İnşallahAy ne kadar güzeeeeellllinşallah güzel şeyler çıkar sonunda ovuluasyon testinin sonucu nasıl bakayım
Ya sen kaç aydır istiyordun, listeye 1 ay yazılmış.Ne bilim olur heralde diye bekledim
Ayyy normalde hep tek yumurta ikizi istiyordum ama biri erkek biri kız olanlar da çok ciciş oluyorlar. Biri pembik biri maviş giydiriyorlar allahım ısır ısır sev artıkEvett aynı giydiririz badi badi yürürler
Sen yapmaya devam et her an tekrar koyulaşabilir senden korkuyorum bu ayİnşallahsilikleşti artık
Ay bilmiyorumSen yapmaya devam et her an tekrar koyulaşabilir senden korkuyorum bu ay
Instagramda ceren et hesabı var takip et. İkiz kızları var aman Allahım çok tatlışlar ya. Annelerine anniş nütfeeen diyorlarAaaah amin amin ikiz kız çocukları istiyorum ben. Kahve saçlı beyaz tenli bi de gözler renkli olursaaa boncuk bocuk baksaa ahhhh yaaa
ben bayram haftası aldım canım n11 den laboquick 30 ovü, 2 kaset 1 erken gebelik set seşlinde 76 lira mıydı neydi. daha uygun geldi bir gebenin günlüğünden. ertesi günü elime ulaştıYa alacaktım zaten bayram öncesi sipariş verince hep teslimat 3 hafta sonra çıktı bende aman kalsın dedim. Sonra eczaneye gittim 5 tanesine 75 deyince sinirlendim almadım. Bugün de kasık ağrım olunca acaba yumurtluyor muyum diye merak etmiştim
Stresten olabilir canım. Bi de önceki korunma yöntemizin değişimi vücudunu etkilemiş olabilir. Aklıma bunlar geliyor yaniAy bilmiyoruminşallah vardır bu ayy
İnsan çok üzülüyor adet olunca, yine koskocaman 30 gün hiç geçmicekmiş gibi geliyor. Kuzum bide sana birşey daha sorucam. Şu son 3 aydır benim adetlerim 4-5 gün gecikiyor. Adet olana kadar resmen 2-3 gün ağrıdan kıvranıyorum, oldum olacam diye. Öncesinde gebelik düşünmezken bende hiç böyle birşey yoktu, sadece adet olduğum gün ağrım olurdu ve 1 sonraki gün. Ama 3 aydır beni kıvrandırıyor adet olana dek. Son ay hele 5 gün kıvrandım ya olana kadarniye böyle oluyor acaba?
Ya benim de eşim erkek çocuk istiyor ben kız istiyorum. Bizim de biri erkke biri kız olsa mikemmel olacak. Dediğin gibi zor ama babası da yardım etsin büyüsünler yani.Instagramda ceren et hesabı var takip et. İkiz kızları var aman Allahım çok tatlışlar ya. Annelerine anniş nütfeeen diyorlarbizde eşimle kız bebek istiyoruz hatta ikiz olsa bir taşta 2 kuş diyoruz. Zor olur ama çok harika olur ya bizim için
N 11 i a101 sanmam ve oha o işe de mi girmişler derken haaa n11 diye kendime gülmem.ben bayram haftası aldım canım n11 den laboquick 30 ovü, 2 kaset 1 erken gebelik set seşlinde 76 lira mıydı neydi. daha uygun geldi bir gebenin günlüğünden. ertesi günü elime ulaştı
Ahahaha mantıklı bi karar olmuş, ben en son instagramda 1 kadını takip ediyordum 7 tane çocuğu var, şuan sanırım 30 yaşında falan kendisi. Kadın ha bire doğurmuş, bizim daha 1 bile olmadı beeYa benim de eşim erkek çocuk istiyor ben kız istiyorum. Bizim de biri erkke biri kız olsa mikemmel olacak. Dediğin gibi zor ama babası da yardım etsin büyüsünler yani.
