamile kalırsın bu ilaçla dedi ama umudum yok pko var bende 7 aydır deniyoruz olmuyor artık umudum kalmadı cuma veya persembe test yapmayı düşünüyorum(
inşallahhh isteyen herkes hamile kalır hayalet çizgi bile göremedim 7 aydır hepimiz kırmızı çizgileri görelim inşallahUmudu kaybetmek yok bizim grupta inşallah olcak poZitif düşünce ayına yaklaşıyoruz
İlaçla hamile kalınması söz konusu garanti birşey değildir. Yani bu folik asit kolaylaştırır demek istemiştir arttırır fakat ilaçla hamile kalınsa keşke neler alıyor vucudumuz iğneler ağır ilaçlar alıyor onlar hep takviye bize.merhaba benim bat 21 mayıs inofolic kullanıyorum 1 aydır doktor 3 ay içinde hamile kalırsın bu ilaçla dedi ama umudum yok pko var bende 7 aydır deniyoruz olmuyor artık umudum kalmadı cuma veya persembe test yapmayı düşünüyorum(
Bn 1 senedir daha hiç görmedim canım ama yine de peşini bırakmıyorum olcak inşallah birgüninşallahhh isteyen herkes hamile kalır hayalet çizgi bile göremedim 7 aydır hepimiz kırmızı çizgileri görelim inşallah
İnşallah tüm istediğimiz bu yönde de nasip ne zaman bakalımAz önce girdim tahliller cıkmış öğleden sonra doktora gidim hepsi temiz gözüküyor tsh göremedim o çıkmadı galibao çocuk bu dünyaya geleceeeek o kadar yusracim
doktor o kadar emin konuştu ki hatta dedi ki sakın niye bu kadar erken hamile kaldım diye gelip bana kızma sonra dedi güldü yani umarım dediği gibi olur tabi :)İlaçla hamile kalınması söz konusu garanti birşey değildir. Yani bu folik asit kolaylaştırır demek istemiştir arttırır fakat ilaçla hamile kalınsa keşke neler alıyor vucudumuz iğneler ağır ilaçlar alıyor onlar hep takviye bize.Bütün herşey bedenimize bağlı her ilaç her bedende aynı işi görmeyebiliyor.
Asla umutsuz olma bizlerin vucudu bazen bu ay aldığı ilacın tepkisi uzun süre sonra ortaya çıkabiliyor. En yakın zamanda güzel haberler alman dileğiylehepimiz bekliyoruz senden farklı değiliz
Resmen fire vermedin Haziran grubu oldukbHCG negatif kızlar, muhtemelen yarın regl olurum. Tatil öncesi çok da üzülmedik doğrusuBu iki hafta biraz dinleneyim sonra çalışmalara devam hakkımızda hayırlısı. Bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.
onu da kullandım 4 aİlaçla hamile kalınması söz konusu garanti birşey değildir. Yani bu folik asit kolaylaştırır demek istemiştir arttırır fakat ilaçla hamile kalınsa keşke neler alıyor vucudumuz iğneler ağır ilaçlar alıyor onlar hep takviye bize.Bütün herşey bedenimize bağlı her ilaç her bedende aynı işi görmeyebiliyor.
Asla umutsuz olma bizlerin vucudu bazen bu ay aldığı ilacın tepkisi uzun süre sonra ortaya çıkabiliyor. En yakın zamanda güzel haberler alman dileğiylehepimiz bekliyoruz senden farklı değiliz
Yaa bunu bazısı diyor aklınca bizlere moral olsun hesabı bizde garipler napalım hemen inanıyoruzdoktor o kadar emin konuştu ki hatta dedi ki sakın niye bu kadar erken hamile kaldım diye gelip bana kızma sonra dedi güldü yani umarım dediği gibi olur tabi :)
İnşallah en kısa zamanda güzel haberleri birbirimize veririz bunu canı gönülden diliyorum...
Birde bana grup aç diyorlar daha tövbe şansım baştan gülmedi sonradan sankim herkese bulaştıResmen fire vermedin Haziran grubu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?