Çocuklu şeyleri takip etmiyorum canım ya sonra canım çok istiyor stres oluyorum. Bu ay bıraktım onları
ucuza satacaklarsa bence getirmeliler :)N 11 i a101 sanmam ve oha o işe de mi girmişler derken haaa n11 diye kendime gülmem.Selizay hadi seninki bebek hamiş şeylerini yanlış okuyorsun bu ne anam
Bir keresinde bende böyle oldum aşırı üzülmüştüm inşallah hakkımızda hayırlısı olur
Aslnda bu deger idrar testinde cikardi ya kasettr bile tuhafYa arkadaşım 3 tane gebelik testi yapıyor hepsi negatif erken gebelik bile yapıyor ama belirti de yok sonra kan vereyim ne kaybedicem diyor sonuç 244 nasıl oluyor anlamıyorum
Ben hep internetten aliyorm. Bugunde siparis ettm 20 test bir gebelik 46 kargo dahilEczaneler biraz pahalı satıyor, sürekli kullanmak istemiyorsan da al yine de evde bulunsun. Daha önce hiç kullandın mı ovulasyon? Ben ınstagramda bir gebenin günlüğünden aldım, her soruma cevapta veriyor sağolsun 30 tane ovulasyon ve 2 tane gebelik testi 80 TL. Bazen paylaşıyor, testin pozitif gösterdiği gün doktora gidenler gerçekten de yumurtlama olduğunu söylüyormuş.
Tüpümden biri tamamen tıkalıymış diğeri de tıkalı fakat o kadar ağır seviyede değil dedi. Laporoskopi yapılabilir ama diğerinin de açılma ihtimalini düşük görüyorum dedi. Tıkalı tüpler dış gebeliğe de neden olabiliyormuş.Ayyy ne güzel aklım bu arkadaşımız da kaldı benimde naptı doktor sonradan ne dedi acabakaraca3443
Bakalım bende gitcem bekliyorum şuan.insallah en kısa zamanda alırız güzel haberleriNe demek rica ederim bende 10.ayın içindeyim evlilikte. Bizimde istediğimiz süre sizinki gibi. Araştırmada evet 1 yıl dolmadan birşey yapamam diyorlar özelde de duydum ben bunu ama çocuk istemenin süresi olmaz ki baştan herşeye baktırmak en iyisi. Sorun yoksa ne mutlu kafa rahat oluyor bir sıkıntı varsa ona göre tedavi önlem alınıyor derken bir bakmışsın 1 sene dolmuş. Bende özele gidiyorum testlerin ücreti ayrı muayene ayrı. Çok şükür ki burda çok pahalı değil ki en iyi yer burası
Canım özelde mi yaptırdın rahim filmini, normalde 1 yıl dolmasa yapmıyorlar. Üzülme, durumun varsa her yolu denersin. Yine de eminim şükredecek çok sebebin vardır.Tüpümden biri tamamen tıkalıymış diğeri de tıkalı fakat o kadar ağır seviyede değil dedi. Laporoskopi yapılabilir ama diğerinin de açılma ihtimalini düşük görüyorum dedi. Tıkalı tüpler dış gebeliğe de neden olabiliyormuş.
Sonuç olarak tüp bebek dışında hamilelik olmaz anladığım kadarıyla epey araştırdım. Cevat beyle iletişime geçicem arkadaşımız numarasını gönderdi sağolsun. Ama belki az tıkanıklıklar için işe yarıyordur bilemedim.
İyi bir kaç doktor var onlardan da randevu aldım fikir alıcam. Benim yumurtalarım eşimin de spermleri iyi ama buluşamıyorlar bu durumda da tüp bebekte en olumlu sonuç alınan tablo böyle oluyormuş. Kendimi tüp bebek fikrine hazırlıyorum anlayacağınız. Çok ağladım sabahtan beri. Eşim sağolsun çok teselli ediyor çok destek, zaman kaybetmeden öğrendik sebebi belli tedavisi var başarı oranı çok yüksek üzülme hatta belki ilk denemede olur hemen çözüm alırız aylarca sebepsiz beklesek daha yoruluruz diyor. Ama İnsanın içinden bir şey kopuyor tabi. Çok şükür tedaviyi karşılayacak gücümüz var ona da şükrediyorum. Yumurtam var sperm var ona şükür diyorum. İsyan etmemeye çalışıyorum işte.
Ben olmadım bugün bakalım olunca haber veririm canım. İnşallah güzel haberler verirsiniz kızlar@gulayseT
@bodrum4855 canım senin son durumun ney?
M minikooommm
@ahjmey
@aydmrk
@tubi05
Batlarınız bugün ne durumdasınız?
@Hilalball tekrar tebrik ederim hamileliğini..
Valla çocuk olmadı da hayatımızın anlamınu sağlayan şey de çocuk değil kuzum. Çok da takmamak lazımAhahaha mantıklı bi karar olmuş, ben en son instagramda 1 kadını takip ediyordum 7 tane çocuğu var, şuan sanırım 30 yaşında falan kendisi. Kadın ha bire doğurmuş, bizim daha 1 bile olmadı beekendi kendime psikolojimi bozuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?